Моето разбито семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Моето разбито семейство
преди: 14 години, 10 месеца, прочетена 4285 пъти
Избрах категория "Семейство", защото доскоро вярвах, че имам такова. Поне така го чувствах... докато приятелят ми не ме остави. И двамата направихме много грешки, но живеехме под един покрив цяла година и искахме да имаме дете. Толкова много го искахме и двамата! Той правеше всичко за мен и аз за него - често си казвахме, че живеем нов живот. Много бързо и страшно силно се влюбихме. Приех го като съдба. Заради него добих смелост за едно от най-важните решения в живота - брака и създаването на деца. Няма друг, заради когото бих направила толкова много.

Сега, когато го няма, повече отвсякога. Естествено, оцених го, когато си тръгна. Но той е добър човек и ми казва, че още ме обича. И днес ми каза по телефона, че продължава да иска да бъдем заедно, но има много причини да не може да сбъднем плановете си в момента. Знам, че наистина е така, но се задушавам без него.
Потънала съм в мрак, толкова ми е черно всичко. Нищо не може да ме зарадва, освен той. Живея, за да чуя решението му, за да ме докосне пак и направо се побърквам.

А знаете ли колко пъти съм лягала до него и съм го отблъсквала? Колко вниматален е бил, а колко груба съм била аз? Сега той е жестокият. Не ми е казал лоша дума, нито е направил нещо недостойно. Просто се оттегли. Мил, но студен. Убива ме!

Не искам никой друг, освен него. Не си представям живот, в който го няма. Знам, че това е ТОЙ. Моля ви, не ми казвайте колко мъже има и как не ме заслужава. И не ме съдете - сама съм си най-големият съдник.
Историята винаги има две страни. Нужен ми е съвет как да си го върна обратно? Не искам с поведението си да го отблъсна още повече, а съм прекалено разстроена, за да постъпя разумно. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 месеца
hash: 5a8370977a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Помоли го за още един последен шанс, кажи му, че си разбрала грешките си, а той щом ти е казал, че те обича, може би ще ти го даде.Кажи му, че това е последното нещо, което искаш от него и, че ако след това не иска да сте заедно, просто няма да се съпротивляваш, защото знаеш, че насила не става

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 5084142a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За да можем да ти дадем добър съвет, ще ни кажеш ли какви са тези причини, които пречат пак да сте заедно? Другият важен въпрос е защо си го отблъсквала толкова дълго време?

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 548a663f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А ти дали си убедена, че можеш да се промениш, не го ли търсиш в момента точно за това, че си го изгубила? Не те съдя, но размисли над собствените си постъпки и грешки, няма безгрешни хора. И не се срамувай да признаеш собствените си грешки пред него и да помолиш за втори шанс, но не стигай до унижение.Това няма да помогне.Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 5d6e673363
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колкото и да си нещастна сега, всъщност ти си една щастливка с този човек. Не си го загубила безвъзвратно със сигурност. Той просто е от една отмираща категория мъже - старомодните джентълмени, които винаги постъпват така, когато са наранени. Твърдо, но деликатно. Баща ми /разведен от доста години/ постъпи така с приятелката си преди време- имаше хиляди причини и хиляди начини да го направи, но той избра най-кавалерския и внимателен метод - без скандали, без обиди, без една лоша дума. Просто се оттегли. И мен ме е учил да правя така, но аз като по-млад съм продукт на моето време и не мога да бъда толкова великодушен.

Такива мъже като твоя приятел и моя баща са много благородни и прощават всичко. Говоря от непосредствени наблюдения. Само не го пришпорвай и наистина не стигай до самоунижение. Дай си малко време да си избистриш сама за себе си грешките. След като ти е казал, че още те обича, значи е истина. Джентълмените не лъжат за такива неща /те по принцип не лъжат/. Изстрадай си самотата, анализирай си грешките и ненатрапчиво му напомни за себе си. Когато те види пак, решена да се промениш и искаща да си с него, той ще прости всичко.

 
  ...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 07ea84830c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Помолих го, но той каза, че засега нищо не може да ми обещае. А аз не знам накъде да поема, не мога да стоя и да се надявам напразно, нито мога да продължа без него. В общи линии май нямам много избор. Лошото е, че го приех доста тежко и за нула време отслабнах много, просто не се храня, всичко ми застава на гърлото:(

Не знам как ще го чакам и докога?
Причините са основно здравословни, той не е добре и се лекува в момента, не е нищо страшно, но лекарствата му имат странични действия и това ни изнерви и двамата. Понатрупаха ни се скандали и накрая не издържахме и се разделихме. Обаче оттогава аз съм осъзнала мн неща, разбрах какво е той за мен, не съм си спестила нищо, всичко му казах как се чувствам и колко много го искам, как го ценя и колко вярвам в бъдещето ни. Видях колко е щастлив да го чуе, но не и готов да се върне :(
Знам, че нямам друг изход, освен да чакам, но как да ускоря нещата?

 
  ...


...
преди: 14 години, 10 месеца
hash: 07ea84830c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мерси!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 месеца
hash: d7b9221634
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто му поакжи какво си написала :) ако това не го върне няма какво друго... :) Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker