Проблеми с баща ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Проблеми с баща ми
преди: 11 години, 13 дни, прочетена 1835 пъти
Здравейте на 17 години съм, момиче. Живея в къща в София с родителите си. Баща ми винаги е бил любител на алкохола, но не е създавал проблеми освен ако не се натряска яко. Тук е момента да кажа, че въпреки че напоследък имам чувството че си е загубил центровката, не е удрял майка ми или поне аз не знам.. Обаче много се карат.. Знам че не съм единствената и четох много, обаче някак си се надявам че като споделя ще ми олекне може би. Карат се, злобно, омразно.. усещаш ненавист в гласа на баща ми и болка в този на майка ми.. а когато не се карат не си говорят.. не се гледат. Досега не ми е било толкова зле.. Усещам как гасна от тея караници, всеки нов крясък отнема от живота ми. От 2-3 месеца спят на различни етажи, избягват се.. Баща ми все повече пие и пие.. а майка ми пропуши.. Не знам какво да правя.. Проблема не е само в това.. Караниците им ми се отразяват, но не ми влияят толкова, колкото отношението на баща ми спрямо мен. Постоянно и при всяка възможност ме унижава, нарича приятелите ми с нецензурни думи, иска само неговото да е и извърта всичко което кажа. Ужасно съм разочарована от света, от живота.. На 17 години и честно казано вече мирогледа ми се промени до такава степен, че не смятам че има нещо хубаво.. или поне за мен.. Знам че има и добри хора, но как да продължа да вярвам след като собствения ми баща ми повтаря че съм нищожество и ми преподава морал от сорта на "прибирай си по някой лев за тебе когато можеш.. ама как ще прибираш.. ти си тъпа и не си гладувала и не разбираш ".. Просто не знам какво да правя и адски много ме е срам да говоря с когото и да е за това.. по тази причина пиша и тук, поне малко от буцата да се махне..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 дни
hash: 364a2acbbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че проблема идва от алкохолна зависимост. НО нищо не може да се направи, защото това е до гроб. Спасявайте се, изнасяйте се, той така или иначе вече е със съсипан живот, поне не си съсипвайте вашия.

 
  ...
преди: 11 години, 10 дни
hash: 3d8464b383
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Животът е много труден и може би това е основна причина те да се държат така - това прозира от цитираните думи на баща ти. Може би ако си по сериозна - много по-сериозна - твоята работа в момента е да учиш - те рано или късно ще го забележат. Освен това, родителите винаги обичат децата си, но не винаги са в състояние да изкарат тази любов наяве. Ти можеш да го направиш, защото си млада и все още не си смачкана от живота - казвай им, че ги обичаш, прегръщай ги (баща ти - когато е трезвен, за да може да го оцени), и може би и те ще вземат сила от теб - сила, която им трябва за да се преборят с трудностите.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ce84ab27fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Имаме сходни проблеми, няма да говоря с подробности. Но знам как се чувстваш, особено частта с крещенето и бавното гаснене. Стоя между двамата, а сълзите си текат без да кажа и думичка, защото ме е страх, че ще избухна и тогава баща ми може да направи нещо. Напълно те разбирам.. не си сама. Всички със сходни проблеми те разбират и се надяват всичко да се оправи някой ден..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5cdfe58421
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майками и баща ми са разделени от 3 години, мене ме нямаше докато се разделиха защото бях при баба и дядо. караха се но сега не ми е много различно. Бях на 13 когато разбрах, а сега съм на 15 и не ми пука особенно. И двамата ги виждам и ми е супер добре :) надявам се да се справите с тази каша :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker