Майка ми изневерява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Майка ми изневерява
преди: 1 година, 8 месеца, прочетена 1509 пъти
Здравейте, момче на 18 съм, имам нужда от съвет какво да правя. Нашите са женени над 20 години, имам по-голям брат. Баща ми е на 53, майка ми е на 49 години. Никога не съм усещал досега някакъв проблем във вкъщи. Родителите ми са сериозни хора - и двамата са със сериозни професии, работят в държавни служби. Много рядко съм ги чувал да се карат или да спорят. Винаги съм си мислел че сме едно нормално и спокойно семейство. Общо взето последните дни ми дойдоха като гръм и доста неочаквано.
Преди 2 седмици се разбра че майка ми е изневерявала с две момчета от нейната работа. Разбрах единствено че единия от двамата решил да се похвали на колеги, и показал клипове в които с другия пичага били заедно с майка ми в някакъв хотел, или поне така разбрах. Станало ясно че майка ми имала връзка с това момче от няколко месеца, някакъв новобранец на 30 години. И то ги разбирам тези неща от познат на мой приятел, работещ в същата служба на майка ми. Баща ми разбира се тотално отказва да говори по случая. Докато са ставали всички тези неща аз бях при братовчедите ми в друг град, татко просто дойде да ме вземе единия ден изненадващо и ми разказа отгоре отгоре какво се е случило. Когато се прибрах майка ми вече я нямаше в нас - беше си изнесла нещата и отишла при споменатото момче, поне в началото.
В момента вкъщи е ад за живеене. Баща ми не знае къде се намира - взе си отпуск, виждам че му е много тежко. Тая клюка като всяка такава се разпростря из квартала - вече няколко човека ми писаха да ме базикат че майка ми била к***а и т. н. Гледам да не излизам много, просто не мога да погледна никой в очите - срам ме е от случилото се, без аз да имам вина. Майка ми няколко пъти ми звънна но не и вдигам - не знам кога ще преодолея това, което е правела зад гърба ни. Сериозно се замислям дали да не седна да говоря с баща ми да се преместим - да сменим обстановката. Наистина не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 8 месеца
hash: efbd14bfc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Според мен не е хубаво това нещо, но се случва при много хора.
Другото, което е, че това е между нея и баща ти проблем, който те трябва да си решат. По-добре не си разваляй отношенията с майка си. Да, кофти е, говори с нея да ти обясни какво точно се е случило.
Ж42

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 92c88fb07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Позната история, малкия.
Преди 10 години, майка ми направи същото. Татко беше съсипан. Нямаше желание даже да излиза от вкъщи. Майка ми опитваше да осъществи някакъв контакт с мен, но аз не пожелах.
10 години по - късно, имам минимален контакт с нея. Казах ѝ, че това, което направи, е подло, гнусно и съсипа цялото семейство. Казах ѝ, че контакт с нея ще имам единствено, ако не виждам новият ѝ мъж. Срещаме се на неутрални места - кафета, паркове, алеи. Виждаме се за около час и това ми е контактът с нея. Извинявала се е неведнъж, но просто няма смисъл.
Що се отнася до номер 1 - какво значи не си разваляй отношенията с майка си? Тя ги зарязва, заради някакъв хлапак и после не си разваляй отношенията. Айде не.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 417ebfd637
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Семеина на 49г. От 36г наторе трудно се устисква с един мъж. Хормоните натискат яко. И при мен нещата са подобни. Но за сдга си мисля, че ги овладявам дискретно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ff3ae9554a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ти не знаеш как стоят нещата. Най-вероятно майка ти просто е разнообразявала с по-млади. Предполагам и на нея и е дошло като гръм от ясно небе.

Остави баща ти да вземе решение, но не очаквай да е скоро. Каквото решение вземе - приеми го.
А с майка ти е нормално да не искаш да общуваш в момента. Щом не искаш - не общувай докато не ти се прииска. Ти си пълнолетен и имаш всички основания да си и обиден.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: ccfa43f787
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Каквото и да стане, каквото и да обяснява майка ти, как не може да живее без новата си любов, ти никога няма да го приемеш. Както не го е приел и №2. И това е напълно нормално. Майката е тази, която е на първо място за всеки мъж. Тя вече никога няма да е на първо място за теб, независимо колко си близък с баща си. За теб, тя ще си остане предателка и човекът който е разбил семейството ви. Без значение какво ще преживееш в живота си, това няма да ѝ го простиш, дори да искаш. Тя си мисли, че вече сте големи и може да живее за собствено удоволствие. А вие ще я разберете и ще я обичате както досега. Е, неправилно си мисли. Просто търпеливо е изчакала, да станеш пълнолетен. А така е постъпила, защото ежечасно се ѝ се набиват в главата такива рефрени като: „Един път се живее“; „Живей за мига“; „Важна си само ти“; „Защото го заслужаваш“; „Отдай се на удоволствието“ и много други такива. Отсега нататък, отношенията ви никога няма да са същите и тя ще го разбере много скоро. Сега, за нея много по-важно е да е задоволена сексуално от млад мъж, отколкото взаимоотношенията ѝ и със собствените синовете. Това със сигурност си го мислил и ти самият.

 
  ...


...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e268dd7a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До 3. Жена, просто си търсете мъже за съпрузи съгласни на отворен брак. Много е просто..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: e4a11f63a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Момче, а дали баща ти не й е изневерявал и тя да е решила да си отмъсти? Има и такива случаи.
А защо не попиташ баща ти колко често годишно през последните 10 години е правил секс с майка ти?1-2 пъти на година, дори понякога и цяла година не се е сещал Поглеждал ли я е изобщо? Знаеш ли колко жени търпят мъжете си, хващат ги да се самозадоволяват, да гледат порно, да имат любовници, нови или бивши гаджета, да прахосват семейните пари по тях или по Вип проститутки, ескорт, компаньонки, ходят на пенис масажи със свършване и т.н. А те се будят до мъжа, когото все още желаят и от тях се очаква да са верни, или да стоят нещастни заради децата?
Поразрови се из компютъра и телефона на баща си и може да откриеш, защо майка ти е постъпила така.
А защо не се срещнеш с нея, защо я съдиш, преди да су разбрал и нейната гледна точка?
Накрая да не се окаже баща ти с дългогодишна паралелна връзка.
Не оправдавам постъпката на майка ти, защото съм от тези, които действат крайно, директни са и не могат да играят двойни игри, но вече имам доста наблюдения върху живота на мои близки и познати, и по-често срещано явление е, мъжът изобщо да не е невинен.
И както често се случва, обира пешкира онзи, който години наред е търпял изневери...
Жена съм.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 00a839a956
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това си е между тях. Каквото и да става тя винаги ще остане твоята майка. При мойте родители беше обратното. Била съм на 3 и баща ми е казал на майка ми, че си има друга и иска развод. Майка ми много го е намразила тогава, но аз и баща ми винаги сме се виждали. На мен не ми е било проблем. Любовницата го е оставила 2 години по-късно. Да знаеш, че такива хора винаги падат от 2-та стола на земята.

 
  ...
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 9f8e81c178
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   №7, ако бащата на момчетата е такъв, който описваш, изчезването на жена му, щеше да е празник за него. Така вече не трябва да се крие, че гледа порно, самозадоволява и тем подобни, които си описала. Децата вече са пълнолетни и липсата ѝ няма да е от голямо значение за него. Явно е, че се касае за хора които не броят всяка стотинка и не му е необходима безплатна домашна прислужница. Става въпрос за човек, който не знае на кой свят се намира, след случилото се. Не сме им светили и не знаем какво е ставало в леглото разбира се. Дори за миг не можете да си представите, че жената може да е виновна за каквото и да е. Мъжете са виновни по презумпция. Не след много време, ще сме като в западна Европа. Мъжете вървят с поглед в земята и не поглеждат жените. Не дай Боже да ѝ отвориш вратата, ще бъдеш наврян знайно къде, защото това е сексуален тормоз. Става същото, както и с чернокожите. За да се запазят правата им, белите са дискриминирани. Ако за мястото на шериф са кандидати бял и цветнокож, задължително избират последния, защото ще нададе кански рев, че е дискриминиран, заради цвета на кожата си. При положение, че знаят, че белият е много по-подходящ. Същото ще стане и у нас. Това не е лична нападка, но когато съдиш, трябва да гледаш безпристрастно на нещата, а не предубедено от лична гледна точка. Всичко описано от теб, явно ти се е случвало и мислиш, че и при другите е точно така.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 месеца
hash: 586b5509c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Това са нещата от живота, след навършване на 18 се предполага, че децата не са толкова деца. Номер 7 е прав и истината е че с възрастта отношението към секса и отношенията между хората се изменят. След още 10 години, когато видиш реалния живот в целия му блясък, сигурно ще имаш обяснение, на 40 ще гледаш още по-трезво. А на тези лигли и лигльовци дето пишат глупости за родителите ти не отговаряй нищо, все още са твърде заблудени за да знаят. Всичко ще се уталожи време терябва
Поговори с майка си, освен, че ти е майка тя е и обикновен човек с кривици и правици. Всички грешим, но и се учим от грешките затова сме на тази Земя

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: de8794db31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Добре бе. Като не са щастливи защо не се развеждат.
Най-вече жена му.
Казва, че не е щастлива в този брак и после си прави каквото иска.

Това, което е направила е ГНУСНО.
И определено проблема не е само негов щом всички знаят за видеото и подигравят момчето.
Заради нея се подиграват на момчето.

Поне като прави нещо да бъде дискретна.

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 часа
hash: 38497ec9b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Това е нещото, което извевиряващите отказват да разберат : когато имаш семейство и изневериш ти не предаваш само един човек ( половинката ) а цялото семейство и всичко градено с години. Тази жена с действията си буквално е ограбила сина си от това да има семейство. Когото и да вземе той никога няма да замени баща му нито да даде сигурността която едно истинско семейство ще му даде. Нещо повече : с действията си тя е направила и мъжа и сина си за смях. За гия нища прошка няма. Не я заслужава просто.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 часа
hash: 84fc9d8c9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Съгласна съм номер 13. Поне да беше по$дискретна. Заради нея сега се подиграват на момчето.

 
  ...
преди: 10 месеца, 39 мин.
hash: 99c4a480ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Запетая се пише преди - но, та, па, че и т. н.
Иначе няма какво да правиш.
Майка ти не е ли знаела, че я снимат?
Това ще е нещо временно щом е на 30 г младежа.

 
  ...
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: 43f080a444
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   От автора: Здравейте, изненадах се когато видях че наскоро е коментирана моята случка. Благодаря за мненията, припокриват се и с моето за това че когато имаш семейство и направиш нещо подобно - не нараняваш само съпруг/съпруга. То измина почти година от случилото се, нашите очаквано се разведоха. Тримата с баща ми и брат ми отказваме какъвто и да е контакт с майка ми, след всичкия този срам който ни причини изобщо нямам и желание за контакт с нея. В първите седмици имаше няколко случая в които ми пишеше че иска да поговорим, че съжалява и че иска да запази семейството ни. Никой не и повярва и тя до ден днешен доколкото знам си живее при нейния колега. Според моя познат който работи в службата нещата са деградирали още повече - тя е започнала да се държи прекалено фриволно с колегите си, това че уж е обвързана изобщо не им пречело на нея и нейния приятел. Носели се слухове и за нови хора, които си канели и т. н. Наскоро разбрах че имала и предупреждение за уволнение и този род неща. Важното е че ние си преодоляхме малко по малко шока и в момента всичко се пренарежда смятам добре. Никой няма право да ти носи толкова токсичност в живота, дори да ти е родител.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 17 дни
hash: f3069b2458
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   знам авторе ти ще й простиш. колкото и да те е наранила все пак ще й простиш защото ти е майка. Просто ти трябва малко време да го приемеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker