Брат ми пуши трева, не знам как да постъпя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121447)
 Любов и изневяра (29771)
 Секс и интимност (14394)
 Тинейджърски (21910)
 Семейство (6484)
 Здраве (9614)
 Спорт и красота (4710)
 На работното място (3191)
 Образование (7315)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18591)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Брат ми пуши трева, не знам как да постъпя
преди: 11 години, 6 месеца, прочетена 2572 пъти
Здравейте!
Пише Ви 23 годишно момиче с брат на 16 години. В навечерието на Бъдни вечер ми беше заявено, че е пушил марихуана и не смята да му е последен път. Зная какво се случва попринцип в пубертета и зная че има акъл и не вярвам да мине на друго, а и в интерес на истината тревата е единственото което одобрявам.

Естествено обаче досега не е ставало въпрос за малкото ми братче... Опитвам се да бъда приятел с него, защото ме е много страх да не загубим връзка и да не знаем вкъщи какво се случва в живота му. Винаги му давам пари, ако има нужда... подкрепям го при желанието му да пие, не реагирах особено при съобщението, че ще продължава да чади, но това не значи че не го мислих цяла нощ и наистина не знам какво да правя...

Била съм на неговото място вече, а и мисля че него го познавам достатъчно добре и мога да преценя, ако нещата отидат на зле да си отворя устата, но ако случайно изпусна момента? Преди около година се беше натряскал в даскалото и го докараха в нас, вярно беше се случил удар върху семейството ни и много му повлия, но си затраях (не че наште не разбраха веднага де).

В последствие обаче малко по малко почна да си излиза да пие с приятели и все пак не казваше и не искаше да пие с мен или в нас не знам защо, никой нищо няма да му каже. Станал е много агресивен и един такъв нагъл и самонадеян, отделно е хип-хопър и смъкнат. Който го види или само от описанието му, каквото и да си говорим повечето мнения към тези хора са наркомани и т. н.

Това че е много умно момче, което учи и ако не го тресне хормона е супер мило обаче, дали ще е достатъчно? Аз съм била в същата фаза като него, затова се опитвам да го разбера въпреки страха си, защото знам че реално не съм правила нищо лошо.... Страха ми обаче идва, че при него положението не е така стегнато, времената са по-различни, отношението на наште също /не знам дали защото е момче/... Затова искам съвет какво да правя? Как да реагирам? Дали да продължавам в същият дух или да прехвърля напрежението и върху наште? Въобще не искам да го правя 1во защото си имат адски мн неща на главата, а и защото така ще загубя доверието на брат ми и не знам дали няма да спре тотално да се крие. Сега още съм в позицията на готината кака дето хем успява да му държи в правилна насока акъла, хем да не го съди....

Моля Ви ако не съм се изказвала добре, не ме съдете. Ще се радвам на всякакви коментари!
Благодаря и Весели празници!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 месеца
hash: dcde9af42b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По-добре да пуши трева от колкото да се напива под влиянието на алкохола с времето ще започне да става агресивен, а и по нататък и неконтролируем.

Reb

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 9908544cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, ти си много добра сестра, БРАВО!

Защо не пробваш да го запознаеш с твоите приятели от мъжки пол, които ще му дадат насока и съвети. Те сега малките правят неща, които мислят, че ги правят гъзари, а то изобщо не е така. Батковците ще му покажат как стоят нещата в действителност. :)

Аз съм момче и имам по-малка сестра от мен.

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 8a47515a63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз иам 2 по- малки сестри едната е на 12 другата е на 7 аз съм почти като брат ти но не пуша трева а цигари По малката ми се разсърди като разбра по- голямата е по спокойна и поговорихме дори се разплака и обещах да не го правя

По мъничката ми сестра не само че се разсърди а почна да плаче защото я е страх да не пропадна но не може да ме мрази за това.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: f7d5495506
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гледайте да направете нещо, защото ще затъпява много в бъдеще с марихуаната! Един познат почна с трева от 14 годишен, а сега на 16 вече ходи с двулитровки бири в даскалото. По лошо е да се комбинират трева и алкохол, тогава ставаш и по агресивен от пиян. Виждал съм как пият бира и пушат, а след това подивяват и викат, абе такива колкото брат ти. Строявайте го!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker