Бременна съм и той иска да ми изневери - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Бременна съм и той иска да ми изневери
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1953 пъти
Обръщам се към Вас за съвет, няма към кого. Не искам да става дълго за това накратко - с приятеля ми ще си имаме дете, аз много исках, той не изявяваше такова желание, ако това е от значение. И двамата сме на 27 г и живеем заедно от 7 год. Нямам препоръки от гинеколог да не правя секс. Казвам му че няма никакъв проблем да го правим, просто да е по бавно и по внимателно. Не нашият искал по - бързо и ускорено, защото иначе не му доставяло удоволствие. Ако не можело така да съм му давала отзад (аз там не обичам, въпреки че съм му давала някога за да му угодя), ако не искам отзад щял да ми изневери и да съм ревала с крокодилски сълзи, защото видиш ли ти той искал секс и не издържал вече. Чувствам се как да кажа унизена, огорчена и не знаеща какво да прави. Дайте ми съвет, ако трябва и вие ме критикувайте ако съм виновна, няма проблем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: a76213632f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Звучиш ми като емоционално зависима от него. Мъжът ти не те уважава и отношението му към теб е ужасно. Моля те, намери подкрепа у приятели или родители и го напусни. Той се държи като пълен егоист и след раждането ще стане по-зле, освен за дете, ще трябва да се грижиш и за него, а сигурно и финансова подкрепа няма да видиш, а ще трябва да го молиш да си даде част от парите за детето. Моят съвет е да отидеш на психолог, но без да му казваш, на мен това ми помогна да напусна същата токсична връзка. Твоята грешка е, че си си подбрала мъж егоист, който не те уважава. В бъдеще търси предимно мъжът да е спокоен и стабилен емоционално, и да ти е подкрепа. Учи се от грешката си! Искала си си дете, получила си, обаче не очаквай, че този ще ти бъде подкрепа, най-много по задължение да ти дава пари и това е. Моля те, заради детето не позволявай този човек да те тормози и то да гледа. Емоционалното насилие, също е насилие и ще те смаже без да се усетиш! А по-лошото е, че детето ще разбере, че не е искано. Не му го причинявай.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 64a672d09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Кво да те критикуваме, ти си си го избрала. За 7 години ако не си го разбрала, лошо за теб. Поне ще си имаш детенце. А ако той се държи кофти или ти прави мизерии, мисли как да се разделяте и това е.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f422a65df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ми не знам, какво да ти кажа. От 7 години сте заедно, дете чаката и да ти поставя такива ултиматуми... Просто не разбирам... Явно си имаш един голям егоист за приятел, за който единя "секс" е по важно дори от теб и бъдещото Ви семейство...

Дано да не съм лош пророк, но май все по зле ще стават нещата...

М. 36г.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6a19690e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аборт и бегай с 200 напът си сама да си гледаш дете.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e5d7721d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Забременявате от идиоти, после ревете!

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 681409c7a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Виновна си единствено за избора на партньор и липсата на елементарно самоуважение. Седем години живееш с човек, който те възприема като чифт отверстия за онождане, че и дете ще му раждаш. Защо изобщо искаш да градиш отношения с някой, който го заплашва с изневяра? Как се виждаш в ролята на самотна майка? От разказа ти става ясно, че твоят дете не е искал - може много бързо да реши, че всъщност изобщо не му се занимава. Бездетни моми, налитащи на лоши момчета, с лопата да ги ринеш у нас. Тази връзка няма пълноценно бъдеще и не обещава подходяща за отглеждане на дете среда - ако можеш, прекрати я.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 27afc57130
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами момиче, просто се чудя как ти е хрумнало да правиш дете с мъж който явно гледа на теб като на секс кукла, а не като на човек, още по-малко като майка на детето му. Ти за 7 години не можа ли да го видиш що за стока е? Приятеля ти не те уважава и не му пука за бебето. Дори да нямаш забрана от гинеколог спрямо секса, ако жената не се чувства добре и бебето в нея ще бъде засегнато до определена степен. Изобщо това със заплахите за изневяра е много долно и просто. Не му се връзвай. Възможна изневяра ти е най-малкия проблем. Този човек трябва да ти е подкрепа след като родиш, трябва да възпитава детето. На какви ценности ще научи детето след като не уважава майка му? Да не говорим че след раждането може и месец-два да ти се наложи да се възстановяваш ако си прекарала секцио или са те шили отдолу. Той тогава какво? Ще ходи по други жени докато ти едвам смогваш да се справяш с бебето? Според мен авторке той изобщо не желае това дете, не е трябвало да настояваш. И сега го дразни цялата ситуация и най-вероятно в бъдеще ще стане още по-лошо.
Не знам имаш ли роднини или не, но аз на твое място бих го напуснала. По-добре детето да расте без баща отколкото баща му да бъде такъв гаден егоист. С тоя хубостник нищо хубаво не те очаква. По-добре го напусни сега докато си млада и имаш още някакви шансове да си преустроиш живота.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ff6d2c14f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Той да те заплашва по този начин в периода в който носиш детето му е адски грозно.. Този човек ако те обичаше наистина никога не би те наранил по този начин, покажи му, че няма да търпиш подобно отношение и ако нагона му е по-важен за няколко месеца от семейството изобщо не ти трябва такъв човек до тебе..

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 12f93d03f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Тих бунт срещу нежеланата за него бременностт... не е искал да променя начина си на живот и това, което за него е било "плюсът" да живее с теб.
Обичай себе си и детето си, подготви се ментално за самотно майчинство... съжалявам, но натам отиват нещата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: cf795f20ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Оставяш го да си чупи, главата.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e7e85cf367
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Странен приятел имаш. В кой месец си? Бременността по принцип не се повлиява от начина, по който се прави секс(стига да нямаш отлепване на плацентата или някакъв друг проблем. Но ти познаваш най-добре тялото си, ако бързият секс предизвиква при теб дискомфорт(дори да е само психически), твоят приятел трябва да се съобрази с това. Кажи му, че ако ти изневери, ще го зарежеш и няма да плачеш с крокодилски сълзи, а ще си се отървала от неверен мъж. Сега си много чувствителна заради хормоните от бременността. След като родиш ще имаш също такъв период, в който приятелят ти трябва да те подкрепя психически. Поговори сериозно с него. Мисля, че той просто те провокира с тези изказвания, но виждам и голямо неуважение към твоята личност. Дано не е чак толкова лош, все пак чакате дете... Казва ли ти, че те обича?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 72043312b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Абе, момиче, как ще си виновна?
Виновна си само ако и преди бременността е бил такъв и си забременяла.

Той трябва да реве с крокодилски сълзи, не ти.
Обаче всичко това няма да спре.
Сега е времето да не дава и косъмче да падне от главата ти, той волно те кара да страдаш.

Това е обречено съществуване и по-добре сама си гледай детето. Много се надявам, че имаш тази възможност.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f8bbc408b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке-Нямаш вина, успокой се! Помисли за себе си и за детето! Не си длъжна да вършиш неща, които НЕ искаш само за да угодиш на развратния тип, с който си решила да живееш.
Не си се хванала с читав човек, това е някакъв лигльо и сополанко, охлюв, егоист, който мисли само за оная си работа. Не само, че не е добър партньор, но и добър баща няма да бъде такъв жалък безхаберник, като него.
Авторке-гледай себе си, грижи се за себе си, обичай детето, което ще родиш, оня щом те заплашва с изневяра-ти пък му кажи да се разкарва и че не искаш такъва гад да те докосва повече!
Нима ще позволяваш оня мизерен егоист да те изнасилва, за да си задоволи сексуалния нагон? !

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ed588bde1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Той ако сега иска да ти изневери, не ми се мисли какво ще е след раждането на бебето и промяната в динамиката на ежедневието ви. Извинявай, ама ти износваш неговото дете с всичките меко казано неудобства от това нелеко преживяване, а той седнал за к*ра си да мисли, че и да те заплашва с изневери и да те манипулира. Не му позволявай да ти говори така! Баща ще става, лигльо! Отзад да си му давала, гнусар. Този твоя явно си е кръшкар по природа и само си търси оправдания и вини тебе, вместо да намери алтернативно решение като френска, чикия и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c99d92dd65
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Авторке, ти сама си признаваш, че си му давала отзад за да му угодиш. Ами щом това си правила преди, да му даваш отзад, за да му угодиш, защо и сега да не му даваш за да му угаждаш. Нищо няма да ти стане след като вече си имала такъв опит с отзаде. Аз не разбирам какво ще ти стане ако пак му позволяваш заднишката. Разбирам ако никога не сте го правили да се противопоставяш, но ти знаеш вече какво е анален секс. Давай смело напред за да бъдете щастливи.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 698ab654b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Авторке, съчувствам ти и съжалявам, че си в това положение. Недоумявам, обаче… как е възможно да има толкова готини и свестни млади мъже, които още са девствени, а говедо като твоето ще става баща. Жена съм и недоумявам: просто докато не забременеем сме длъжни мъжете да ги подлагаме на всякакви тестове да се види може ли да се разчита на този мъж в трудности. Колкото до теб, сега най-важното е да си спокойна, за да му е добре на бебето. Грижи се за себе си и направи всичко възможно да минимизираш негативния ефект от манипулациите и обидите на партньора ти.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c8a02d7147
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   От главата си патиш, нали се сещаш? Натискаш се да раждаш на някакви простаци, така че или давай задника, или се разделяйте.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c5416e6626
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Повечето наблягане на "баща ще става, пък как се държи" но пропускате частта, в която споменава, 0е той НЕ Е искал дете.
Тя е, която е натискаш за дете. За дете не се изнудва, не се принуждава.
Ако някой умишлено ме забремени като изрично съм казала, че не искам... бедна му е фантазията за наказанието, което ще получи за пробутаната насила семка. Е, същото е, но в случая принуденият е мъжът.
Авторката знае много добре какъв е проблема.
Коректността трябва да важи за двете страни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f0625f10c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Роди си детенцето, отглеждай го сама и надалеч от този емоционален примат.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 309a2199ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Критикувам те, че си толкова т***а патка с извинение, начи не искал дете, но въпреки това забременяваш, тва трябва да ти е ясно, че не те обича, а може би те е обичал, но си му омръзнала вече и гледа как да те махне.
С извинение, но тва дете ще си го гледаш сама, така или иначе ще ти изневери и ще те замени.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0cccf6832f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Ако си в ранна бременност, направи вакуумен аборт и бягай от този боклук. Такива като него нв заслужават да имат деца.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 60292cce17
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Забавно е да четеш коментари на жени като номер 19. Особено как заплашва кво ще стане ако й " пробутат" нежелана семка. Въпреки че тя го е пуснала между краката си. Накрая пък завършва с коректност, въпреки че нещо й е изкривена представата и за това.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 98c881cea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   На мястото на авторката да съм абортирала на момента. Няма да търпя да издържам чаве от човек, който изобщо не се интересува и няма да иска да поеме отговорност в гледането, а всичкия товар да падне върху моите плещи. Не благодаря! Не разбирам някои жени, мъжете им изобщо не се интересуват от тях, а в същото време се заробват с някакви бебета от тях. Но тяхна си работа, като толкова много искат да стават самотни майки...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0cccf6832f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Авторке, прави аборт и следващият път раждай на съптуга си, а не на приятел-идиот.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0006d0772b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   До Номер 23. Никак не е забавно. Личи си, че номер 19 е глупаво парче. Последствията от подобни действия на мъжа са винаги за нея. Аборт. Но същата да твърди, че един мъж, видиш ли бил насилен да има деца??? Мъжът, ако не иска деца, се пази и не свършва във
вагинната жената, но няма как да не иска деца и да свършва в нея.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 33f1dab9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Н 23, да, не забременява от всеки с който съм правила секс! И не съм в Афганистан!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 93c44308de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Този по добре да я кара на ч... и че е голям егоист според мен. като иска да ти изневери остави го ти първа

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6e8777d9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   И аз съм казвала на мъжа ми че ще си намеря любовник(за да ми обърне внимание и да се сеща, че има жена ) не че съм искала да търся.
Така, че не винаги приемай нещата за чиста монета, гледай ти да си добре, човек може да каже много когато е обиден.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a2dfe6a711
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   моля ви спрете да раждате деца, ако и двамата родители не го искат, децата са хора също, да пораснеш с родител, който не те иска е ужасно

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6bab24e655
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Съвсем скоро това дете ще си го гледаш сама. С ПРИЯТЕЛЯТ ТИ няма да си имате дете; ти ще си имаш дете. Сама си си го искала все пак. От приятел не знам как се ражда? Ражда се от мъжа ти. А приятелят ти съвсем скоро ще ходи да ч*ка нещо по-свежо, ново и ненадуто.

Поне като правите деца, влагайте малко повече акъл.

Кумчо Вълчо

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 8 дни
hash: d0b8742ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Не мога да те съжаля. Мъжът ти не е искал дете. Ти си настоявала. Щом е така ти ще си го гледаш. Мъжът е постъпил честно казал ти е, че не иска дете. Но не е трябвало да ти прави дете. Трябвало е да се разделите.
Ти да си намериш мъж, който иска дете и той да си продължи живота да си чука, която иска.
Браво настоявала си за дете сякаш това е някакъв каприз но детето не можеш да върнеш като някаква вещ да имаш дете е отговорност и сега по-добре ли стана. Сега ще си носиш последствията. Жал ми е само за детето. Ще се роди нежелано от баща си защото ти си настоявала.
Трябвало е просто да се разделите.
И бащата не е стока. Егоист е. Иска да чука в поза, която само на него му е удобно без да се съобрази удобно ли ти е на теб или не но за мен ти си по-лоша защото ти си тази, която е настоявала да имате дете без да прецениш, че той не става за баща. Заслужаваш да бъдеш самотна майка.
Къде ти беше акъла да прецениш, че той няма да е добър баща. Като го виждаш какъв е защо не се раздели с него. Много хора, които имат различия в характера си се разделят и всеки продължава живота си както иска. За мен той също има право да продължи живота си, да си чука, която иска защото ти си тази, която е искала и настоявала да имате дете.
Но жалко за детето. Да съгласна съм като не е искал дете да не ти прави.
Поне ще плаща издръжка в случай, че се разделите.
Мислете бе хора, Господ ви е дал глава с която да разсъждавате като виждате, че някой не става за баща не раждайте от такива хора като него.
Не настоявайте да имате деца защото от такива неща страдат най-много децата.
Хората не се променят само защото са станали родители.
Ти не видя ли той какъв е преди да забременееш. Не е трябвало да се съгласяваш да правите секс в поза, която на теб не ти е удобна. Трябва да имаш самоуважение. Седем години сте живели заедно не можа ли да го опознаеш и да не забременявала от такъв човек.
За мен това е глупава постъпка. Глупаво е някой да си мисли, че ако някой стане баща той ще се промени. Дразни ме това, че някои хора искат да променят други станал някой родител трябва да се грижи за детето не може да си живее както иска.
Като някой не го устройва нещо разделя се и си живее както иска.
Мъжа на авторката е трябвало просто да се раздели с нея. Като не иска дете не иска разделя се с нея и си чука, която иска. Прави си каквото иска.
Не мога да изпитам жал към авторката.
Сама си е виновна за положението първо, че се е съгласила да правят секс в неудобна за нея поза и второ когато е настоявала да имат дете.
Сега ще си понесе последствията.

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: d0b8742ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Глупости 31. Не знаела как се ражда от приятел. Хората вече масово живеят на семейни начала. Това да не са ония години, когато хората са сключвали брак винаги. Бракът е отживелица.

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: d0b8742ecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Грешка е да настоявате да имате деца от хора, които не искат и не стават за родители. Децата не заслужават да страдат защото не са желани от хора, които не са искали да бъдат родители. Както и да се отглеждат от неспособни да отгледат добре едно дете.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 дни
hash: db1d1b9475
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Авторката или е абортирала, или е родила вече.
Смисъл от съвети повече няма.
Написала е темата преди 5 месеца.

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 07b70bfbaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Добре е авторката да сподели как са се развили нещата при нея.

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 85ba32ee96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Предполагам, че е родила защото тя много е искала бебето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 дни
hash: 651779c3c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Важно е да разтоварите жилата, без значение как. Давала му отзад, ама вече не искала, и какво ще стане ако пак му дадеш? А и уста нямаш ли, хем си пазиш пеперудата, хем не искаш мъжът да се разтовари. В същото положение бях, и моята е същата консерва, прави ми се на светица, а кой знае какви ги е вършила като по млада. Докато се правите на светици, така ще бъде, човека ще лежи да жена, а да я кара на ръкоделие ли? После, защо мъжете повече изневерявали!? Като не го получават в къщи, има кой да им го предложи, нали така се оправдават дащните отварачки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker