Кой е моят татко? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Кой е моят татко?
преди: 15 години, 8 месеца, прочетена 4565 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 13г. Не знам от къде и как да започна. Толкова съм объркана. В момента очите ми са пълни със сълзи, душата ми е пълна с тъга...

Снощи чух много странен разговор между майка ми и най-добрата й приятелка. Не съм подсушвала, стана случайно. От това дето чух съм потресена. Оказва се, че моят татко всъщност не е този, който аз си мисля. Мама говореше нещо за някакъв нейн бивш любим (първата й любов). Не ги разбирам много тези неща. Малка съм. Обаче съм получавала винаги огромна любов от тати. Наистина не знам какво да правя. Тя говореше, че навремето са се обичали, че аз съм единственото, което има от него. А нейната приятелка и каза на мама, че никога никой не трябва да знае. Кажете ми, моля ви какво да правя. С кой да говоря. Сама съм, нямам си брат, сестра...

Днес излъгах, че съм болна и не съм на училище. Но не спирам да плача. Не съм яла, ня съм спала. Знам, че тук повечето сте големи затова ви моля за съвет. Как да постъпя?

Да кажа ли на тати. Или да питам мама каквото съм чула, истина ли е? Моля ви, моля ви, моля ви...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 8 месеца
hash: fa313b44a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   МИЛИЧКА МИСЛЯ ЧЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ГОВОРИШ С МАЙКА СИ ЗА ТОВА КОЕТО СИ ЧУЛА, ЗАЩОТО НЕЩАТА МОЖЕ ДА НЕ СА ТОЧНО ТАКА КАКТО ТИ СИ МИСЛИШ. ПРЕДИ ДА СИ ГОВОРИЛА С МАЙКА СИ НЕ КАЗВАЙ НИЩО НА БАЩА СИ, ЗАЩОТО ТОВА СА СЕРИОЗНИ НЕЩА.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 72305f998b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наистина не бързай да си правиш да си правиш заключения. Поговори с майка си за това. Но каквото и да става ти знаеш кой е баща ти той е бил до теб толкова време.Знай че нещата може би ще бъдат различни но той си остава твой баща!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 81c26ff31a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   ПОГОВОРИ С МАЙКА СИ МИЛИЧКА ,АКО ТОВА Е ВЯРНО ЩЕ Е МН ГАДНО ,НО НЕ СЕ СРАМУВАЙ ОТ ТОВА ТИ НЯМАШ НИКАКВА ВИНА , А БАЩАТИ ТРЕБВА ДА ГО ОБИЧАШ И ДА ЗНАИШ, ЧЕ ТОЙ ТЕ ОБИЧА И ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НЕГО ,А НАЙ-ДОБРЕ Е ДА МУ СЕ КАЖИ , АЗ СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ТОЙ ПАК ЩЕ ТЕ ОБИЧА И ТИ ВИНАГИ ЗА НЕГО ЩЕ СИ МАЛКОТО МУ МОМИЧЕ .

И ДА СЕ ЗНАЕ ,ЧЕ ИСТИНАТА ВИНАГИ АМА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НАЯВЕ, СКОРО ЕДНО МОМЧЕ РАЗБРА ЕДНА ГРОЗНА ИСТИНА ЗА НЕГО ,СЛЕД КАТО КАТОСТРОФИРА И ТРЕБВАШЕ ДА МУ СЕ ПРЕЛИВА КРЪВ, СЕ РАЗБРА ,ЧЕ ТАТКОТО Е ДРУГ , А ТОИ Е НА 23 И ИСКАШЕ ДА ТРЕПИ МАЙКА СИ , ПЛАЧЕШЕ ПРЕД МЕН ИМИ СПОДЕЛЯШЕ "АЗ ВИКА КОПЕЛЕ ЛИ СЪМ " Е КАЖЕТЕ МИ КВО ДА МУ КАЖА АЗ .МН МИ Е ИНТЕРЕСНО КАК ЖИВЕЯТ ТЕЗИ ХОРА С ТАЗИ ЛЪЖА , НЕЗНАМ МИЛИЧКА ПЪРВО ПОГОВОРИ С МАЙКАСИ, ПОПИТАЙ Я СПОКОЙНО И НЕ БЪРЗАЙ ДА Я СЪДИШ, НЕ СЕ ЗНАЙ КАК Е БИЛО ВСИЧКО , А АКО Е ИСТИНА ТОВА МОГА САМО ДА ТИ КАЖА ,ЧЕ ТРЕБВА ДА ОБИЧАШ БАЩА СИ ,А ЗА МАЙКА СИ НЕЗНАМ ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ АМА НЕ БЪРЗАЙ ДА Я СЪДИШ ПЪРВО СИ ПОГОВОРИ С НЕЯ, АМА СЕРИОЗНО И ДВЕТЕ СЕ РАЗБЕРЕТЕ КВО ДА ПРАВИТЕ И ДАЛИ ДА МУ КАЖЕТЕ.

САМО ДА НЕ СТАНЕ КАТО МОЯ ПРИАТЕЛ , КОЙТО БАЩАМУ СЕ РАЗБОЛЯ СЛЕД ТОВА И УМРЯ НЕ МОЖЕ ДА ППРЕЖИВЕЕ ЛЪЖАТА ОТ СТРАНА НА МАЙКАМУ, ЗАТОВА ТИ РЕШАВАЙ ВСИ4КО ЕДИН ДЕН ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ В ТОВА БЪДИ СИГУРНА ,АМА ДО ТОГАВА ВСИЧКО Е В ТВОИТЕ РЪЦЕ. НЕ ПЛАЧИ ПОГОВОРИ С МАЙКА СИ ПОПИТАЯ СПОКОЙНО И Я НАКАРАЙ ВСИЧКО ДА ТИ РАЗКАЖЕ ,ЗАЩОТО ТИ ПОНЕ ИМАШ ПРАВО ДА ЗНАИШ , АМА НЕ БЪРЗАЙ ДА СЕ ОТЧАЙВАШ ПЪРВО ПОГОВОРИ С МАЙКАТИ И КАЖИ НАПРАВО В ОЧИТЕ КОЙ Е МОЯ БАЩАТА ,ЗАЩОТО ЩЕ ПОЧНЕ ДА ШИКАЛКАВИИ КАЖИ ДИРЕКТНО, ЧЕ ВСИЧКО ЗНАИШ ОТ ЛЕКАРИ ЛИ , ИЗМИСЛИ НЕЩО АМА БЪДИ СИГУРНА И НЕПОКЛАТИМА , ЗАЩОТО МАЙКАТИ ТЕ ОБИЧА МН И ЩЕ ИСКА ДА ТИ СПЕСТИ ГРОЗНАТА ИСТИНА ,ЗАДА НЕ ТЕ НАРАНИ ,ПОНЕ ТАКА СТАНА С ТОЗИ МОЙ ПРИАТЕЛ РАЗБРА ОТ ЛЕКАРИТЕ , КОГАТО ТРЕБВАШЕ ДА МУ ПРЕЛИВАТ КРЪВ , ЛЕКАРИТЕ СА КАЗАЛИ НА БАЩАМУ ИСТИНАТА И ТОЙ СЕ Е РАЗБОЛЯЛ И СЛЕД ВРЕМЕ ПОЧИНА ОТ ЛЪЖАТА ,БАЩА МУ БЕШЕ ЧУСТВИТЕЛЕН И ДОБЪР ЧОВЕК , А МАЙКАМУ ДО ПОЛСЕДНО МУ Е ГОВОРИЛА, ЧЕ БАЩА МУ Е ИСТИНСКИЯ, ДОРИ КОГАТО Я ПОПИТАЛ , НО КОГАТО И КАЗАЛ ЧЕ ЗНАЕ ВСИЧКО И ТЯ НЕ ИЗДЪРЖАЛА И СЕ РАЗПЛАКАЛА И МУ РАЗКРИЛА ВСИЧКО , НО БЛАФИРАЙ ИЗМИСЛИ НЕЩО ,ЗАЩОТО СПОРЕД МЕН ЩЕ ТЕ ИЗЛЪЖИ , ЗА ДА НЕ ТИ ПРЕЧИНИ БОЛКА ОТ ГРОЗНАТА ИСТИНА .

ТАКА МИСЛЯ АЗ МИЛИЧКА ,АЗ СЪМ ОЩЕ МЛАД НА 24 ,НО СЕ ЗБЛЪСКАХ С ПОДОБНА ИСТОРИЯ С ТОЗИ МОЙ ПРИАТЕЛ , НЕЗНАМ НЕ ПЛАЧИ НЕ СЕ СРАМУВАЙ ИЛИ ДРУГИ НЕЩА ПРОСТО ПОГОВОРИ С МАЙКА СИ . И РАЗКАЖИ ПОСЛЕ КАКВО Е СТАНАЛО ,КАК СЕ Е ДЪРЖАЛА КВА Е ИСТИНАТА ,НО НЕ ПРАВИ РИСКОВАНИ НЕЩА БЕЗ ДА ЗНАИШ СЪС СУГУРНОСТ И БЕЗ ДА СИ ГОВОРИЛА С МАЙКА СИ. УСПЕХ И НЕ ПЛАЧИ . ЗА МЕН СИ СИЛНО МОМИЧЕ ЩОМ СИ НАУЧИЛА ПОДОБНИ НЕЩА И ПАК СЕ ДЪРЖИШ СПОКОЙНО.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 83a0e1626d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сладурче, говори с майка си - тя е човекът, който те е родил и отгледал, също така и баща ти, но ако му кажеш на него и той незнае направи си сметка какво може да стане след това колко много проблеми ще има майка ти и съответно ти, така че говори с нея да ти изясни всичко каквото е станало.

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 7b91c7ce08
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мисля че трябва да оставиш нащата такива каквито са сама казваш че обичаш баща си и той тебе не разваляй нещата защото понякага изтината е катострофална.

 
  ...


...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 0a1e30db64
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Искам да ви благодаря на всички за хубавите съвети. Говорих с мама. Определено коментар номер 3 ми помогна най много. Директно я попитах това, което чух дали е истина. Тя се стъписа, не знаеше как да реагира. Хора, не знам дали е правилно. Обичам много татко ми, обаче разбирам мама. Оказа се, че истинския ми татко е най-добрият приятел на татко. Малко объркано написах, но как да обясня. Та мама го е обичала и още го обича. Но обстоятелствата не са позволили да са заедно. Той си има друго семейство. И сега се оказва, че една от най добрите ми приятелки е моя сестра. Не изцяло де... Обещах на мама, че за сега ще пазим тайна. Само че на мен ми е криво и объркано. Обичам си таткото, този който цял живот е бил до мен. Ако някой може да ми каже какво да направя. Но сигурно трябва да слушам мама, нали?
Отново ви благодаря на всички!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 81c26ff31a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Oт номер 3: Радвам се мн че съм ти бил с нещо полезен и, че всичко е минало добре, щом така сте решили ама ще ти пожелая никога да не се случва подобно нещо като моя приятел, защото си беше трагедия пазете го добре в тайна добре това, мн щастие ти желая дано и скоро не си самичка щот друго си е да имаш брат и сестра в труден момент аиде чао за сега и пак успех!

 
  ...
преди: 15 години, 8 месеца
hash: 9ff090e946
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ГОВОРИ с майка си! Кажи и, че искаш да разбереш истината. Вече си голяма. Но да знаеш и на майка ти не и е лесно. Казвам ти го защото съм в нейното положение. Не казвай на баща си говори с нея. И не се отчайвай има много неща красиви пред теб. Пожелавам ти всичко добро.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: ba692d31f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз така смятам че трябва да говориш с майка си наистина вече си доста голяма можеби ти е малко трудно но ще го преодолееш.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 37c911acf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Виж миличка ако наистина обичаш татко си пази го в тайна ако разбере цялата истина ще разбиеш сърцето му а ти не искаш това РОДИТЕЛ НЕ Е ТОЗИ КОЙТО ТЕ СЪЗДАВА А ТОЗИ КОЙТО ТЕ ОТГЛЕЖДА лесно се рожба създава лесно на друг се дарява трудна се рожба отглежда с истинска обич гореща. Не мрази и истинския си баща нито жена му а още по малко твоята на половина сестра след време може да разкриете истинаата не знаеш колко е хубаво да имаш сестра.

 
  ...

...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: d769be5e60
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ТОЛКОВА, МОЖЕ ДА Е НЯКАКВА ИЗМИШЛЬОТИНА НА МАЙКА ТИ ЗА ДА СЕ НАПРАВИ НА ИНТЕРЕСНА ПРЕД ПРИЯТЕЛКАТА И КОЯТО СЕ ПРАВИ ЧЕ МНОГО ДЪРЖИ НА НЕЯ. АМИ АКО ПРИЯТЕЛКАТА И ИСКА НЕЩО ОТ ТОЗИ ЧОВЕК МАЙКА ТИ И Е КАЗАЛА ТАКА ЗА ДА НЕ СЕ ЗАХВАЩА С НЕГО.

И ДА ЗНАЕШ ЧЕ Е ТАКА ГОВОРИ С НЕЯ ОТКРИТО И ЩЕ СЕ УБЕДИШ ЧЕ Е ТАКА. НЯКОГА МОЙ ПРИЯТЕЛ СЕ ЗАВЪРТЯ ОКОЛО ПОДОБНА ИСТОРИЯ, НО ТОГАВА БАЩАТА РАЗБРАЛ И СЕ СТИГНАЛО ДО ДНК И СЕ ОКАЗАЛО ЧЕ МАЙКАТА ПРОСТО СЕ ПРАВИЛА НА ИНТЕРЕСНА ПРЕД НАЙ-ДОБРАТА СИ ПРИЯТЕЛКА.

 
  ...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 3326c51d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Понякогя да чуеш истината боли много.. особено ако е такава... аз също съм в подобно състояние.. по добре говори с майка ти.. дори и да боли ти имаш права да знаеш кой е баща ти..

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: f0e62feddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Миличка може и да не е твой истински баща но винаги е бил до теб и те обича!!! Знам колко ти е гадно защото аз скоро научи че сам осиновена а това е още по гадно :( но аз обичам моите родители и винаги ще сам им благодарна че са ми дали по добър живот който бих имала в някои дом за сирачета !!! НАЙ-ГАДНОТО Е ЧЕ НАУЧИХ ТОВА ОТ СЪСЕДИТЕ С КОИТО СЕ БЯХМЕ СКАРАЛИ, 1 си мислих че е някаква лъжа за да може да ме наранят но не е било така това си е била цялата истина!!! един съвет от мен 1 кажи на майка си тя най-добре ще ти обясни нещата!!! Много успехчета слънцеее :*

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e610c625d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   говори с майка си и аз съм на 13 колкото и да е тежко аз повече не мога да се виждам с майка си :) ама свикнах

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker