Имам чувството, че баща ми съсипа целия ми живот. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Имам чувството, че баща ми съсипа целия ми живот.
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1921 пъти
Здравейте!
Пиша ви с огромната надежда да ми дадете някакъв съвет. Аз съм на 40 години и се казвам Д***а. Още от дете бях малтретирана от баща си - психически и най-вече физически заедно с майка ми. Като дете ме биеше без причина и то жестоко - душеше ме, удряше ме и ме плюваше в лицето със слюнка и с думите "боклук". бях в пълна изолация - без пари и приятели. Отне ми детството и младостта. Искаше да ми спре обучението и да не завърша средно образование. А когато завърших, не ме пускаше да уча висше.

На майка ми спря да и пука за мен, а към брат ми отношението беше друго. Избягах от дома и започнах сама да се справям с живота. Завърших, изградих си приятелски кръг. Обаче ме беше страх да се омъжа. Простих и на родителите си и отново им дадох шанс, за да не са сами - върнах се при тях след 20 години. Междувременно и брат ми избяга от тях. Ожени се и си взе куче. Но не му провървя - жена му почина на 30 години. Тогава той отиде в чужбина. Детето си го остави при родителите на жена му, а кучето даде на мен, защото си мислеше че аз ще се грижа най-добре за него.

Първо всичко вървеше добре, но впоследствие баща ми започна да ме тормози чрез него. Искаше да го затвори на едно място, а даде дума на брат ми че няма да го прави, прехранваше го докато ме няма, не го разхождаше. И горкото животно започна да пикае на балконите. Тогава той и тях затвори. Отново започна да буйнства да ми крещи с разни епитети.

Имам чувството, че отново иска да ме изгони и да ми отнеме кучето. И при това ще го затвори някъде със сигурност и ще го унищожи. Знае че не мога да отида никъде с него на квартира. Отново съсипа всичко, което постигнах с много труд. Отново целият ми живот е провал. Вече не искам да живея дори. Какво да направя за да не се съсипя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 354d3e596e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш 100 прочита и нито един коментар, защото онова, което трябва да чуеш е много деликатно, а онова, което трябва да направиш е много смело.

Проявяваш загриженост към животинката, сякаш ти е дете. Детето, което не си имала И на всяка цена трябва да го опазиш от баща си. А в същото време така си привикнала да си жертва, че всички възможни пътища за бягство си обрекла на невъзможност.

СТАНИ и си ОПРАВИ живота!

Кой ти каза, че няма да си намериш квартира с кучето? Кой? Баща ти или страха ти? Търси и не се отказвай, докато не си намериш такава.

И хвани поне ЕДИН ПЪТ се опълчи на този старец. Ако трябва го направи на място, където има много хора, за да не пострадаш физически, но му се опълчи. Кажи му, каквото мислиш за него. Зашлеви го ако трябва, удари го в стомаха. НО се опълчи, бе жена!!!

Разкажи на брат си какво се случва с теб и с кучето му. Поискай съвет от него. Дай ако трябва кучето някъде, където си сигурна, че ще го гледат добре и се изнеси оттам.

Защо търпиш всичко това? Реално - каква е причината да си при тези хора? Знаеш ли я? Има ли я въобще?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 39dae98de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   на 40 г. се държиш все едно си най-много на 15. баща ти вече не би трябвало да ръководи живота ти, това е така, защото ти си му позволила.
изнеси се и вземи живота си в свои ръце. все още можеш да имаш собствено дете, семейство, защо стоиш там?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c3b9535685
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Проваля ти живота защото ти му позволяваш. Вместо да мрънкаш си намери квартира има и за по стотачка. Роднини нямаш ли, приятели? Все от някъде ще намериш изход. Давай ставай и си оправи проблема.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker