Синът ми ме бие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Синът ми ме бие
преди: 11 години, 9 месеца, прочетена 8712 пъти
Синът ми е наркоман от 6г., в момента е на 17г., постоянно ме обижда, бие и малтретира. Заплашваме дори че ще ми посяга сексуално. Истината е че не е на себе си когато го прави, става друг човек. Искам да му помогна, и на себе си но не знам как!!! Ако го изпратим в поправителен дом, ще вземе да убие някого при следващата му криза!
Моля, ако някой има информация за някакво лечение което ще му помогне да се откаже от наркотика, да ми го сподели!

Натали

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 месеца
hash: f5bd328bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обърни се към социалните. Те ще те насочат към съответните заведения. Няма да е лесно. Не става с едно щракване на пръсти. И не, няма да убие никой, защото ще е под медикаментозна наркоза - заместители на дрогата, но всъщност са медикаменти, които бавно пречистват тялото. Порови се в интернет.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e32faa7246
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Госпожо, пращайте го веднага в клиника - ЗА КАКЪВ ПОПРАВИТЕЛЕН ДОМ ГОВОРИТЕ???? там отиват деца със проблемно ПОВЕДЕНИЕ, НЕ НАРКОМАНИ!
ТОЗИ ваш "син" ако ми стори нещо на мен или на някой от близките ми в състояние на кома - ще го убия - пък после вие си ревете колкото искате! И ВИЕ ЩЕ СТЕ ВИНОВНИ! как може на 11 години да е почнал а вие да не вземете мерки!
СРАМ ЗА ВАС! И вие ще си плащате ако причини болка на някого! АЗ СЕ НАДЯВАМ АКО ПРИЧИНЯВА БОЛКА - то да е само на него и НА ВАС!

ЖИВА и ЗДРАВА бъдете, със синчето си!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f50bb30264
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Къде е бащата в тази ситуация?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4ef950c498
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това ми звучи много плашещо. Доколкото разбрах е започнал да употребява наркотици от 11 годишна възраст и ти си го знаела, но въпреки всичко си си траела. Трябва да действаш по - бързо по въпроса и без друго ще е много трудно от тук нататък. Ще е по - трудно за теб отколкото за него, повярвай ми. Зависи и какво взима и от това каква воля има, въпреки, че не е само до волята. Той няма как да мисли нормално, вече. Намерете начин да го пратите в клиника. Чакала си достатъчно, не можеш да гледаш как се сасипва с всеки изминал ден. Или вече се е съсипал напълно? Вероятно се страхуваш. Недей! Точно сега това няма ти помогне по никакъв начин. Ума ми не го проумява, че чак сега търсиш помощ и то в интернет. Консултирай се с някой. Той от къде взима пари, за да си набави наркотици?
Ще намериш ли пари за да платиш за клиниката? Всичко трябва да обмислиш и да действаш правилно и БЪРЗО.

Пожелавам ти всичко да се оправи, наистина. Дано си ме разбрала. Може и да не съм много наясно със ситуацията, но щом пиша това значи ме е грижа.
Успех!
Ж16

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: e37d723bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами, къде беше ти, когато е бил на 10-11? ! Ясно е каво възпитание и семество е имало това момче, за да стигне едва на 17 г. до тук! Не ми говори за лошите приятели - едно дете, за което се грижат родителите и особено майката, което е под контрол и му се обръща внимание не тръгва по този път. А и да се случи не се чакат 6-7 години! Сега получаваш това, което сама си си причинила. Трябва да се лекува. Има клиники за наркомани, има психиатри, не оставяй това младо момче да провали и унищожи напълно живота си. Вместо да пишеш по разни сайтове, веднага вземи мерки, за да помогнеш на детето си!!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 62098f5ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Говори с личния лекар... или незнам, или му остави апартамента а ти се премести надалече където не може да те намери

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 802d7fdb1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   ... :(
лечение има, излекуване няма..
опитайте, но трябва той самият да е убеден,
че иска да спре...
иначе - в по-големите градове има организации
на такива хора - в София, Пловдив, Варна;
комуни, в които живеят, работят и взаимно си помагат
за да спрат с наркотиците...
не знам за другаде, но за комуната край Пловдив знам,
че най-важното условие е личното убеждение, че трябва
да се спре с наркотика...

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: fa40b95308
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Единствения изход е да повикате лекари от клиника за психично болни и да постъпи там за 2-3-4 години, знам че ще е трудно, но ще е най-доброто решение за вас и дете то ти. Наркоманията е болест, която много много трудно се лекува, но не е невъзможно. Всичко е до психиката на сина ти., щом той не може сам да каже не на дрогата, повярвайте ми това е решението. Казвам ви го като човек минал през нещо подобно. В наркокомуна ще нарани някой, а ако е вързан в клиника със специални нужди шанса е почти 0

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 4923794120
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   НЕ се хабете, историята е измислена. Силно се съмнявам, че възрастна жена ще остави детето си да се дрогира 6 години и накрая няма да знае какво да прави (а, като е почнал на 11 пак ли не е знаела). Иначе- има клиника за наркозависими, отиваш, вкарвате го вътре, изчистват го от наркотиците и му помагат. Кризите ще ги преживее, няма да е първия с такива.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 31baec1e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Вие не можете да го изпратите сама в поправителен дом (За там - трябва престъпление да е извършил или противообществени прояви; За ВУИ/СПИ - варианта е само до навършване на 18). Помислете за друга алтернатива - Център по наркомании? Принудително лечение?

 
  ...

...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c27e8ab174
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Скъпа родителко, аз не пия и не пуша, но пак се държа така с майка ми и я обиждам! Защо? Защото тя много ме дразни, не ми позволява нищо, опитва се да ме контролира, а аз мразя така! И и обяснявам, че както тя се държи с мен, така и аз се държа с нея. Защото като бях малка за всичко аз бях виновна, дори и да не го бях направила аз! И сега, сега тъпкано и го връщам, по дяволите! Ние тинейджърите искаме да сме свободни, а не само да ни командвате все едно че като вие сте ни направили, и виж, вече сме ви лични слуги! Разберете го най после, толкова ли е трудно? ! Живота си е наш, не се бъркайте!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: c491846e96
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   До 11, щом мислиш че е измислена, ще ти дам информация, няма какво да крия. Отиваш в град С., улица И. В. 22, попитай съседите дали познават С. (сина ми) и какво мислят за него.
В трети клас го изгониха в училище защото пушеш трева в час, в четвърти клас преби класната си ръководителка и от тогава в нито едно училище не го приемат и дефакто е полуграмотен.
Баща му, като мен е вдигнал ръце. Психиатрите не помогнаха.
Не знам от къде взема пари за наркотици, ние повече от 5лв. дневно не му давахме, в момента му даваме по 2-3лв.
Отчаяна съм, тежа вече 39кг. и не знам... най-ме е страх да не ме насили сексуално, докато баща му е на работа!

Модератор - не публикуваме лични данни!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 месеца
hash: f3a35a23ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Вие сте виновни като родители за това дете. За да пуши в трети клас и то в час, това дете е опитвало и преди това с други неща да привлече вниманието на възрастните. За да набие дете на 12, учителката си тя и вие заедно сте виновни. Не ни лъжи, че не го приемат в училищата, те са длъжни, могат да го накажат с преместване, в друго училище дори в друго населено място, но по българския закон всяко дете има право да се образова и не могат да не го искат в училище. По закон за да ви дадат документите от едното училище трябва да знаят в кое друго училище ще се премести.

На кой не помогнаха психиатрите на вас или на детето? Защото проблемът е в вас. Вие сте тези дето не сте възпитали правилно детето си. То детето си е нормално търсило е внимание и е намерило начин да го получи.
Нима искаш да ни убедиш, че още като новородено е било различно от останалите бебета и ти би се справила по добре с друго бебе от колкото с твоето. Та ти ни представяш своето дете по зле от спинозните циганчета от тв репортажите, значи си се грижила за детето си по зле и от циганката.

Съветът ми сега към теб е викай полиция за всяко негово провинение надявай се да го приберат в поправителен дом там има психолози и възпитатели, който могат да му помогнат и поне малко да поправят кашата, която сте забъркали в главата му.
,
Правя преценка за теб по тези твой мисли, че е по добре да убие или изнасили теб от колкото в поправителния дом да убие някой!!!! А всъщност вероятността извън дома да убие някой е по голяма от колкото ако е в дом.
Лоши бебета няма има лошо възпитавани големи деца!!!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: b0b889630a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Какви лични лекари, какви оставяния на апартаменти, какви изправителни домове, какви простотии говорите? Историята може и да е измислена, но Света не е толкова малък и може и да има хора с истинска такава история, затова е добре всеки да даде своя подобаващ коментар, стига да е информиран по въпроса. №8, коментара ти много ме впечатли. С какъв личен лекар да говори? Това да не е настинка? ! Човека е наркомена от 6 години. Авторке, пращай го в клиниката за лекуване на зависимости в Суходол или Втора психиатрия в София, има и в Пловдив, и Варна. Можеш да се информираш от интернет. Ако е зависим към хероин ще се лекува на метадонова програма. Лечението е скъпо, но той ти е син и трябва да се погрижиш за него. Никой не може да ти гарантира, че ще се излекува, това наистина е изключително трудно. Трябва той самият да иска да се възтанови, за да се случи. Никакви изправителни домове, там ще стане още по-лошо! Майка си му, заеми се с него! Ако наистина го обичаш си задължена да направиш и невъзможното да се оправи, въпреки че, както вече казах, никой нищо не може да гарантира. Зависимостите са си зависимости, не са грип и не става с едно щракване с пръсти.

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 509e20c74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   До авторката на поста.
Намерих информация, която може да ви е от полза "Подвижен кабинет за работа на терен в София с хора, употребяващи психоактивни вещества" http://www.caritas-bg.org/
Свържете се с тази организация те помагат на много хора. Може да ви помогнат и на вас. Бог да ви закриля.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 1011fe0e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Госпожо, прочетох историята Ви и ако това е наистина така, а аз съм склонен да Ви вярвам, напишете, че сте прочела този пост.
Аз съм Вашето лечение. Ще излекувам сина Ви за няколко дни - така ще го излекувам, че ще се напикава от думата "наркотик" до края на живота си и ще бъде по-хрисим от новородено агънце.
И да не съм чул съчувствие от читатели, от сорта "ма то болно детенцето", защото тази наркоманска измет, се превръща именно в измет по СВОЙ СОБСТВЕН ИЗБОР.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5017f7168a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

22.   Чета коментара ви ( малката буква не е случайна), под номер 16. Нямам думи, госпожо. И не намирам такива, за да ви оправдая.
Почнахте да търсите помощ, не когато ножът "опря на кокала", а когато ножът опря на ВАШИЯ кокал.

Госпожо, имам 3 риторични въпроса към вас :
1. Какво направихте досега за да помогнете на собственото си дете?
2. Преди години кой наистина се е нуждаел ( и все още се нуждае) от психиатър - вие или детето ви?
3. Обичали ли сте някога сина си?

п. п Единственият специалист, който може да ви помогне - това сте вие. Намерете на това дете, истински родители, които да говорят с него, да го обичат и ценят. За възпитание е вече много късно.

Фортуна

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: aafb45d9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Номер 20, аз също имам начин да се оправя с такива нехранимайковци. Такава деградация от много време не съм виждал! Марихуани, боклуци и какво ли още не, не трябва да ги има. Момчето не е случило на здрава плесница, но вярвам, че ще се намери човек, който да го вразуми.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fcea5033a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   И я подлясновам шамари на макями ама само когато е пияна вазпитателно.
М23

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a0a2092228
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Какво се връзвате? ! Измислена история!!! Вие вярвате ли, че ще мелят някоя жена така и то собственото й дете, а тя ще пише по сайтчета? !


Има един потребител, мисля от мъжки пол, чиито почерк засичам много често тук!!!

 
  ...

...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: fcea5033a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   На горния етаж съседа ми който е на 17г. изнасили майка си в състояние на наркотичен глад. Родителите до голяма степен са си виновни. А и достачесто и посяга с нож. Тя се заключва в някоя стая и извиква полицията. Те идват прибират го за няколко часа и го пускат. И така вече 3 години.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2fb17aaccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Номер 20, помогнете и на мен и аз имам проблеми със сина ми , как да се свържем?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 6b1fee9a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Измислена история. Много тъпо при това.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: bb0b669a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   До номер 28. Трябва му адекватно лечение. Комуна или метадонова терапия, и то незабавно. Ако се проточи във времето, може и да стане късно. Казвам ви го от личен опит. Успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6d7c56bcf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Много лесно е да се обвиняват достатъчно ли сте пробвали с психиатрите. Не се отказвайте лесно, все някъде ще намерите помощ. И аз имах подобен проблем. Имай предвид, че ХАПЧЕТАТА НЕ ЛЕКУВАТ, подтискане симптоми пак е нещо. Нз не те познавам, но ако имаш вяра, че Господ ще ти помогне отиди в някоя православна Църква и говори с някой свещеник има специални молитви към Се Богородица за такива случаи. На мен това ми помага. Е минаха години... , . Помисли си дали вие някъде не храните с мъжа ти. Извинявай за личните разсъждения. Мъчно ми стана, ако е истина тази история.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 98bc893ccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   В Белград има клиник на др. Воробьов за зависимости, ако имате възможност отидете там, изчистването от наркотиците е под упойка. После се слагат пластини подкожно и след това е рехабилитация.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker