И сега накъде? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

И сега накъде?
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 2727 пъти
Аз съм на 19 години и живея с баба си, доста е болна и аз се грижа за нея. Много властна бабка е, но от семейството само тя благоволява да говори с мен.

Баща ми е бивш наркоман и затворник, сега уж работи в чужбина .. по 200 евро на месец получавам от него- това е единственият ни контакт.

Майка ми си хвана любовник и сега живее с него и се прибира у нас поне 1 в седмицата с торби с дрехи - нямат си пералня.Аз им пера дрехите и ги гладя чат пат. Иначе тя се грижи за мен повече, интересува се от мен някой път.

Имам приятел от 2 години и все ми предлага да заживеем заедно. Не е някаква идеална връзка, но се справяме.. грижи се за мен и аз за него .. бутаме го.Естествено паричките са кът, много тежко ни се видя последните месеци и още повече караници се появиха.

Сега той си намери работа в Испания, като помощник-готвач в едно заведение и иска да заминем заедно. Аз не можах да вляза от първа година и ..така си остана. Едва ли ще уча, поне да работя по-сериозно.

Сега не знам какво да правя. Ако тръгна - баба ми няма да издържи дълго. С майка ми са в много лоши отношения - и 5 мин. няма да я гледа. Грях ми е на душата да оставя жената сама.Бях решила да пращам пари, няоя жена да я гледа, но няма как да спестя още първите месеци, не знам дали няма да се проваля.

Другото ми опасение, че майка ми ще се погрижи да изхарчи всичко изпратено, преди да стигне до гледачката на баба ми.
Приятелят ми предложи да теглим кредит по този повод като заложи апартамента си , но това няма да го позволя в никой случай. И сега накъде?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: aa9a42ad8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много труден въпрос. Баба ти се е грижила за теб, а сега ти трябва да я изоставиш.....Защо не замине приятелят ти сам и като се установи и ти намериш добра жена която да се грижи за баба ти да го последваш? Всъщност можеш да търсиш жена без собствен дом, която да живее при баба ти без наем срещу грижи за нея. Има варианти, но всичко зависи от това което искаш ти!
А 200 евро от баща ти хич не са малко има хора които работят за по малко.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3be128b151
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тежка история, миличка. Разбирам напълно моалната ти дилема. Твърде млада си, а носиш тежко бреме...Но...ората се раждат, за да бъдат щастливи. Сега е времето да намериш своето щастие. Говори с баба си, оставяй и парите от баща си, а като започнеш да печелиш, ще намериш жена. Или старчески дом, това не е обидно. Много възрастни хора сами осъзнават, че тежат на близките си. И спри да переш любовника на майка си. Да купи една пералня на изплащане. Ако обичаш този човек, върви и уреди живота си с него, защото утре баба ти няма да я има- това се случва с всички в даден момент, майка ти има някакъв мъж до себе си, с когото да остарява, а ти... Не допускай да пропуснеш едни от най- хубавите години от живота си, за да угаждаш на другите. Не ти казвам да ги зарежеш и да прекъснеш връзка с близките си, не. Но мисли за себе си, твоят живот предстои, подреди го. Разбира се, че ще успееш! Поискай го!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker