Искам глътка въздух - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Искам глътка въздух
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3706 пъти
Здравйте ас съм мъж на 37 женен с две деца. Трудно ми е вече да понасям претенциите и мрънкането на съпругата си. Все е нещастна все я боли някъде все някой и е виновен. Крещи и си го изкарва на децата обижда ги, обвинява ги за собствените си грешки. Били прасета, били невъзпитани, били несдържани защо бягали, защо викали. Има нужда от секс 1 - 2 пъти месечно а аз 2-3 седмично. Сексът инъче е добър. На мен ми харесва. Питал съм я много пъти казва, че и на нея и харесва. Повечето пъти и правя кунилингус преди секс, масаж и каквото си пожелае. Правили сме и анален секс но не и харесва.

И двамата печелим много добре. Материално сме задоволени имаме къща извън града. Ходим и на почивка поне 2 пъти в годината. Имам родители които много ни помагат. Но жената все мрънка, все е изморена и все е нещастна. Децата ни все и пречат. Не искала деца не искала внуци. Взех нещо да не разбирам какво правим под един покрив. Инъче много ме обичала без мен не можела. Взех да се отчуждавам от нея. Спрях да правя секс с нея. През целият си живот съм се стремил към съвършенството. В училище в университета в работата. И сега като, че ли не мога да преживея разгрома на семейството си и краха на брачният си живот. Дошъл ли е краят? Или това е поредната криза по пътя на семейният живот. Разделят ли се нашите пътища или това е етап от укрепване на брака. Никога не съм си представял че на 37 години ще съм толкова объркан и нерешителен. Къде е силната ми интуиция? Как ви изглежда моята история? През очите на опитните. През очите на тези минали по моя път или успели да заобиколят трудностите пред които аз съм се изправил.
Ще съм ви благодарен за съвет или мнение.

Весели празници и много късмет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 902da1fd46
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто в повечето връзки идва един момент на пренасищане и на омръзване на партньорите един от друг или само единият се чувства така. Предполагам, че затова се дразни жена ти. Иска си живота и свободата, но ако се окаже сама и без вас с децата, едва ли ще и хареса толкова. За мен това е моментно състояние, но може би трябва да приемеш, че бракът ти се е променил и връщане назад няма.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5c4792bfea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Познавам такива хора като жена ти и няма спасение от тях, като ти е писнало от нея-знаеш къде е изхода. Но бъди внимателен докато и обясняваш за всичките проблеми по между ви

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 73619732dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами моя семеен живот тепърва започва, така че надали мога да дам добър съвет. Надявам се да е просто период-ние наскоро излязохме от един такъв.
Ще следя с интерес темата. Желая бързо оправяне на проблемите и весело изкарване на празниците.

пп. а говорили ли сте на тази тема? Защото аз се стремя всеки един проблем вкъщи да си го обсъдим и решим. Е не винаги ни се получава, но все пак... опит е.
<Рамона>

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: eb4eab36aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Само искам да те посъветвам да не търсиш глътката от друга. Разбираш за какво намеквам. Изглежда проблемите идват в голяма степен от децата, така че не позволявай те да се превърнат в жертва на вашите взаимоотношения.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c0bf12a8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Човек, който не е уморен и не го боли нещо, не казва, че е уморен и че го боли. Така че си помисли дали не е прекалено крехка за всички ангажименти, с които примерно се е нагърбила и дали няма начин да я отмениш или да й помагаш повече за някои от тях. Сигурно енергията й се изчерпва до краен предел, за жените е винаги по-трудно - деца, работа, трябва все пак и себе си да поддържа и къщата да си гледа. Не знам как я карате, но ти се опитай да я разбереш. Дано се открият реалните причини за това й състояние и дано намерите изход и начин да се преоткриете и обикнете още повече.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8f63631576
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Може би жена ти наистина е преуморена. Убедена съм, че обича децата, но е изнервена и те го отнасят. Не можеш ли говориш с родителите си, поне един ден в седмицата да гледат децата, за да си останете двамата насаме, да си имате само ваш си ден. А освен това, да си направите една почивка извън града, пак без децата. Да се заредите с хубави емоции и тя да смени обстановката.

И аз съм имала такива периоди, когато всичко ме е дразнило. Ни до секс ми е било, ни до деца. Едно излизане от коловоза на ежедневието ми е помагало да ги преодолея.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d6c1bb34b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сам се сещаш, че проблемите идват от преумората й. Щом сте осигурени и печелите добре - защо не се погрижиш жена ти да си отпочине, да стане отново нежна и кротка?
Всички описани симптоми - нервност, умора, болежки показват проблем с щитовидната й жлеза - това е абсолютно сигурно, можеш да почетеш от какво се получава. От много работа, бързане, и отговорности! Врявата влошава нещата, жената казва точно както го чувства.

Така или иначе бракът ти няма да го бъде - виждаш, че тя се оплаква и значи 100 % не й е добре и ако не се промени нещо драстично - все по-зле ще става. Да, ти виждаш това и вместо да се загрижиш - даваш отбой.
Не си партньор.

Отивай и лапай въздух, щом не ти достига, само недей да тежиш на плещите й, защото е престъпление. Поемай си своята част от домашните дела.

И нали си перфекционист? Можеше поне правописните грешки да оправиш....

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7e1a180ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Твоята жена в никой случай не е по-голямо мрънкало от моята жена. Явно ни имат за даденост и си мислят, че могат да си правят каквото си поискат. Аз гледам и настрани, друго спасение няма.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: de4b39924f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ако имаш нужда от въздух и не можеш да дишаш у вас-проблемът е сериозен. Но може би и жена ти се чувства така и се оплаква и мрънка-това е нейния начин да изрази отегчението си от рутината. /Ти мрънкаш в този сайт, например. /Стягайте си и си оправяйте семейството! Ти колко пъти си бил нежен и незлоблив напоследък? Колко пъти си премълча, когато и беше нервно? Помагаш ли и с възпитанието на децата? Прекарваш ли някакво време с тези деца като баща-разходка, кино, ски, разговори? На жената не и пречат децата-тя е тяхна майка, а и тежи, че няма подкрепа вероятно. Имате средства за почивки, за добър живот, а климатът в семейството ви е лош! Сядаш един ден и провеждаш откровен разговор с отрочетата-спокойно, без обиди и натякване-обясняваш колко зле се чувстваш от вечните викове по тях, от лошите им обноски... Кажи им, че нещата между теб и майка им са се усложнили от караниците и искаш всичко да се нормализира с тяхна помощ! Ако са разумни деца-ще те разберат. Бъди мил и нежен със съпругата си-понякога депресивните състояния започват така-със викове, вечно мърморене и недоволство. Трябва да намериш разковничето на вашите отношения. Говори с жена си как се чувстваш, споделяйте. Ако кривнеш от пътя-това е най-лесния начин да избягаш, значи си слаб човек и всичко до тук е било безцелно, безмислено и напразно. Значи си живял напразно. Не погубвай с лека ръка всичко, бори се!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d1564c3d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жена ти очевидно не се чувства добре. Аз днес чистих 4 часа, гладих и сготвих, и понеже имам проблеми с гърба, а съм на твоите години, така ме болеше, че ако мъжът ли бе поискал секс, щях да го убия с поглед. Не съм му се оплаквала, защото той почти винаги разбира кога ме боли.
По принцип не обичам да се оплаквам, дори, когато на 2-3 пъти бях много зле в болница. Миналия месец имах две гинекологични операции, но от 3-тия ден си поех кръста. Но повечето жени са крехки - някой използва тази дума тук и тя е точна. Днешните жени не са бабите ни едно време. Да не говоря, че едната чи баба е имала една година трудов стаж, а другата - домашна помощница... Така, че мога само да си мечтая... Горе главата. Поговори със съпругата си. Попитай ти какво можеш да помогнеш в тази ситуация.
П. С. Децата никога не са ми пречели. Според мен, освен, че е уморена, може би не си е изживяла моминството...

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ee28f90746
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Страхотни коментари, направо няма какво толкова да добавя. Почти съм сигурна, че тя е полагала много повече грижи от теб за дома и децата ви, а после на всичкото отгоре се оплакваш. Ами помогни и повече....

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bec7716020
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 6, ти ме изнерви!
как така почивка без децата!?!
ако бях дете и родителите ми ме зарежат и отидат на екскурзия ей така-да си починат от УЖАСНОТО дете което имат демек, ще ме наранят невероятно много!
и мииилата женица, видиш ли, си искала свободата...
ами тя се е уженила! Никой не я е бил по галавата и да й вика "жени се!Жени се!"!
като си е искала свободата, да му е мислила преди да подписва! да му е мислила преди да си отваря краката!

сега, само да не си помислите, че защитавам автора...
кой знае, ако той се върне, изрита си обувките на сред стаята и се пльосне пред компютъра/телевизора, то си е нормално жената да прави така

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 273846b1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Сякаш го е писал баща ми... той е на 37 години и ние ходим на почивки често. И той има жена която си изкарва всичко на мен въпреки че не съм винвна. Ужасно е.

Според мен трябва да се разведеш и да си намериш друга жена, която е по-мила. Задръж децата - при жена ти ще им е още по-лошо. Щом си добре осигурен материално ще успееш да се справиш с новото семейство.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: fd3ae2e47c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   аз те съветвам, да я махаш тази жена. Недоволните си остават такива каквото и да имат,напротив колкото повече получават толкова повече искат! Намери начин да се отървеш от тази жена ,гледам че стабилно и угаждаш а тя само недоволства.
Говорете и я питай ясно и точно " искаш ли си свободата" ?!
Накарай я да избира, или със теб и да млъква, или да се маха.
Съжалявам ,за децата но,такъв им бил късмета едно дете,трябва да расте в спокойствие и разбирателство.
Ако тези неща ги няма,детето ще е страхливо и объркано
а ти надали искаш това.
С тази жена не ти е добре ,сигурна съм че, и на децата не им добре така бъди решителен и смел на време!

Соня - 27

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: ec6620774e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравей! Моите деца са на под 3 г. и двете, като капак и работя, а и си домакинствам сама. Съпругът ми ми помага, но и за мен "остава" доста... Въпреки това никога не им крещя, не ги обиждам, не ги наказвам. Даже като ми се наронят за 5 мин. половин килограм трохи по пода, който допреди малко съм лазила да бърша. Обясняяяяяявам до посиняване кое и как, но и разбирам, че част от щуротиите им са неизбежни, просто са малки и не ги правят от проклетия. Именно заради агресията на жена ти към децата си мисля, че тя има проблем - физически или психически. Поглези я, насърчи я да се прегледа, помагай й ти. Говори с нея. Възможно е да е депресирана, тогава не е виновна за промените в поведението си и може да й се помогне. За разговора с децата, за което са те посъветвали по - горе, също подкрепям.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: d6c1bb34b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 15, цитирам те: "Обясняяяяяявам до посиняване кое и как"... - СТОП.
Ето така се съсипва щитовидната жлеза - тя ще се изстисква, изстисква от напрежение и накрая дава фира. Тогава идва смъртна умора, оглупяване, погрозняване, скъсани нерви и пълен крах, след което вече няма да можеш да се сдържаш.
Какво каза - че децата са под 3 години? Изчакай да станат под 6, после под 9, под 12 и под 16. Уверявам те, стават все по-трудни и по-трудни. А това ще съвпадне с твоята унищожена жлеза.
Не ти го пожелавам, но много други жени знаят и помнят за какво говоря. Нещата в човешкия отганизъм се случват по точно определени физически причини и няма да те подмине, ако си "винаги на ниво". Приземяването е тежко.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 300c1a9636
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Щом печелите добре, наеми домашна помощница да чисти, пазарува, готви и отидете само двамата с жена ти на един спа уикенд. Другият вариант е да я пратиш на уикенд с приятелка, хем и ти да си починеш от нея.

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 6d8b2802fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Жена съм и не обичам да мърморя! Дори да ми се наложи предпочитам да не го правя в компромис със себе си. Опитът ми с един брак, един развод 11 години самостоятелно отглеждане на вече пълнолетно дете и съжителство от две години с друг човек е че трябва да си припомните защо сте заедно. Да не забравяте че връзките се градят всеки ден, че домакинските задължения дори могат да са удоволствие, ако се изпълняват заедно и след тях знаеш че те чака нещо... било то споделено мълчание от различни занимания в едно помещение или разходка. Сексът е невероятен на всяка възраст, когато заедно с него вървят дребничките жестове на внимание извън спалнята. Да ме хване любимия за ръка по пътя от паркинга до входа на магазина, когато пазаруваме вечер е едно от най- милите неща, заради които бързам да се прибера вечер... Усмивката, понякога благодарение на нещо, друг път въпреки всичко прави чудеса! Хората обаче се променят в годините и желанията и мирогледа им се променя и ако това е диагнозата и си установил, че тази жена не иска да си спомни защо сте заедно или да ти каже какво се е променило в желанията и от момента, в който сте се събрали до днес и какво би я зарадвало утре и с какво иска да зарадва теб утре. Тогава е неспасяемо. Трябваха ми 10 години преживяни в един много труден брак, за да го разбера.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 411143f20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Мислите ли, че новата жена ще му даде спокойствие? Там, където рутината вземе превес всичко живо се депресира...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker