Как да го накарам да се изнесем? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как да го накарам да се изнесем?
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2849 пъти
Здравейте, искам да споделя с вас проблема ми. Живея с приятеля си при майка му. Вече година и половина сме заедно и преди 6 месеца забременях. Майка му се държи с мен отвратително и реакцията за детето не беше никак приятна. Карах го да се изнесем милион пъти, но той все измисля причини поради които да не го направим. Отношението на майка му към мен стана нетърпимо- постоянно влиза в стаята ни, когато ни няма, преди няколко дни се оказа, че ми рови по нещата и ми взима някои от тях. Следи за чинии и ме кълне, когато е в стаята си. Един път отивахме към брат му и след като се върнахме тя направи луд скандал как не ни е било срам да не я покамин да дойде с нас, била майка и почна да плюе по мой адрес, как съм щяла да го съсипа и че не съм за него и какво ли още не. Той не реагира по никакъв начин да ме защити или да се застъпи за мен. С нея се съобразява постоянно, а с мен не. Тя постоянно се вижда с приятелки от кжартала и говори за мен. На мен не ми е никак приятно това което се случва, но тази жена така е научила сина си да не прави абсолютно нищо и да чака всичко на готово. Мързелива е и беше казала на майка ми, че само аз трябва да върша всичко в къщата, защото на нея и се обривали ръцете от миене на собствените си чинии и аз трябвало да ги мия заедно с нашите. При майка ми няма как да живеем, защото няма място, а аз искам да сме отделни в наше жилище или да излезем на квартира. Той все намира оправдание, че нямало къде да ходим тъй като цените били високи. Апартамента в който сме е двустаен, в едната стая е майка му в другата сме ние. Попитах го как мисли да живеем като чакаме дете няма място и т.н. Отговор никога не получих от него. Тръгвала съм си много пъти от него заради майка му, но после той ми се моли и аз се връщам с обещания от него страна, но тези обещания не са се спазжали никога. Притеснена съм и от гледна точка на това, че на иска майка му да има пряк достъп до детето ми тъй като ме е страх да не му направи нещо. Показвала е многократно, че не ме обича и не м приема. Моля дайте ми съвет как да го накарам да се изнесем и да сме си независими не ми е приятно да завися от майка му, работим и дватама и имаме приличен доход, колкото и да е трудно мисля, че ще се справим ако излезем на квартира. Просто не искам майка му да следи всяка моя стъпка и да ме проверява постоянно какво правя и как съм го направила. Моля ви дайте съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 475693111c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако имаш къща на село, отивай там, друг изход няма. Ако пък бабата има къща на село, да заминава незабавно! Живеем с всякакви хора, без образование, без задръжки, без интелект, без съчувствие към другите. Е, какво добро да очакваме от тези хора, а? Просто е време да помислим за себе си! Във влака не те пускат без билет. В живота е същото-ако някой не те уважава, му показваш вратата и да си отива там, откъдето е дошъл. Стига компромиси към хора, превърнали се в терминатори, за да провалят бъдещето и живота ни, трябва да ги спрем, иначе с нас е свършено. Никой не може да ни отнема правото на живот или мнение, все пак отдавна не сме в тоталитарна диктатура-всеки знае себе си! Ппослушай съвета ми и няма да сбъркаш!

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 44d4093896
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен номер едно недвусмислено изчерпи темата кратко и ясно.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 141aad3c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Грешката ти е, че си допуснала да забременееш при такива несигурни и стресови обстоятелства. Оттук насетне каквото и да правиш - след дъжд качулка.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 96ab6c1e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно съм съгласна с номер едно. Когато започнах да излизам с моя бъдещ съпруг, той живееше сам. Майка му работеше в чужбина и се прибираше през зимата. Оженихме се, но аз я познавах севсем бегло и имах от нея малко, но отлични впечатления. Да, ама не! Когато се прибра за зимата моята свекърва, аз бях вече бременна. За да запази главната роля започна лека полека да настройва сина си срещу мен за най-дребни неща, започна да злослови срещу моите родители, без въобще да има причина за това (беше ги виждала само три-четири пъти). Цяла зима не излезе от апартамента, с никого не контактуваше, по цял ден гледаше сапунки по телевизията и се мъчеше да ги вкара в нашия живот. Ако закъснеех пет минути за вечеря, това беше превръщано в проблем. От бременността зимното ми яке омаля и си купих ново, по-дълго и по-топло. Тя ми направи проблем защо съм го купила, като е можело да нося един неин стар кожух! И това при положение, че аз съм човек с висше образование, заемам солидна длъжност в голяма фирма и откакто съм завършила работя! Не стига това, ами няколко месеца преди тази случка със съпруга ми й подарихме палто за рождения ден! Инфантилни изпълнения на един прост и самотен човек. От този тормоз страдаше и детето ми, затова се роди преждевременно. Усещах, че нещо става и накупих всичко необходимо. И не сбърках. Въпреки това свекървата зад гърба ми е злословела, че много рано се подготвям с дрешки и тем подобни глупости. Кръстихме внучето на нея, без да променяме името. Тя се обръщаше към него с "мамо", уж не можела да свикне, че му е баба! Търпях, докато детето стана на месец и половина и реших да сложа край на всичко! Събрах нея, мъжа ми и сложих картите на масата! За свидетел на разговора извиках брата на моята свекърва, който е много свестен човек, и към когото тя има голям респект. Сама срещу всички, решена да прекрати целия този кошмар! Разговорът ни в стил "право куме в очи" продължи четири часа при спазване на добрия тон и в крайна сметка успях да дам урок на свеки и на мъжа си пред свидетел и да докажа правотата си. Оттогава мина повече от година. Изпълнения на свекървата не липсват, но вече не са както преди. Явно брат й й беше прочел допълнително някоя и друга лекция, може и с времето да е осъзнала някои неща. Извини се на родителите ми, защото видя, че те от самото начало приеха зет си като собствен син. Отиде да гледа свекър си на село, защото е много възрастен, ходим да ги виждаме редовно и ни посреща много добре. Все пак и старите кучета могат да се научат на нови номера... с цената на много нерви от страна на другите.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 28e0a36788
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ех, №4, направо ми скри шайбата! Поздравявам те за което!
Безкрайно много уважавам жени, и по принцип хора като тебе!

М41

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker