Провалено семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29801)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18612)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Провалено семейство
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 5604 пъти
Здравейте читатели, имам проблем във семейството, си малко след нова година разказаха на майка ми как баща ми и е изневерявал в продължение на една година. Мама много се разстрои и отидохме при леля и кака. Тя е много близка с мама а аз със братовчедка ми и си споделяме всичко.
Когато мама ми каза се разстроих ужасно много и ме беше яд на баща ми и се преместихме от квартала ни и отидохме при баба и дядо. Татко идваше да говори с мама че ще оправи нещата, само да му даде един месец вече минаха около седем осем месеца и нещо не се промени. Преди месец и половина научих, че жената с която татко е изневерявал на мама е родила на 18-ти юни седемнадесет дена след моя рожден ден и разбрах, че от сега нататък ще сме само аз и мама.
Искам да поясня, че татко не знае, че аз знам за изневярата. Аз му казах, че знам но той отрече и се каня да му кажа но все не намирам кураж. Татко ми е бизнесмен и жената с която той изневеряваше на мама повече от година е негова работничка и жена на един от приятелите на татко и има син.
Аз изгубих вяра във всички, защото те са общи приятели на мама и татко и са ме гледали и са ме лъгали в очите. А сага татко е на почивка или работа във германия със онази жена синът и и със новото бебе.
Моля помогнете ми как да му кажа че, аз знам за всичко, защото вече се измъчвам, но ме е страх, татко е казал на мама, че ако ми каже ще и счупи главата!
Много ви моля помогнете ми или ми дайте съвет. Много благодаря на всички които отделиха време да прочетат и да коментират историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 583d7a9456
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами, детенце малко - отношенията между майка ти и баща ти, и другите лели и чичовци наистина не са твоя работа! Радвай се, че ще имаш братче/сестриче! Освен това свиквай - това, което се е случило във вашето семейство е световна тенденция от много години насам. Докато ти пораснеш - това ще е ежедневие! Семейството вече не е онази здрава обществена структура, която беше едно време.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: efb833ec7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Тук има една тема точно за изневерите на женени с други женени. Прочети я! Ще се отвратиш като разбереш колко хора живеят така. Това явно е нещо нормално в днешно време. Не се бъркай в живота на вашите и гледай твоя живот да не мине по същия начин, след като това не ти харесва!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b956c4e13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Трябва да си благодарна, че семейството ти и най-близките ти хора са живи и здрави. Няма нищо по-хубаво от това. А и както описваш баща си е добър човек, а не някоя лошотия което също е причина поради която няма какво да разправяш, че семейството ти е провално. Виждаш се и с баща си въпреки всичко така че дори не виждам какъв е голеемия проблем. Както каза номер 1 това са зрели, големи хора и е тяхна работа какво правят и какви решения взимат.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f71c54ccf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило детенце, не слушай номер 1, защото това най-вероятно е някоя любовница на бизнесмен или някой, който изневерява като баща ти и така му/и оттърва - да няма здрави семейства и всеки да лупка, когото набара. Ако при кучетата е така, то ние не сме кучета, а разумни същества с отговорности към семейството и децата си. И няма как да не те касае с кого си ляга баща ти, защото това те засяга лично. Вместо да те дарява теб с обич, той се занимава с разни... , айде да не казвам какви. Видяла, че баща ти е бизнесмен, та дай даму направи дете, че да си живурка на негов гръб. Имаш пълното право даму се сърдиш, защото той не е бил честен към вас. Честност - една много хубава дума и нещо, което трябва да го чувстваш към семейството си. Ако не се разбираше с майка ти, можеше просто да и каже, а не отритне жена и дете и да върти номера зад гърба ви. Как може да не те касае, при положение че "благоадрение" на него ти нямаш вяра на никого и това може да се отрази на връзките ти с мъжете. Не му казвай нищо, просто си направи всичко възможно в бъдеще със съпруга да сте честни един към друг и към децата си.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ac7aa82c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Няма как да ти кажа как и какво да направиш, мога само да ти дам съвет. Разбирам, че баща ти е бизнесмен и вероятно е издържал семейството ви. В такъв случай мога само да те посъветвам да не изостряш отношенията с баща си. Човека очевидно вече е на ръба да си създаде ново семейство, ти само можеш да го поддтикнеш към това ако се направиш на сърдита. Вероятно ти си единственото нещо, което го е възпирало да не си тръгне много по отдавна. Другия ми съвет е да не вярваш на 100% на майка си. Не че жената е лоша, просто в такива моменти съпругите са готови да изфабрикуват такива невероятни историйки, как тя е вода ненапита а съпругат и лош демон. Щом се е стигнало до тук, вина има и от двете страни. Нали се сещаш, че когато не получаваш нещо у дома е много вероятно да го потърсиш извън дома. Вероятно човека е влюбен и то до уши а когато човек е влюбен е готов да направи големи глупости в името на любовта дори да нарани близки и приятели. За да не стане така, че утре някъде в бъдещето той да ви зачеркне и да останете на произвола на съдбата а новото му семейство да се къпе от успехите в бизнеса му е желателно да не разваляш отношенията си с него, напротив, покажи му че го обичаш много, обичта на детето въздейства със страшна сила върху родителя. Това е от мен! Знам че в момента си ядосана, знам че ще си кажеш, няма да му се мазня за някакви пари, знам че си му толкова ядосана, че не можеш да се пречупиш и да му кажеш колко го обичаш. Но повярвай ми това е правилния начин.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1cd3f4fdf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Така аз не съм номер 1, но пък ще ти кажа изобщо да не слушаш номер 4. Също така не съм и секретарка или там незнам си каква, която "разваля" семейства, но знам едно. За да се разтрогне семейството тисемейство вина имат и майка ти и баща ти. онова дете, което оная " му е направила" боже опази, горкия мъж сигурно е бил изнасилен, принуден и заплашен ( е иска ни се да вярваме в това, на майкати може би също и се иска), най-вероятно е направено с много любов и да знаеш бебетата рядко стават хоп и от първия път, което ще рече, че със сигурност е планувано. това дете ще д твоя кръв и какви взаимоотношения ще имате след време зависи от вас. хората се събират и разделят всеки ден. ще пораднеш и ще то се изяснят някой неща. Обичай и уважавЙ майка си и баща си и ги подкрепяй. Успех

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5a5e0e4a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом баща ти е бизнесмен значи от него се очаква да не изневерява. Сигурна ли си, че не си си въобразила нещо. Баща ми не знам дали е точно бизнесмен, но държи компания, която преди няколко дни разбрах, че руснаците я смятат за най-голямата в България. Когато бяхме в Русия така ни казаха (имаме трета братовчедка там скоро ще ражда и отидохме да я видим за няколко дни). Опитай се да говориш с баща си може поне на теб да ти обясни всичко - а ти от къде разбра? Да не си го видяла или някой ти е казал, защото пак казвам малко ме съмнява бизнесмен да изневерява, ама зависи не всички са еднакви.
Един момент само... така значи при нас часа е 8:00 точно значи при вас трябва да е 7:00 (един час сте назад от Русия поне Москва в другите градове е различно) ами имаш време да говориш с него мисля, че ще те разбере поне на мен ме разбира моя баща когато искам да го попитам нещо и ми отговаря. Може да го направиш със знанието на майка ти (тоест да и кажеш) може и без ти си решаваш.


Падналото ангелче :*

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b2cdb2644f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Спокойно детенце, знай само че "ръката му отдава на всекиму дължимото" по един или друг начин

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 6d9f68dfb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката:
Благодаря на всички които отделиха времето си за да прочетат и коментират.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 0b1d4f9cdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз също съм, жена, на която мъжа и е изневерил и има малко дете. от любовницата си.

Искам да ти каже мило дете, че в повечето случай родителите си правят на пук, и от тяхното отмъщение, независимо за какво е било, децата са най потърпевши!!

Както ти имаш проблеми, така и другото дете ще има проблеми от същия сорт.
Гледайте напред, и да не ти пука, майка ти ще си намери друг другар в живота си, и всичко ще се оправи. Просто в момента сте в лош момент.
И знай, че Мъжа напуска жена си, заради друга жена, а жената напуска мъжа си заради самия него.
Всичко ще дойде на мястото си, не се притесняввай

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b4e9b74ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Баща ми е най-богатия и най-големия бизнесмен в България, може би в Изт. Европа. А той не изневерява. Щом и твоя баща е бизнесмен, значи и той не изневерява. Така че спокойно, той не е изневерил. Ти просто си въобразяваш. Следователно онова дете не е от него и то не ти е брат/сестра. А баща ти никога не е кръшкал и винаги е бил верен на семейството си, просто си влязла във филма.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b4e9b74ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 6, не знам дали разваляш семейства, ама номер 4 има 11 бр. 5-ци. Това да ти говори нещо?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7eea839072
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Милата... нищо не можеш да промениш. Разбирам че ти е тежко, но щом баща ти е позволил да се стигне дотук, нищо няма да се оправи дори и и да се върне при вас.... Ще му го натяквате цял живот и ще се карате за едно и също. Децата най-много страдат от изневерите на родителите си - факт. Какъв съвет да ти дадем... като дете е НОРМАЛНО да не ги разбереш, ти си искаш своето, искаш си семейството. Просто се примиряваш, нямаш друг избор.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 910581fda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Семейството сега е една заблуда. Затова нито искам да се женя, нито да имам деца.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e4ae325009
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Първо съвсем случайно попаднах на статията и имам да кажа само едно две неща и повече няма да се занимавам с глупости!
1. познавам въпросната жена която изкарахте каква ли не и само едно ще ви кажа те бяха с въпросният мъж 2 години преди тя да забременее страшно много се обичат и едва ли някой ще ги раздели вече 4 год се разбират само с поглет.!
2. 2години този мъж живееше и пръзнуваше празниците. с тази жена, неговат уж съпруга никога. него е потърсила къде е чак когато остана без работа и пари се сети за него... май някой друг е бил с бизнесмена заради парите...
3. много неща май са изкривени пред авторката... защо не пита майка си защо е забременяла от този мъж... май сме искали да си уредим живота ама мъжа е видял че не е стока и е тръгнал да си търси жена.... мила моя авторке когато пораснеш ще разбереш много неща...
ако не беше ти сигурно баща ти многооооо отдавна нямаше да е с майка ти... сигурна съм че те обича но един съвет не вярвай за всичко на майка си тя е озлобена :-)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9706b1e224
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 15 майка ми и баща ми са се запознали когато тази жена която сега е с татко ми е била на 13 години! Баща ми не е бил заможен когато са заживели с майка ми и дори тя е платила първото им жилище и чак след години татко е станал по-заможен! А и не ми се вярва да познаваш онази жена която твърдиш, че познаваш. И един съвет поглеТ се пише с Д а не с Т и когато се слага точка, новото изречение е с главна буква. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c0fcdb7bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Много стара тема, а пишете тук - „детето“ не преживя ли раздялата на родителите си?
Странно. Аз имам също доведени деца на 15 и 17 г. и нямаме проблеми, макар че съм била на 5 годинки, когато баща им се запознал с майка им. Такъв е животът - хората се събират и разделят и събират и не можем да го променим. Стига се ровите в миналото, приемете фактите и се научете да живеете с настоящето

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0191c54324
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Мила авторке майка ти е била компаньонка, работила е за баща ти! Майка ти от 3 год има връзка с друг мъж. Преди много години когато ти си била на 1год. тя му е изневерила и затова е работила на пунка за да не я върне в бара това е било условието! Имал е връзка и с друга жена 3 години! Никога не я е обичал! Не я е натирил и оставил заради теб!!! Майка ти не е цвете и ще го разбереш след време. Майка ти е платила първото им жилище хахаха Ти познаваш ли жената с която в момента е баща ти лично, а не каквото ти е казвала майка ти? Ти на колко години си на 10 ли, че не виждаш какво става около теб? Един въпрос ако колкова е обичал майка ти защо е работила на пунк за желязо и не се е прибирал с дни, а сега другата жена какво прави работи ли, той с нея ли е вечер???

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a8294e1b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Това не е сайт за съвети и взаимопомощ, това е сайт, в който махленските идиоти намират поле за изява и това се толерира. Нямам думи!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 565f19bd43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторката разкажи историята както трябва и както е!!! Тогава питай за съвет и помощ :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker