Баща ми вечно я обижда - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Баща ми вечно я обижда
преди: 11 години, 12 дни, прочетена 2813 пъти
Здрасти, аз съм на 16, момиче, с разведени родители отпреди 5 години. Изобщо не ми е драма, всъщност мисля, че по-добре стана, че нашите се разведоха. Смисъл никога не са вдигали скандали или нещо, но още от малка забелязвах, че я няма искрата между тях.
Проблемът е при баща ми и приятелката му. Тя е супер пекана, държи се страхотно с мен, говорим си по женски, помага ми да си лакирам ноктите и да си купувам дрехи, готви много вкусно и което е най-важно - много обича баща ми. Душата си дава за него. Той никога не е бил кой знае колко ентусиазиран от тяхната връзка, но чак напоследък някои неща започнаха да ми правят впечатление.
Много често се държи грубо с нея, вика й или й се кара като на малко дете; когато се събираме за някой празник, я подиграва пред всички и уж е на шега, но не се усеща, че прекалява. Никога не си е позволявал да говори така на майка ми, докато са били женени. И приятелката му винаги се смее, не му прави забележка, но от време на време се свива до мен и навежда глава, и виждам, че й е обидно. Много зле ми става, честно.
Много пъти съм се опитвала да говоря с него, да му кажа, че не трябва така да я излага, че трябва да я уважава и да се държи с нея, както тя с него. Вероятно аз и майка ми сме силни характери, защото той на мен ми угажда буквално във всичко и никога не ми е повишил тон. Имам чувството, че е от хората, които на по-силни психически не смеят да повишават тон, но видят ли, че някой позволява да го мачкат, веднага се възползват. Кофти ми е да пиша това - той ми е баща и аз го обичам. Не се възползвам от слабото му място към мен, но бих искала да се отнася и с приятелката си по същия начин.
Или пък например фактът, че тя е малко пълна. Постоянно й го натяква, как трябва да отслабне, как сякаш с времето повече надебелявала и ей такива едни неща. Ами пък жената обича да си хапва в края на краищата. Те са били приятели, преди да тръгнат - познава я, ако не е искал, да не се е обвързвал с нея. Много ми е мъчно, наистина, защото тя е много добра жена и й личи, че го обича. Сигурно ще кажете, че не е моя работа, но просто я чувствам много близка и не искам да е с човек, който я третира така - пък било то и собствения ми баща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 дни
hash: c343a0be29
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, не е твоя работа! Не се бъркай във връзката им. Може да ти е странно, но обикновено такива личности се привличат един друг. Бракът с майка ти не е сполучил, точно защото жената е била силна личност. Втората му жена не е такава - съвсем възможно е дори да е достатачно повредена (мазохист), за да има нужда от точно такъв партньор (садист), който да я унижава, мачка и тормози. И двамата са болни, всеки по свой си начин, но бъди сигурна, че ако на нея не ? харесваше, тя отдавна да го е зарязала.
Много важни са родителите ?. Най-вероятно баща ? е бил подобен на твоя и сега си е избрала и такъв мъж. Да, ИЗБРАЛА. Тя е зряла, възрастна жена, това е неен избор.
Ти гледай да не прекарваш много време в тяхната компания и си прави сметка за себе си, какъв мъж искаш да имаш. Остави възрастните да се развиват. Ти не си им родител, те знаят най-добре. Не им се бъркай. Живей своя си живот, но не смей да се бъркаш по какъвто и да е начин във връзката на жената. Ако ти се оплаче от баща ти (малко вероятно), все пак ? кажи, че тя винаги има право на избор, може и да го остави, както го е сторила майка ти.

 
  ...
преди: 11 години, 11 дни
hash: c9d85b36c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Твоя работа е!!! Той си е твой баща! Така че е твоя работа!!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker