Проблем с половинката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблем с половинката
преди: 11 месеца, 2 дни, прочетена 1722 пъти
Аз съм мъж на 36, имам връзка на семейни начала с жена на 37 с дете. Имам нужда от съвет, защото ще полудея вече.
Много я обичам, напоследък имам доста въпроси без отговор. Когато се запознах с нея тя имаше дългогодишна връзка. След това тя я прекрати и аз започнах да я ухажвам. Месец правех дребни жестове, подаръци и накрая тя се съгласи да излезем.
Вече живеем като семейство, с детето и живеят при мен, познаваме си роднините, често ходим на гости при тях, все още не сме говорили за наше дете. Майка ми не я харесва, макар да се държи добре с нея. Един единствен път си позволи да говори за нея и аз и казах повече никога да не го прави, защото обичам този човек. За съжаление все по-често думите и отекват в главата ми и се чудя дали не е права. Майка ми ми каза, че от видяното аз съм този който непрекъснато се бори за нея, а тя сякаш седи в страни от всичко и само се възползва от мен. Каза ми че според нея тя е инфантил, че е имала много мъже в живота си и че това няма да доведе до нишо добро. Каза ми че щом не е запазила брака си и с лека ръка се е разделила със съпруга си реално без причина е още една червена лампа. Както споменах е имала дългогодишна връзка преди мен, и не било нормално да не и е мъчно и да не си даде някакво време да е сама за да си изясни нещата, а вместо това да се хване с мен веднага и да не показва с нищо че този човек и липсва поне малко, за нея всичко това не било нормално.
В къщи нещата са добре, говорим предимно за нейното ежедневие или за това на детето, доста рядко говорим за мен. Аз съм по инициативен, тя е неемоционална, асексуална натура е.
Напоследък нещата обаче много се промениха и аз наистина започнах да изпитвам страхове. Когато сме навън в компания или на почивка тя е весела, но в къщи нещата са коренно различни. Виждам че е неспокойна, виждам че иска да има повече време само за нея, виждам че нещо я притеснява. Тъй като знам ситуацията, нито има проблеми в семейството, нито в работата. За изневяра дума не може да става по ред причини.
Иска все по-често дори да имаме един свободен ден да пътуваме да сме някъде, макар че това е доста уморително и безсмислено, но както казах само тогава сякаш е уравновесена. В къщи изпада в странни състояния сякаш е разстроена, гледа в една точка, някак изнервена и в следващия момент пък е много загрижена.
Както казах напоследък много неща се промениха. Примерно се прибира и изведнъж започва да любопитства как е минал денят ми, което не се случва изобщо, като си личи че не я интересуват чак толкова отговорите, самите гримаси на лицето показва че е объркана и не е стабилна, което за нея е странно, защото е неемоционална по принцип.
Бяхме в парка тримата и най-добрата и приятелка. Аз останах да гледам малкия, те се отдалечиха и започнаха да си говорят. Моята нещо обясняваше и ръкомахаше, като лично аз не съм я виждал толкова ентусиазирана и емоционална за тези три години. После я попитах за какво са си говорили, каза женски работи, нищо важно, но видях раздразнение.
Накрая не издържах и исках да поговоря с нея. Казах и моите наблюдения и притеснения, като тя отговори само че си въобразявам и че няма нищо такова, бил съм се объркал.
За три години я опознах достатъчно и виждам че нещо не е наред, но не знам какво да направя. Не искам да я загубя, но и думите на майка ми все по-често отекват в главата ми. Тя напоследък буквално настоява всяка минута да сме навън, някъде, но не и да остане насаме със себе си. Аз нямам нищо против щом така се разстоварва, но знам че това не е решението и че трябва са си изясним нещата.
Дайте ми съвет дали сте изпадали в подобни ситуации и как бих могъл да разбера какво става с нея.
Много я обичам, не искам да в загубя и не знам как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 46b3a6c27b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   3 години ли загуби? Мисля че е права майка ти донякъде. Само за това че не си била запазила семейството не е. Не бива да се обвинява жената за това. Причини много може да има.
Според мен и се живее на жената. Ако има малко по-голяно дете едва ли на 37 ще тръгне пак да се забива да ражда. Явно и е просветнало, детето поотраснало, намира време за себе си, взима си глътка въздух и в теб вече вижда проблем. До сега може да си носил позитиви-да не е сама, финансова подкрепа, другарче си и и подобни и в един момент ставаш неудобен, защото всеки нормален мъж на 36 без деца в един момент ще иска свое. Което значи за нея минимум 3-4 години без глътка въздух, когато пак се съвземе ще е над 40, всичко е неясно, може да я е страх че ще се разделите и накрая ще увисне с 2 деца. А може просто да е егоистка, която от началото е знаела че няма вече да ражда.
Поговори в тая насока, да видиш че съм права. Ако беше иначе някой паралия вече щеше да ти е родила иначе.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 736c03b934
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Човек, още имаш време да отгледаш големи собствени деца, хвани си някоя друга. Тази е с теб за стабилността, ако не е емоционална с теб и прочие. Просто си плащач за чуждо дете. Чичо ми беше така с няколко жени, накрая умря сам... Жените са използвачки в много случаи, може да си и удобен, ако нито те обича, нито пък е дори за теб за секса.
Можеш без проблем да си хванеш някоя към 30-така, която иска деца и брак.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 0c2d7745e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Не разбрах обаче защо толкова много я обичаш, не разбрах конкретно тя какво ти дава в тази връзка за да изпитваш такива силни чувства. Явно е много красива жена и мъжкото внимание ѝ е в излишък. Виждам те доста обсебен от нея. Наблюдаваш и изучаваш, анализираш я, малко не я ли задушаваш? !

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: dcc071ff73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Има свободни жени без деца, на 36 не си престарял, че да се затормозяваш с поведението и.
Явно си носи багажите на гърба, които е трупала с всевъзможни мъже, има опит и знае как да манипулира съзнанието ти.
Като цяло майките предчувстват и усещат половинките на децата си и рядко грешат.
Виждам, че се тормозиш от поведението и, което е ясен знак, че трябва да предприемеш по радикални мерки, защото времето си лети и ако чакаш още 3 г проблемите ще рефлектират най-вече върху теб
Тя вече има дете, но ти не!

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: b9ee5648cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Авторе, кое точно обичаш в тази жена? Това, че дори не ти дава секс (казваш, че е асексуална), това, че очевидно няма намерение да ти роди дете (тепърва едва ли, при положение, че вече има едно), или че е вечно недоволна, защото ти си компромисният вариант, който й докарва главоболие? Толкова ли ниско мнение имаш за себе си, че стоиш в тази пародия на връзка?

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: a52b99f46d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не можеш да загубиш нещо което нямаш. Тази жена не те обича изобщо, и това което не иска е да остане сама с теб. Затова настоява да излизате толкова често - да не сте насаме.

С молене и т. н. не очаквай промяна. Щом не иска да каже какъв ѝ е проблема и след като очевидно няма чувства към теб, няма как да се подобрят нещата. Време е всеки да поеме по пътя си.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 6528d1242b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Колега, бях в подобна на твоята ситуация. БЯГАЙ, БЯГАЙ С 200! Моето чудовище накрая дори се върна при мъжа си (с който иначе се разведе) и му роди второ дете.
Така като чета, тази жена не те обича. Просто си удобен за момента, но намерили ли новата "любов" сама ще те разкара и тогава ще страдаш повече.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 062df29a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Обичаш жена, която е неемоционална, асексуална, гледа в една точка, докато е с теб? Иначе се развеслява, но й трябва компания и пътувания? Тя е на 37, има дете, но не сте говорили за ваше? Това като го прочетеш, какво ти говори? На мен ми говори, че ти си глупак, а майка ти е права по всички точки. А и да не е майка ти, как те удовлетворява една такава връзка? Ако е единствената жена, до която можеш да се докопаш, това е друг въпрос.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: b3cf43273d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Послушай майка си. Тя е с по голям житейски опит, има наблюдения от страни и вижда неща, които ти не можеш.
Относно жената с детето, не е много в ред. По-добре консултация с психиатър, но ще ти е трудно без нейно съгласие.
Колкото и да ти е трудно, бягай от тази жена за да си нямаш други проблеми с нейното съжителство.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 59ce1e42c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Определено мисля, че нещо я тормози. Опитай се да я предразположиш нежно и внимателно да ти сподели.
Замислям се и че майка ти може би е права.
Може да има й някакъв психичен проблем.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: e08993c0d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От написаното оставам с усещането, че тази жена не те обича, а просто й е удобно да е с теб, а може би съжителството с теб вече я задушава. Желанието й да е някъде другаде, а не насаме с теб вероятно е начин да предотврати сериозен разговор с теб - за общо бъдеще, дете.
Не знам ще продължите ли връзката си, но тази жена дете няма да ти роди.

Ж

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 5e0460a449
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Аз правя подаръци на мъжа ми, също му готвя и се интересувам от деня му. Същото прави той. Компромиси има от двете страни, но не от едната, както във вашия случай.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 91ec7a79db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ако човек с нормална връзка има проблем, го споделя и обсъжда с партньора си. Тази жена явно не те обича и уважава, нито секс прави с теб, нито ще имаш дете от нея. Не пишеш да се интересува истински от теб, да я вълнува това, което и теб. Просто си й удобен, за да има кой да я дундурка и да се грижи за детето й.
Наистина не става ясно какво толкова й обичаш, като не личи изобщо тя да ти отвръща със същото. Майка ти има основание да не я харесва.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: f6ca4d1ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Млад си, за жена без деца си, да си имаш дете от нея тази с която си в момента не е подходяща за теб, защото си мъж, имаш право да станеш баща.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 548ff6dd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Мисля, че нещата не изглеждат розово и тъй като явно намекнатото от майка ти не е достатъчно, аз ще довърша след нея, защото тя е била много сдържана.

Нагоре са го написали, вероятно жената е красива, а ти понеже не си имал подобна до сега си решил, че ти се случва най-хубавото нещо в живота ти. Това че си я свалял месец говори много. Очевидно тя е преценявала ситуацията с теб, чудела се е дали си толкова удобен за колкото се представяш, а кой знае може да е имало и други на клона. Ако е било много силно от нея, нямаше да чака месец.
Знам че ще прозвучи цинично, но от написаното и аз мисля че половинката ти е била с много мъже. Този типаж вървят по един и същи начин и са често срещани. Зарязала е мъжа си навремето, защото и е писнал. Зарязала е следващия, също защото и е писнал. Зарязала е този преди теб, защото и той и е писнал. Навръзваш ли логиката?
Как да страда за този преди теб, като тази жена е минала през много кревати и както са отбелязали на горе и е достатъчно да се самонавие или да потърси съвет и да и кажат че е права. Сега тук започва интересната част, тази която те интересува най-много.

Коя жена може да постъпи така? Жена без съвест, която на всичко отгоре е и глупава, само те успяват да се самозалъжат без последствия. Мислиш ли че жена със съвест, доброта и човечност може да се мята от мъж на мъж? Първо нормален човек не може да го направи, защото има чувства, защото наистина когато си бил с някой, за да продължиш, за да си цял се изисква време, да помислиш за своите грешки, за тези на другия, понякога и години не помагат. Само че тя не греши, със сигурност за всичките раздели има оправдания, за това майка ти е казала че е инфантилна. Инфантилните хора не могат да стоят сами, трябва да си намерят някой който да ги закриля, нищо че може да и писне, това не е важно, важното е да не е сама, защото изпада в ужас от това. За това и иска много излизания, разходки и други неща, които да я разсейват от нейните си мисли и за това ти и ги осигуряваш.
Според мен с такъв човек няма да е лесно. Дали ще я тормози нещо днес или утре няма особено значение. Вече е на години в които ще иска да създаде трайни взаимоотношения с някой, но факта че досега се е ръководела само от собствените и нужди ще и създаде проблем. Тоест тя не може да се промени с този характер на тези години кой знае колко, което значи, че ще си гледа нейния интерес, а за теб единствено остава да я приемеш такава каквато е и да приемеш нейните капризи, странности и настроения. Ако пък започнеш да настояваш тя да се промени, тя ще избяга защото ще я напрягаш и ти, освен нещата в главата и. За мен нито единия, нито другия вариант е удачен, но все пак това си е твоя живот и ти преценяваш как да го изживееш.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: be0e5da087
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   В една връзка винаги единия обича повече от другия! Няма такива дето да обичат по равно.
Жените казват че искат да са обичани много, но всъщност искат да са тези които обичат повече. Човека, който е в позицията да обича повече, е всъщност този който изпитва повечето емоции (откъдето и това е предпочитаната позиция на жените) и в същото време, това е човека който е заедно с този който харесва и иска. Когато изпитваш силни емоции, това е именно защото ти харесва да бъдеш с другия. Ако си от другата страна, просто позволяваш на партньора да изпитва емоции към теб.
Това са и стабилните връзки, защото жената е в предпочитана от нея позиция.
Това при теб е времено положение. Мъж по бил се съгласил да живее във връзка в която го обичат. Но за жените е противоестествено.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 5cc9ec1e0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Асексуална, но с много мъже? Звучиш задушаващ и вторачен - дебнещ какви гримаси правела, къде се е пипнала, къде се е почесала...

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 59ce1e42c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Детето в случая е най-малкия проблем.
Това дали я обича или че тя не го обича също е малък проблем. Въпросът е друг поведението като цяло й е доста странно. Определено крие нещо.
Може би се страхува от нещо.
Да не би някой нещо да й е направил. Ако е била жертва на насилие това обяснява защо не иска да се отпусне в секса, защо е асексуална.


Какво знаеш авторе за дългата й връзка.
Няма друг начин да разбереш ако не я разпиташ.
Възможно ли е бившия й приятел да я е тормозил.
Ако я е тормозил може би затова не иска да оставате насаме в жилището ви за да не си спомня горчивите спомени.
А и щом майка ти казва, че не е нормално да забрави толкова бързо бившия си може би има защо.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 99bd202296
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Жена съм. Мисля, че майка ти е права. Тази жена определено не те обича. Ако те обичаше, щеше да иска веднага да ти роди дете. Т. е. да имате ваше дете.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 9bf9a211fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Ами ти си живееш с тях и защото майка ти ти казва, размишляваш и едва ли не ще я напускаш. Ми нормално е, скучно ежедневие, на човек му трябва разнообразие. Аз много обичам да пътувам и ми е мъчно, че го правя рядко.
Може да има причини да се раздели с бащата.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: e1ec407673
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От автора. Явно не съм бил съвсем точен. Тя не е асексуална в този буквалния смисъл. Всъщност никога не ми е отказвала секс, но и никога не е искала, не е от тези инициативните, ако не поискам секс седмица или две, тя няма да се мръщи или да се цупи, за това казвам че е по скоро пасивна.
За дете не сме говорили, защото аз самия не съм сигурен че искам, имам си причини, макар да съм добре осигурен.
Иначе е красива да и не съм бил с толкова красива жена преди това, анализирам в защото виждам странни състояния, но никога не съм я ревнувал или притискал с въпроси освен споменатия.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 21 часа
hash: 0c6fd8caad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Авторе, красива била и затова търпиш всички негативи. Заслужава ли си? Не вярвам да не искаш дете. Може би подсъзнателно подтискаш това желание, като знаеш ако поискаш тя веднага ще избяга.
Повърхностен човек си, затвърждаваш ми мнението за българския мъж. Важно е жената да е красива, кльоща с маркови парцали а отвътре зле. Та..
Гледаш чуждо дете.
За свое не смееш да си мечтаеш.
Тя те пренабрегва.
Иска да де забавлява, теб не те отразява.
С теб няма какво да си каже.
Заможен си бил-сигурно те цуца.
Не е добра в секса.
На бас че и "готви" от топла точка
Иначе важното е да е хубава, че си прекарвате времето заедно тя гледайки тъпо в една точка няма значение.

Каквото повикало, такова се обадило. Храни си красавицата и чуждото дете и не се оплаквай.

 
  ...
преди: 11 месеца, 19 часа
hash: 0552c5d29b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Много мразя свекърви да се бъркат във връзката на синовете си, но с отвращение ще призная, че майка ти е права. А тази жена живее с теб по най баналната причина-да и гледаш и издържаш детето. Не е много лесно да се намери такъв балък, 90% от свободните мъже бягат като от огън от жена с дете. Виж, за секс-не отказват, но дотам. Болшинството български мъже не искат да гледат чуждо дете. Познавам отблизо два такива случая като твоя-две самотни майки си вързаха по един глупак, не родиха от втория си мъж, а те им изгледаха децата, после внуците, и разбира се ще ги унаследят. Не ме разбирай погрешно-децата никак не са виновни, че майките им са хитри лисици. И както са ти писали по горе-бягай с 200 от тази жена, тя не те обича. По добре жестоката истина, отколкото захаросана лъжа. Отстрани нещата се усещат по-добре.

 
  ...
преди: 11 месеца, 18 часа
hash: 062df29a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   От къде разбрахте, че е имала много мъже? И какво толкова означава това, ако в тази връзка е вярна.
Майка ти може да е права, че би трябвало миналата връзка да не се прежалва толкова лесно и бързо.
Може да е с теб, колкото да не е сама, но да вижда, че няма страст към теб.
Тя иска да пътувате-повечето жени сме такива. Обичаме пътуване, пазаруване, движение, промяна. Да циклите от работа в къщи е доста тъпо. Но за теб било безмислено и уморително. Ами, за нея явно не е и се чувства по-добре, ако се забавлява.
По отношение за красотата- ти някак я имаш за някакъв трофей, но виждаш че това не е достатъчно. Аз бих се дразнила, ако партьорът ми е голям красвец, но тъп, повърностен, без някакви ценности, интереси и стои като умряла котка в секса. Поне малко пламък трябва да има.
Жените също обичаме сигурността по отношението на мъжа и връзката. Може би, тя мисли че за това време би трябвало да си й предложил или да обсъждате общо дете.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 17 часа
hash: 27e94cfcc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Прочети 8 и 15, колегите са написали всичко, не бъди глупак, а й стегни багажа...

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 15 часа
hash: 548ff6dd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   До 22. На какво се изненадваш, все някой трябва да прибере и такива жени. Те не са малко и следват вече описания модел отбелязан от номер 1. Ходи и се навсякъде, не иска да поема отговорност за каквото и да било, ако може и някой друг да покрие сметката, идеално. Като се размърка този че иска нещо по-така, по-сериозно, деца или тя да има отговорности да готви, да чисти, просто ще скочи на следващия който ще си я прибере и ще си я глези. Щом е красива ще намери балъци.
Какво представлява самата тя се вижда по връзките и, щом не се е застояла някъде до тази възраст при толкова връзки, значи просто и е такъв характера, няма как всички мъже хем да са я гледали като принцеса, хем да не са ставали и едва сега заради някой ще се промени да си гледа кефа, има си дете, какво я бърка кой какво иска. Да седне да ражда на 37, очевидно и се живее, не да се забие поне 4 години в къщи и да тряба да поема отговорност. После това дете да расте, заминаха почивките и парцалките.

Ясно е и защо изпада в такива състояния. Щом автора казва че тя не изневерява ако може това да е критерий, аз съм склонен и почти сигурен, че някой от многото в миналото все е оставил някакъв емоционален отпечатък в нея. С автора е очевидно че нещата са "дай да те показвам с мен такава красива" в замяна на "няма пробем, но ще ми угаждаш и няма много много да ме занимаваш". Така той хем угажда, хем когато потрява ще е виновен за всичко, докато тя си мисли за някой си, към който е имала емоции и не е правил толкова компромиси с нея. Е виж в другя раздел е пълно с теми на такива госпожици страдащи за някой, в това време са с някой удобен, който бил много добър, ама не било същото, като някъде другаде.

 
  ...
преди: 11 месеца, 11 часа
hash: dc7028f90c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Абе, оставете детето и красива била жената. Според мен става дума за сериозен проблем.
По скоро е някаква измамница.
Щом поведението й е странно.
Възможно ли е да има психичен проблем.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 часа
hash: 548ff6dd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   до 25. От къде разбрахме че има толкова мъже? Повечето хора следват изграден модел при връзки и взаимоотношения. Как си представяш добра, отговорна и читава жена да зареже някой от куртоазия или просто защото не е била на кеф. Как се зарязва дългогодишна връзка и веднага след това да се метнеш на друг защото очевидно е удобен? Коя жена може да направи така?
Защо за работодателите е важно да искат свидетелство за съдимост преди започване на работа? Кое е по различно това? Един човек тръгне ли с опъкото няма връщане или има, ама шанса е толкова малък, че не си струва да се пробва. На 37 не се е спряла, не се е установила някъде с някой, все нещо не и достига, какво да е?

Вие жените обичате да пътувате, да, искате парцалки на шопинг, да, искате сигурност от мъжа, да.. въпроса е какво се дава в замяна, ама не тази разменна монета секс за другото, защото на този балък ще му е по-евтино да ходи при най-добрите проститутки и то все различни, от колкото да и плаща масрафите на тази да си веела гъза, а в замяна да не получава нищо.
Всеки мъж би дал всичко за любимата жена, ама да знае че тя го обича, че държи на него. Тук обаче идва и един много тънък момент, чисто психологически, ако една жена те обича и държи на теб, няма да седне да те цеди на макс докато може. На обичащата жена ще и е все едно къде е с правилния човек, мястото не е важно, важна е компанията, ама това е друга тема, която поражда още въпроси и оговори.
Който иска вижда, който иска седи заблуден.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 час
hash: 0c2d7745e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Сега какво всички скочихте срещу жената. До колкото разбирам връзката е изцяло по инициативата на автора. Какво като имала дете, на 30 кусур години по-скоро е странно, че автора няма. Сега дали жената е по-неемоционална, или няма такава бурна любов към автора, само по неговия разказ няма как да разберем. Но явно на автора му липсва нещо в тази връзка или просто думите на майка му са оставили отпечатък в съзнанието му. Нещата с времето се проверяват.
Авторе, тази жена зависима ли е икономически от теб, без теб би ли могла да се издържа себе си и детето си.
И по-горе не писах, че е имала много мъже, а че се радва на мъжкото внимание понеже явно е атрактивна жена. Това понякога уморява, а и се чувстваш като сексуален обект, а не като човек

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 час
hash: dc7028f90c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Абе много сте груби. В коментарите. Стига с тези предразсъдъци жена с дете.

Не е решението да я отпрати а да разговаря с нея.
Ами ако жената нещо я тормози.


Добре хубаво той ще я отпрати но след като не умее да разговаря с половинката си той и със следващата няма да знае как да се държи. Как да се бори с проблемите си

Ако не можеш да разговаряш с най-близкия си човек тогава що за връзка е това.

Авторе пиши разговаря ли с нея.

Възможно е да е жертва на насилие. Щом навън се чувства уравновесена.

Една жена, която е жертва на насилие няма да е толкова любвеобилна.
Според щом се държи по този начин според мен е възможно да е жертва на насилие.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 75f172d041
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Само като човек прочете в заглавието думата "половинка" става ясно всичко. Насреща си имаме льольо, чехльо, или на български типичния загубеняк. Търси си половинка защото той самия е достатъчно прецакан в главата, иска някои друг да го допълва, да му казва какво да прави, да поема отговорността за действията му.

И най-важното, което разбира се не се споменава - БАЩАТА. Къде е баща му в цялата картинка? Защото майка му трябва да му казва всички тия неща, макар и по заобиколен начин. Ето колко много се прецаква едно дете когато няма баща в живота си и израстне с майка си. Баща за пример, баща който да го научи на основните орговорности в живота му като мъж!

Финала е ясен. Автора ще търпи защото "я обича", а истината е че го е страх. Защото едва ли ще срещне втора жена в живота си която да му обърне внимание. И ще търпи, а тя както вече е видно се плющи с други, докато ти си играеш на всеотдаен баща. Защото един "истински баща" не изоставя детето си, без значение дали жена му е пълна откачалка, наркоманка и парясница.

Авторе, ако баща ти още е жив - свържи се с него. Това е единствения праивлен изход от ситуацията ти. ОПознай го, прекарай време с него и ще разбереш защо си е тръгнал от живота ти. Има много какво да научиш от него, особено за жените.

Заложи на сигурното! Избери младите девйки!

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 2c7af440f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Защо непременно си мислите, че жената изневерява. Може да има друг проблем.
Може психически да не е добре.
От написаното аз останах с впечатление, че крие нещо. Че психически не е добре.
Че има проблем, който я тормози.
Майката на автора е права автора трябва да има едно наум но все пак той най-добре трябва да познава приятелката си.
Но не бива да се влияе прекалено от мнението на майка си.
Той трябва да разговаря с приятелката си. Той най-близкия й човек ако не разговаря кой би трябвало да го направи.

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 2c7af440f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   , Авторе разговаря ли с нея.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 27e94cfcc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   35, не виждаш ли че авторът го е страх да реши проблемите си и затова пише тук, какточно очакваш че би могъл да проведе разговор по същество с жена, от която е зависим и го е страх? Зависим е емоционално - ще го зареже, а подобна хубавица няма да му се падне пак, нищо че е с дете, че го пренебрегва и прочие... Цялата ситуация е много жалка и аз лично бих й събрал багажа, подобно отношение не бива да се тоелрира, иначе след време, както е отбелязал някой, тази ще се плющи с разни, а нашият за да й угоди ще стои отстрани и ще пази дрехите...

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: f390b74428
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Май си прав номер 36. Смелите хора разрешават проблемите си и не се страхуват да разговарят с половинките си.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 6a987163fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Депресия, нужен е психиатър.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 7ede308356
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Ми, авторе, хората по-горе и майка ти може би наистина са прави. Отстрани изглежда точно, че тази жена е с теб просто, за да я издържаш с детето. Щом не прекарвате време заедно и страни от теб, за мен нещата са ясни. Иска да сте навън и да ходите насам-натам, за да не оставате сами заедно. Нали знаеш, че когато обичаш даден човек, къде точно се намирате е едно от последните неща, които те интересуват.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 30ef95e38e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Май си прав номер 38.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 0efe1ed5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   До 39. До човек е. Има такива мумии, които само развлеченията гледат и удобствата, другото не ги интересува, така са ги научили, инфантили.
Иначе няма как да не се съглася, мястото не е важно, а човека с който си.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 21707b71bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Да. мястото не е важно но все пак не знаем какво е преживяла жената. Може би не всичко в живота й е било ок.
Тук можем много да гадаем но е важно да се разговаря с жената.
Само авторът може да го направи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker