Българка и българо-мохомеданин - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121472)
 Любов и изневяра (29779)
 Секс и интимност (14397)
 Тинейджърски (21913)
 Семейство (6485)
 Здраве (9617)
 Спорт и красота (4711)
 На работното място (3191)
 Образование (7317)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18594)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Българка и българо-мохомеданин
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 1689 пъти
Здравейте! Не знам дали ще успея да навържа всичко, но.. ще се опитам.

Майка ми работи в едно ресторантче, което денонощо и аз винаги и ходех на нощните смени. На една от смените към 22:00 часа дойде един доста симпатичен младеж, който се смееше, усмихваше и разогваряше с майка. Познаваха се, това си личеше. Взе си бира и дойде при нас на масата да си говорят, а после излезе навън да пуши. Майка отиде и тя и ме викна за компания, а аз вместо да стърча като дърво до вратата седнах на неговата маса (не виждах проблем да седна за две минутки). Мама си изпуши цигарата, влизаше и излизаше постоянно, а аз седях и говорех с него. После влезе до тоалетна и аз след него да питам мама какъв е и от къде се познават. Каза ми, че бил редовен клинет и т. н. , бил на 28 години. Не повярвах и като излезе му исках лична карта да се уверя. Както и да е, видях годината на раждане и това беше. После пак излязохме и седяхме до сутринта така - нищо особено. Обаче някъде в периода между 2:00 -6:00 часа станахме гаджета. Изпрати ме да си хвана маршрутака и се разделихме, като се бяхме уговории вечерта пак да се видим при мама - речено-сторено. Беше сряда, а аз в събота заминавах за Дупница. Разбрахме се да се видим в петък, след като доста се дърпах. Идва в моето село, понеже лятото съм там.

Дойде към 10:30, носеше ми в пликче от ОЦБ три негови снимки, което ме шокира. Хубаво - цяло село ни видя, слезе от маршрутката заедно с баба ми и брат ми. Разхождахме се цял ден, накрая се скарахме и той си тръгна. Накрая минахме с една приятелка покрай спирката и си правехме физиономии, докато накрая от нищото се прегърнахме и целунахме. Даде ми неговата глобулска карта, докато ми вземел на мен, та да си говорим безплатно.

На следващия ден дойде за две минутки до гарата да ме изпрати и през остатъка от деня говорехме мнооого. И така за ден и половина, докато не се прибрах, 1000 минути изчезнаха за норматив. Преди това бяхме говорили и ми беше споменал, че никога не е казвал на жена, че я обича, никога не е плакал за жена.. А на мен ми каза тези думи след три - четири дена познанство, плака за мен на два пъти. Ходи сутринта в 7:00 часа да говори с мама за нас и за това, колко иска да е с мен и колко е сериозен. Изтърпя глупостите на вуйчо ми, лошото му отношение и продължава да го търпи, заради мен. Наистина всичко е много хубаво - баба ми го обожава, майка ми и другия ми вуйчо много го харесват. Неговите хазяйни треперят над мен като.. и определение няма, постоянно ми правят някакви подаръци и т. н. Той си е чист, обрязан турчин с турско име, бедно момче от бедно село с бедно семейство - обаче не ме интересува. Наистина искам да съм с него, обаче не знам дали ще бъде занапред толкова сериозен, колкото твърди че е.
За моите петнайсет години, съм много объркана. Казала съм му за страховете си, че ме е страх от това да не ме пребие, когато се напие. За това, че не искам да ме наебе и да ме остави.. За няколко седмици видях най - леките и най - тежките му пиянства, видях всякакви настроения и всякакво държание и наистина искам да съм с него.

Не знам дали има изобщо смъсъл да натисна бутона "Изпрати", но искам мнение от хора, които са изпадали в подобни ситуации.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 439d39fa8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много си малка още, момиче. На 15 години къде тръгна да се занасяш с хора на два пъти възрастта ти? Това от какъв етнос са без значение за който и да е човек с модерни разбирания.

Но ти си още дете. Във всички отношения. Той явно също психически, инак не виждам как щеше да изговори 1000 минути с теб за ден и половина.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8cfa7c4df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   "Обаче някъде в периода между 2:00 -6:00 часа станахме гаджета. " - няма какво да кажа повече...

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1acc718e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   не

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3b1f274bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се занимавай с турци те са подли, гадни ще те ревнува няма да те пуска да ходиш до магазина без придружител НЕДЕЙ... ГАРАНТИРАМ ТИ, ЧЕ ЩЕ ТЕ ПРЕБИВА БЕЗ ПРИЧИНА

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9ff2f7c9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Турчин или българо-мохамеданин? Има огромна разлика. Щом пие, си помисли добре. Възрастовата разлика не е проблем, просто ти си малка. Един ден ще осъзнаеш и ще съжаляваш, че не си наблягала над уроците. Последното си личи от написаното от теб.

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9666e0605e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мила не си ли малко малка за да имаш връзка с мъж на 28? И не е ли по-добре да имаш връзка с някой на твоята възраст, с който да споделяте общи интереси? Защото да, сега ти е много интересно да си с баткото, ама ти самата говориш за напивания и т. н., което определено не е добре за никого да не говорим за момиче на 15! Та съвета ми е, останете си приятели, обаче нищо повече! А ти си потърси някой 15-16-17 годишен с който ще имате много повече общи неща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker