Свекърва-баба егоистка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Свекърва-баба егоистка!
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 2707 пъти
По принцип преди, когато бях малка отговарях на баба си бях наистина кофти лапе... Обаче напоследък не е същото все пак съм на 21 години почти жена мога сама да се оправям в живота, родителите ми оставиха семейния бизнес на мен да се оправям с него и къщата ни заради здравословни проблеми с татко ми. Но в къщата съм с баба си и дядо си.

Докато ме няма тя рови на всякаде да види какво има, отделно най гадното нещо което е, че ходи до тоалетна и не чисти, представети си как мирише след това. Тя се опреличава като светица и като нея друга няма.

Не мога да разбера само едно, какво толкова съм направила на нея и особено майка ми, като от самото начало не сме спирали да работим, за да ни е добре и да живеем уютно. На къщата направихме основен ремонт, а баба си преписва, че било нейна заслуга дори без да дава 5 стотинки за ремонта.

Другата причина, за която ме яд още повече е как може точно тя да говори на ляво и дясно по наш адрес, да ни клевети и да ни слага клетви.
Последното, което чух от неината уста беше: дано си намериш мъж и да те прави за две стотинки пред всички.

Това е всеки ден, тормоз психически и физически. Вие в това положение какво бихте направили. Много пъти съм се замисляла да се махна, но след това което сме направили нямам смелостта, но ако се случи ще разбия всичко до основи и няма да оставя помен от ремонта, за да живеят както преди в мизерната дупка...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 32dce0e7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Охааааа, първи коментар :)
Ами ако тази къща е твоя, изгони е тази вещица, кажи й да се маха, ако не е твоя не й мълчи, казвай и в очите къкво мислиш за нея, дръж се с нея както си го правила като малка, не я оставяй да ти се качва на главата, покажи и къде и е мястото

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6261b72fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Mоята баба е същата, на 21 години съм и постоянно рови в къщата навсякъдe, когато няма никой в къщи. Oбича да си налага мнението, опитва се да ме контролира, да ми държи сметка, обиждала ме е много пъти, че съм била некадърна. И на мен ми е идвало на ум много пъти да се махна от вкъщи, но просто вече спрях да и обръщам внимание и спрях да я слушам. И като вижда, че вече не и се обраща внимание и че не я слушам, и не и минават номерата вече.


Модератор: Молим Ви, разделяйте си мислите с точки или запетайки, тъй като е трудно и неприятно за четящите.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6261b72fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей и аз съм на 21 години баба ми и дядо ми през зимата живеят у нас лятото са си на вилата. Та зимата докато са у нас когато ни няма баба ми е същата започва да рови на всякъде да провери къде какво има обича да намира махни на мен и на майка ми мъчи се да ме контролира да си налага мнението. Имам си сериозен приятел от 2 години и ако нещо ми стане лошо или ме боли стомах и веднага започва ама ти да не си бременна внимавай в картинката щяла съм да си изпатя и такива почва да ми ги говори. Все едно съм дете на 14-15 че да ми казва какво да правя и какво не. Но вече почти никой не и обръща внимание вкъщи и като вижда че номерата и не минават я виждам как ще се пукне от яд. Защото при нея не стане ли на нейното започва да се цупи да се ядосва да е крива и тогава става невъзможна. Авторке ако искаш остави скйп и може да си пишем повече на тая тема.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0cc95bd38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво да ти кажа мила. От една страна като дойде време и се омъжиш вече имаш тренинг с бъдещата си свекърва. Нещата няма да са хич по розови от целия ти живот досега. От казаното разбирам, че това е свекървата на майка ти. Нека лошото и отношение да ти е за пример, че не трябва да търпиш това отношение. както от баба си, така и от бъдещата си свекърва. Това е и пример каква свекърва не трябва да бъдеш в бъдеще. Това е изключително обременяващо и съсипващо. Много боли когато някой се подиграва с труда ти. Не знам колко интелигентна е баба ти, но застани пред нея и кажи всичко, което чувстваш и смяташ за правилно. Ако не друго, поне ще и вдигнеш кръвното на вещицата, та поне и тя веднъж да се почувства като вас.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2f4ce3f10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Предполагам че хората знаят каква е тя и не и обръщат внимание. Не знам ти какво би могла да направиш, като за начало може би да седнеш и да и обясниш как се чувстваш, какво ти причинява, все пак си и внуче и ако така не стане и кажи че ще се изнесеш и няма да има кой да им помага да я видим тогава толкова ли ще е приказлива.
Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker