Мъжът ми е импотентен, а се прави че чака дете от друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъжът ми е импотентен, а се прави че чака дете от друга
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 9902 пъти
Докъде може да стигне един мъж, за да прикрие своята полова немощ. Такъв е моят случай. Когато се запознахме преди 15 години той пак имаше същия проблем, явно на психологическа основа имал е тежко детство, трудно се отпуска пред жена, камо ли да осъществи полов акт. Влюби се като луд в мен преследва ме 6 години, но през това време не сме правили секс, аз отказвах пък и бях в друг град...

Когато се оженихме той малко по малко се успокои явно така е устроен и стартирахме интимен живот, до този момент може да се приеме, че той бе девствен - 30 години. Аз съм доста сексуална, той се надъхваше именно оттова и нещата бяха добре близо десет години не сме имали проблеми, винаги ми е казвал, че обожава да правим секс и така беше.

След като родих второто ни дете и дългото стоене вкъщи ми се отрази малко депресиращо реших да си направя фейсбук акаунт, получих много комплименти и мъжки предложения, той е разбрал, затова, защото впоследствие установих, че има програма за следене на компютъра и изпадна в голяма депресия това се отрази отново на неговата потентност и започна да омеква.

Исках много пъти да поговорим човешки да му обясня, че няма да хойкам просто общувам във фейса с други хора, но той е много ревнив, горделив и подтиснат човек, затова и отричаше, че това е причината.

За съжаление майка му и баща му са срещу мен от първия ни ден, защото аз съм различна от техните разбирания, и така и не успяхме да станем истински приятели, макар че много го желаех. Другото е, че аз съм бяла, а той малко черничък и баща му винаги нарочно е наблягал на това пред мен, за да го комплексира и по този начин да го настрои срещу мен. Аз когато се женех за него гледах интелекта, а не цвета на кожата му, защото тогава той демонстрираше такъв. Впоследствие като минаха години се превърна в копие на баща си, а за съжаление баща му е много прост човек, бих казала мега... но да е жив и здрав.

Та неговия баща винаги му е казвал, че трябва да си намери черна като него и така ще е по-спокоен, защото белите жени много изневерявали, което само по себе си е невероятна глупост... Отделно, че второто ми детенце се роди изцяло беличко и те веднага направиха конспирация, че е от друг мъж... Всичко това се навърза по едно и също време със моя фейсбук профил и стана голяма интрига, простотия невиждана от тяхна страна.

Организираха се цялата рода и му намериха някаква полуромска мома, която настаниха да живее под наем над нас, после пуснаха слуха, че спи с нея, а аз знам, че не е така, защото знаете вече предисторията, човека е слаб сексуално и по-скоро може би има нужда от някакъв тип лечение на психиката, за да прави нормален секс...

Най-неприятното от всичко бе това, че в тази интрига с уж изневярата включиха целия квартал, пръснаха слуха в фейсбук... Така и не разбрах, защо е тази огромна злоба към мен... До този момент бях отдадена на семейството, положих огромен труд без почти никаква помощ отгледах децата ни, той също много ми помагаше, но виждате какво се получава когато се намесят интригите и недобросъвестни роднини...

Накрая за капак, защото при мен все се появяват разни ухажори, но виртуални аз не съм лека жена и той го разбира от програмката, за която споменах пусна слуха и че е бременна от него, .. :) Така и не съм проверила вярно ли е, но не ме и интересува, защото знам, че той не е бил с нея, възможно е да й е платил, мъжът ми разполага с пари, за да минава пред хората, че е от него и така да бъде квит с мен, а тя жената постоянно бе с някой, незнам и от тях ли взимаше пари, но както и да е, защото преди това тръгна слуха, че второто ни дете не е от него...

Страшно объркана история, но в крайна сметка вкъщи нещата са нормални, само навън хората ни ядат, питам се заслужава ли си да се правиш на нещо, което не си, за да разбиеш живота си, любовта си и в крайна сметка пак да си намръщен и недоволен... Тази история не е измислена и такива неща се случват между хората, но според мен само между простите хора, интелигентен човек ще постъпи другояче. Ако ти се кръшка винаги има начин да кръшкаш без никой да те разбере и да нараняваш... а тук нещата са една голяма простотия и роднинска неразбория:)
За съжаление аз съм омъжена за човек, който произхожда от такова семейство и макар да е на престижна работа, корена си е корен... Благодаря, че изчетохте темата ми. Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 026ed5301c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Успокой се и си помисли малко. Пишеш объркано и нелогично, трудно се разбира какво точно ти се случва.
Не искам да те съдя или плаша, но помисли си дали другите хора не са прави. Мъжа ти не е импотентен, щом прави секс с теб. Това означава, че може да прави секс и с друга жена и да чака дете от нея.
Не вярвам между вас всичко да е ок, при положение, че той има друга връзка и чака дете. Събуди се!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0654553635
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ако е импотентен, незная дали ще ти свърши работа занапред, но е сигурно, че поне няма да ти изневерява :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8b3855ecd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Epic fail, за теб българин нямаше ли? Хем си го виждала толкова години, хем накрая пак при него си се натресла! Ужас... и да, разбрахме че си голяма красавица

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f77c553190
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   ... не зная, какво да мисля след тези съществени умозаключения, които правиш.... дори бих ги нарекла''мега''.. :)ЗАРА

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 63b4d24663
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   За първи път чувам за такава форма на параноя - да си внушаваш, че те баламосва цял квартал и да си затваряш упорито очите за очевидното? Пък съпругът верен и импотентен, света вода ненапита...
Ето какво става, когато съпругата прекали с втелясването на тема: "Нека той си кръшка, само аз да не знам" - Интересно продължение на една друга тема.

Хихихи :))

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4bdbadbf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Е какво бе хора - жената си вярва :)
Коментар номер 8 много ми допадна ако трябва да съм честна.
Мисля, че мъжът й от години си изневерява и просто с нея не е имал "сила" да бъде потентен. Един познат така споделяше, че първо си изпълнявал семейните задължения и после ходел при любовницата си, защото обратното било немислимо.

Импотентен човека тука, някаква забременяла от него, ама нее вярно - това е измислица на родата, защото аз съм хубава. Иначе всичко ни е наред, а тази дето живее над нас... такава е к****, че един Господ знае от кой е детето й. Но да е от МОЯ мъж - неееееееееее! Абсурд! Той човека верно е прост като баща си, ама няма да ми изневери. Защо да го прави? Само мисли, че второто му дете не е от него!

Плам

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 62aac40148
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вие се ебавате, ама според мен това не е невъзможно. Може би за страничен наблюдател по-вероятното обяснение е, че мъжа изневерява, а жената не ? се ще да вярва, но... Знаейки колко наистина прости хора има, в комбинация с това, че са интриганти, мога да си представя подобна схема... Но не твърда, че в случая е вярна :-)

Номер 8, ти обаче упорито отказваш да схванеш за какво ставаше дума в "другата тема" и си извърташ както ти изнася. Първо темата не беше за и против кръшкането, а за и против намесата на трети, външен наблюдател в нещата. И второ, примерите, които бяха дадени, не са "Нека той си кръшка, само аз да не знам", а "Нека си кръшка и да знам, ама ще се правя, че не знам, щото си имам причини за това".

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ae2a8152b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Разбирам те, аз съм живяла в подобен кошмар. Първият ми съпруг беше полуимпотентен. Между другото образован и от много инелигентно семейсто - хора на науката. Ходихме дълго, но не павихме секс "за да не ме обидел". Глупости! Пълна трагедия, а беше и той на 30 години. Как съм забременяла - аз си знам; събирала съм всичката си фантазия и търпение, за да осъществим нещо като "полов акт" - той свършваше след по-малко от минута. Аз реших да се боря за семейството си - ходихме на психолог, невролог, сексолог и всичко, което ни посъветваха, незулт - НУЛА! То нищо си не става, от умрял писмо, а и все уморен, все с проблеми в работата... Доктора, с който работехме във Военна болница - изтъкнат специалист, след дълги сеанси и пиене на медикаменти ми каза: "Маце, спасявай се, хубава си, умна си, от това не става нищо". Много се измъчвах без секс, мислех да си хвана любовник и да си караме така, заради детето. Но когато това се случи, вече аз се отвратих тотално от него, от физиката му, от комплексите му, опротивя ми до смърт и се разведох. И слава Богу!

Сега разбрах, че ходил с някаква мадама, разказвал на сина ни как скоро щели да заживеят заедно, защото много си допадали. А аз прекрасно знама какво се случва в тяхната спалня и то е НИЩО или МЪКА. Не бих се учудила, ако и тя в ентусиазма си забременее, щом можах аз, ще могат и други. Желая й успех.
Само исках да разкажа на аудиторията, че е възможно полуимпотентен да има деца.
А ти, скъпа, как живееш по този начин, това е ужасно! Аз се разкарах от този кошмар и сега живея втори живот.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 62aac40148
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, благодаря, че сподели. Твоят пример за пореден път ме убеди, че изневярата е социална проява, а не сексуална такава. Абсурдът "импотентен изневеряващ" го доказва. Аз от доста време имам такова "предчувствие" и го споделям тука от време на време, ама никой не ми вярва... че причината човек да търси нещо навънка далеч не е задължително да е липсващ или некачествен секс (или още по-зле - когато самият човек е причината за липсващия секс). Нито пък че перфектният сексуален живот в семейството е застраховка против изневери...

Само не разбрах защо толкова си се напъвала да забременееш от тоя човек, след като вероятно ти е било ясно, че се обричаш на години суша... Но ти си знаеш.

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ba6ca40e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз съм №11 към Кубрат. Все се надявах, че нещата ще тръгнат на някъде. В началото го отдавах на това, че не е имал връзка преди това и просто не знае какво да прави. Мислех си "аз ще му покажа, ще го науча как да ни е хубаво и на двамата". После разбрах: ами той затова до 30 не е имал връзка! Ожених се на 24, исках и аз да имам нормално семейство, дом, семейни приятели, струваше ми се прекалено късно да търся друг мъж, с който да създавам семейство. Не ми се започваше всечко отначало. Бях създала уютен и красив дом (неговия наследствен, който той впоследствие продаде и издуха парите), детето живееше там като малкия принц.. За детето не съжалявам - синът ми прекрасно момче. Но попарените ми надежди, пропуснатите други възможности... А бе надцених се и се провалих. Има си хора, от които нищо, ама нищо не става. Знаеш ли, той на първо четане не изглеждаше никак зле - висок, натрениран - бивш гребец, колега от университета, с обноски, маниери, не беше никак тъп. След време разбрах с колко добре звучащи лъжи, измишльотини и небивалици ме е затрупвал - но това е от комплексите. Ох, не искам да съм лоша, но когато физически ти опротивее някой... само при мисълта за него се потрисам; предпочитам змия да ме полази отколкото да се здрависам с него. Когато се разведох се почувствах със 120 кг. по-лека, той тежеше толкова...
Исках само да кажа на авторката, че лъжните и болните фантазии не са присъщи само на хората от малцинствата, там може би по-бързо си го показват. Един полово немощен мъж е много изобретателен в измишльотините си, повечето хора му се връзват; сигурно природата на такива им дава все пак някакв качества, за да оцеляват някак, макар и ден за ден, докато минава номера..

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ae2a8152b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз съм №11 и 13
Авторке, нищо чудно този комплексар наистина да чака дете. Извършил е чудеса от храброст, за да докаже на себе си и другите, че е мъж и че е желан! Аз не знам, този дали си дава сметка, че прави жените около себе си нещастни! А иначе е пълно със самотни застаряващи жени, които са готови да забременеят от маймун, стига да се навие...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 63b4d24663
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Така наречените полово немощни хора, всъщност са мощни чмекиджии :) Те самите нямат проблем - даже виждат себе си като един невероятен полов атлет, извратен тип, сексуален манияк. Проблемът им е, че няма достойна за тяхната ерекция хубост сред простосмъртните - и карат на фантазии или картинки и филмчета с ниска резолюция.
Имам бивш, който е напълно импотентен - това потвърждават всичките му бивши и настоящи гаджета. В същото време той ежедневно мастурбира. И понеже по здравословни причини не може да го надървя - си търка пишката като клитор с кръгови движения. И дори еякулира!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 62aac40148
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Номер 11/13, как така на 24 си решила, че ти е късно да търсиш нов мъж, ти добре ли си? Има жени на 34 още нямат, или ако попаднат на неподходящ, не се двоумят да го махнат. Не че си се надценила, просто си бързала много да се жениш, незнайно защо. Ако беше изчакала, щеше да стигнеш много по-рано до тия изводи, и щеше да ти е много по-лесно да се разделиш.

А иначе си права за природата - на едно място дава, на друго взема. Ето, както виждаш въпреки всичко е успял да ти направи дете (или ти да си направиш от него - май по-правилно), така че чисто биологически природата си е свършила работата успешно. И нещо повече: ти си доволна от резултата (детето). Всичко точно :-)

Номер 15, и на теб ти благодаря за примера, с който доказа нагледно, че оргазмът и ерекцията са две различни неща - едното се случва в мозъка, другото... където е известно :-) Това много хора не го вярват и смятат двете неща за неделимо цяло.

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f712219155
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   И авторката, и номер 11 са се омъжили не за мъжете, които са искали, а за мъжете, които са мислили, че могат да променят по тяхно си усмотрение.
Интересното е, че не е малко вероятно Плам да е права и въпросните мъже съвсем да не са толкова импотентни, колкото си мислите. Най-вероятно мъжте ви просто са се страхували и са се чувствали комплексирани от вас - единият, защото жена му е бяла, а и изглежда много, много по-образована от него, другия по подобни причини.

Вероятно и двамата са намерили жени, които да ги кастрират психически. Не казвам, че сте виновни, момичета, не сте, просто не е трябвало да правите компромиси навремето. Мисля, че е време и на авторката да осъзнае най-после, че е време да си върви. Тя подкрепа от този мъж няма да е изобщо нещо ново, ако човекът действително се изживява като истински мъж с намерената от собствените му родители изгора.
Изобщо, авторке - в що за семейство си се омъжила? Колкото до фейсбук-свалките - поне признай пред себе си, не пред другите, че си имала нужда от комплименти като жена, от ухажване и от красиви мъжки думи. Ако не си ги искала - има си настройки във фейсбук, с които можеш да ги предотвратиш. Приеми, че си имала тези човешки нужди и слабости и спри да търсиш виновни. Тегли чертата и реши - заслужава ли си този начин на живот с този точно мъж или е време действително да потърсиш друг живот с друг мъж.
11 е успяла, защо не ти?
Но за Бога, приключте с тези мъже и спрете да търсите виновни. Най-вероятно и вие, и мъжете ви ще си намерите партньори, с които да сте щастливи, защото ще си изберете хора, които действително ви харесват, не които искате да промените, с които искате да се пертичте за пред хората (вижте ме, имам бяла, умна жена например). Приемете също, че най-вероятно вашите мъже не са толкова импотентни с други жени... но какво ви дреме, не мога да разбера.

ж. 27

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ae2a8152b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   11/13 към Кубрат. Аз отдавна имам втори успешен брак, още в началото написах, че става въпрос за първия ми съпруг, без значение..
Влезнах в темата от солидарност с авторката, защото я нападаха, че говори невъзможни неща, а и защото на тема "Този тип мъже като нейния и моя-бившия" мога да защитя докторат. Исках да й кажа да се разкара от там, че изход има, само трябва кураж.
№17-настоящият ми съпруг никак няма вид на психически кастриран. От тук нататък цялото ти философстване за "нас двете с авторката" се разпада.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 62aac40148
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   18, разбрах те правилно, говорех за това дето си писала в 13, че си се оженила на 24, защото си бързала за семейство.

Кубрат

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: bbe28062d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не си единствената, ако това те успокоява. Те се коплексират и правят всичко възможно да те наранят, обвинят това са сегашните мъже

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b9eeaa3b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Ако проблемът не е биологичен, "импотентен мъж" - няма такъв. Има жена, която или не го възбужда, или много неизяснени и неказани неща, които психологически пречат на сексуалната връзка и здраве. Говорете, бе, жени! Ама преди това започнете от себе си -самоуважение към вас и уважение към НЕГО. Подигравки ( дори и негласни) или предубеденост не помагат. Не се лъжете. Не мислете че след 2-минутен секс като кажете :"Всичко е ок" и ТОЙ ще ви повярва. Напротив! Или с мълчание, или с удари по самочувствието му само влошавате нещата. И двамата знаете, че има проблем. Не заравяйте главата си в пясъка като щраус! Кажете, че има проблем, но той в момента няма значение. Прегърнете човека, погалете го и не търсете секс. Нищо следващия път. Говорете. Кажете какво мислите. Мъжете не са телепати. С безсмислени лъжи или мълчаливи упреци само им подклаждате страховете.

Относно авторка - мъжът ти не е импотентен. Просто е импотентен към теб ( най-вероятно). Как за 15 години брак не си сигурна от къде точно произлиза проблема му, пък търсиш решение? !? !? ! 15 г брак! Познаваш ли въобще този човек или си му лепнала един етикет "импотентност". Това е - спокойна си, проблемът не е в теб, а мъжът ти е в кърпа вързан, защото "не му става"

Ако съседката е успяла да свърши това, което ти не си могла за 15 г., не се учудвай, че "импотентният" ти мъж ще става татко

ИМПОТЕНТЕН МЪЖ - ИМА ИЛИ НЕСПОСОБНА ЖЕНА, ИЛИ БИОЛОГИЧЕН ПРОБЛЕМ

Фортуна

 
  ... горе^
преди: 11 години, 29 дни
hash: 1de0f7bf9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   "но според мен само между простите хора, интелигентен човек ще постъпи другояче. "
За съжаление, мила щом стане дума за интимност няма прост, няма интелигентен, всички се вдетеняват и държат като малоумни... не сте само вие, ако ще те успокоя:)
Той зодия водолей ли е?

 
  ...
преди: 11 години, 25 дни
hash: 6991f17cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Номер 22 ме заинтригува с това за водолея. Я сподели повече, че и аз имам един водолей, дето се чудя какво му става напоследък. Иначе го познавам и разбирам даже повече отколкото той се познава, ама това е друга тема :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker