Как да направя плочки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121393)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18579)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Спорт и красота

Как да направя плочки?
преди: 3 месеца, 23 дни, прочетена 574 пъти
Здравейте! Доста съм загрижена за външния си вид, защото той е доста важен за една жена. Не съм дебела, но искам да имам плочки и може би мускули на ръцете, но плочките ми достигат достатъчно. Момиче съм на 15, не ходя на някакъв спорт, но вкъщи правя около един час бегови упражнения. Висока съм около 1, 67 и съм 52 кг. В Интернет четох доста за плочките, но все пак не съм възрастен, а дете, предполагам, че е по-различен механизмът. Ще съм благодарна на хората, които ще ми дадат съвети предвид състоянието ми какво да правя, за да имам плочки. Много ще се радвам, ако ми пишат хора, които го знаят от личен опит. А хората, които ще кажат Още си малка, момиче си, какви плочки и тн, моля ви не пишете, просто не си хабете думите напразно, няма смисъл, решила съм, че искам да имам плочки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 22 дни
hash: db3e94a5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ами, за да имаш плочки видими - тоест да ти се показват трябва да е наш много нисък % подкожни мазнини. Не повече от 14%.

Това се прави със стриктна диета - зеленчуци, риба, яйца, ядки и ежедневен спорт.

Не става само с упражнения, за плочките най-важното е да се храниш много здравословно и да избягваш всякакви вредни храни.

Успех

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: e4fed67780
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   За да имаш плочки, процентът на мазнина в тялото не бива да е над 15%, а това за жена не е много здравословно. При мъжете няма проблем, но при една жена може да настъпят хормонални проблеми като нередовен цикъл. Манекенки и спортистки страдат от менструални разстройства.

Единственият начин да се направят плочки е чрез стриктна диета, която да свали мазнините в тялото. Нито коремни преси, нито бягане, нито нещо друго ще извае плочки, ако отгоре имаш натрупана мазнина.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 2d5b3947a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Бетон си трябва.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: f8fec0e83f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Какво дете на 15, бе. Нашите ромски братя на тази възраст раждат второ вече, тя била дете. Ей, няма да се оправи тая държава, деца на 15, гейове и няма кой да прави деца.

Един от многото.

 
  ...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 534ea4a874
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Изразените плочки при жените са изключителна гнусотия, особено ако са комбинирани с пиърсинг на пъпа и татуси. Мъж ти го казва.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 0eb8f4c56f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Женя с плочки... бляксс!
Ти нормална ли си? Кое нормално момиче, което има женски черти, иска да има плочки или си поредната обратна мъжкарана, която е "отчаяна" от нас мъжете...

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 22 дни
hash: 307a588bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Това, което е казал №1 е правилно, но за да стигнеш до този момент със спазването на диета, трябва да тренираш коремната си преса с коремни преси постоянно, за да може когато се подложиш на този режим, да има същевременно какво да излезе отдолу, защото в противен случай ще свалиш мазнините и въпреки това трудно ще се покаже нещо. Е, ще се покаже в един момент, ама дотогава ще си станала анорексичка или пък ще си прекалено слаба - на прекалено слабите жени могат да им се покажат плочките, но няма да са достатъчно масивни (дори напротив, ако си забелязала слаботелесните манекенки имат миниатюрни мускулчета на корема и същевременно са замязали на скумрии), каквито предполагам ти искаш, а на всичкото отгоре вече ще са в спиралата на анорексията. Тоест преди да започнеш с нисковъглехидратните диети, тренирай здраво коремната преса в продължение на няколко месеца, прави всеки ден по 300 коремни преси (сега в началото няма как да правиш толкова, но в един момент ще можеш) и вече тогава можеш да преминеш към същинската част, когато ще орелефяваш със стриктна диета, включваща нещата, които е изброил №1, както и много други неща. Ти обаче казваш, че си чела много, така че там вече ще си прочетеш.

 
  ...
преди: 3 месеца, 21 дни
hash: 56641453a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   За прости жени, които искат плочки:
-ниско-въглехидратна диета
-коремни преси с тежести
-повдигане на краката от вис с тежести
Гарантирани резултати за отблъскване на мъжете, но питаш ме, отговарям ти. Горе са ти споменали и възможни хормонални проблеми, съгласен съм. Може и язва да отвориш от глад и диета.

 
  ...
преди: 3 месеца, 20 дни
hash: e75933b8c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Принципно, ще ти кажа това, което не искаш да чуваш - да, малка си, остави я засега тая работа с плочките и мускулите.
Аз започнах да тренирам чак след 27, защото тялото ми започна да се отпуска и за да имам прибрани ръце и корем.
Ако все пак ти се тренира пробвай йога, тялото се стяга има много плюсове за стойката, а като гледам доста деца на твойте години се изгърбват. Може от yotube да гледаш виеда и да трениш вкъщи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker