Мъжът ми ме плаши с бой - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми ме плаши с бой
преди: 1 година, 9 месеца, прочетена 3120 пъти
Здравейте!
Мъжът ми започна доста често да бе заплашва с думи от рода на: трябва да започна да те бия, шамари искаш ли, идиотче съм била, глупава, нямала съм сиви клетки всичко го дразни не съм изчистила както трябва нищо не му е по угодата аз съм причината за неговите нерви и т.н
Притеснява ме факта че написледък доста често фигурира в неговия речник думата БОЙ.
И се чудя кога ли ще му прищрака и какво да правя. Не мога да кажа на никой

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 9 месеца
hash: 09889a2795
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Зависи от човека. Ти го познаваш най-добре. Ние вкъщи често се шегуваме. Аз доста често споменавам думата" бой"(ще те пребия, ще ядеш бой, простиш си боя). Жена съм. миролюбива натура съм. И на двамата ни е чуждо физическо насилие.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 85ada8cd8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Щом те заплашва с бой, значи е Абсолютен селянин, без грам мозък, никакъв интелект, простак и глупак. Чудя се защо някои жени търпят да се държат така с тях. На мен 1 обидна дума да ми кажат или да тръгнат да се пробват да ме заплашват и избухвам. Не търпя неуважение към себе си, защото обичам, харесвам и уважавам себе си! И щом аз се държа добре с някой, а той с мен-не, директно го зачерквам. Остави това дали тоя селяк, за който си омъжена, наистина ще ти посегне, но факта, че се държи така с теб, а ти си траеш.. не знам дори как спиш на 1 легло с тоя селяндур. Спасявай се от тоя мизерник, докато можеш. Ти на колко години си, а той? Подозирам, че си по-малка от него и тоя тъпанар е решил да те държи, като негова робиня. Защо му се подчиняваш въобще? Тегли му една майна, прати го по дяволите и го остави сам. Това е слабохарактерен тип, който си избива комплексите и неудовлетвореността от това, че за нищо не го бива, като тормози и заплашва хора, които са физически по-слаби, ами ако утре тръгне да удря и децата ви? Тогава ще стоиш отстрани и само тихо ще проплакваш и ще го молиш-удряй ги по -леко.... това ли ще правиш? !

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 11b272304a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Здравей! Ако имаш възможност се махай! Какво ще рече възможност- воля, сила, безстрах. Щом сега се държи така, не ни се мили какво ще бъде занапред....

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c4df25ec2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Такъв си си го избрала-алфа, мъжкар, гъзар. як пич, bad boy.
И сто човека да ти кажат да го зарежеш, няма да го направиш. Мазохизъм.
Изходът е ясен за всеки нормално мислещ човек- раздяла, но не и за слаба жена, която ще се тюхка как няма да се оправи сама, колко ще и тежко и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 76773e7506
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Аз бих го напуснала. Не само те заплашва, но и те обижда и не те уважава. Ти да не си му слугиня. Като нещо не му харесва, да си го изчисти сам. И двамата трябва да поддържате дома, след. като живеете в него.

 
  ...


...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: fc55f8f175
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ами, на практика, ти не казваш причините за неговите нерви, освен, че не си изчистила?
Иначе, новините са кофти за теб- оженила си се за простоват мъж и като нищо, може да се стигне до бой.
Съветът ми е, да не криеш този факт, за да може да ти се помогне.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 6e784d43cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Това е ужасно, поведението му не е нормално. Не са ли го учили, че жена не се бие? Ами, възможно ли е да си го провокирала с нещо? Ако с нищо не си го провокирала, те съветвам да го напуснеш, наистина е опасно за живота ти :( Успех и късмет ти желая.

М23

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 7fe7196e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

10.   Познат сценарий! Съчувствам му на мъжа ти. Вие жените освен да изкарате някой извън нерви, друго не умеете.

Ако още се чудиш каква е причината - това си ти! Твоето поведение, бездействие, мърморене, прищевки, натяквания и всичко отрицателно, което изливаш отгоре му.

Разбира се, че ще стигнете до бой. Ти, като се погледнеш в огледалото, нещо по-различно заслужаваш ли?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: f73cfa7dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Чантата, шапката, сбогом Гергино.
Уведомете съответните служби- най-вероятно няма да направят нищо, но един или повече сигнали, че се чувствате в опасност имат тежест ако наистина посегне и се стигне до съдебни дела.

Малко по-нецивилизован вариант- намерете някой да го "посъветва".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 61b34c644c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Подавай молба за развод ВЕДНАГА! Скоро от думи ще мине към действие и накрая ще си ходиш насинена по принцип и ще си "приятелка" със сестрите в спешното!

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e1dcb4065e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Следващия път, когато те заплаши заставаш срещу него твърдо и агресивно и му казваш, че ако посмее отново да те заплаши ще има последствия. Има риск да ти посегне, ако това се случи директно го заеб*аваш, колкото и да ти мрънка след това! :)

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c552c442a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Идиотче си, ако седиш там и поемаш всичко това... Не ти знам ситуацията, но ако можеш, прекрати тази връзка и се дистанцирай от него.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: e7c481ade9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Деца имате ли? Какво те задържа при него?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2377cf73ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

20.   Авторке, много удобно се оплакваш и обвиняваш само мъжа си, изкарвайки себе си жертва, а премълчаваш причината, поради която той те заплашва с такива думи. Мъж жена, никога не бие без причина!!! Сигурно му лазиш по нервите и му тровиш живота всеки ден, с твоите женски простотии, а човекът едва се сдържа да не ти друсне един, за да си няма после проблеми с извратените-феминистични закони! Причината за физическото насилие от мъжете над жените, е вербалното женско насилие над мъжете, което е четирикратно по-голямо, и е толерирано от закона. Никой мъж на земята не може да надвика проклета-зла жена и затова единственият начин да я накара да млъкне, е с бой. Като и нацепи канчето от бой веднъж, дваж, че и повече ако трябва, ще и държи влага, и няма да посмее повече да предизвиква мъжкия гняв за удоволствие. За да я има твоята наглост и на много жени, виновни са едни други мъже, които овластиха жените и им дадоха право да гласуват, за да могат да владеят по лесно света. Лошото е, че от толкова много права жените се самозабравихте и се помислихте за равни, че и по-равни от мъжете, заради което мъжете все по-често ви трепят като мухи, за да ви доказват, че те са по-силният пол, не вие. В речника, а и в действията на все повече мъже фигурира думата БОЙ, и те стават и ще стават все повече, докато жените не спрат да се бунтуват срещу мъжкото превъзходство и не приемат ролята си на по-слаб пол, дадена им от природата. Трябва тук да въведат шериатски закони, както единодушно ги приеха в ислямския свят след "арабските пролети", като превантивна мярка срещу феминистичната зараза. Да видят те тогава жените, дали повече ще се гаврят с мъжкия авторитет, с чувство за женска безнаказаност и недосегаемост. Ще се подчиняват, ще робуват и ще слугуват на мъжете, че и хоро ще играят, ако не искат да играят шамарите!!! Само тогава, феминизмът ще бъде ликвидиран по мирен начин, без да се налага на мъжете да използват физическа сила! Но, ако ти авторке продължаваш в същия дух, нищо чудно и наистина рано или късно да му "прищрака", както прищраква напоследък и на много други мъже, омерзени от женската наглост и гавра с мъжкия облик!

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 74c3ca5086
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Нарочно ти говори така, защото вижда, че те е страх! Този човек не е правилен за теб и трябва да рискуваш каквото имаш и да се махнеш от него, ако продължава по този начин да те манипулира и контролира! СПРИ да чистиш и готвиш, той не го оценява!

Приятелка беше в същото положение в чужбина! Приятелят и я мотаеше, а накрая постоянно я заплашваше, караше я да готви три пъти на ден и все не беше доволен. Накрая я остави да се прибере сама като куче и тя беше като изтормозена и тъжна. МАХАЙ СЕ ОТ ТАКОВА СЪЩЕСТВО и не го наричай мъж!

Вероятно ти и изневерява! Такива мъже може понякога да се държат добре, но смятат жените си само за държанки или слугини. ТИ ЛУДА ЛИ СИ да му позволяваш да се държи така? !

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 35f73302a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Напусни. И си оправи вкуса откъм мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: cfe4bbe888
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   На мъжлето ти ако му пратиш мъж, ще се успокои. Такива имат нужда от мъжка ласка.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 12defd0a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   " Мъж жена, никога не бие без причина!!! " - Абе не казвам, че няма причина, казвам, че не трябва да я бие. Като не я иска, да я разкара и толкова.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: c766d43638
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Показваш му пътят, не те обича, не те уважава и вероятно е мръднал. Какво е положението с наркотиците и алкохола? Взима ли, напива ли се или има ли такова минало? 10 и 20 - за психиатър сте също, психопатия.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 828d9a8d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Авторката съм! Благодаря за съветите!
Не съм от жените които му мърморят, натякват правят сксндали аз съм друг тип каквото и да става съм усмихната, позитивна. Каквото ми каже го правя.

Просто все намира нещо да се заяжда с мен направо подле се чувствам изцедена като енергиен вампир е.
Имаме дете. Казвали съм му че не ми е приятно да се държи така, но мй казва че извинение няма да получа. За всичко аз съм виновна. Дето има една приказка ни се види ни се кара.
Нищо не ми се прави с него
Даже не се чувства виновен че се държи по този начин с мен. Не му пука за моите чувства . Не оценява нищо нещата които правя за него.
Накрая ще остане сам. Каквато и тема да започнем завършва с скандал. А аз мразя скандали. Какво да ви кажа :-(

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 0c4df6e48d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

27.   Номер 4 звучи войнствено като Black Sabbath. По принцип така трябва да се постъпва още при най-малката наченка на грубост. Но остава и въпросът "Защо си точно с такъв мъж и дори след като си е показал магарията и лошотията, защото продължаваш да си с него?". Себеуважаващите се жени не биха избрали да си останат с такъв мъж. Не споменаваш и какво точно в твоето поведение е предизвикало тези негови думи към теб. Причина има, но не я пише в историята горе...

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: afd190ea7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   Дори и да си го провокирала, никоя жена не заслужава така да й се говори. Сега ако са те хванали на калъп с друг, хубаво, но както обясняваш авторке, заради битовизми така да ти вика, не е нормално. Какво да ти кажа, имай едно на ум и ако ти посегне някога, си тръгвай веднага, казвам ти го от опит.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: afd190ea7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

29.   До номер 20, пожелавам ти някой ден да имаш дъщеря и тя да е в такава ситуация. Пожелавам ти да ти звънне и да каже, мамо или тате, елате да ме приберете и да видиш какво остава по тялото като се чупят 3 пръчки в нея. Искрено ти го пожелавам и може би тогава ще съжаляваш за думите си.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5a850928d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   №29, 20 съм! Няма защо да ми пожелаваш всичко това, защото вече имам не една, а две дъщери, и то отдавна вече пълнолетни. Те са с патриархално възпитание, далеч от заразата на феминизма, и се държат с уважение към мъжете, а не нагло-просташки, като върли феминистки, затова знам, че никога няма да им се случи това, което си описала. Да му мислят наглите феминистки като теб, които с наглостта и вироглавостта си, предизвикват мъжете да употребяват физическата си сила, за да усмиряват женските им бесове!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 5a850928d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

32.   №29, №20 съм! Няма защо да ми пожелаваш всичко това, защото вече имам не една, а две дъщери, и то отдавна вече пълнолетни. Те са с патриархално възпитание, далеч от заразата на феминизма, и се държат с уважение към мъжете, а не нагло-просташки, като върли феминистки, затова знам, че никога няма да им се случи това, което си описала. Да му мислят наглите феминистки като теб, които с наглостта и вироглавостта си предизвикват мъжете, да употребяват физическата си сила, за да усмиряват женските им бесове! Не съжалявам и никога няма да съжалявам за думите си, защото са напълно верни, и заставам твърдо зад тях!

 
  ...

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8bf7ccaa7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   19 лошо и отвратително е мъж да посяга на жена. Но е факт, че някои жени прекаляват със заяждането си с мъжете.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 3d73d80a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Хващам се за номер 28. "Дори да си го провокирала". Значи, тя може да провокира, нервира, тормози, а не може да ѝ се отвърне? Това някак не е честно и не е равенство между половете, а привилегия. Ако просто хей така някой я обижда или тормози, то той е виновен. Ако тя провокира някой, а той и отвръща, виновни са двамата май :)
И най-вече, както питаха по-горе, какво правиш с такъв човек? !

 
  ... горе^
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 85ada8cd8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Към номер 27-хубаво е, че има и коментари написани от мъже, които не почват директно с агресия, как може би жената го е провокирала с нещо, ако беше така, начинът й на изразяване въобще нямаше да е такъв. Да, за съжаление има и много жени, които са тотални агресорки. Важното е, когато човек е с някой в романтична връзка(а и не само) да го има уважението и от двете страни, а не единият да се държи, като мачо или пък жената, като някаква луда феминистка, и накрая да има само-спорове, скандали, конфликти, заплахи и за съжаление-при доста двойки -физическа агресия-стигне ли се до такива токсични отношения-то е ясно, че там хората си отработват садистично-мазохистичните мисловни и емоционални модели. Лошото е, че децата страдат най-много от тези неща. Такива -трябва веднага да се разведат, а не да съсипват психиката на детето, което е принудено да им слуша скандалите постоянно.
Аз съм тази, която е написала коментар номер 4, не слушам Black Sabbath. Аз съм фен на Кърт Кобейн и неговата група-НИРВАНА:))) Звуча войнствено понякога, защото самата аз съм расла в агресивно т. нар. семейство и честно казано съчувствам на детето на тази жена... Никога не съм била покорна, затова и не разбирам как някои хора се унижават и търпят да се отнасят зле с тях, а пък когато става въпрос за някой, с който сте в романтична връзка-пфф, честно-не проумявам как такива жени търпят подобно отношение към себе си и после могат дори да целунат -онзи, който не ги уважава. Много е грозна и ситуация, в която виждаш как единия се налага на другия, държи се заповеднически, с някакъв фашистки маниер-за всичко, капризи и т. н., а после се лигавят целувайки се и разправят колко се обичали-да бе, не обич-а чиста Пародия.
Някои дори на теория не знаят какво значи да обичаш някого Истински, камо ли пък на практика.

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 76f2da0981
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   Жалко е колко много хора тук одобряват насилието върху жени... Вие разлика между вербално и физическо насилие правите ли? Тя ако го обижда и мърмори, той може по всяко време да си тръгне и да си живее живота. А той като я спука от бой за едните обиди тя какво ще прави? Вие сте причината толкова жени да ги е страх от мъжете :) Стига сте гледали Andrew Tate

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: afd190ea7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   До 32, от 29. Само искам да ти кажа, че има далеч по-културно справяне на ситуацията, отколкото да се посегне на една жена. Като не можете да оборите една жена с думи, най-лесно е да я потрошите, нали? Това се отнася и до номера 34 и 35. А до теб номер 32 и твоите дъщери, дано като си ги отгледал така патриархално, да не понасят боя без много шум и приказки и ти дори и да не знаеш. Иначе с това твоето мислене, си представям какви момичета си отгледал, типични представителки, за твоето време. Но иначе има време, то сеира започва като се вземат младите, така че не казвай никога., а и колкото и да мислиш, че с уважение само от страната на жената ще станат нещата, жестоко се лъжеш. Трябва взаимно уважение, противен случай, единия става слуга на другия. За мен всеки мъж, който е стигнал да усмирява жена си с физическа сила, е злобен, изпълнен с комплекси и стигнал дъното човек и номер 32, явно за теб това е напълно естествено, което още повече говори какви ценности имаш и за теб какво представлява жената, такива хора, най-вероятно избиват комплекси и на работното място.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 8bc4f97f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Първият вариант е да му връщаш жеста с отговори в стил "Кога ще ме биеш, за да поканя татко/батко/друг познат или роднина с бойни умения или добра физика, който да го постресне? "

Вторият вариант е да му теглиш една - роднина от женски пол, която го е родила - и да го напуснеш. Защо ти е - много хубаво те заплашва ли? Смяташ, че ще е добър в млатенето, нещо друго?

 
  ...
преди: 1 година, 9 месеца
hash: 2661cc66f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   С бой заплашват жени (често също деца и животни) мъжете които:
Нямат елементарен речник, чрез който да оборят с мотиви
Не могат да по/докажат качества, с които да спечелят уважение
Мислят и действат само по базикови инстинкти, примитивни
Комплексите им са водещи при тях
Нямат минимален капацитет за осмисляне и анализ на дадена ситуация
"Борбата" при тях е да спечелят чрез физическо насилие това, което нормалните хора чрез цивилизовани разговори и действия.
Лесно се разпознават дори в неангажираща среща/среда
По отношението им към по-слаби (винаги налитат на по- слаби или поне изглеждащи в по- неизгодни позиция, това включва хора от обслужващ персонал просто защото работата им предполага да "изтърпят" до някои граници все пак клиенти, а границите са по размити) и/или премълчаващи. Те не могат да различат премълчаващият от слабият. За тях щом не отговаряш по същият просташки начин- значи си слаба жертва.
Такива трябва на мига бързо да бъдат отстранени от обкръжението ни!
Ако продължават да напират, настояват т. н. единственият вариант да разберат, че няма да ги допуснем е простатата равна на тяхната и/или физическа сила ако се наложи. Всеки цивилизован опит за същото, е считан от тях за слабост. Просто нямат дори елементарен "нюх" за да разберат нищо дори съвсем малко над примитивното.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 828d9a8d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Авторката съм!
Не виждам смисъл и в разговорите с него. Много е странно заедно сме, а сякаш всичо е приключило между нас.
Не съм от жените които мърморят или се карат. Не обича когато се защитавам и му казвам че не е прав с цялото ми уважение.
Има пропаст между нас така усещам.
Номер 40. Ако кажа тези неща ще стане лошо.
Мозака ми не го побира как за битовизми ще заплашваш човека. Той не ме обича. За толкова години брак винаги съм се държала с уважени, подкрепа.
Нищо не се оценява. Не съм няоя баба, висока съм слаба, близките ми знаят що за човек съм като характер, но ясно от много добро отношение ти се качват на главата.
Как да си легна с него като се държи лошо с мен. После аз се чувствам като боклук.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 5e77606ee7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Когато мъж или жена започне да търси всякакви поводи за скандал, това е сигурен признак, че в живота му има друг. Дори всичко да е идеално изчистено, изпрано, наготвено, винаги ще намери повод да те уязви. Когато е седнал и спокоен, спри звукът на телевизора и най-спокойно го попитай, иска ли да живее с теб! Какво ще чуеш не знам, но ще си направиш изводите. Кажи му, че повече така не може да продължава! Или ще живеете човешки, или всеки да си хваща пътя. Нали не мислиш този кошмар да продължава вечно?

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: b856c22c03
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Хващате се с всякакви комплексирани олигофрени щото нали " bad boy".. така е по-готино, тръпка да има, докато захвърляте мъжете, които реално ви уважават и могат да ви предложат стабилен живот. Обаче после като станете на 30 и се осъзнаете, ще е прекалено късно. Сама си си го избрала, заразвяй гп докато е време или ще си го търпиш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 7af54d9db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Авторке, още сега, тихо, без да му го казваш започни действия да се разделиш с него. Ако не работиш, си намери работа, спести пари за адвокати, за квартира. И в един момент просто се изнеси, добре е той да не ти знае адреса или телефона. Същото важи и ако сте женени. Запиши го тайно някой път как те заплашва и го пусни на адвокат. Бягай от този мъж, но така, че той да не знае и да не може да те спре. Успех.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 828d9a8d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Той ми каза че досега щял да ме прати при майка ми това го чувам за пореден път.
Ако му кажа че искам да се разделим ще каже че детето остава при него.
Човешки не може всичко го дразни. И на мен ми омръзна вече, хубава не станах толкова години.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 828d9a8d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   45. Много добър съвет и от теб. Благодаря! Трябва да се стегна

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 2e6452a28b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Ами щом не става с добро и човешки, решението е ясно. Вече са ти дали добри съвети - работа, квартира, адвокат и т. н. Това, че ще ти вземе детето е редовна заплаха, която много трудно може да изпълни. Това не е живот, нито добра среда за детето, така че го напусни колкото може по-навреме.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: b05d1298c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Да прави сте трябва да го напусне но все пак те имат дете. Детето има нужда от майка си и от баща си. По-добре да посетят семеен консултант за да си оправят отношенията.
Ако не са влюбени добре но поне да имат нормални отношения.

Би било лесно за преглъщане ако само те критикува. че не си изчистила.
Но той те заплашва с бой. Тръгни си докато не е късно. Веднъж свикнеш ли после ще е много трудно да се откажеш от него дори да те бие.


Може да отидеш при майка си за малко може да осмисли поведението си или да осъзнае. че те обича. Но мисля. че чувствата отдавна са си отишлш при вас.

А в началото на връзката ви как се държеше. Какво хареса в него.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: b05d1298c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Номер 32 донякъде е прав. Аз съм послушна жена и нямам проблем с мъжа ми. Дразнят ме и мен някои коментари. че жената трябва да е независима и други. И ме дразнят как някои дават съвети да се напусне една връзка толкова бързо без да се оправят проблемите между партньорите. Феминистичните закони ме дразнят.
Психическо насилие и др. глупости бла-бла.

Но щом номер 32 оправдава това една жена да бъде бита и аз му пожелавам да има дъщеря или по-точно близка която е бита. защото е била непокорна.
Да видим няма ли да я съжали.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 6ce797639e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   51, 32 съм и вече казах, че имам не една, а две дъщери отдавна вече пълнолетни, и издържащи се сами. През живота си не съм им посягал нито веднъж, и много си ги обичам. Даже когато бяха малки и майка им им се караше, аз ги защитавах и се карах на нея! Защитавал съм жени от мъжки посегателства повече, отколкото можеш да си представиш, въпреки, че много от тях не са го заслужавали, с гадното си и надменно поведение към мъжете. Но дори и дъщеря да ми е ако видя, че някой мъж я бие и знам, че тя го е предизвикала преди това бъди сигурна, че не само ще го оставя да я набие, ами ще се присъединя да я бия и аз!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 5f4c10d01c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Типичен представител на стожер на традиционното българско семейство заплашвано от изчезване заради джендърите.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: f342059f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Ще я оставиш да бъде бита не мога да повярвам.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: dc3c0a370a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   ⁹Събирай си багажа и изчезвай! Щом си подволява да се държи и са говори така, следващата стъпка е ясна и е въпрос на време да премине от думи към дела. А направили го веднъж, ще има и втори и трети път... и накрая ще си "абонирана" за близката травматология, защото с времето боят ще стане по жесток и накрая ще стигнеш до пукнати ребра, разбити скули и усти и т. н. Е, това ли искаш?
Напускай го тоя примат докато все още имаш шанс.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker