Как да запазя семейството си ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да запазя семейството си ?
преди: 1 година, 11 месеца, прочетена 2951 пъти
Здравейте , искам да ви разкажа моята история и да помоля за съвет . Аз , съм на 26 години , а той на 46 . Запознахме се преди 4 години . Връзката ни беше страхотна , бях адски щастлива,  той е страхотен човек мил , грижовен,  внимателен красив и чаровен въпреки възраста.  Решихме да имаме дете , и проблемите започнаха още с изписването ни от болницата . Още щом се прибрахме той каза , че бебчето е същото като първото му детенце,  аз се засегнах , но нищо не казах . Отнощенията ни рязко се промениха . След около 10 дена той замина за Слънчев бряг  (ноември ) за да довърши работата си , аз останах сама с майка му . Доста страдах затова , че не е с мен и бях ужасно тъжна. Когато се прибра аз бях притеснена от това , че детето не е наддало от изписването и тогава майкаму ме засегна много като ми каза грижа ме е за детето но не и за теб (така прозвуча) . Същата вечер с него се  скарахме и ми каза съжалявам  за това , че съм със теб и за детето. Случиха се и още грозни неща между мен него и майка му. Но нещата се подобряват временно и после пак отначало . Някак си вече не изпитвам същите чувства към него , не че ми е безразличен напротив.  Станах ужасна.  Хванах го да гледа порно , докато сме били заедно и ме е пренебрегвал,  това доведе до много силна ревност от моя страна (не от порното) , а от факта , че явно не ме харесва вече.  Работата му лятото е свързана с обиколки на разни апартаменти , които трябва да снима и качи във интернет с цел продажба . Знам , че обича да флиртува и т.н  и много ревнувам . Страхувам се ,е ще ми изневери тормозя и него и себе си . Нещата вече излизат извън конрол,  искам да спра тези мисли и да не се измъчвам повече , много ми е трудно . Вчера , някаква украйнка се залепи за него , а той дори не направи крачка назад . Не знам какво се случва когато мен ме няма . Смятам да потърся помощ от психолог преди да съсипя всичко . Благодаря , за отделеното време простете за правописни и пунктуационни грешки.  :))) Надявам се темата ми да бъде одобрена .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5f579e9ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Здравейте, от прочетеното оставам с впечатление, че сте жена, която не се обича и не се цени. Незнам как търпите да се лашкате в това състояние. Защо се страхувате? С какво този човек ви държи? Ако е писано нещо ще стане, на сила не може!
Излизайте повече и се срещайте с приятели. Това може да ви разведри, а той нека види, че и вие можете без него. Очевидно вече ви смята за покорен връх. Време е да се освободите. Вижте страховете си и се изправете срещу тях. И най-важното, ако вие не се цените, как другите ще го направят? Успех, и помнете, че здравето е най-важно! Не се вкопчвайте в мъж, защото по улицата крачат доста!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ec4c6f7977
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

2.   Когато някои от коментиращите питат защо тук в сайта хората, споделящи тревогите си, не могат да получат подкрепа, а само хейт, то се сещам за точно такива случаи като твоя!

И как искаш сега да получиш подкрепа? Изтъквал съм в други теми точно недостатъците на такова женско поведение като твоето. Кифлоприземителят редовно и той човека обяснява надълго и нашироко за женските безобразия, пренебрегването на сигналните лампички и всички други недостатъци при избора ви на партньори.

Ето сега, много скоро след раждането на първото ти дете, разбра, че този мъж не е за теб! А си искала да градиш семейство с него и да остареете заедно.

Обаче какво не споделяш в цялата история?

Първо, че по всяка вероятност щом те е грабнал 42-годишен мъж, а ти си била на 22, то той е бил финансово заможен!

Второ и много важно нещо, пренебрегнала си факта, че той ВЕЧЕ е създал семейство и ИМА поколение. Което е много лошо за тебе! Ти винаги ще бъдеш втората/третата и твоето дете/деца - вторите, третите подред.

Третото което не споделяш е, че той открай време си е бил доста айляк с жените и това тебе те е карало да го искаш повече, защото в твоите очи той е бил по-вървежен сред жените - ГРУБА ГРЕШКА! Ето сега, моментално след раждането на детето ти, той ти е забил нож в гърба и се скита по морето сам да снима апартаменти и да оправя украинки!

КОЙ ТИ Е ВИНОВЕН?

Пак ли някой ще каже, че трябва да изпитваме съчувствие към подобно поведение на младите жени?

Аз да те питам тебе - около тебе нямаше ли през послендите 8 години, откакто си станала на 18, свободни ергени с приличен доход и без бебета и развалени бракове, с които да си могла да изградиш нормално семейство? Нямаше ли мъже, които да те свалят или такива, които да са ти привличали вниманието?

Нега да отговоря аз: ИМАЛО Е И ОЩЕ КАК! Но ти си избрала разведения с дете/деца.

Ами сега си сърбай попарата.

Така, както си описала семейното ви положение, аз не намирам начин за бъдеще с бащата на детето ти. Ще си една от стотиците хиляди самотни майки в България (точно както Кифлоприземителя обича често да напомня за този факт) и детето ти ще расте без баща.

Акълът при някои идва бавно, но сигурно. Тепърва те очаква изтрезняването от илюзиите на живота ти. И съм убеден, че всичко, което казах, не е пресилено. Все пак желая детето ти да израсне нетравмирано от цялата ситуация, но едва ли.

В психологията липсата на баща се казва "бащинска депривация", която неминуемо води до трудности/отклонения в развитието на детето.

Успех, все пак, със "закърпването" на положението!

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 310e3473d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

3.   Нямах намерение да пиша, но с тези коментари не мога да се сдържа. Номер 1, със сигурност няма деца. С този съвет "излизай повече и се срещай с приятели", а тя жената с новородено вкъщи. Страшно неадекватно. Номер 1, ти гледал ли си новородено? Излишно е всъщност да питам. Номер 2, целия ти коментар е едно злобеене към авторката, а злобата ти е продиктувана от собственото ти неудовлетворение, че теб явно жени не те отразяват. И не те отразяват, щото те преценяват, че не ставаш. А това, че детето щяло да е с отклонения без баща, беше върха! Женските "безобразия" номер 2, всъщност са мъжки безобразия. Както и в случая. То нормални мъже за семейство не останаха. Разбираш ли? Масово мъжете не ставате за семейство. Пълно е с комплексари, с претенции до небето, които не дават нищо насреща, а само изискват. И ако се случи да се излъже някоя, често се разиграва този сценарий като при авторката. Накрая ти и такива като теб отворковци твърдите, че жени като авторката сами си били виновни. Ами безотговорните мъже, които зарязват децата и семействата си къде са питам аз? Пълно било със самотни майки. Да, пълно е с безотговорни бащи!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7dfb4169eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   2, пълен идиот си !
Авторке, ти ревнуваш мъжа си, защото не чувстваш да си достатъчно обичана и ценена. Нямаш сигурност.
Да живеете с майка му, както и с твои родители, е груба грешка. Неминуемо води до конфликти.
Не мисля, че с ходене по психолози ще оправиш основната причина, защото тя не е в теб.
Бих те посъветвала за сериозен разговор с мъжа ти. По неговите реакции ще разбереш колко държи на теб. По принцип, шавливи хора, винаги ще намерят начин да се изчукат.
Между временно, малко си отлепи вниманието от него и се занимавай с твоя личен живот-приятелки, хобита, развлечения, обучения и т.н .Недей да стоиш в къщи и да истерясваш какво може да прави сега мъжа ти някъде. Създай си хубави емоции сама отделно от него. Това ще те поуспокои, ще повиши самочувствието ти и няма да се чувстваш прецакана.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 635a4e4252
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   До 2
Мъжа ми също има детенце от първия си брак и няма нищо общо с описания в темата,напротив ,има качества ,които не открих в много мъже без деца и не ,не е богат ,дори печеля повече от него !
Явно слагаш хората под общ знаменател и заблуждаваш хората.
Авторке ,съжалявам ,но явно си попаднала на женкар ,много мъже в днешно време не ни ценят ,а когато ни загубят разбират какво са загубили ,говори на 4 очи с него и се разберете

 
  ...


...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 878ff01a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   А каква е ролята на мама във вашата връзка и защо се намесва и защо го търпиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c83275108e
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

7.   Поздравления към номер 2 за точното онагледяване на основните сигнални лампички, които много жени като *авторката на темата са забелязвали още от самото начало, но са пренебрегвали умишлено. Жените, които пропищяват от себични и ненадеждни женкари, изначално си падат по себични и ненадеждни женкари. Първопричината за харесването на строго определен тип мъже от тяхна страна е и разковничето за участта им след това.

*Ако изобщо темата е истинска, понеже тук твърде често разни хора от двата пола и от различни възрасти си измислят истории и все забравят, че твърде лесно се издават с тези усмивки в края на творенията си. :) За повече достоверност, понякога пишат уж като смирени хора, че изразяват надежда, че историята им ще бъде одобрена...

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5a1dacb92c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Момиче, хора от различни поколения имат различни виждания за живота. Това са 20 години!
Защо ти е притрябвал разведения чичак ?! Че той може да ти е баща? Не мога да си го обясня въобще (освен ако няма пари нещо, а на теб да не ти се бачка).
Продажбата на младост и красота срещу къща/ пари/ стандарт е често срещано явление. Но правенето на деца от тоя дядо си е странно, да знаеш.
Бъдеще нямате особено. Ти ще го ревнуваш, той иска да е свободен. Той си има деца, и вече не му се гледат ревящи бебета. Не му се занимава с глупости вече, а всичко е пред теб.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5023aaf8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

9.   2, това е поведението на много български мъже, независимо от възрастта им. Той може да е на 30 и пак да е същия. Нали е свършил там, какво да се занимава с бебета? Нали е искал секс без предпазни средства, защото е по-готино. Нали се е клел в някаква си любов, колкото да склони жената да му даде без, и да има коя да му слугува. Ама после духва, защото не е за него. Затова има самотни майки. Лесно е да пълниш, невъзможно е да поемеш отговорност и да се държиш като пола си.
Авторке, пиши го бегал. Искал е секс с младо маце, ама за негова беда си забременяла. Тръснал те е на маминка, защото е пъзльо. Потърпи още малко и бягай. Ама го осъди за издръжка, не оставяй да избяга съвсем. Поне да направи нещо мъжко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 94bc47a9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   Мъж съм, но не ги разбирам такива кретени като номер 2 и този тъпанар кифладжията. И каква е гаранцията, че ако се беше хванала с някакъв набор, нямаше да се стигне до същото? Нима няма примери на успешен втори брак? Това, че те се припознават в потенциален необвързан партньор, не означава, че всички жени трябва да харесват стари скучни ергени като кифлоча?

А между другото тоя тъпунгер номер 2 как точно разбра, че атворката е тръгнала с оня за кинти? Кристална топка ли има или просто го е яд, че той си стои на сухо и не е помирисвал жена и затова го отдава на кинти, за да си успокои съвестта?

Единствената ми забележка към авторката е защо чак сега е тръгнала да се притеснява дали ще и изневери, а не се е притеснявала по време на връзката им? Но подчертавам, това няма общо с възрастта и развода.

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: ec4c6f7977
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

12.   3,4,5, 9, 10 плюйте и обиждайте наволя, колкото ви се иска от дън душа. Даже колкото повече, толкова по-добре.

И въпреки всичко отново аз съм прав!

Не аз не искам да си гледам детето, не аз казвам на тази, която ми е родила дете, че връзката ни била грешка, детето също. Не аз открито ѝ заявявам, че вече е нежелана. Не аз съм разбил живота на все още млада жена. Не аз ще бутам самотен детската количка и ще го карам на помощи от държавата и ще кацна на гърба на маминка. Не аз ще търся думи, с които да обясня на детето си защо съм се разделил с майка му (вслучая бащата). Не аз ще расна в ограничения и дефицити.

За всичко това си има виновен. Да, бащата е отговорен за случващото се. Някъде да съм казал, че не е? И ако поиска ще поеме отговорност, ако не, ще си вдигне шапката и дим да го няма. Но майката си е виновна за надробената попара и като такава ще не ще ще си бере плодовете. Майката сега ще мъкне товара на грешния си избор. И горните съждения са ми много точни.

Преди няколко дни тука някаква каруцарка ми се пулеше, че не мъжете избирали от кои жени да имат деца. Случая на авторката е абсолютно показателен за това, което казах тогава:

Жените лесно могат да вкарат, който мъж си поискат в леглото и те си избират с кого да спят, но МЪЖЪТ е този, който решава от коя жена да има деца и дали да ги гледа или не (т.е. дали ще ги признае като свои родни).

Авторката с наивността си е мислила, че като му роди дете, ще го върже. Точно каквото е и масовото женско схващане.

Е ДА, АМА НЕ, УВАЖАЕМИ ДАМИ!

И после се чудете защо сте от стотиците хиляди САМОТНИ майки в България. Защото сте сглупили, те затова!

А вие си дъвкайте и сучете локуми, колкото си искате.

Два пъти мери, един път режи ;)

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 7712cbdc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   12, съгласна съм. За всичко, което изреди с "НЕ Аз..". Няма да си ти, щото просто на теб никоя няма да ти върже. Затова си стоиш сам и само плюеш. Щото такива хубавци като теб ги отхвърлят и после не ти остава друго освен да злобееш срещу изборите на жените. От 3

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: a3923f1dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   12 от 9
Какво точно значи, че мъжът решава дали да си гледа децата или не? Дали да духне или не? Това е дете, не кукла или дреха. Това е ДНК, то не се затрива като някой си избяга. Мъжка, детска логика. И на край света да идеш, фактът, че някъде там има дете с половин твои гени не се променя.
Значи като е бил с нея 4 години и е пълнил без е искал, ама сега изведнъж не иска. То и затова на тия години-42 е прибягнал до млада. Затова ще и да е разведен. Защото не го бива.
Авторке, защити правата на детето си като търсиш издръжка. Самотни майки има, защото мъжете ни не ги бива.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 0208f8e849
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз ти предлагам друго - в момента, в който спреш да кърмиш, връчваш бебето на майка му и на него и си биеш камшика за 1 седмица. Обесняваш, че почваш работа и да се оправя. Казваш, че явно е решил да си гледа живота и не те уважава, ами ето, и ти решаваш да си гледаш живота. Обясни му, че има украинки, но има и малди мъже, в развета на силите си, които нямат против малко забавления, да си прави сметката и че вече е смешник чичак, и вместо да те носи на ръце да не се озове с малко бебе и изпилена нервна система. То с такива дебили трябват крайни мерки.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 168709f562
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Съгласна съм с авторката да потърси психолог. За да ревнуваш и избухваш за всяко нещо, явно нямаш самочувствие. Мъжете не обичат да им дишаш на врата, камо ли ревностни сцени. Това ги отблъксва даже. Остави го да диша и прави каквото иска, с ти се занимавай с бебешока и излизай навънка по-често. Явно си незряла за подобна връзка, но станалото - станало. Той пък ако иска да ти изневери, винаги би могъл и да го направи. Спри с тея ревностни сцени, защото ти сама ще го подтикнеш. Гледайте да си оправите отношенията и се изнасяйте в самостоятелно жилище! Никога при свекърви и родители не се живее!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5d752b6e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторката :
2,6,7,812
Ще започна с това , че преди него преживявявах токсична връзка .
Влюбих се в него , заради чаровната му усмивка и красиви очи . Единствено той видя в мен страданието и събра парчетата от мен . Направи ме силна, уверена и щастлива. Не съм с него заради пари или нещо друго , аз също съм покривала сметки и т.н , и съм била до него в трудни моменти . Винаги съм му казвала , че не съм готова за дете все още , но той настояваше защото няма да имаме друг шанс . Казваше ми , че ще съжалявам след време , затова че нямам бебче. След време размислих върху думите му , (И ДВАМАТА РЕШИХМЕ , ЧЕ ИСКАМЕ БЕБЕ , НАПЪЛНО ОСЪЗНАТО ВЗЕХМЕ ТОВА РЕШЕНИЕ) . След изписването се състояха доста тежки моменти в семейството, който допълнително доведоха до излишно напрежение. Предполагам, че и на него му е било тежко и затова изрече тези думи (съжалявам за теб и детето) . Той обича бебенцето много , грижи се за мен и нея. Благодаря , че отделихте от времето си .
П.с Историята е реална
П.с до 6 - Свикнала е да командва и да налага мнението си . Поради липсата на бившата му жена , тя е гледала детето , им и сега смятам, че искаше да поеме контрола над моето . Обясних и , че аз съм тук и не е необходимо.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b943a2e7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   По принцип - в мъжката природа е да НЕ се задържат на едно място и да НЕ създават трайни връзки. Рядкост са мъже, които наистина искат да имат деца.

Колкото до авторката. Никой мъж не заслужава да страдаш за него, като цяло никой човек не заслужава, може би, само роднините и близките, които наистина ги е грижа за теб, но не и чужди хора - да, съпруг ти е, ама винаги си остава чужд човек. Познавате се от няколко години, нищо не е.
Рядкост са хората, които искат семейство и биха се грижили един за друг. Обвързват се по инерция, от самота, от интереси и съвсем не е завинаги.
Ти си на 26 г., той на 46 г. нужно ли е да споменавам, че той ще застарява в близките години? Гледай себе си и детето, а този мъж...да орави каквото си иска, да не ти пука много-много.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8414969c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   До 14, доста самотни майки има, защото много жени избират боклуци, за да бъдат бащи на децата им.
Тази 26-годишна авторка да не би да е спала, когато този и е казал, че вече е имал друго семейство? Явно си е мислела, че ще го промени или че е с нещо по-добра от предишната, хаха.
Но важното е един мъж да е "готин флиртаджия", а не дали става за баща и съпруг, когато избират.
Интересно ми е как някои жени от този форум се опитват да защитават ирационалното си и емоционално поведение с нелогични аргументи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: e861936f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   " Смятам да потърся помощ от психолог преди да съсипя всичко"

Това е единственото разумно нещо което си написала...

Работата на мъжа ти е свързана с пътуване. Чак като роди ли го разбра това? НЕ. Да, това създава трудности, за които трябваше сама да се замислиш предварително. За съжаление някой трябва да работи и прави пари. Такъв е живота...

Следващите ти глупости са абсолютно субективни, какво си решила че той имал предвид, че и майка му... Че после страхове от изневери. Да, покрай такива стресови ситуации и истерии, мъжете гледат да са надалеч, гледат порно... Оправи си психичното състояние, не си дете, дръж се по-зряло. Иначе няма как да си оправиш семейството. Проблемът на повечето жени е, че те не възприемат хората около тях като... как да го кажа - реални същества със собствен живот, мотиви, проблеми. Това не е сапунка, където всичко се върти около главната героиня. Не са и родителите ти да ти се въртят. Колкото по-егоцентрично се държиш, толкова повече отблъскваш хората около себе си.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c83275108e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Номер 19 написа:

"... в мъжката природа е да НЕ се задържат на едно място и да НЕ създават трайни връзки. Рядкост са мъже, които наистина искат да имат деца."

В природата на избираните по повърхностен начин от жената посредствени мъже е да не се задържат на едно място и да не създават трайни връзки. Основната грешка на част от жените е точно тази и номер 20 я описва по един много точен и достъпен за разбиране начин. В няколко мнения в темата също е засегнат този женски проблем, който някои сами си създават, вместо да се замислят още в самото начало до какво е най-логично да доведе тази или онази поведенческа черта на някой обигран сваляч, създаващ "тръпки". От тези тръпки доста жени са изтръпнали жестоко през годините и ще стават все повече.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: c83275108e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   Проблемът на жените с провалени семейства с деца, по подобие на описаната история в темата, не е във възрастовата разлика, а се корени дълбоко в прибързания им подбор на мъж според първични признаци, нежеланието им да опознаят мъжа като нрав и привички и въз основа на това (!) да го преценят що за човек е, както и съзнателното пренебрегване на всичките мощно премигващи в червено сигнални лампички, които избраният от тях негодник излъчва постоянно. Много жени си падат по себични мъже-бръмчалници, които постоянно флиртуват и целят да вкарат в кревата поредната лесна бръмчалка. Е, после същите тези жени, въобразяващи се, че "ще превъзпитат" неукротимия бръмчалник, със закъснение установяват, че бляновете им са невъзможни за изпълнение и им остава само да наблюдават безропотно как той продължава да си знае неговото и да плющи младите бръмчалки, без въобще да му пука какво мисли неговата жена, която сама се е поставила в ролята на безгласна струна.

Освен това, ако мъж си позволи целенасочени грозни обиди по нечий адрес, значи е жалко нищожество. Такива се познават лесно, защото са неуравновесени и неспособни да задържат постоянно натрупващата се у тях омраза и това пряко личи по изразните им средства. Отнася се и за вършещите това жени, тъй като нещата опират не до пол, а до самовъзпитание и ценностна система.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: bc9a439706
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Авторке и другите коментиращи, н2 е прав колкото и да не ви харесва. Всичко идва от избора на партньор, сега както е модерно се пренебрегват всякви червени лампи, щото нали за любовта годините са просто цифри, тя няма цвят и етнос, там нам си кви културни различия не са пречка, багаж от предишни връзки/бракове също. И накрая в ситуацията на авторката се почва всички мъже са такива и не стават. Не стават тия дето сте ти избрали без да гледате и мислите, тва е тъжната (за вас) истина. И да скачате на който ви го казва, полза няма. Вие си тикате количките сами и сами си гледате децата, не ние които ви го казваме.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 31453f4ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Как да запазиш семейството си - ами както си го създала. С такъв вид очаквания и поведение. Да не би след раждането и евентаулната тежест на гледането на бебе да си почнала да се чудиш кой и кога ще ти помага? Уплашила си се от бебето? Говори не с неговата майка, а със своята, с леля си, със сестра си, ако имаш, с приятелки, на които имаш доверие.

Мъжът ти - дали сте се оженили? - може да е патриархален тип, възпитан и следващ модела да не се заседява вкъщи, да не гледа малки деца, да не се съобразява с домакинството. Щом те е респектирал и ти е направил дете - значи това е нормален и логичен избор. Ти просто ще трябва да приемеш и изпълниш ролята си на подчинена жена. Да, жена, зависима и подчинена на по-силен и патриархален мъж. Нищо страшно няма - още 80% от света живее така, а до скоро беше 99% .

Успокой се, поговори с доверени хора, виж кой може да ти помага, за да си почиваш поне малко, намери си детегледачка, ако трябва. Но едно дете е много грижи, труд, безсъние, търпение. не търси мъжа си постоянно за това.

Порно гледа всеки - гледай и ти с мъжа си. Говорете си, споделяйте за вкусовете и интересите си. Кажи му, че не ти е приятно да флиртува с други, но му обещай, че и ти няма да го правиш.

Няма друг начин за спасяване на семейство...

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 29572eb688
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Номер 2, номер 12 са писанията на Кифльото. Той не може да съзре причините, поради които вече прехвърлил 40 г си е все сам и обвинява всички жени, хванали се с разведени за това.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 1f2ec94f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Номер 2 е прав.
Жалко за детенцето. Ще расте без да е щастливо. Родителите му няма да се разбират.
На мен ми е все тая не моето дете Ще расте без баща, който да му обръща внимание.
Жалко е че създавате деца от хора, които не стават.
Поредното нещастно дете.
Не можа ли авторката по рано да прецени, че той не става за баща.
Той винаги си е бил такъв.
Не се е променил изведнъж с раждането на детето. Просто авторката не е забелязала.

Трябва човек да е по предпазлив когато ще създава дете.

Сега тръгнала авторката да се притеснява, че ще й изневери.
По-важното не е дали ще й изневери а дали ще се грижи за това дете, дали ще плаща издръжка.
Като вижда, че не става за баща, че не е стока защо не изчака със създаването на детето. А изнудване я. И сега какво ще е самотна майка. Сега сама ще си отглежда детето.
Не мога да я оправдаят. Едва след раждането на детето онзи й казва, че тя и детето са грешка.

А и като пътува колко ли пъти й е изневерява. Щом работата му е свързана с пътуване.


Абе ако нямате дете си чакайте главата както искате ама щом имате дете.


Трябваше авторката да си даде малко време да забрави токсичните връзка и тогава да се хваща със следващия.
Харесала го била заради красивата усмивка и красивите очи.
Все маловажни работи.
Трябваше да помисли дали става за баща дали ще може да разчита на него, как ще се държи с нея и така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker