Търся жена домакиня - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Търся жена домакиня
преди: 9 месеца, 28 дни, прочетена 2679 пъти
Имах няколко връзки до сега мъж на 35. Никога не попадам на жена домакиня. Преди не ми правеше впечатление, но се замислям за семейство. Искам жена ми да готви, не полугптови спагети и от топла точка да пазарува. Къде да намеря такава жена къщовница?
Вечно са по молове, кафета, маникюри. Един ден ако имаме деца с какво ще ги храни? Пица и дюнер ли? Иначе в леглото се раздаваха, не искам и да е домакиня, а в леглото дърво. Отчайвам се вече, а годините минават.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 373f0948ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

1.   Няма да намериш, според мен.
Общувал съм и с доста момичета от селата, пазаруват онлайн вместо от молове и си правят ноктите и прическите при други момичета по селата, така че положението е същото.
Наемаш си готвачка, ако си паралия, ако не си - и момиче за секс е пак нещо.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 9aaf23817a
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

2.   Ами сготви ти нещо. Мъжът ми готви, и аз готвя по някога. Иначе си ядем спагети и дюнери, пържени картофи, пържени яйца, тост... Кой ще седне цял ден да готви. Свря някой път грах или леща, изпържа месо с лук или картофи.. Иначе мъжа ми се занимава. От кумова срамота направя и аз нещо. Иначе пък аз мия чиниите и чистя... Но си помагаме... Не става единия да домакинства, а другия да лежи. Пуск мъжа ми перална, глади си дрехите. Пазаруваме заедно.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 95628280a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   . Като сингъл жена ти го казвам - предпочитам сама отколкото с такъв мъж. Ей сега ще се изолирам от света и ще се затворя вкъщи за да ти въртя тенджерите. И ще ти се моля да ми дадеш пари за дрехи. Нито ще спра да работя, нито да уча, нито ще спра да ходя в салоните и моловете с МОИ пари. А жените на твоите години искащи такъв живот вече са семейни. По-млада няма как да намериш, защото те искат други емоции. Сори, с това мислене ще останеш сам.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 3991bb1c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

4.   Няма и да намериш.
Някой погрешно те е възпитал, че жената е слугиня.
Като искаш домашна помощница си плати на помощница да ти изчисти и сготви.
Ако имаш възможност пусни обява за домашна помощница. Все някога може и да ти се обади.
Ако искаш добър секс и да бъдеш истински обичан трябва да цениш други качества в партньора.

А и ти не можеш ли да си сготвиш сам не можеш ли да си изчистиш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: f7c202a477
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Аз съм точно такава жена, каквато описа и мъжете не ме искат и всички ме критикуват, така че те разбирам.

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: fb35600eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

6.   Демокрацията направи такива жените. Особено ако работи една жена нормално да не иска да готви, може би няма и такова време ако е на работа до 17-18 часа, кога ще готви и кога ще чисти или ще си почива? Жената, за да може да поддържа къщата и да върти гозби в кухнята трябва да е безработна. Това ще е нейната работа, а в свободното си време през няколко дни ще излезе с някоя приятелка и така. Не може една жена да върши повече неща от един мъж, който държи в себе си двойно повече енергия! Познавам жени, които работят и няма как да готвят вечер и дори да чистят - в къщите им е по-разхвърляно и прашно - чистят един път в месеца, познавам и такива, които готвят всеки ден за вечеря и се грижат за къщата и всичко свети. Всичко си има плюсове и минуси. Няма как да получиш всичко, което искаш, винаги ще липсва нещо!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: e4ba8cb256
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

7.   Хахахаха голям майтап. Ама тоя човек вярва ли си и наистина ли се смята за нормален.
Моята жена си е десетка. Красавица е и е стегната, подържана. И на маникюр си ходи, защото искам като ми хване члена гледката да ми хареса. В леглото е топ. Е ревнива ми е жената и не дава и женско пиле да прехвръкне около мен и да страстна е в леглото. Обичаме да е чисто и подредено и за това сме си наели жена, която да се грижи за това. На мен не ми пука, че не е чистачка и готвачка, защото така не ядем един Казан манджа цяла седмица. Аз съм на фитнес режим и сам се оправям, а за глезотии бол ресторанти.
Страст да има. Такива жени дето иска извън земния няма. То може и да има ама аз не искам такава подтисната жена.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 6002836560
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

9.   Жената с която си в отношения не е длъжна да умее да готви, може нещо лесно да сготви, някои път, но тя е за приятни моменти, най - вече, намери домашна помощница да готви, щом искаш всякакви яденета, разграничаваи, личните отношения и работните.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: aac27c9778
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

10.   Всички такива жени вече са заети. Но ти трябва да осигуряваш и парите за молове, кафета и маникюр. Ако си беден не можеш да си позволиш такава жена. Търси по-грозна и дебела, която да работи. И ще ядете от топла точка, защото тя няма да може да готви и чисти

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 051ca08c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

11.   Търси си жена с професия готвачка, или иди да живееш при майка си, а може и да си намериш закъсала разведена с деца, а защо не се научиш сам да си готвиш?
Жените започват да готвят, когато детето стане на 3-4 години и вече може да яде всичко.
А в големите градове вече има заведения за бързо хранене с вкусна и разнообразна храна.
С този начин на мислене приличаш на беден скъперник, който търси начин да спестява пари на гърба на работещата си половинка.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: bc20a97625
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

12.   Добре, 5, като не те искат и критикуват, не си ли склонна да направиш компромис с готвенето? Ся не става дума да правиш 5-степенно меню всеки ден, но на 2 дни по 1 манджа ако правиш, няма да се счупиш.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 490dbc7587
гласове:
1 2 3 4 5
  (163 гласа)

13.   Ти ся какво ядеш? Да не си на фотосинтеза, да не вземе да ритнеш камбаната" без финес. Хахах
Отиваш в някое забутано село и си намираш, такава смачкана от живота жена, която ще ти готви, чисти и пере, такава няма да има собствено мнение и ще те слуша.
Аз жена не съм си намерил да ми готви и чисти, а да се допълваме взаимно, готвил съм й с желание, тя също, понякога хапваме навън и така.
Жените не са ви майки, като не сте пуснали полата на мама, винаги ще търсите нейн заместител.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: f7bfe0abcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

14.   Според мен един завършен мъж трябва да може и да си готви и да си оправям сам.

Жените в днешно време почти не домакинстват, това не е преди 2 века, когато са стояли затворени вкъщи почти по цял ден.

Тези особено, които работят на 8 часа забрави да ти готвят, - най-много 1 път в седмицата, после цяла седмица една манджа ли ще ядеш? През делничните дни кога да ти готви, ако бачка се прибира пребита от работа само до готвене и чистене ще й е.

Ако изкарваш над 3-4 бона заплата и може да си позволиш да дундуркаш някоя, която само да си стои вкъщи да ти домакинства - ок. Иначе обаче са неуместни претенции.

Т. Т.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 6f362c8fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

15.   Веднага ти намерих жената по поръчка, но и тя има изисквания, да носиш в семейството над средната за страната заплата, в същото време вечер и в почивните дни собственоръчно да правиш домашните ремонти, като мазилки, ВИК и ел инсталации, да си на "ти" с дърводелство и мебелна изработка и да ремонтираш сам семейните автомобили. Ако си изучил и бижутерски занаят да й правиш пръстени и колиета е най-добре! Щом изискваш тя да е къщовница и безропотно да върши всички домакински задължения е равнопоставено ти да си къщовник да умееш и да вършиш всички задължения извършвани от мъже. Щом няма да купувате от топла точка храна значи и майстори в дома и по колата ви нямат работа.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 53cba8b44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

16.   Наистина авторът звучи като злобен скъперник и не е задължително да е беден такъв. И вие му предлагате да си наеме ПЛАТЕНА помощница. Ако е бил склонен да заплаща услуги, нямаше да има тема.

С такъв мъж една жена направо ще цъфти... И не е проблемът в готвенето. Много жени могат или биха се научили, основно заради начина си на хранене или децата. Но схемата е ясна и жена на малко повече години и не от село веднага се усеща за какво става въпрос и бяга.

Просто не иска тя да харчи много, даже и собствените си пари. Все повече мъже са така - неговите пари са негови, заплатата на жената - семеен бюджет. Ей тези пусти молове и маникюри! Иначе имат и претенции жената да не е запусната, да не тежи много, да не остарява, ако е възможно, но ако може - и безплатно (за мъжа).

Такова чудо вкъщи ти скъсява живота. "Това за какво ти е, онова за какво ти е", след работа - вкъщи при тенджерите, всичко вкъщи се "женска работа", няма излизания и почивки, защото "как ще им плащам на тия скъпчии" и така.. Евентуално той да направи по някой ремонт вкъщи на 5 години и това е. Уморен от работа ще си почива, докато тя всеки ден ще има и "втора смяна", защото много си е отпочинала. Живот-мечта.

Е, жените се усетихме най-накрая, че имаме и права, а не само задължения. И както работим наравно с мъжа и тези пари не отиват само "по молове и маникюри", така и домашната работа няма да е само за жената.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 10d7c96a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

17.   Ама ако може и да работи на пълен работен ден, след работа да чисти, готви и пере, никога да не я боли глава, да гледа сама 2-3 деца, да ти прислужва и да изглежда като модел? Още нещо?

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: ad4b9f5ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

19.   Ами и аз ще ти кажа че няма да намериш такава. Сетил се на 35 че иска слугинаж. До вчера вършал бръмчалките днес иска млада, скромна, красива, да не е дърво в леглото да му ражда и готви :D :D :D И аз имам такъв колега, той на 45. До скоро си мяткал махалото днес се сетил че ще е сам на дърти години и сваля младите колежки. Те пък му се подиграват зад гърба.
Като цяло не мисля че жена свикнала със салони за красота ще спре да се поддържа и ще ходи проскубана и с криви нокти без маникюр, и ще смърди на маджи. Аз поне не бих се отказала. Изтървал си момента. Сега единствения ти шанс е да наемеш слугиня. От моите приятелки, които са семейни никоя не готви. От сутрин до вечер на работа, събота и неделя на вън с децата. Хранят се в ресторанти, поръчват храна, за децата взимат от частни детски кухни. Аз на 30 никога не съм проявявала интерес към кухнята. Храня се здравословно. Като повечето млади хора - кой днес ти яде яхнии, гювеч или боб чорба? И децата ги мразят такъв тип манджи. Та или запрятай ръкави и си готви сам мазните манджи или наемай готвачка.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 5f158e4dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

20.   не е виновен толкова автора. Най-вероятно майка му го е възпитала. че жената е слугиня и той смята това за нормално.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 402200a441
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

21.   Абе, номер 2, кой готви по цял ден, бре? Айде стига с тия оправдания смешни, та смешни. Оня ден си сготвих боб, в каленото гърне, само трябва да е накиснат от предния ден. Режеш едни зеленчуци и забравяш, после домати и малко брашно само накрая и това е. Пиле с картофи същото, айде във фурната и да се пече във фолио. И още куп рецепти. Аман от "модерни" хора. В тия "топли витрини" набиват най-старите, скапани, евтини и изостанали продукти, мазнини слагат маргарини, но за сметка на това са скъпи. Вярно, с това ли да си храни децата? Човекът за да иска такава жена, вероятно доста работи. Щом да сготвиш за семейството си е "слугинаж", майката си е е.... Аз го правя с удоволствие и за себе си и за семейството си. Мъж съм, на 34 години. Жена ми също готви, даже тя повече иска да го прави и затова позарязах последните 5-6 години, но преди това даже аз повече готвех. Аман верно, да не вземете "да се минете" да направите нещо. Вечно неоценени, вечно "използвани". Днешните хора сме едни егоистични ла*на.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 30be379d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

22.   О, разбира се, че има такива жени! Аз съм типичният пример за това. И да, по сегашните стандарти съм кифла - маникюр, мигли, но работя наистина много, 70-75 часа седмично и да ти кажа вкъщи винаги е оправено, изпрано, подредено, сготвено. Признавам, че имам съвременни технологии, които ми помагат - съдомиялна, сушилня… но подредбата и уюта на дома, и вкусната храна няма как да ги направи машина.
Относно секса, ще ти го кажа така - не съм от жените, които ги боли глава!
Така, че дерзай! Има жени като мен, работят, домакини са и са разкрепостени в леглото! Не съм, разбира се, перфектна… имам своите недостатъци, но относно твоята тема - търси и ще намериш!!!
Ж36

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 05468b51c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

23.   Има, но са с читавите мъже.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: b36e0bf659
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

24.   Ха ще ям аз пържени картофи и дюнери? Че за какво ми е жена тогава? Добре, че моята си е истинска жена. Всичко в нас свети и три степенно меню всеки ден готви, че и на работа ходи. Има все още такива, но са малко. Повечето се изкалпазаниха, просто са калпави. Оправдават се с глупости, че трябвало да работи. Майка ми бременна на две работи е работила и къща е въртяла. И като цяло жените родени преди 70-та година са били жени с главно Ж. Хем работливи хем домакини, хем съпруги, хем майки. Повечето сегашни за нито едно от тези не стават. Защото израстната с удобства и без адекватно възпитание.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 5f158e4dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

25.   Това. че майка ти е работила на две работи не означава. че всяка трябва да го прави.
жената била само да готви и чисти. А кой ще те обича бе. кой ще те цени.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 5f158e4dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

26.   Ами 21 ти проблем нямаш. Щом можеш да готвиш.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 820f88525a
гласове:
1 2 3 4 5
  (63 гласа)

28.   http://spodeli. net/6/story-173362. html

"Търся жена домакиня"

Истината е в това да си помагате взаимно при изпълнението на домакинските задължения. Ще ти кажа как е при нас с приятелката ми. Аз беля картофи и каквото друго има за белене/рязане, а тя е по същинското готвене и спазване на рецептите. Почти никога не готви сама, а действаме като отбор и аз поемам по-грубите задачи, за да си съхранява тя дланите нежни. Прането и простирането също е разпределено 50:50. Тя глади единствено ризите, които сама е избрала за мен в магазина, а другите си дрехи гладя сам, както и тя нейните. Миенето на чиниите е почти винаги моя задача, също и пазаруването и изхвърлянето на боклука. Всичко, касаещо по-голямо физическо натоварване вкъщи е моя задача. Онзи ден слагах нова тоалетна чиния, предстои да сложа и нови мивка и шкаф в банята, да сложа ламперия на тавана на банята, да направя и голям дрешник за спалнята по наш вкус. Явно ще проектирам и здраво легло, понеже купешкото взе да скърца от натоварванията (сеш' се).

Рядкост са, но все пак съществуват и жени, които ценят това да имат 100% откровен и надежден мъж до себе си. Това е основното, което ни събра в началото, а после намерихме и още допирни точки. Нямам до себе си сметкаджийка, а дори напротив - печели в пъти повече пари от мен, владее три чужди езика и е особено взискателна към мъжа. И за най-малкото нещо може да разкара от живота си мъжа, ако той си позволи някой от обичайните мъжки пороци и своеволия, но аз съм уверен и спокоен с нея, защото при мен своеволия не виреят. Аз съм 50 кг по-тежък от нея, много далеч съм от "батките" - основната ми сила е в честността и кавалерското отношение към дамата до мен, съответно точно с желаеща подобен мъж умна и образована жена сме се намерили и събрали заедно. Има страхотно и поддържано с редовен спорт тяло; в лице също е хубава. Не е злобна киселячка като повечето включили се в темата жени и не счита, че е "робиня", само задето взема дейно участие в това да е чисто, подредено и сготвено в дома, в който и тя самата живее. Няма Facebook, Instagram, Tik-Tok и прочее, но затова пък има истинско самочувствие и ходи без грим, с изключение на спирала на миглите.

В любенето също сме практични и още в началото сме се разбрали да си споделим какво ни харесва и да си го доставяме, стига да се вписва в разбиранията ни и да няма крайности. Понякога по време на готвене се случва да се награбим здраво и веднъж вече мусаката успя да загори така. Оттогава ни стана навик да готвим мусака в късния следобед... Преди лягане вечер и след ставане сутрин също е време за "пакости". Понякога аз я будя с палачинки с шоколад, друг път тя ме изненадва с гофрети. В другото време се храним здравословно и заслугата е изцяло нейна.

Имаме и общи хобита: дълги разходки сред природата, колоездене, страхотни разговори във всяка свободна минута, подобряване на грамотността, сходен вкус за филми и музика. Необходими са отстъпки - особено от страна на мъжа, за да е мирно вкъщи.

Пожелавам ти и ти да домакинстваш заедно с подобна стойностна жена, авторе! Задължително умна, забавна, приветлива, нежна, работлива, "скрита лимонка" в леглото, хранеща се здравословно, движеща се редовно, да не е вманиачена в зяпането в телефона си по цял ден!

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 3991bb1c93
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

29.   Съгласна съм, че и двамата трябва да си поделят домакинските задължения.
Браво, Кифльо.
Не очаквах мъж да напише такова мнение.
Не си като онези мъже, които мислят жените за слугини.
Ти си много добър.
Радвам се, че си щастлив.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: de10278983
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

30.   Брате не се отчайвай, има и нормални добре изглеждащи жени между 30 и 40, които с удоволствие ще домакинстват и готвят, че и работят. На тия кифлета дет ми лафят, че едва ли не готвенето и чистенето е втора смяна само мога да им кажа да спрат да се оправдават просто да си признаят, че са мързеливи трътки, а мъжете защитаващи ги вие сте чехльовци. Готвенето да не би да е цял ден и чистенето като се има на предвид, че вече всичко почти е автоматизирано не е да кажеш да перат на ръка или да метат с метлата и лопатата, че да ми реват тука. В Алманаха ясно го пише, че жените природно им е отредено да са по-дейни и работливи - вършачки в дома и са длъжни да слугуват на мъжете си и да им се подчиняват както и да ги задоволяват по команда. Мъжете трябва повече да си почиват, за да имат сили редовно и качествено да задоволяват жените си. Само така брака и съжителството на двойката ще е в пълна хармония и съм се убедил в това бидейки с моята приятелка.


Хан Крум

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 32b401a528
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

31.   До всички, които казват-няма такава жена, как ще се забие и подобни. Какво ядете? Я направете сметка 3-4 членно семейство да кара сутрин, обед и вечер на купешко(за качеството на тази храна да не говорим). Все едно само на сьомга и калмари карате. Много сложно, за 20 - 30мин работа това. Жената след работа как ще готви-тя може и да работи, но колко ли изкарва? Ако изкарва 800 - 1000 лв. колкото за отбий номер трябва да компенсира с домашна работа. Иска им се на всички слугини-работете, изкарвайте колкото мъжът почти и ще може да си позволите.
Авторът

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: abbf4f3f3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

32.   На мен пък са ми много смешни такива разделения на жените. Едните само ходели в мола, правели си ноктите, седели по кафета и нищо друго. Другите дето са домакини по цял ден чистят, седят вкъщи и не носят грим. Аз мога да кажа за себе си, че мога да готвя, чистя и всичко което се изисква от живота, защото тези неща са НЕОБХОДИМОСТ. Дори още от съвсем млада сама имах желание да се науча да готвя, защото исках да ям свежа храна, а не полуготови боклуци. Но това съм го правила защото мисля, че всеки малко или много трябва да се оправя с такива действия от ежедневието- и мъже и жени. Същото е и с чистенето- то е необходимост и всеки трябва да може да го прави. Това обаче не означава, че искам да се затворя в къщи пред печката по цял ден и с парцала в ръка и да чакам мъжа ми да се върне за да му сготвя вечеря. Аз също ходя по молове и по кафета и си правя ноктите и не виждам нищо лошо в това. Не знам какви са тези измислени категории, че трябва да си само едното или другото. Аз обичам да има баланс. Например не готвя някакви яденета по 3-4 часа, но мога да готвя доста неща без никакъв проблем. След това не виждам какво лошо има да отида в мола или да си направя ноктите. Май мъже като те си търся САМО И ИЗЦЯЛО една слугиня, дето да им седи вкъщи с парцала и манджата и нищо друго да не иска да прави. Е успех дано я намериш, само дето вече малко жени ще се съгласят на такова съществуване.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 6e722d6499
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

33.   Повечето жени в днешно време сте големи мърди. Това да сготвиш, подредиш и изчистиш не е слугуване, а създаване на домашен уют и атмосфера. Това е нещо базово, от което се радват всички членове на семейството. Правите го и за вас самите. Проблемът е че така са ви научили маминките ви. Ръцете са ви навряни у гЪзо, а претенциите до небето. В този живот е необходимо партньорство. Достатъчно е скъп и труден, че това да умееш и вършиш лошото се може повече дейности е голямо предимство. Хем равноправие, хем искате да цоцате от благата на патриархата....

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 12641478c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

34.   24 жените са се нагърбвали всичко и повечето мъже отгледани от тези жени, нищо не могат без мама или някоя жена. Не всички де, но огромна част.

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 95628280a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

35.   31. Ти какво ще правиш след работа, че не си сготвиш? Ще чешеш орехите? Аз мога и на салата да карам. Който иска манджи да вади тефтерите на баба му и да си готви. Ай сиктир. Аман от мъже търсещи не равноправен партньор, а безплатни слугини. Дръж си мизерните пари и си кукувай и готви сам.

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 906d67e5e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   33 Че аз съм си мърда мърда съм си. Но не говори така за всички жени.
Има много работливи жени.
Аз съм си мързелива. За пребиване съм. Не мога много неща.



Но все пак щом е домашен уют и двамата трябва да участват в него.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 906d67e5e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Аз пък обичам да ходя на работа но не обичам да се гримираме както и да си правя ноктите.

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: b36e0bf659
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

39.   Подобни мърди, които отказват да се грижат за домашния уют, са и много проклети характери. Обикновенно нямат уважение към мъжа и не търпят авторитети. Егоистични и доста хитри и като цяло, ако уважаваш себе си такова не ти трябва в къщата. На времето една такава ми се натискаше, аз дойдох от хиляди километри, а нея я домързя една мусака да направи. Трябваше да отидем на ресторант, като естествено аз платих сметката. На другия ден стана въпрос за деца, тогава нямах, а тя имаше от преден брак и най-нагло заяви, че не си се, , бременее, , повече. На другия ден пък започна да ми опява, и ми каза да си ходя, защото заради мен цял нощ котката и мяучела и тя не могла да спи, и на другия ден била пребита на работа. Накрая и казах, че е проклета мърда и си заминах. Сега чух, че хванала някакъв мухлю без деца, на когото няма да ражда, обаче той пък и гледа нейното и вероятно го цоца и за парички. Навъдиха се много мухльовци сред мъжете, което в последствие навъди и много мърди сред жените.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 0cd15c20fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   Да и аз съм проклет характер, но ако те поканя ще те заведа на ресторант но аз ще платя сметката. Готова съм много да платя но не обичам да готвя.
Но чак пък такава мърда не съм.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: 14aa56ce9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

42.   Ами пусни обява :"Търся жена безплатна готвачка, чистачка и детегледачка, освен това да ми осигурява добър секс, също без пари. " Само трябва да пишеш и какво предлагаш насреща.
Обаче тя ако е толкова добра готвачка, ще постъпи в някой ресторант, на готвачите плащат добре. По морето дават и храна и квартира. И няма да я карат да гледа деца и да прави секс услуги.
Освен това стоейки в къщи жената става изцяло финансово зависима от теб, няма собствени пари и ти контролираш какво да си купи. Да не говорим, че няма да има никакъв трудов стаж за това време и съответно само социална пенсия на старини. Ако се разделите/разведете и се наложи да търси работа, ще бъде без опит и стаж.
Сещам се само за една жена, която може да изпълни условията ти, без секса - майка ти.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: deba6df3e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   прав си номер 42.

 
  ...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: b36e0bf659
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

44.   От 39 до 40

Всеки може да плати една сметка в ресторант. И е много по-лесно. И да, ако ще бъде чукане за една вечер нема ядове. Ама да ям цял живот боклуците от вън и да се разболея, децата ми да ядат само макдоналци и тем подобни и от малки да бъдат с диабет това няма как да стане миличка. Нито мисля да ставам готвач и да въртя чирпаци, до като ти гуляеш по моловете или търкаш дивана в къщи. Парцалките в две чантички от Лидл и дим да те няма.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: 66b29ae48b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Е за чукане може. Аз не съм някоя кифла, която ходи по молове. Но да, обичам да търкам дивана вкъщи.

Но за една вечер не е проблем нали. Тоест секс.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 22 дни
hash: 0aa4540c84
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   М30,

Ами и аз не съм срещал, а като го спомена винаги ми се отговаря с агресивен отговор, че съм търсил заместник на майка ми (при положение, че съм се отделил от нея от над 10 години, доста слаба теория).

Реално, тя нека да си ходи и по молове и маникюри и фризьори, мъже сме да си кажем, че обичаме жените да се поддържат.
Но реално домакинската част, да иска да върти къща, да гледа деца и т. н. и аз не го срещам в жените с които съм. Не мога да преценя, дали проблема е в мен или в дамите, .

Ще се изкажа малко с бизнес насока, но претенции и изисквания много, като са млади, а насреща предлагането един секс и визия :)

Успехи, колега!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker