Той и сестра му ме Отровиха! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Той и сестра му ме Отровиха!
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 1657 пъти
Добър ден! Историята ми е объркана, както за мен така и за околните около мен! Мъжа ми направи беля в България и се наложи да заминем в Германия при брат му... Брат му ни помогна, но поради незнайни причини се премести в друг град и ни остави при сестра им която е тук от години наред в същия град! С две думи на съпруга ми брат му и сестра му са в Германия, за да ме разберете!
Добре, заживяхме с нея! От началото всичко вървеше добре, но с времето нещата ескалираха! Тя започна да ме командва когато и криво крещи мъжа ми мълчи, защото го е страх да не ни изгони! Разпраща ме... магазини направи ми кафе направи ми да ям спростри ми дрехите напълни на детето ми мляко хвърли памперсите на детето ми....
Много пъти е натяквала, че тя нищо не ни е обещавала и че девер ми ни е хвърлил на нея и е заминал без да помисли какво ще се случи с нас! Мъжа ми и аз не се разбираме и на нея това и е в плюс. Вижда ежедневните скандали между нас!
Намери ми работа работих около два месеца, но поради не разбиране на немски език ме изгониха! Получих право на помощ за безработица тъй наречения Джоб център! Тя твърдо и категорично твърдеше, че нямам право, но не знам как омекна и ми пусна документите, както и за детски надбавки!
Когато ми превежда ме лъже и не превежда каквото трябва измисля си някои неща кара ме да вярвам, че нещата ще се оправят! Мъжа ми отказваше да работи под предлог, че чака брат му да го дръпне към него а аз и детето да останем тук.
Тя изпада в нервни кризи чупи един път ни изгони с багаж и дете навън.
Мъжа ми чака с две очи да взема натрупаните пари. Използва ме знам.
Чух я дори един път как казва по телефона че ще ми оправи документите но надуши ли че искам да се върна в България ще ме върне тук за 24 часа.
Ако не стана да и слугувам започват муцки тряскане на врати мъжа ми мълчи от страх да не го изгони.
С него нямаме комуникации и всичко което мислим тя го знае.
В България нямам роднини, дом нямам къде да отида.
Тя иска да си тръгне за България, но знам че тя няма да издържи там и ще дойде пак.
Лъжите и нямат край. А за превода вече нямам думи.
Преструва се че моето дете и е мило но ако има как ще я удуши.
Какво да правя с тази жена? Как да се измъкна от нея и заплахите и? Мъжа ми го изключвам напълно защото той е страхлив и и върви по свирката.
Отчаяно искам да приключа с тази жена тя ме изтормози физически и психически.
Без пари да съм но в България. Така милея да се прибера където и да е, но да се махна от тези хора които ме Отровиха.
Моля ви дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: ff82224857
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ако отидеш в която и да е служба/офис за чужденци кажеш, че си малтретиране...те ще го ду•ат, а теб и детето ще ви настанят временно в център. Ще имаш помощи, обучение за теб и детето, а в последствие и работа. Междувременно ще получаваш и финансова помощ.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: da91ed5b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Казваш: "Лъжите й нямат край". Но и твоите лъжи нямат край. Казваш, че в България нямаш дом и нямаш роднини къде да отидеш. Тогава защо искаш да се върнеш в България, кой ще се грижи за вас? Историята ти е много объркана. Как са те приели на работа като не знаеш немски. Ти като пишеш историята си мислиш ли поне малко.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e3ea4dd6f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Еми махай се и от мъжа си и от сестра му! Вземеш ли твърдото решение, ще намериш начин да го направиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3f699a1f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Първото, което разбирам е, че и двамата не работите!?!?! Как изобщо отиваш в чужбина, където разходите са в пъти по-големи от България, а не работиш????? Като не знаеш немски ще миеш чинии, ще чистиш тоалетни и т.н., но ще работиш, защото НЯМА КАК!!!!
Второ, почваш да учиш немския и за 2-3 месеца, ако имаш желание и не си някоя проста пат*а, че да не можеш да научиш основните неща и да си намериш работа си тръгваш за България и те така....
За "мъжът" ти няма какво да коментираме, пълен льохман!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cab4605dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Сестрата е ядосана, защото сте й се натресли на главата. За което е виновен тъпият ти мъж. До колкото разбирам, има и бебе. Вие сте й в повече. Имате ли пари да се издържате? Мъжът ти до кога смята да лежи на ръцете й. Тя те кара да й слугуваш, за да й върнеш услугата, така да се каже.
За да спре тоя цигански катун, трябва да си намерите работа, след това и квартира. Мъжът ти, не знам как си прави сметката, той да отиде другаде, а ти с детето да останеш там.
Не виждам кой те е отровил, вие сте се насадили на пачи яйца.
а, ти като се прибереш, къде ще отидеш?

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5d6981003e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Тези проблеми са създадени от твоят мъж и брат му!

Трябвало е още в самото начало да направите ясен план как ще живеете и работите, ама още преди да заминете за Германия.

Сестрата на мъжа ти има право. Не е била предупредена в началото заради тази ситуация и вие с мъжа ти и нарушавате личното пространство.
Именно заради това се държи гадно с вас!

Ти пишеш, че твоят съпруг се страхува и очаква брат му да оправи ситуацията. Трябва да ви кажа, че мъжът трябва да се дисциплинира и да се свърже с брат си да се разберат окончателно за новата работа. Ако не могат да се оправят, просто си съберете багажа ти и мъжа ти и си търсете работа и живот на друго място или пък се върнете в България.

Казваш: "...Намери ми работа работих около два месеца, но поради не разбиране на немски език ме изгониха....!". Ама как?! Ти отиваш да работиш живееш в Германия и твоите знания по Немски са лоши?! Отиваш в Германия, където животът е съвсем различен от България?! Имаш ли поне някакви познания по Английски език?!

Ако аз бях на твое място щях да се върна в България или накарам мъжа си да се стегне и да се разбере с роднините си.

М 27

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f560f65b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Нищо, че нямаш роднини и дом, ти не трябва да си там. Аз седя далеч от свекърският дом, защото сестра му и майка му ми показаха, че не съм желаната снаха, но толкова обиграно и хитричко, че те се изкараха мили и добри, а мен демон. От самото начало не ми дадоха шанс. Скоро той ми каза може един ден с детето да се нанесем там и му казах, това никога няма да стане, за нищо на света. Махай се и ти оттам. Такива сестри, тровещи личния живот на братята си познавам от личен опит - сестрата на мъжа ми е такава и без да ме познава или да положи минимално усилие да разбере що за човек съм го настройва. Махни се оттам, нямаш работа там, ако си в Германия не знаеш езика и те са котвата, на която се държиш там, просто ела си в България, нищо че нямаш роднини, по-добре от такива вещици сестри, лично знам колко са хитрички, подлички и как съсипват с номерата си. Не всички сестри са такива, само подобните.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 72c79736a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Авторке:
1. Мъжът ти е направил беля и е избягал от България. Каква беля? Или да не питаме?

2. Наясно ли си, че сестра му не е давала съгласие да сте там, т.е. вие сте в този дом заради договорка между двамата ѝ братя? Как би се чувствала ти, ако мъжът ти ви натресе някого във ваш собствен дом?

3. Най-много ме разсмя как не знаеш немски, но когато ти превежда, си убедена, че те лъже. Когато научиш немски език, сама ще си превеждаш и няма да те "лъжат". А дотогава вярвам, че жената ти превежда правилно. Пък и е обидно да я подозираш - като не ти отърва превода ѝ, превеждай си сама щом си толкова умела, че даже хващаш как те пързаля! Хем ти прави услуга, хем си неблагодарна - това го виждам на доста места в историята ти.

4. Може би се досещаш, но това не е вашата къща, а нейната. Ако някой се натрапи у нас - дори да е поканен от друг живущ, ще очаквам поне да помага с домашната работа. Нищо странно няма и тук!

След като те дразни толкова много, натисни твоя да се изнесете някъде! Ако трябва да тегли някакъв заем или както там решите проблема с покрива над главите си! Но щом сте под чужд покрив, неговото поведение /макар и продиктувано от ужаса, че ще го напъдят в България, за да отговаря за "белята си", мъжленцето му с мъжле/ е правилното. Не може да си позволи да се прави на велик в чужд дом - дори домът да е на сестра му/брат му, пак не е негов!

Главата надолу и търпите или варианта с изнасянето някъде! А можете и да се върнете в България и юнакът да поправи белята, дето е сътворил или да отговаря за нея! Забавно е как не виждаш проблем в това той да избяга заради нещо, дето е сътворил и да се натресе в чужд дом, но си отвратена, че домакинята ви кара да се държите като гости, каквито вие сте!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5f91cd2157
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Както ти е казал номер едно отиди в съответната служба ! Каритас или Фамилиенкасе . Навсякъде ги има . После всичко ще се нареди и няма и да разбереш как си се оправила ! Мъжът ти не струва ! Казвам го като мъж !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8b9751363c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ама чакай малко, как очаквате с мъжа ти някой да ви приеме у тях, да ви издържа, да ви намери работа, да ви води за ръка, абе да ви дундурка изцяло, а вие да си клатите краката??? Големи хора сте, стягайте се, учете езика, търсете си работа и ставайте самостоятелни. Нито брат му, нито сестра му, нито който и да е друг са ви длъжни.

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 4d758c7b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   "Мъжа ми направи беля в България и се наложи да заминем в Германия при брат му"...
Т.е. в Германия сте не за да работите, а за да се криете.
Предвид обстоятелствата, положението ти изглежда съвсем прилично.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5b52775049
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Да резюмирам:

1) мъжлето е свършило "беля", каквото и да е това;
2) отпрашвате тримата за Германия без да знаете немски;
3) няма къде да се върнеш в България.

Как да го кажа... булшит. Лъжеш, пропускаш част от истината. Няма да давам съвети на лъжци. Кажи цялата правда или си играй с Duolingo.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 9fd0e6f167
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До 11 - Няма лоо в това. Аз съм помагал на хора по подобен начин.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: a797322241
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Абе не сте ли малко нагли. Натресли сте се в чужд дом. не знаете немски. не работите.
Сестра му не е длъжна да ви търпи.
Ще помагаш с домакинската работа няма как. Това е най-малкото. което може да направиш за да й се отблагодариш за това. че ви търпи в дома си.
Неблагодарна си.

А и страхотен мъж. Направил беля в България и се крие в Германия.
Направо ти завиждам за този мъж. Да не би да е извършил убийство или да е откраднал.
Ужасни сте.
Мъжът ти е нищожество.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker