Връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Връзка
преди: 12 години, 23 дни, прочетена 1911 пъти
Здравейте на 21 години съм, имам приятел от 2 години, той е на 25 години. В началото на връзката ни всичко беше наред. но сега не съм сигурна. Когато се запознахме, той искаше да запиша да уча висше и аз така направих, помагаше ми подкрепяше ме. Той завърши инженер и аз записах същото, макар, че ми каза, че не е за мен, аз исках да докажа, че и аз мога, но и тук идват проблемите. Аз работих в една фирма 9 месеца и всичко беше наред от там ме съкратиха, защото намаля работата. В момента нещата малко се промениха, той вече не се интересува както преди аз какво уча, в момента си търся работата, но като си студент макар и задочно явно не е много лесно да си намеря работа.

Когато сме заедно ми е добре, обичам го, но имам голям проблем с доверието и самочувствието. Имам чувството, че много скоро ще го разочаровам и ще си тръгне. Той ми каза, в началото на връзката ни, че за да сме заедно трябва да се развивам, но ми е много трудно. Това, което уча наистина се указа доста трудно, но се опитвам.

Искам да съм самостоятелна, но е трудно да си намеря работа тук. Той не може да ме издържа макар, че е на добра заплата(мен не ме взеха там на работа) иска да си купи кола, пари за къщата и така. Той ми каза, че трябва да имам пари и когато си говорим, сякаш всичко е много лесно, сякаш аз искам да съм в това положение да не мога да си намеря работа. Чувствам се много гадно и много самотна. Имам чувството, че изобщо не ме подкрепя и ще си тръгне. Ако не успея да си намеря работа, незнам и как ще продължа да уча, защото няма кои да ми помага финансово. Когато сме заедно се комплексирам много, че не мога да му помогна да си купи кола и, че за повечето неща плата той. а изобщо не ме разбира.

Старая се да му помагам както мога, старая се да не го разочаровам, ама ми е много трудно. Какво да направя, за да съм по уверена в себе си. От скоро дори когато съм с него коментира другите момичета, сякаш ги заглежда и ми става още по-гадно. Макар, че сексуално нямаме проблеми поне така казва, имам чувството, че не се задоволява. Винаги иска повече и повече за почти всичко. Незнам какво да правя много ми е гадно, винаги трябва аз да доказвам нещо на някого, за да сме щастливи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 22 дни
hash: cd35c56815
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш много ниско самочувствие, много комплекси, а не трябва. Ти трябва да намериш начините, за да се справиш с тях, защото ти се познаваш най-добре. А за човека до теб мисля, че той ако не те подкрепя, поне не трябва да те комплексира. Щом не ти е опора замисли се защо е с теб, може би той си избива собствените комплекси върху теб като те мачка всеки ден. Мисля, че ако останеш с този човек няма да се чувстваш добре.

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: a67b2df165
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами може би е така, може би няма да е добре за мен, ако продължавам, с някой които не ме подкрепя. за жалост, не всичко е както го искаме...

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: a67b2df165
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нещата ставай, комай все по зле, вместо да се оправят

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker