Липсва ми ужасно много - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Липсва ми ужасно много
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 3070 пъти
Аз съм момче на 23, имах 5-годишна връзка с едно момиче... В началото всичко беше перфектно, но после всичко се обърка. Тя не ми обръщаше почти никакво внимание напоследък, все от други го търсеше и накрая ме заряза за да не съм страдал. Казва че ме обича и заради това ме е оставила, за да съм добре. Но аз умирам, такава празнота не съм чувствал никога. Липсва ми повече от всичко. Но имам усещането, че тя е по-добре сега, по-щастлива, за което се радвам... Но аз тъна в болка. И най-гадното е че с всеки изминал ден ми липсва все повече и повече... Толкова много я обичам, толкова е силно това чувство, че ще е невъзможно да го унищожа. Постоянно се питам, защо трябва да убия всички чувства в мен и да стана поредния тъпак, който не му пука за момичето до него? Защото явно само така няма да страдам цял живот. Но е по-силно от мен. Нито едно момиче не може да се мери с нея. Запознах се с едно наскоро, но просто не става, сърцето ми я отхвърля моментално... Какво да направя? Обичам я... И ми липсва ужасно много...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 месец
hash: f21559413a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, искам само да ти кажа за моя брат-той е на 30 год. преди 10год беше с едно момиче 3год, той мн я обичаше, но я хвана с друг, тогава е била на20, 20 и нещо и веднага се разделиха, до ден днешен той не е имал сериозна връзка, защото 7 години по-късно той продължава да я обича повече от всичко, когато пийне повече даже плаче за нея, въпреки че от раздялата им са минали 7години. Сърцето ми се къса като го гледам така, моля те не прави тази грешка-да обичаш жена която е продължила живота си без теб. Казала ти е че те обича-не се хващай за това като удавник за сламка, продължи живота си, затвори тази страница, не й падай в краката, ако наистина те обичаше щеше да иска да е с теб. Пиша ти всичко това защото искам да кажа и това на брат си, но той не иска и да чуе, пази името й като богиня. Моля те не бъди глупак не си съсипвай живота мислейки за нея, намери нещо коеето да вършиш-което ще те разсейва. Успех!!!

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ad095d161b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей :)

Била съм в същото положение. Имах 5-годишна връзка, накрая всичко се разпадна, той ме остави и казваше, че било за мое добро, чувстваше се добре самичък, пък аз умирах от мъка. Толкова ми беше зле, че свалих много килограми, заприличах на скелет, започнах да пия успокоителни и плачех по цял ден в продължение на месеци. В крайна сметка след 3 месеца мъки той някак си склони да се съберем отново (пробно, хаха) и познай какво стана - ами той отново се държеше зле с мен и отново ме караше да се чувствам като парцал. Тогава не знам откъде намерих сили, нито как, но просто го зарязах. Ей така, от раз! Където си мислех, че искам да умра, ако не сме заедно. И знаеш ли какво, почувствах се страхотно. Осъзнах, че всичко е било за добро. Хубаво е, че ги изживяваш нещата, хубаво е, че ти е мъчно, след време когато погледнеш трезво над цялата ситуация, ще видиш че може би не е било грешка, че сте се разделили. Явно просто не сте гледали в една посока, имали сте различни желания, това е. Не търси грешката в себе си! Знам колко трудно е да спреш да мислиш за нея след толкова години заедно, аз дори сега, когато съм го преживяла напълно, пак се сещам. Започни да се вглеждаш в малките неща и да се радваш на тях. Остави момичетата настрана засега, няма смисъл да се насилваш, сигурна съм, че отново ще заобичаш толкова силно, че даже още по!! :)) На мен ми се случи - намерих мъжа на живота си, хаха, всъщност години наред е бил под носа ми - моят най-добър приятел. Човек никога не знае ;) :)) Горе главата!
Надявам се поне малко думите ми да са те успокоили. И не се превръщай в поредния тъпак :)

Гери :)

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 2df4625d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Грешно мислиш! Чувства НЕ се убиват, можеш само да се държиш като идиот, но такива най-много ги боли..

Приеми го, не сте достатъчно узрели ЕДИН С ДРУГ, за да продължите напред. Но не бъди и сигурен, че това е Краят.. До последният дъх на човек, до последната му секунда на тоя свят, НЯМА никакъв край и не може да се говори за такъв. Както сте били заедно вчера - така може да е и утре (време, с променлив характер).

Остава ти само да бъдеш искрен - кажи й какво чувстваш, обясни си всичко, но без драми, колко те е наранила и т. н., тези неща се подразбират и продължи! Може пък просто да се разделяте, за да се срещнете отново някой ден, само, че по-зрели и силни!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: e4184908ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Заради един такъв като теб и аз пострадах неотдавна... в никакъв случай не се опитвай да я заместиш с друга, преди да си преживял болката си напълно. Трябва ти време, ще мине... просто при някои хора минава по- бавно. Не наранявай други момичета преди наистина да си се отърсил от болката по бившата си приятелка. Успех и дано изпиташ нова тръпка след колкото се може по- кратко време! :)

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: b884648d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Каквото и да ти кажа, истината е една, това е нещо, през което ще трябва да минеш сам. Ще има много болка, много моменти, в които дъхът ти ще спира, но всичко ще отмине. Един ден ще разбереш, че така е трябвало да стане, за да срещнеш нещо по- добро и истинско. Аз имам още по-горчив опит, цели десет години живях с един мъж, имаме и дете, и накрая просто ме смени с друга. Повярвай много боли от тая любов, всяка нощ умирах и всяка сутрин се събуждах без да намирам смисъл в новия ден. Пушех по- две кутии цигари и сама си причинявах куп страдания. Сега знам, че не си е струвало. Докато аз страдах, той водеше нормален и пълноценен живот. Разбираш ли, колкото и да ти е тежко, трябва да приемеш фактите и да продължиш. Само на 23г. си, целият живот е пред теб. Знаеш ли колко прекрасни момичета те чакат навън. Хайде усмихни се и излизай да се забавляваш, обещавам ти, че всичко ще забравиш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 1 месец
hash: ca3049ee8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Забрави я, не единствената жена на света! Даже трябваше д си намериш резерва преди да скъсате. Прекалено много идеализираш жените, издигаш г в култ, а те не са нищо повече от нас.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1bb53da321
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брато, не се измъчвай. като го взимаш толкова навътре по-лошо става. от опит ти говоря. С години съм се тормозил и аз. Преписвах и качества, които не притежава и си виках:
-Аз съм сбъркал, аз не бях достатъчно отдаден...
Е да ама не. Явно и тая мома е от тези, които само искат да взимат, а не отговарят на доброто с добро.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 835337c275
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   на същте години с същия проблем и съсъ същата унищоважаваща болка вече година и повече искам да не боли но не става и всеки изминал ден ме разбива все повече споко не си сам знам какво е Хектор

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker