Какво да правя с такъв човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от На работното място

Какво да правя с такъв човек
преди: 11 години, 5 месеца, прочетена 2386 пъти
Здравейте,

Много ми се иска да чуя съвети от мъже, макар и да не знам дали мога да си обясня проблема достатъчно... добре. Мъжът е симпатичен и умен, но с някакви проблеми в общуването, не знам на какво се дължат, не го познавам добре. Много е затворен и има ниско самочувствие, мисля, а няма причина. Работи с мен и дори може да се каже, че зависи от мен в работата си. По-малък е с много - около десет години. Този човек ми създава големи трудности, защото мисля че се влюби в мене и аз по едно време също. Знаете - чувтвото, че някой постоянно те следи с поглед, отговаря на всяка полудума... винаги е съгласен с всичко... такива първи признаци. Ставаше така, че губеше говор на моменти, но това може и от притеснение да е, само че не мисля, защото с други хора не съм го виждала да се държи така. Аз се трогнах, защото реших че това са чувства и всъщност много се привързах към него без да имам основание някакво, и постоянно му показвах, че го харесвам, насърчавах го в работата и гледах да станем близки. Аз имам семейство, той не, но има някаква връзка, за която казва, че е приключил ( не съм го питала) но се вижда постоянно с жената, щото останали много близки. Обикновено не лъже, може и така да е, но няма значение.

И така аз постепенно почнах да мисля само за него, да гледам едва ли не да върша неговата работа, защото все ми се виждаше еди такъв безпомощен, и някак фиксиран върху мен, и взех за всичко да му вярвам и да се чудя какво да правя, защото се влюбих сякаш и аз. Чак започнах да си фантазирам, а не съм парвила такива неща - :) любовници, флиртове... тц. Макар да имам много сериозни проблеми в брака си в момента, но не ги решавам като търся спасение вън. Казах си, че няма да си го позволя и само ако той направи някаква крачка, ще го мисля. Но той не направи нищо. Само си пишехме и си говорехме постоянно, а аз започнах да се чудя аз ли го предизвиквам това или той.

И така докато той постепенно се успокои и разглези. Не знам дали има нещо от предишните чувства, сигурно, но вече се отнася към мен като към човек, който всичко ще направи, приеме, компенсира... само нещата с него да са ок. И ако аз не правя това, той показва някакво раздразнение, което минава на моменти в злоба. Вече рискува работата ми. Дължи се като разглезен пубер и просто ми казва какво не е направил, или какво е решил, без да се тревожи. Аз трябва да му мисля, когато има проблеми. Чудя се какво да направя, за да не става по-зле. Да поискам уволнението му, защото мога, и да не се задълбочавам. Или да опитам да изправя нещата, но не знам как. Какво движи един мъж в тия неща. Защото както казвам нямам опит от такива отношения. Виждам, че ако опитам с някакво по-разично поведение, той явно го тълкува като ненормално. Или мисли че го правя, заради другото... Ако опитам да говоря с него, сигурна съм че ще отрече каквото и да било, за да си запази достойнството... Тъп въпрос, но може ли един мъж да запази добри чувства към жена, която е харесвал, но не се е получило, щото не се е престрашил, или е решил че тя не се е престрашила :). или си губя времето и нервите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 5 месеца
hash: 22fb6b0bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За голяма част от проблемите си виновна ти. Самата ти месиш личните си проблеми в службата.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: ec9982efd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Оф, жени, жени гледай си семейството и не се занимавай с глупости. Не ви ли писна е жени от един на друг влюбила са еди кво си..

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8bd54ae790
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не си губи времето в игра на мълчанка. Заслужава си да опиташ да го вкараш в правия път. Бъди откровена с него, свали картите. Кажи му че усещаш нещо помежду ви, но със сегашното му държание ще бъдеш принудена да се откажеш и да го оставиш да се оправя сам. Попитай го какво се случва с него. Имаш право да знаеш, все пак правиш много за него. Допълни че си загрижена. Според мен ще се разберете и ще се изяснят и чувствата му.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 02cf6ec95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Взел те е за канарче. Сама си се набутала да му помагаш, а сега просто те използва.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 5ad1481ddd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Тоест ме съветвате по-скоро да приключвам работа с него? Ако наистина е така и е толкова хитра постановка, не виждам какво да му кажа или да направя. Явно наистина аз съм виновна, защото се връзвам на някакви сигнали. Но го мислех за много чувствителен човек. Явно не разбирам от хора... Защо ви е на мъжете да правите това; уж жените флиртували от суета :). авторката

 
  ...


...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: bd44607191
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   За чувства от негова страна - дума не може да става. Не се унижавай, като ги правиш обект на разговора ви. Като жена те съветвам, да си го спестиш :). Но преди да го предложиш за уволнение, не би било лошо да му дадеш шанс да се поправи. Обясни му, че не се справя с работата и затруднява екипа с действията/бездействията си. Обясни му, че има примерно две седмици да опита да коригира действията си. Ако не видиш промяна - махай го - няма да се оправи :) Ако имаше чувства - щеше да ги е показал - повярвай ми. Това просто е поредният лигльо, дето му е намерил лесното.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 45059aaf49
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбира се, че трябва да му поискаш уволнението му. Не си длъжна да му вършиш неговата работа. Сега в момента той си мисли, че ти си му длъжна за нещо. На въпроса ти: Да, за съжаление, мисля че един мъж би могъл да си развали отношенията с една жена, само защото той не се е престрашил. А и ти си имаш семейство. Дори и да имаш проблеми в семейството си, сигурен съм, че ще ги решиш - не бива да се отказваш. Съветвам те да не се занимаваш с това работник и да НЕ му вършиш неговата работа - не си длъжна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker