Рожден ден - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Рожден ден
преди: 3 месеца, 16 дни, прочетена 464 пъти
Момиче на 21 съм. Вчера имах рожден ден и абсолютно всички роднини, приятели, колеги в университета и на работа ми го честитиха дали със съобщение, дали със обаждане по телефона или пък с който съм се видяла лично. Единствено майка ми не си направи труда даже да ми звънне. Вярно е, че наскоро се бяхме вкарали, но ние сме се карали хиляди пъти. Това не е причина да пропусне да отбележи най - личния ми празник, който даже дори и тя трябва да празнува. Просто не мога да си го обясня. Що за човек трябва да си. Каквото и да съм направила, а повярвайте ми последния скандал беше нелеп, не бих казала че я оправдава да не ми честити. Аз никога не бих постъпила така с моето дете един ден, сериозно. Невъзможно е да е забравила, направи го нарочно. Баща ми каза да не се ядосвам, сякаш е нещо маловажно. Той цял живот омаловажава гадното и поведение не само спрямо мен, а спрямо всички. Е стига вече.. От може би половин година не живеят заедно, но тя от както се помня не го е уважавала никога този човек. А за тази половин година отношението й към него стана тотално грозно на моменти, не искам да навлизам в детайли, защото ме хваща срам, не знам нея как не я е срам. В същото време обаче откакто са се горе долу разделили, макар че той много често ходи да вижда братята ми вкъщи (По-нататък ще разкажа и за тях, макар че въобще не искам да ги намесвам и да ги излагам на показ, защото ми е жал за тях. Те може би са най-милите ми същества на този свят и ще ги обичам винаги. Един ден като имам деца, те ще са другите ми деца! ).
Само да вметна че и двамата ми родители работят и въпреки че не са заможни, нас никога не са ни лишавали от нищо материално. Към момента майка ми се грижи за братята ми, защото те все още са ученици и едновременно с това работи 2 работи, за което евала й. Вярно, баща ми изкарва доста повече, но и двамата според мен еднакво се борят за това на нас да ни е добре. Аз в момента съм студентка и работя. Въпреки че баща ми все още ми помага, бих казала че дори и с моите пари само няма да имам проблем да се оправям. Ако не е тази работа, ще намеря друга и ще се боря. Никога не съм искала да бъда в ущърб на семейството си въпреки че и аз на моменти не се държа много адекватно, характера ми не е най-хубавият, но се старая да бъда възможно най-добра. Дори да се ядосам, знам че ще ми мине след няколко дена. И това ще простя на майка си, аз съм сигурна. Аз я обичам. Но защо получавам това насреща? Едно разбито, на никъде семейство. Не стига че съм далеч от тях, а и да знам че никой не е щастлив. Кой е виновен в случаят? Аз, те? Всички? Какво е решението? Вижте какви глупави въпроси ме кара цялото това нещо да си задавам и до къде стигнах.
Моля ви, дайте съвет как да оправя нещата. Знам че живота е пред мен и имам още много път да извървя. Ще кажете и че все още нищо не съм видяла, и то е така, но в момента се чувствам адски безсилна. Ако сте имали подобни взаимоотношения с роднини, също споделете. Кажете ми как изглежда, това което ви разказах, въпреки че не съм навлизала много в конкретика. Може и да ме питате въпроси.. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 7e59aba8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не забравей, че не ти си се родила, а майка ти те е родила. Трябваше да намериш начин преди празника си да си оправите отношенията. Майка ти гледа братята, работи на 2 места, а ти й продаваш инати. Ами, явно и тя може така.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 842e1df6f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Е, сподели какво е станало. Това, което ти смяташ за нелепо, за друг не е.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 98ece068fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ей това да задължаваш хората да те поздравяват за личния ти празник не го разбирам. Особенно пък майка ти която е причина въобще да го имаш този празник.
Значи изреждаш поздравилите те, като че ли е някаква похвала, а който не те е поздравил назидаваш, брей че важна дата деня в който си се пръкнала. Защо обвиняваш жената която те е родила, че не те поздравява че си се родила??? Не би ли трябвало в този ден тя да очаква и приема похвали че е родила човек?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: b9bb3332bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ако майка ти е сред топ най-проклетите женски зодии -Овен, Скорпион или Дева, тази реакция е в реда на нещатата.
А за да се разтрогне брака при наличие на деца винаги има сериозна причина - изневяра, дългогодишна липса на секс, финансово изнудване на партньора, липса на всякакви компромиси от страна на единия партньор и изчерпване на търоението на другия, системна словесна или физическа агресия, алкохолизъм или злоупотреба с други вещества като наркотици, психотропни лекарства, психическо или друго тежко заболяване на партньора
В общи линии това са всички по-сериозни причини, поради които се орекратява брак.
Все някоя/някои са били налице и при твоите родители.
ЧРД Бъди здрава и щастлива!

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: a00a50e864
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Осъзнай се. Има много по важни неща от твоя рожден ден. Има хора, които живеят на улицата и просят всеки ден, за да имат какво да ядат и пият и живеят в картонени кутии, а ти ревеш за един тъп рожден ден. Ти може да имаш много други рождени дни, ама те не знаят даже дали ще доживеят до другия ден, за тях всеки следващ ден е празник. Бъди благодарна, че имаш покрив над главата си и храна на масата си, това ти е най големия подарък за рождения ден.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 7f1a0bbf35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Еми тя си знае. Моят баща даже не знае кога имам рожден ден, камо ли да честити. Но е важно да сте в добри отношения.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: fa1e60e680
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Честит рожден Ден. Разбира се, че е гадно собствената ти майка да не те поздрави за рождения ден. Ако е някой приятел както и да е.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 980f7c1067
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не е фактор това нещо.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: b1886e8d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ми говори с нея, ма не на въпреки и на скандал. Кажи и, че си тъжна и разочарована.
Моя баща на именния ми ден ми звънна и ми честити рождения ден! Разсърдих се, ма после си викам, майната му, какво пък толкова, той се е такъв, няма да го променя със сръдни и скандали.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 9a6d2de211
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Е разбира се че има много по-важни неща от рождения ден но все пак ако собствената ти майка не те поздрави за рождения ден то кой би трябвало да го направи.
Най-важно е естествено близките ни хора да ни поздравят за празника.
Логично а.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker