Дали това е началото на края? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Дали това е началото на края?
преди: 11 години, 4 месеца, прочетена 2072 пъти
Здравейте, търся някои много прости съвети! Ето и моята история.

Момче съм на 28 г. Тя на 26 г. Имаме връзка от доста време и от няколко месеца живеем заедно, но нещата не са същите (нещо не се получава).

Проблемите за мен са следните:

1. На първо място ТЯ е изключително еднообразен човек отностно интимния ни живот, никакво разнообразие. Правим го рядко, поне за мен е рядко (веднъж в седмицата), ако се случи втори път пред тази седмица, то буквално отбива номера, което ме побърква. Дори много пъти ми е казвала, че съм бил секс маниак, което за мен не е така, искам само да го правим редовно. (Защо жените не разбират, че секса е много важен за една връзка, поне така мисля аз).

2. Второ винаги е слагала майка си на първо мясно (не ме разбирайте погрешно, всички обичаме семейството си, но все си мисля, че като тръгнеш да създаваш такова, човекът до теб ще е на първо място, след това децата и т. н. ) Да за всичките тези години ми е показвала, че ме обича не веднъж, аз оценявам това. Понякога я приемам, като страшно голяма лигла и мамино детенце (и е точно така). Мисля си също, че нищо не може да направи сама, може просто да е свикнала всичко да прави мама. Което също ме влудява. Виждам още, че отношението и към моето семейство е страшно не сериозно, за което също много се дразня.

3. Трето като повечето да не казвам всички жени, мисли само за излизания от рода на: магазини, заведения, почивки и подобни. Да напоследък не излизаме често, но това си има причина за мен тя е точка едно и две по-горе. Пак ще се повторя, за мен тези неща много важни.

4. Друго непрекъснато вечер ми казва, колко е изморена и в момента в който си легне и заспива (доста рано), което убива всичко в мен. Тук ще кажете, ами поговорете повярвайте правил съм го това и промяната буквално е за ден не повече.

Проблемите за нея:

1. Съвсем на скоро ми каза, че тръпката в нея я нямало вече, а ето и причината: Не сме излизали често заедно и не сме правили разнообразни неща (и как да ги правя тези неща, при положение, че като излезем се чувствам като развеждач и пак не получавам онези неща или ако ги получа то е някак си вяло)

Не се съмнявам, че още се обичаме, но понякога губя надежда за бъдещето ни и това ме съсипва, та ние сме от доста време заедно. Объркан съм и не знам какво да си мисля, и какво да правя.

Та ще се радвам на някой друг съвет, друга гледна точка. Извинявам се, ако в писането ми има някоя друга правописна или каквато и да е грешка, но не това е важното сега.

Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 4 месеца
hash: 5a23b37e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Здравей! Аз съм жена, а ми се струва, че аз съм го писала това нещо за моята половинка. В нашата връзка нещата са разменени- аз кърша пръсти през вечер (защото за всяка вечер не си и помислям вече- де тоз късмет) и се чудя как да си поискам, защото -ще се съгласим и двамата- в един момент се чувстваш като последния идиот, като си искаш и не получаваш секс. Приятеля ми се прибира, вечеряме и после всеки с неговото си, обяснява ми се колко е уморен и заспива, а аз го удрям на размисли. Стига за мен да не те отегча, но исках да ти покажа, че те разбирам и че не всяка жена е такава. Обичам да прекарвам време с него, харесва ми да си говорим за коли, обожавам футбола, говоря с него на всякакви теми. Според мен много често в живота се случва така всеки да получи това, което не заслужава. Аз обичам моя приятел, но усещам, че нещата които и ти описваш, бавно ни отдалечават един от друг. Относно другите неща, които си извел по-горе - аз съм жена и ще ти го кажа- Щом тя на 26 години е такава, не очаквай да се промени. Ако не и иде отвътре да е домакиня- не чакай да стане такава. Ако до сега не е станала сериозна, отговорна спрямо теб, спрямо родителите ти, спрямо живота си, не очаквай чудо. Относно въпроса с излизанията- тва пък води до друг момент- тя ли е жената, с която искаш да прекараш живота си и да градиш семейство, да сте заедно и с 500, и с 50 лева? ! Разбираш на къде вървя.. Една връзка е преди всичко компромиси. Отмине ли влюбването и пеперудите в корема тогава става ясно кой кой е и ще я бъде ли връзката или не.
Помисли си много хубаво какво искаш от тази връзка. В една връзка винаги има един който прави повече компромиси, който обича повече, който се опитва да задържи нещата. Ти ли ще си този или тя? ! Ако се нагърбиш с товара да си ти този трябва да приемеш че има два варианта- Когато се държиш както тя иска тя или ще се промени и ще започне полека-лека да се превръща във всичко това, за което си мечтал, или тя няма да се промени въобще. Което отново значи, че трябва да избираш.
Моя съвет след всичко това- Дай и време, дай и шанс. Постарай се. Ако я обичаш разбира се и искаш да си с нея. Пробвай с добро. Ако не стане, пробвай с лошо. Ако няма промяна, ако не живеете живота, който ти би искал да живеете, ако тя не е дори малко жената, с която би искал да прекараш живота си - остави я. Не се мъчи в никакъв случай.
Да усещаш, че си на второ място, да се чувстваш пренебрегван, недооценен- от това боли много. Не позволявай това. Не те познавам, но ти желая всичко хубаво и дано си щастлив, каквото и да значи това за теб! Успех!
*Ди*

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: a7d7c1a023
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Споделяте ли си всичко в интимен план? Може да й е дискомфортен секса... от началото на връзката ви като сте имали възможност да сте повече време заедно по-често ли сте правили секс? Примерно като сте ходили на почивка? Секса е удоволствие за всяка жена, когато е влюбена... А и ти като гледам обвиняваш само нея... питай я какво не й харесва в теб, правете компромиси.. Ти толкова добър любовник ли си че да й се иска да прави секс с теб повече от 1 седмично? Задай си и този въпрос. Старай се да й доставяш повече удоволствие и да не свършваш докато не си сигурен че тя го е направила :) Мънички романтични жестове също ще помогнат. Бъди й полезен и изземи ролята на "мама" като й покажеш че може да ти се довери напълно. А това отчасти е свързано пак със спалнята. Като тя е на 100% отпусната и изпитва удоволствие, това ще засили доверието.

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 084bc32b10
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей,
Да, нещата доста се променят като заживееш вече с някого.. но чувствата и тръпката трябва постоянно да се подържа.. вие мъжете след като се успокоите и получите това което искате започвате да не си давате кой знае колко зор.. да не кажа че има моменти когато приемате жената до вас като даденост.. така ви подхваща еднообразието, рутината и докато се усетите някои друг се завъртял покрай вашето момиче.. оценил я.. и събудил пеперудите в стомаха.. чувствата не са вечни.. няма такова нещо като "завинаги ".. и връзките са си работа на пълен работен ден.. защо си мислите че вече като живеете заедно и ежедневието ви ще е само пране, готвене, пазаруване и плануване.. колкото до секса.. едва ли ще има желание ако я няма тръпката и ако е започнала да се съмнява дали е щастлива с теб.. сега е момента да и покажеш че е специална и обичана :)
п. с:не се оплаквай че е глезена.. лигава и т. н къде си гледал като си си я избирал?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 327717f46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момче,
не искам да те отчайвам, но от това което си написал в главата ми идват само такива мисли:

1. Твоята приятелка е материално момиче (ако не е била преди, сега е станала)
2. дано да не е така - има друг човек в живота и. Колкото и да е уморена (незнам каква и е работата), тя е на 26. на 26 човек кипи от енергия.

Французите са казали " търси жената". Аз перефразирам - "търси мъжа".

Най-добре пробвай да поговорите сериозно. Ако се обичате - ще се разберете.

Успех!

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 07e850535c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторе винаги за проблемите в една връзка са виновни двамата, не само единния.
На първо място си сложил секса, но ако се замислиш секса върви, ако всичко друго е наред. Не е вярно, че жените не искат секс. Има една поговорка "Морен х** ебе, кахърен не ебе! " Същото важи и за жените, когато една жена няма кахъри /проблеми/, тя иска секс с любимия /ти казваш, че те обича/. Изглежда съжителството с теб й създава проблеми. Щом преди това е искала, а сега се дърпа.
Във втора точка също грешиш, нареждаш нещата по мъжки начин. В семейство, за жената на първо място са децата, на второ половинката и чак тогава майка й. Но ти още нямаш деца, ще го разбараш в бъдеще. Интересно е /не че е невъзможно/ как реши, че ти си на второ място след майка й? Ако всяка вечер преди да заспи се обажда на майка си, само да й каже лека нощ е тогава мога да се съглася, че майка й е на първо място.
Няма как да искаш от жена си, да слага наравно твойте и нейните родители. Винаги нейните родители ще са повече от твойте за нея. Нима ти обичаш майка й наравно с твоята? Помисли, на майка си човек прощава доста неща, за които ако му ги беше казал/сторил друг човек, той би го пребил.
Отговора на проблемите ти, сам си дал в точка 3. Правиш й напук, не излизаш с нея, защото секса бил веднъж седмично, майка й била на първо място и не уважавала достатъчно родителите ти. Тя съответно прави всички тези неща напук, защото не излизаш с нея, предполагам не помагаш в чистенето у дома и приличате на 5 годишни /правите си един на друг напук/, вместо да поговорите на кой какви са му изсикванията.
А излизанията, които ти отварят вратата към всички твой желания, не е задължително да са "магазини, заведения, почивки" питай и ще видиш. Едночасова вечерна разходка в близкия парк, придружена със слушане на женски мисли върши чудеса, а е безплатна. Помощта в домакинството със подбудителни към секс закачки, също върши добра работа.
4. Тя е изморена, защото очакваш от нея, да ходи на работа и да свърши сама домакинската работа, а може би очакваш от нея да върти къщата сама като твоята майка.
Всичките ти точки са всъщност отговор на твоето отношение към жена ти. Тя не прави секс с теб, защото наистина е изморена и неудовлетворена от теб. Обича повече майка си, защото не вижда в теб човека половинка, не вижда достоен заместник, човек като го боли дясната ръка посяга с лявата, но при нея лявата половинка /ти/ май не посяга да помогне. 100% тя се надява да се промениш, да помагаш в домакинството, да ходиш с нея в хипермаркета да пазарите, да говориш с нея за нещата, които я занимават. Дори ако трябва да изслушаш, разказа на интересния за нея сериал.
Като се замисля, след 17г брак, аз тормозя моя мъж вечер след работа, с новините от града ни в нета и с истории направили ми впечатление по новините на тв. Той съответно ми обяснява коя част на колата се е счупила или че трябва да й се смени шарнира, нищо не разбирам, но го изслушвам, питам колко ще ни струва, как ще стане. Съжалявам трудно е, но такъв е съвместния живот, иначе след 17г няма какво да си кажем вечер, освен това, което ни е направило впечатление през деня.
Ти като мъж, ако искаш да имаш семейство, трябва да си готов, ако на жена ти й е лошо или е заета, да погледаш бебето, да го нахраниш, да го изкараш на разходка, да пометеш в къщи или там каквото е спешно. Изглежда тя не вижда това в теб. Щом ходи сама на магазините, сигурно и пазари за вкъщи сама и носи тежките торби сама.

Говори с нея опитай се да разбереш, "какво тормози мозъчето в красивата й главичка" /така ми казва мъжът ми/. Доволното й мозъче е ключът към всички твой желания.
Извинявай ако те обидих с това, че наричам приятелката ти "жена ти".

 
  ...


...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 4a87268f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много благодаря на *Ди*. Да най-вероятно ще й дам време, защото съвсем скоро си поговорихме и тя ме помоли за същото.
Но не разбирам, как след толкова години ми се казва, че не знае какво иска и кое ще най-правилното решение за нея. Казва ми още, че е объркана тотално и неиска да взима погрешни решения. Зададох много точни и ясни въпроси, на които ми каза че не може да ми отговори сега(което бавно ме убива). Единственото, което успях да изкопча е, че още ме обича.
Благодаря и на другите коментари. На номер 2: винаги съм се стремял тя да свършва преди мен, много рядко е било обратното.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: dad6d4f450
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, ако приятелката ти наистина те обича, тя няма какво толкова да му мисли. Предполагам не си алкохолик, комарджия, нехранимайко, наркоман и т. н. Тоест, нямаш някакъв сериозен проблем, за да я отблъсква нещо от теб, въпреки че те обича. Най-вероятно се е появил "по-потенциален" господинчо на хоризонта и сега се чуди какво да прави или как по-елегантно да се измъкне. Каквото и да е, ще си проличи

 
  ...
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 7039a5717f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторът и №1 (*Ди*) - ами съберете се, бре! Съберете и "половинките" си. Смятам, че всички ще са щастливи и доволни! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker