Мъже,има ли значение за вас полът на бебето? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Мъже,има ли значение за вас полът на бебето?
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2334 пъти
Ако жена ви е бременна и очаквате детето си, има ли значение за вас какъв ще е полът му? Чувала съм, че мъжете се радват повече на момчета, но ако имате момиченце по-малко ли ще се радвате?
Мъжете, които имат дъщери, как прекарвате времето с вашите момиченца?
Майките също могат да вземат отношение от техни наблюдения на отношенията баща-дъщеря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1ca5aa867b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, има, особено при тези, които си карат на първа сигнална. Но и другите, които използват и втората, тайно се надяват да е от мъжки пол. Явно им изглежда по-мъжко някак си. Или пък е влияние, макар и на подсъзнателно ниво, че само мъжът е човек, а жената е някаква n-категория, тя даже не е и човек, ако четеш съвсем буквално свещените книги. И забравят, че полът на бебето зависи точно от тях. Впоследствие обаче, ако бебето се окаже момиче, бащите обикновено много се привързват към тях и те им се превръщат в слабост. Това го има доста ясно обяснено в нещата на Фройд.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 204f2a3129
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не. Как да има значение? Каквото се роди такова. Ще го обичам независимо дали е момче, момиче, близнаци или т. н. :) Не си избираме пола, а избираме как да ги отгледаме!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 84cbc3c84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Какви са тези глупости, които питаш? "Чувала съм, че мъжете се радват повече на момчета, но ако имате момиченце по-малко ли ще се радвате? " Това изобщо не е вярно. Всеки родител обича детето независимо от пола! В очакване на второто дете, бащата ми каза, че няма значение пола, ще обича дори и да е момиче и дори да е момче. Полът не е важен, а огромната привързана любов е важно за детето! Роди ни се щастливо бебе-момиче! Таткото беше много привързан, издаваше много любов, нямаше търпение да влезне в родилното да види бебето! Баща ми се казва "Т". Т има един брат и 2 сестри. Брат му има дъщеря на 2 годинки, много я обича, сестра му роди момиче и бащата на момичето много я обича, другата сестра му роди момче, бащата пак обича! Като отидох на изписването на братовчедките ми, видях какъв любов има към детето си. После аз видях любовта към сестричката ми! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПОЛА, ЛЮБОВТА ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: dbc7f4fdc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сигурно за разни примитиви полът на детето им има значение, но за повечето хора много по-важно е, че това е тяхното дете, т. е. обичат го без значие дали е момче или момиче. Аз още нямам деца, но да ти кажа със сестра ми сме две и според баба ми баща ми бил на седмото небе, че съм се родила аз. И през ум не му минало, защо първородното ми дете е момиче и т. н., а как се радва на сестра ми вече и аз съм свидетел. Така, че да обичаш детето си повече или по-малко защото е от съответния пол е пълна простотия и е характерно само за невероятно прости хора.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 003073aa72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Извини ме, че коментирам, защото съм момиче, но нямаше как да не се включа. Как така мъжете обичат повече синовете си не е така? За това ли ревнуват дъщерите си? Иначе по принцип не е важно какво е детето, но за повечето семейства за нас е важно, но не е на живот и смърт.




Анна- Луиза

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 48262e221e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъжът ми все искаше момиче, да приличало на мен. Ама се обръщаше към корема на "той". После се оказа, че е момче и нищо не се промени в отношението му. Най-важното е да е здраво детето, мисля, че и мъжете така смятат.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 48262e221e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм жена и мен баща ми много ме е гледал като малка и много ме е подкрепял през пубертета и като възрастна. Винаги ми е давал чувството, че знам какво правя и че се гордее с мен (не че обективно има много с какво). Напротив, майка ми е по-привързана към брат ми, с него повече се разбира.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b66ae99cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Жена съм. Мъжът ми и за двете деца не проявяваше никакви желания и предпочитания - като мен се изненада от пола им и двата пъти /ние за първото имахме чувството, че ще е момче, а излезе кака, а бебо се оказа мъж/ и започна да се радва - някак си разбирането на пола персонализира бъдещото човече в представите ни. И двамата винаги си повтаряме, че най - важно е да са живи, здрави и щастливи и така е нормално според мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker