Постоянен тормоз от съседката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Постоянен тормоз от съседката
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 2991 пъти
Здравейте, пиша ви с надеждата да намеря отговор на въпроса си, а той е следния: Съседката която живее под нас в един блок постоянно причаква баща ми за да го обвинява че е седял в мазите и куп още глупости. Тази жена не е наред с главата. Искам да попитам някой запознат ли е какво трябва да се направи ако обитател във входа на жилищен блок тормози другите? Има ли някаква опция да се изгони от апартамента й, защото не се живее вече по този начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: f4c6e6bcbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ако всички са съгласни можете да я изгоните

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e04b450430
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се занимавайте и същото важи и за бащата. Повече няма да й се обърне внимание, когато ситуацията се повтори повече от един път и то пред повече хора. Такива хора се оплакват като си измислят че са търсени от екипи на телевизии, а всъщност проблемите са разказани от самите тях. Препоръчвам да се оплачете на домоуправителя.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6af39c1f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   подайте жалба..

Ненн

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 23d8658d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз имам тук един такъв дядка, който пускаше закачливи бележки в пощенската ми кутия. Ами истината е, че нищо не може да се направи, ако тази прави само това и щом не чупи и заплашва, никой няма да я вземе на сериозно. Може да я привикат в районото да даде обещание, че няма да създава проблеми, но който си е такъв си е такъв. След няколко оплаквания вече взема мерки самата полиция. Има хора дето им пречи целия блок.

Кумчо Вълчо

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fb8df6dcd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако всички собственици на апартаменти във входа подпишат подписка с оплакване и го внесат за разглеждане в община, полиция и не знам още колко инстанции е възможно да бъде изселена от жилището. Но трябват много сериозни причини и всички да са потърпевши и да страдат от нейното държане и прояви. С персонален случай едва ли имате шанс. Друг вариант е да формулирате писменно оплакване до домоуправителя и до полиция. Най много да я стреснете и малко да се запре, но всяко чудо за три дни. Другия вариант е да се въоръжите със здрави нерви и много простотия и да и стъжните живота от тормоз и мизерии по нейния начин. Много ми се иска да изберете последния вариант, но не е цивилизовано и културно. Иначе само да мога да я видя мръсната гад, как се пука от яд и злоба при акуратно приложения мариз. Такива ги има навсякъде и когато културни хора се сблъскат с тях е много трудно да избереш правилния начин.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 060be86267
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Едвали ще можете да е изгоните, но можете да подадете жалба. Това ви е единствения начин. ^^^^ЛуДкАрКаТа^^^^

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: e04b450430
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще ти споделя една история, която се случи на една моя приятелка. Бях у нея на гости, когато един идваше за топломерите. Тя го помоли да мине след около 15 минути като се заприказва с другия (те са двама в бригада) като накрая завърши разговора като го (направила го е това за сплашване) помоли да й каже къде са леглата на комшията й под нея (на същия щранг парно) и минаха месеци и много след това разбрах, че от долния етаж не могат да снимат с видео абитуриента си, понеже не искали през цялото изпращане вкъщи да имало музика и са щяли да се заснемат и звуците от комшиите. Накрая бала са си го снимали на друго място, но от тогава проблемите с оплакванията от долния етаж са обичайно нещо, а жената не се занимава с лоши и не е от този тип хора.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: eee6a4f373
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако жилището е нейно, няма как да я изселят, но може да я приберат в лудницата. Една бабичка, която беше приятелка на баба ми и живееше в блок освен че правеше така, нощно време крещеше и плашеше съжителите си в блока. И понеже беше сама и нямаше кой да се грижи за нея я прибраха в лудницата

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 04e5404e68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Прочети закона за етажната собственост там ще намериш отговор. Всъщност тази дама дори да е собственичка с решение на входа можете да я отстраните от жилището й в срок до три години. Но ако само баща ти се оплаква нищо не можете да направите. Все пак не сте длъжни да се вслушвате в коментарите й. Баща ти предполагам има собствено мазе и ако иска по 20 пъти на ден ще ходи там ако реши там ще спи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker