Защо бившият ми мъж е озлобен към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Защо бившият ми мъж е озлобен към мен?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3787 пъти
Разведена съм от 10 години след като съпруга ми си намери любовта в лицето на друга жена. Заряза ни изключително грозно и по- най немъжкарския начин, с побоища, обиди и т. н. Гледах детето си сама, справях се отлично. Омъжих се повторно и сме много щастливи, материално задоволени и изобщо живота ни върви идеално. В момента в който се чуем с бившия ми мъж за нещо свързано с детето той започва обиди, крещене и грозни думи по мой адрес. Не се интересува от детето, не дава пари и живее с другата жена.

Те не са материално добре, той е доста нервен, безработен и озлобен към хората и дори към детето си, защото то живее добре с нас. Въпроса ми е от къде е тази огромна злоба у този човек? Дали някога ще можем да разговаряме нормално, като интелигентни хора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5ad4fd3fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ех, хубаво първо че си се отървала от злобара. После завижда ви, не контактувай с такива хора. Всякакви има, далеч бъди, който не ти мисли доброто, значи е лош... а господ връща на всеки всичко... който зло прави, зло намира.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2fbd6bdab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В отношенията участват двама души, ако ти му говориш нападайки да той ще се отбранява със злобни думи. Не му се обаждай щом не зависиш финансово от него, след като детето навърши 18 само ще си го осъди за издръжката. Тогава той е длъжен да му я изплати наведнъж цялата сума.
А когато той се обажда говори с него спокойно дори весело.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: fc92857bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Съмнявам се. Явно това е мъж с комплекси, неудачник и с доста лош характер, а и явно без необходимото възпитание. Така, че не му обръщай внимание, не влизай в спорове и го търси колкото се може по-рядко. Колкото до издръжката - може да го осъдиш, но щом е безработен май няма как да го принудят да плаща. Не е единственият безотговорен грубиян, в подобно положение, така, че няма смисъл да се опитваш да го вразумяваш или нещо подобно. Не пишеш как се отнася към детето, иска ли да го вижда. За самото дете е добре да не чува лоши неща за баща си и да го вижда от време на време, но зависи от това как се държи с него, говори ли обидни неща за теб пред детето и пр.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4cb7ad1f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Силно озлобен към теб е, защото след като те е напуснал животът ти е станал идеален, а той се е прецакал и сега е в ужасно положение.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6a18c92f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз винаги говоря с него приятелски и добронамерено. Никога не съм го обиждала, но той не престава да говори на детето, колко съм била материална, злобна и каква ли не. Когато някоя неделя детето и там и случайно си забрави скайп включен се започва четене на чата му конкретно с мен, независимо от кога е от новата му жена. Започват се разпити на детето, ама какво, ама как. Повода е, че детето му поиска пари за лагер, който разбира се аз платих в последствие. Мисля, че веднъж за 10 години не е проблем да даде на детето си 150 лв. /това е половината сума/. Завижда на детето, когато е с маратонки от 100 лв например. Започва да се заяжда с него, че имало и по евтини и т. н. Абе не мога да опиша какви думи чуваме. Както и да е. Явно няма да се промени нищо. Просто реших да споделя с някого. Благодаря на всички, които ми отговориха. /авторката/

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ead8fb6b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Завист, мила. Затова, че се справяш без него. Затова, че животът ти е по-добръ без него. Затова, че си намерила любовта, а той най-вероятно и в това се е излъгал. Не го нападай. Не го провокирай. Просто не се товари с него. Когато говориш с него за детето, го пускай на високоговорител. Нека е детето да чува. Ако влияе деструктивно да детето - отрежи го. Не се притеснявай. Живей си живота.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5ad4fd3fbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото злобен човек не може да стане лесно добър, ако воъбще може да стане. Не забравяй че злобата обаче се наказва от господ и всеки рано или късно си получава заслуженото с някакви житейски уроци...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2e13e003ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ха, ха.. Глупака завижда, ама здраво. Когато сте се разделили е смяттал, че няма да можеш да се опрвяш сама и ще го гониш да му се молиш.. Но, когато нещата са се обърнали в твоя полза, в следствие на раздята между вас, направо си умира от яд и злоба. Въобще не се хаби да провеждаш смислен разговор с този индивид. Няма да стане никога. Или поне, докато ти си щастлива.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7cfb3e9aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Значи тоя е егати зивистливия баща ми също така правеше ама ние сега сме в Германия и всичко е наред просто завист злоба трупа тоя просто боклук голям да съм го смачкал аз ако го видя.

Момче на 16 години.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker