Мисед аборт в 11 г.с - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мисед аборт в 11 г.с
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 1763 пъти
Здравейте! На 24 г. съм. Забременях от първите опити. На първия преглед, когато отидох за установяване на бременността бях в 7 г. с, но според изчисленията на видеозона ембрионът отговаряше на 6 г. с. Видяхме, че има сърдечна дейност. След 4 седмици бях на втори преглед, тогава се оказа, че е изостанал в растежа и отговаря на 7 г. с без сърдечна дейност. А реално бях в 11+4 г. с. Препратиха ме към друга болница с диагноза мисед аборт. Понеже нямам и не съм и имала никакви симптоми (болки, кървене), казаха да дойда след две седмици за кюретаж. С всеки изминал ден психически се разстройвам повече, а нямам никакви оплаквания. Има ли някоя, която да е минала през това? Чудя се, защо изчакват след като нищо няма да се върне назад вече? След толкова време, няма ли някаква вреда върху моя организъм?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: d909a3f12b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Скоро навърших 20, не съм преминавала през същото нещо, просто реших да напиша коментар под поста ти. Не губи надежда, всичко ще бъде наред! Познавам една жена докато беше бременна и намериха рак, след като роди и правиха и операции за рака, оправи се, изчистиха го, така че има много хора с още по-големи трудности! Трябва вяра :)

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 693a8e06b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз минах. Даже два пъти. Случва се много често. Може би на всяка втора жена. Много съжалявам за загубата ти. Другият път ще стане. Не знам защо те бавят толкова. Аз стоях около две седмици така и ме насочиха за аборт. Ослушвай се ако нещо вземе да ти става зле да отидеш веднага на лекар.
Много съжалявам, че е станало така. Пожелавам ти от следващия път да имаш най-сладкото детенце на света.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 555f006f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Като медицинско лице (акушерка) ти препоръчвам второ мнение, от личен и професионален опит ти говоря, за съжаление има доста некадърни колеги!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b5e45fe4f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Преживях мисед аборт в 9-10 г. с. Казаха ми, че 1/4 от всички бременности завършват така, което е огромен процент, но никой не казва на жените предварително за тази така голяма вероятност. При мен лекарката не видя разкъсване на околоплодния сак и поиска да изчакаме, също така имахме разминаване в предположението за седмиците - тя смяташе, че е 7 г. с. , а аз знаех, че е повече. Това беше при първото ми и единствено посещение при нея. Докато чакахме, направих спонтанен аборт с голяма кръвозагуба и среднощни панаири. Не знам какво толкова има да чакате в твоя случай.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b028cdecd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ако си в София, потърси 3Д видеозон. Например в медицински център "Фемина" на такава апаратура се вижда най-добре. Ако се потвърди диагнозата, те съветвам да си направиш тест за тромбофилия, но за бременни. Правят го в Цибалаб например. Това е тест, който установява наличието на гени, влиячещи за усвояване на фолиева киселина B9 и витамин B12, както и гени влияещи върху склонността към тромбоза.
Пиенето на обикновена фолиева кислеина или вит. б12 от хора с такива гени всъщност им вреди, вреди и на зародиша. Те трябва да приемат само метил формите на фолиевата киселина и на вит. б 12, но повечето лекари са невежи и директно заявяват, купете си фолиева киселина. Ако ли пък някой от гените за склонност към тромбоза излезе положителен, тогава при планиране на следваща бременност се пие натаспин, а първите 3 месеца - хепарин. Добрата новина е, че след спонтанен аборт се забременява много лесно и че ако носиш такива гени, проблемът се решава само с подходящите витамини и тези хапчета, които са безвредни за плода и ще имаш успешна следваща бременност. Ако тестовете излязат положителни, добре е да направиш консултация с ангиолог или хематолог.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7a31ca786d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Реално 10 000 лв струват всички изследвания и диети за да родиш гений, но за да родиш здраво дете и да не губиш плода поне изследвай всичко в кръвта си и се помъчи да набавиш липсващото до колкото са ти финансовите възможности.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 30fd8fb8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Много съжалявам за това, което си преживяла.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker