Мили дами, моля покажете ми пътя към щастието - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мили дами, моля покажете ми пътя към щастието
преди: 11 месеца, 8 дни, прочетена 858 пъти
Здравейте.

Предварително искам да благодаря на всеки отделил 10 минути от живота си за да вникне в ситуацията ми и се опита да ми покаже изход от нея.

Аз съм момче на 25 от столицата, финансово стабилен, с добро тяло и хубава работа. Парадоксално обаче, много нещастен. Детските ми години минаха в малко село в малък областен град. Като дете бях отворен, играех си с останалите деца, ритахме топка. Живот като на приказка.

С течение на времето обаче, в гимназията взех да се превръщам в този странен тип хора от филмите, който страни от хората, няма много приятели и винаги е една идея по-напред от останалите ученици. В никакъв случай не целя да се изтъкна като по-умен от останалите деца, но като че ли докато другите момчета се оформяха като личности, пушеха, пиеха и се интересуваха от момичета и коли, моите интереси клоняха към по-екзотични теми, а именно физика и разбирането на монетарната политика която ни е наложена днес.

В същото време израснах в доста консервативно семейство, в което не ми се позволяваше да изпия дори една бира с приятели, да излизам без да се знае къде съм, и да се прибирам по тъмно. На дискотека и веднъж не съм ходил. В заключение смятам, че всички тези ограничения доведоха до това да се превърна в един затворен тийнейджър, чийто единствен приятел е компютъра.

Още на 18 реших, че не искам този живот и се изнесох от вкъщи. Веднага след като завърших гимназията започнах работа като сервитьор в близкия град. По това време парите не ми стигаха и се наложи да се занимавам допълнително с компютъра за да връзвам двата края.

Малко по-късно реших да замина в чужбина с цел по-добър живот. Работих няколко години, карах го на хляб и масло, спестявах и в последствие се Завърнах, като този път се установих в София, а със спестените пари реших да взема под наем едно китно малко заведение за кафе и храна, което работи и до днес.

Освен него, се захванах и по-сериозно с компютрите. Днес не съм богат, нямам тристаен апартамент все още, но си имам малък дом, личен автомобил и никога не гледам цените в супер маркета.

И сега вече когато не мисля за това как ще се нахраня утре, мислите ми се насочват към компания, към приятелка. Към семейство. Но уви, много съм самотен. Не познавам почти никой тук и не знам как да се социализирам. Макар и да съм тук повече от две години, времето ми мина в това да се уредя финансово, като изцяло забравих за приятелите, за хобитата, за социалния живот.

В последно време се опитвам да поправя това, като инициирам излизания и срещи между малката си компания, опитвам се да се запознавам с момичета в метрото, магазина и други обществени места. Уви, без резултат. Не съм срамежлив, но явно просто не знам какво да кажа, как да задържа разговора и винаги бивам отблъснат. Започнах и фитнес, както заради личното си здраве, така и за да имам допир до нови хора. Уви, пак без резултат.

За мен мога да кажа, че съм висок, в добро здраве, не пия и не пуша. Имам сини очи и и средно по скалата тяло. Определено не съм модел, но съм слаб и гледам да не занемарявам външния си вид. Имам брада, но редовно се бръсна. Обичам животните и обожавам пътувания и екскурзии, но рядко има с кого да ида някъде. Обичам дългите разговори по всевъзможни теми. Умея да изслушвам хората, както и да признавам грешките си, когато се налага. Откровен съм с хората повече от нужното, не обичам да овъртам и да се оплитам в интриги.

Всички по-големи жени около мен ми казват, че изглеждам супер, но аз по-скоро го приемам като критика. Явно въпреки хубавия си външен вид, някъде в социалните отношения куцам доста. Някои жени даже се шегуват, че ако съм 10на години по-възрастен, биха ме взели. Но като че ли моите наборки не ме забелязват.

Може би това се дължи на факта, че не парадирам по никакъв начин. Нося обикновени дрехи, карам 10 годишна кола, телефона ми не е последен модел айфон. Но това просто това не съм аз и не търся такива приятели / половинка. Искам хората с които се заобграждам да обичат мен самия, а не принадлежностите ми.

Въпросът е, къде да намеря такива хора? Къде да намеря момиче, което ще ми даде шанс да бъда себе си? Къде, как и от какво да започна да градя контакти? Къде ще ми дадът шанс да се представя, преди да ме отрежат?

Не искам много. Искам да имам приятел в нужда и жена с която да споделям свободното си време, щастието и проблемите си. Такава която ще се интересува от мен, не от заведението ми и редовните пътувания. Не търся кукла барби, още по-малко някоя вишистка. Единственото което искам е повече човещина и по-малко материализъм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 8 дни
hash: d8099cb037
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ти такива ще намериш, но внимавай да не те използват за парите, които имаш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: cc50086535
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Намери си хоби там ще откриеш подходящи хора за общуване, ходи по екскурзии в свободното си време, по фестивали, това е точния път към щастието, заговаря жена, която харесваш на улицата, деистваи.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: e85ba34f31
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей, авторе!

Пуснал съм специална тема за твоя проблем в раздела Любов и изневяра, заглавието й е:

"За хората, които са сами, но искат да си намерят съпруг/а. "

Там съм разгледал подробно този проблем и съм дал съвети как да се разреши. Може да я прегледаш, ако искаш!

Надявам се, че ще ти бъде душеполезна!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: e0228db13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Хм. Много е парадоксална ситуацията, в която се намираме. Имаме си всичко, но не можем да се социализираме.

Някой тук беше споменал експеримента universe 25, където мишки са затворени в утопична среда, без външни проблеми. В един момент от 4 двойки стават 2000 обитатели, но от пренаселеност и многобройно общуване - изчезват и не остава нито една мишка! От един момент насетне новите поколения не могат да се свързват с другите. Може би се губи някакъв обществен магнетизъм, знам ли...

Мисля, че има път назад, но не мога да го открия за себе си. И аз съм в сходна ситуация.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 2e639d2edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Напълно те разбирам. В никой случай не страдай заради това което си, ти си страхотен човек който отдавна е надраснал връстниците си. Столицата обаче дава възможности но и взима много в личен план от хората.
В никой случай не се отказвай да си намериш приятелка. Продължавай с всякакви опити, фитнес, покани за сафе и т. н. Създай приятелски кръг който може да те запознае с разни мацки. Мисля, че има и фирми за запознаства. Положителни мисли=положителни емоции=успех
Само напред и нагоре, който не играе той не печели

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 1a5ca24879
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Първо поздравления. На такава млада възраст си постигнал толкова много. Сам.
Не се притеснявай ще намериш подходящата жена за теб.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: a94a0f9a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Здравей,

Имам няколко съвета към теб - първо, продължавай живота си по този начин. Не се занемарявай, спортувай си. Търси си контакти, излизай с малкото си приятели. И на последно място - отпусни се, нещата сами ще се случат и даже няма да разбереш как. Хората се срещат в най-различни ситуации, в които не са и очаквали, че могат да срещнат някого. Когато любовта те сполети, ще си готов. С мъжа ми се запознахме случайно на работа, той ме бил харесал още когато ме е видял, аз го забелязах 8 месеца по-късно, сполетя ни бурна любов. Аз бях на 28 години, в подобна ситуация като теб. Уж хубава, с уж хубава професия, но не успявах да си намеря точния човек, въпреки, че не исках да е някакво божество, а просто партньор в живота, с когото да си пасваме. Мъжа ми беше на 30 в подобна ситуация - с професия, успешен, хубав, но не може да си намери половинката. Явно така ни било писано - да сме малко по-големи, че да можем да оценим това, което ни се случва. Вярвам, че и теб те чака добро, което като го срещнеш, ще разбереш колко е хубаво и ще можеш да го оцениш.

Успех!

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: f6794ff5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   "момчета се оформяха като личности, пушеха, пиеха и се интересуваха от момичета и коли, "
Хахахаха, това били оформящи личността фактори!??

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: f6794ff5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   "Не търся кукла барби, още по-малко някоя вишистка. "
Хохохо....

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 0e33652c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Ей момче я се стегни! Постигнал си достатъчно за годините си Аз моите жени винаги съм ги намирал по сайтове за запознанства. Подбери си най посещаваните и заговаряй по повечко наброй, бъди креативен в писанията и съм сигурен че много скоро ще имаш по няколко срещи. Не унивай някъде там чака твоето момиче!
М46.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: f66f475b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ела в Бургас и ще ме намериш!
Не привличаш вниманието на връстнички защото самите те не са свестни като теб! Търсят боклуци и себеподобни на себе си!
Такива свестни като нас разсъждават по - зряло и интелигентно затова и привличаме по - големи от нас!
Такива на нашата възраст няма да ни разберат! Те не търсят смислени и стойностни отношения на ниво душевност! А материализъм пари коли лукс и други неща подобни които не хранят душата! Временни неща с които просто парадират заради мода или мнението на обществото!


Жена на 25

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 7ccf011664
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Още един наивник на млада възраст...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker