Дразня се от майка му! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Дразня се от майка му!
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3722 пъти
Живея с приятеля ми от доста време и се разбираме, но не понасям родителите му. Те не живеят при нас, но когато се виждаме с тях ми е много неприятно. Те с нищо не са ме засегнали, но не мога да си обясня защо не ги харесвам и то най-вече майка му. Тя се държи добре с мен, но понякога усещам, че е изкуствена-казва нещо само за да не се обидя, но всъщност знам, че има друго предвид.

Понякога по заобиколен начин ме дразни, като намеква разни неща. Те са прекалено различни хора от мен и на повечето теми сме на две мнения, гледам да не се заяждам, но понякога не издържам. Майка му ми се струва, че се опитва да ме заблуди и не съм сигурна какво е истинското и мнение за мен. И особено много се дразня, когато тя се лигави с приятеля ми-да, син и е, но може ли по 100 часа да го прегръща и целува като малко момченце, а той сякаш е опиянен и за всичко я слуша. За него тя винаги е права, щом тя го е казала, значи е вярно-тя все още му купува дрехи, който винаги са най-хубавите, защото тя ги е избрала, забелязала съм, че повечето мъже не избират дрехите си сами, а техните майки. Толкова си личи, че приятеля ми постоянно търси одобрението и, винаги се изкарва, че прилича на нея, че се е метнал по всичко на нея. Дразня се и от това, че тя го кара да се страхува, той изпитва някакво страхопочитание към нея, все едно е единствената кралица майка... Аз съм момиче, а родителите ми не ме лигавят така, както неговите. Може би е нормално да съм раздразнена, но понякога ми писва и едвам издържам да не се развикам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: ff4116437a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хъм... Нормалнооо и често срещано :D Ама можеш ли промениш нещо? Или да го отделечиш от родителите му? За сега едва ли! ... Той ги уважава и обича много, и си има едно свое държание, което е запазив в себе си още от както е бил дете :) А както знаем, всяко едно дете обича майка си! ... Защо се дразниш? Това че се съгласява, не знаеи че винаги я мисли за права. А е не иска да я обиди, все пак тя се е грижила за него, помагала му е! Ха, както го описваш, май той е бил единствено дете и са го гледали като писано яйце :)) Та... когато е с тях, той преминава на една друга вълна, защото те го познават по един начин от едни години, ти по друг от сегашните! ... Ами гледай сега, ... Някой хора, са такива държат се с децата си "по-разглезено" и демонстрират своята постояна загриженост и обич! Знам че ти изглежда прекалено, донякъде защото не ти харесва как "крадат" вниманието му, което искаш да е само за теб ;)

Може би... работата е до различното отношение! ... Ти си израсла в едно семейство с едно отношение, той в друго. И което виждаш сега за теб е се изразва в голяма различка, просто не си свикнала да виждаш как родители обръщат голямо внимание! Или да показваш такава привързаност и обич. Предполагам че в твойто семейство, не се е прекалявало с чувствата и емоций, като или са били разпределени и на друг човек, ако не си била единствено дете! ... :) Като... са те оставяли повечето време сама да вземаш решенията и да се справяш. Ееее, защо не поговориш с него? :) Кажи му че не ти е приятно как все път като е с тях и се държи "странно" и някак непорастнало! ... Обаче не можеш да очакваш много от него, имат си изградено държание, а за майка му той винаги ще си остане нейното дете. Приеми че някой родители са такива, но има и други, дето са пълната крайност, абсолютно студени и незаинтересованиза децата си! :)) Щеше ли да ти хареса ако неговите бяха такива? Не забравай, че което е той сега, за ги обикнеш и да бъдеш с него е реолтат от части от средата и семейството в което е израсъл. Та, ако родителе му бяха други, и се държа различно, сигурно и той щеше да е друг! ... Ооо, ами като майка, малко "ревнува" от че ти споделяш вниманието му :)) Мммм... пострай се да не обръщаш внимание на всичко което става когато са при вас или вие при тях и ще ти е по-лесно. А за темите, ами все има теми за разговор, намериш ли обща приказка с тях, ще бъдаш допусната от майка му, и ще си имате и свое разбиране, тя още не е свикнала с теб! ...


П. С. Който иска да ми зададе въпрос, или каже нещо. Може напълно АНОНИМНО да го направи на [НАРУШАВАНЕ НА ПРАВИЛАТА] :) Не е нужна регистрация. Гарантирам, ще има отговори.


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: d92cdb82cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Напълно те разбирам. И аз се дразня много на такива родители. Сега някои ще кажат: "И вие ще станете родители и ще видите какво е". Да, но аз мисля че това е грешен подход. След 18 години навършени, човек става самостоятелен. Всяко вмешателство след това е вредно, освен ако не е крайно належащо.

М36

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a9bf4dedd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Здрасти,

имам свекърва от скоро и усещам как се дразня от нея по презумпция някак. Не е лоша жената, обаче най-малката й грешка ми е като трън в очите. Тя не се държи както ти описваш-няма целувки и лигавщини, като изключим, че понякога се обръща към съпруга ми с "Гошко", Гошко на 33 :D

Хората са различни и трябва да ги приемаме, каквито са. За да не се товариш излишно, спри да обръщаш внимание. Какво мисли тя за теб ме трябва да ти е най-важното нещо. Не сте длъжни да сте на едно мнение. Казваш твоето и точка. Научи се да премълчаваш- ей това е най-трудното.

Тя със сигурност забелязва, когато се дразниш. Усмихвай се, вместо да се цупиш. Преди да я отрежеш за нещо, брой до 10. Трудно е, знам. Но от теб зависи как ще се развиват отношенията ви. Не живеете заедно. Значи няма какво да делите, нали? Не я приемай като враг- тя е майка на приятеля ти. Не я допускай обаче и много близко до себе си.

Не позволявай нейното отношение да рефлектира върху връката ви.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker