Станах лош човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Станах лош човек
преди: 16 дни, 18 часа, прочетена 460 пъти
Моля, помогнете!
Наскоро разбрах, че съм неприятен човек. Ще вмъкна на кратко предисторията.

Преди две години аз и съпругът ми започнахме опити за бебе. Получи ни се от първият път. Бяхме много щастливи, докато на първата фетална морфология ни съобщиха, че бебето е с малформация и ни посъветваха да прекратим бременноста. След тежки дни на последващи прегледи и размисли, взехме решението до прекратим бременноста. От момента, в който научих за диагнозата сякаш над мен надвисна черен облак. С всеки ден той ставаше все по - голям и черен. Преминах през всички етапи на мъката, и през това време се променях. В негативен смисъл. Свалих филтъра. Казвах нещата така както ги мисля, загубих търпение, не исках да се забавлявам, ( а и вече не знаех как ). Мислех само за случилото се и вината която нося. Накратко - загубих себе си. Пролетта на 2022 забременях отново, но в 18 г. с ми изтекоха водите и загубих и това бебче, този път не по моя вина. Помня, че дори не плаках. Почувствах се победена. Приземих се. Започнах да се опитвам да живея напук. Държах се по - ведро, мислех си, че вървя успешно към старото си аз, докато не се сблъсках с откровения критизъм на най - близките ми. Накратко ми казаха, че не съм особено приятна и съм станала груба. Боли ме, че не ме търсят както преди и съм им неприятна. Вече съзнателно от една година се опитвам да бъда както преди, да върна старото си аз, а се указа че опитите ми са били неуспешни. От положителна страна, това лято станах майка. Имам прекрасно детенце, заради което повече от всичко искам да преодолея болката и мъката от всичко случило се, и да върна обичта и доверието на близките си. Но се боя, че не знам как. Моля ви за съвет, как да постъпя? Как мога да върна по - доброто си аз? Благодаря, че ме изчетохте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 16 дни, 3 часа
hash: f1c9c2d276
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Авторке, минала си през сериозни изпитания, но това е необходима част от живота на всеки човек! Важното е да си направиш правилните изводи от това!

Слава Богу, че Бог в крайна сметка те е утешил с дете! За което трябва да си му безкрайно благодарна!

Решението на проблема ти е просто: да се обърнеш към Бога, да повярваш в Него от цялата си душа и сърце, и да се въцърковиш в Православната църква!

Защо в нея?

Защото само Православната църква е наследница на древната апостолска църква и преподава вярно Божието слово и води хората към спасение!

И тогава по естествен начин ще се оправят и отношенията си с близките! А за да поставиш начало - още сега им поискай прошка и им обясни, че си постъпила така, защото си била страшно разстроена от това, което се е случило!

Трябва да се примириш и с Бога, ако си роптала срещу Него при тези тежки изпитания - това става чрез покаяние и Тайнството Изповед! Но това ще стане, като се въцърковяваш - ще поговориш с православен свещеник и той ще ти обясни по-подробно тези неща!

 
  ...
преди: 16 дни, 2 часа
hash: 1b96463cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ако имате възможност (заради детето) да отидете за няколко дни на планина, около езерце/рекичка, по-нависоко и по-сами, сред дървета.
2 дни разходки и рев, ама реване с пълно гърло, нареви се на воля и крещи, изкрещи си всичко и си го и плачи докато останеш празна в стомаха лека в сърцето и гърлото (5- ти енергиен център) свободно, широко и дишащо по-свободно и свежо.
Ще се преродиш, няма да си същата като еганито като преди, сега имаш и много любов в себе си, само дето още не може да излезе напълно защото е потисната.
Ако не можете да отидете за няколко дни на подобно място, то намери си наблизо подобно на което да се наревеш и накрещиш, няма нужда да са конкретни думи, просто си крещи докато излезе всичко.

 
  ...
преди: 16 дни, 2 часа
hash: 8d3742230f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Минало е имаш дете. За какво е всичкото тръшване? . Инат и егоизъм.

 
  ... горе^
преди: 15 дни, 22 часа
hash: 31f2b7d661
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Близките ти би трябвало да ти влязат в поражение и да проявят търпение и разбиране. Нищо не се опитвай да правиш насила, не ти е нужно ничие одобрение. Гледай си детето и мъжа, намерете си нови приятели, всичко ще се нареди.

 
  ...
преди: 7 дни, 19 часа
hash: 09cf5486f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си станала лош човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker