Kариера пред семейство...правилния избор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Kариера пред семейство...правилния избор
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 3418 пъти
Здравейте, така се стече живота при мен, че изгубих цялото си семейство.... почина ми най -близкият човек... майчицата, братя и сестри нямам... баща -също...
След смъртта на мама се опитах да създам нова интимна връзка... не се получи... всеки мъж, докоснал се до мен, всячески дърпа кариерата ми назад и после трябва да поправям щетите с години... амбициозна съм доста, вземам значително по -висока заплата и средностатистическият бг -мъж се озлобява против мен...
В най -тежките си моменти бях съвсем сама...
И както панически се страхувах от самотата, от близо две години живея съвсем сама и определено взех да свиквам... дори появата на нов мъж вече откровено ме дразни
За протокола -на 32 съм -повечето ми познати вече са семейни...
Е, самотата си има и своите негативи... на всички празници съм съвсем сама... но компромиси с кариерата си вече няма да правя.... ако имам нужда от мъжка работа -вкъщи -имам достатъчно познати -мъже... и детенце ще си имам ин -витро...
Просто исках да споделя....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 5593ef34f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила, разбирам те и съм съгласна с теб! Желая ти още успехи, много щастие, спокойствие и хората около теб да оценят колко готин човек си всъщност!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c6801e1955
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво! Възхищавам ти се, че си се усетила, защото много жени се оставят да бъдат "излъгани", защото не искат повече да бъдат сами, а възрастта им напредва..
Преди години, преди да се омъжа, се бях втурнала да си търся съпруг. И ходех по срещи на кафе с мъже от сайт за запознанства. Всъщност отидох на няколко такива срещи и ми писна - едни от първите въпроси бяха "Какво работиш" и "сама ли живееш". Това в превод означава Какво работиш - колко пари вземаш И Сама ли живееш - имаш ли осигурен дом, в който ще мога да се нанеса и аз.
Като ме чуеха какво работя веднага ставаха по-заинтересовани, защото работата ми е хубава и едва ли не се очаква, че те ще се постараят да се получат нещата между нас и аз ще им осигуря работа, ама като на шеф! Като чуеха, че живея сама, и ме питаха "ама твое ли е жилището" - т. е. дали съм наистина толкова "добра партия" колкото изглеждам. Бях се отвратила от мъже, честно!
По-късно срещнах съпруга си, който не ме питаше какво имам, а ми казваше какво бихме имали, ако сме заедно. И така... свекърите от устата си хапката дават за нас и никога не са ме питали "а вашите дават ли ви".
Между другото, омъжих се на твоята възраст след съвсем кратко познанство със съпруга си. Пожелава ти и ти да срещнеш някой, който ще ти сочи пътя напред, а няма да те използва и да те дърпа назад!!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 39594e279e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   С тази нагласа дали някой ден няма да решиш, че и детето те дърпа назад Помисли си добре преди да родиш, защото детето е винаги №1 или поне така би трябвало да бъде... А някой ден определено ще се събудиш и ще установиш кои са всъщност важните неща тук, на Земята. Успешната кариера е важна, но не е сред тях.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 40d9f26372
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колкото и странно да звучи не всички жени са родени за съпруги и майки. Така, че изобщо да не ти пука. Живей си живота както ти харесва пък каквото дойде! Ако срещнеш г-н Идеален, добре, ако не-здраве да е! Имай си приятели и се радвай на това, което имаш. Това е. А и само за протокола, омъжена съм, обаче тайничко ти завиждам за свободата. Да знаеш пък в брака, колко проблеми има! А колкото до това, че на празниците си сама, ми неомъжени приятелки нямаш ли? Я, си спретвайте женски купони. И така, няма да си сама и ще ви е готино.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: fa53e5f5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Съжалявам за близките ти, но с това мислене... кариерата била по важна от семейството... това не е нормално.. най-хубавото нещо на света е семейството.. п. с. казва ти го човек без баща.. като теб.... мъжете ти дърпали кариерата назад.. взимала си повече от средностатистическия бг мъж.. е какво от това.. децата не искат пари.. те искат грижа, любов, внимание.. ако продължаваш в същия дух.. ще си пропилееш живота жестоко.. браво.. парите и кариерата пред любовта и семейството.. за протокола... на 17 М

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b617dc393d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Недей така. Нали надеждата умира последна, не се предавай. За всеки влак си има пътници, за теб съ що ще се намери точният човек - ако му позволиш да се приближи де. Кариерата си е кариера, за мен също е доста важна. Ситуацията с родителите ни също е сходна. В момента, когато имаш дете обаче, приоритетите се променят, така и трябва. Детето е проект, над който се работи ежедневно и няма по - важна работа от това. Ще видиш, че сама ще искаш да му даваш повече време, грижи и внимание. Не му отказвай и баща предварително - вярвай ми, че и ти, и то ще имате нужда от такъв около вас. Мъжкото присъствие не е само помощ, то дава на детето и сигурност.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e76fa9a80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз не бих се озлобил ако жената до мен взима повече-понеже съм бил в това положение, но да се ядосвам за такава дреболия-никога. Освен това се налице редица предпоставки за по-високата заплата-образование, възможности, хъс ако щеш.
Проблемът на повечето бълг. мъже/горд съм, че не съм като тях/ е в липсата на разбиране на качествата на 1 жена и невъзможността им да я приемат като равна, ако тя е по-добра-следва това, което казваш ти-озлобяване, вместо да погледнат вътре в себе си и да открият слабите си страни.
Аз, лично, бих ти препоръчал да не затваряш вратата-никога не знаеш кога може да ти се усмихне щастието!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ff3dd610be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   КАриера! Майната му на семейството! АКо искаш деца, винаги можеш да си направиш, жена си. НО заради мъж не си заслужава да губиш кариерата и успеха си. В 'Сексът и градът' Саманта веднъж каза на един" Обичам те, но обичам себе си повече!!!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d46a43e105
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Наистина решението ти е добро и смислено. В България ако създадеш семейство или връзка все някой иска да те смъкне надолу, особено комплексираните мъшлета, дето завиждат на успешните жени, които определено ги засенчват!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b8bd175d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Можеш ли да бъдеш истински в един фалшив свят..? Можеш ли да бъдеш това което си, а не това на което искаш да приличаш? Можеш ли да бъдеш себе си без задъжки и без да ти пука как ще реагират другите..? А трябва ли да ти пука как ще го приемат, трябва ли вечно да прецакваш себе си и тези които обичаш, за да са щастливи другите..? Помислете си струва ли си да живееш за другите и да пренебрегваш себе си.. Може би не, но голяма част от хората го правят... и ще продължат, въпреки че осъзнават какво изпускат.. и разбират какво могат да имат!

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 10ffde6557
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Добре правиш, че се грижиш за кариерата си. Ще имаш голяма празна къща, скъп автомобил в гаража и... Можеби котка?
Представи си как се прибираш с малка кола, към апартамента си... но с усмивка, защото там те чака човек, който споделя живота си с теб и обича всеки твой недостатък. Там те чака и детето ви, което не се комплексира от липсата на татко му.
Не-всички мъже сме еднакви. Ще намериш човека, но трябва да се правят компромиси. Намери златната среда и се един ден се наслаждавайте на старините си, а не на самотата и депресията.

М24

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 732b7ca048
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Я кажи какво работиш... то не пречи двете неща да се съчетаят, не е хубаво нещо самотата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7b17e35408
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Браво на теб! Радвам се, че има и такива жени сред нас! Не трябва семейството да е на преден план за всяка една жена-разни хора, разни идеали... (между другото, аз също не искам мъж до мен, и то точно заради това-не искам някой да ме дърпа назад)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 23e3303a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Щом имаш нужда да споделиш, значи този живот ти тежи. Парите не са най-важното. Природата не ни е заложила да се стремим към пари, а всеки, които бяха от природните закони, не може да намери спокойствие и щастие. Кариеристите самотници не изпитват вътрешна потребност да се оплакват от живота си. Те се гордеят. Май ти не си от тях, а просто го използваш като параван и защитна реакция след болките, които си преживява, за да не бъдеш наранявана повече. По-добре потърси това, от което душата ти има нужда и се освободи от страховете. Животът е прекалено кратък, ти трябва да го знаеш много добре.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3215788e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Браво, майсторке! Само така! Ако измислим начин как и ние мъжете да си имаме по едно детенце ин-витро самички, значи решаваме проблема със запазването на вида!
А кариерката... тя ще те грее на старини и ще ти сменя подлогата...

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f01fbe7c61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Абе за всеки влак си има пътници. Може би по-късно ще срещнеш човека за теб. Не се отчайвай. А щом появата на мъж те дразни - значи не е твоя типаж.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f24496d8d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ами успех, но щом имаш нужда да споделяш, значи нещо все пак те тревожи. Помисли какво е, ако можеш го преодолей и продължи по-щастлива.

Не всяка иска семейство, домакинтство, деца и т. н. Всеки е различен. Но схващането, което ни е наложенио, много често кара хора като теб да изпитват сякаш някаква необяснима вина, защото са избрали избора, който ти.

Общество - майната му!
Гледай да си преодолееш тревогата и бъди здрава.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3e6f0cbf48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Здравей. Разпознах те веднага по стила на писане. Преди около две години ти загуби майка си и го сподели в този сайт, а мен призна за сестра по съдба, защото и аз загубих цялото си семейство и се опитвах да те утеша. Ако помниш, съветвах те да не се страхуваш от самотата, да я направиш свой съюзник и да я поканиш да седне до теб на вечерята ти.. Тогава ти беше много отчаяна, което бе разбираемо. Сега се радвам за теб, че си си стъпила на краката. Че успяваш в работата и граденето на кариера. Според мен пред теб в момента въобще не стои избора семейство или кариера тъй като имаш само кариера. За да създадеш семейство, трябва да срещнеш подходящя човек, а както разбирам, още не си го срещнала. Но дерзай, ти си още млада, времето е пред теб, сигурна съм че ще го срещнеш! Важното е, че си си здраво стъпила на краката. Майка ти отгоре се радва на успехите ти в работата. По-нататък ще доидат и успехи в личня живот. Не става всичко наведнъж! .

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e04606305f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   браво на 19 за наблюдателността! най-вероятно си права.
авторке, опитваш се да убедиш себе си, че не ти трябва семейство, че така си ок и всичко ти е на 6. ако беше така, нямаше да пускаш тема.
би ли обяснила това: " всеки мъж, докоснал се до мен, всячески дърпа кариерата ми назад и после трябва да поправям щетите с години... "

извинявай, но дори Мария Кюри се е омъжила и е имала дете, а е станала Нобелов лауреат! не ми казвай, че си я задминала:-) ако беше толкова преуспяла, щяхме да сме чували за теб:-) не знам каква е тази толкова фина област, че не търпи никакъв личен живот.
истината в живота е в баланса между нещата - семейство, кариера, интереси, хобита, приятели и т. н. но ако наистина си тази от предишната тема, няма никакъв смисъл да те убеждаваме да дадеш шанс на някой мъж и на връзката ви. най-много да родиш дете, да го третираш както майка ти теб, да го обсебиш напълно и когато умреш някой ден то да е напълно неспособно да живее самостоятелно и да се чуди аджеба защо кариерата би трябвало да му е достатъчна, а не е.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: af6e43b066
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   № 16, ако човек ще създава семейство, за да има кой да го топли и да му сменя подлогата на старини, по-добре изобщо да не го създава. Защото това си е чист егоизъм.
Авторката, не е необходимо на всяка цена да имаш семейство, за да бъдеш пълноценна жена. Отдавна вече жените разкъсаха оковите на веригата омъжване в ранна възраст - раждане - гледане на деца и домакинстване, което си е равно на пълна зависимост от мъж. Щом те влече кариерата - гради я. А ако толкова искаш да създадеш и семейство - с времето ще се появи и правилният човек, който няма да те ограничава и да се дразни, ако изкарваш повече от него. Дотогава гледай на теб да ти е добре, а на обществото и предразсъдъците му - майната им.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 3cbd1b7298
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Хммм, кариерата не е лошо нещо, но изобщо не може да се сравни с хубавото семейство. Казвам ти го като човек в твоето положение. Мъж на 30 съм и винаги съм се стремял да бъда добър в професията си, но в съшото време никога не съм предпочитал кариерата пред семейството. Просто така се стекоха обстоятелстствата до момемнта. Честно казано в момента бих предпочел да работя обикновена работа и да имам до себе си жена, с която да постигаме нещата заедно, отколкото да изкарвам пари, които честно казано не мога да похарча. Каква е ползата от всичко, след като даже няма кой да се зарадва на успехите ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f0b2604751
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   СЕГА ЯВНО ЖЕНИТЕ ЗАПОЧНАХА ДА РАЗБИРАТ КАК СЕ ЧУВСТВАТ МЪЖЕТЕ ПРЕЗ ВСИЧКИ ТЕЗИ ГОДИНИ, КОГАТО РАЗНИ ЖЕНИЧКИ САМО ТЕ ПИТАТ КАКВО РАБОТИШ, ИМАШ ЛИ ДОМ, КОЛА И ТН, ЗАЩОТО САМО СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ГИ ИЗДЪРЖАШ. Ами жени време е и вие малко да издържате мъжете няма толкова години само ние да ви издържаме. Иначе за съвет ще ти кажа, че както е тръгнало ти и детето ще си зарежеш заради кариерата. Според мен ако не си намериш мъж, който да стои да го гледа ще си ужасна самотна майка!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: cf829ef5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Привет, аз съм авторката - наистина, № 19 - познах те и аз - здравей сестра по съдба, радвам се, че си пишем :) Да, оцелях... а мислех, че няма... минах през най- жестоката драма в живота си и съм жива... аз си знам как... И преди си имах кариерата - в годините наблегнах на нея, а и майка ми беше доста амбициозен родител... живеехме в София, а там ако не си добре подплътен с образование и чужди езици, просто си за никъде... конкурентноспособната среда е безмилостно жестока...
След като мама си отиде от този свят, намерих спасението в книгите и обучението - записвах всякакви дистанционни курсове, четях безразборно класическа художествена литература, само и само да не мисля какво ми се е случило, умът и ръцете ми да са заети... донякъде се получи - оцелях... аз си знам как...
И преди, когато мама беше жива, също имах няколко неуспешни връзки, завършващи с пълно фиаско... и ако преди защитавах мъжете, когато приятелките ми казваха, че 99 % от мъжете не ставали за нищо... сега вече си мълча откровено...
Повечето ми приятелки, а и приятели - мъже - на моите години, с успешна професионална реализация, си държат на самотата, бранят си я и това им харесва...
Самотните хора имаме един страхотен " плюс " - не се съобразяваме с никой и никога... можем да отидем, когато си решим на екзотично пътешествие, стига да имаме достатъчно пари и отпуска... пари установих, че имам достатъчно - след като живея съвсем сама, нямам и за какво да ги харча особено...
доста ходя по кина и по театри, доста чета...
Имам и приятелки с успешни връзки - техните мъже обичат пътуванията и всеки уикенд палят колата и тръгват до някое кътче на БГ просто да му се полюбуват... обичатт и театъра и не пропускат и премиера... Не знам какъв е този мой късмет, аз все попадам на мъже, за които свободното време се състои в ядене, спане и обратно повторение.... :)
не знам доколко съм о. к.
знам, че семейството ми липсва ужасно... миналата годин а не празнувах нито един празник, тази година - също... моето семейство беше страшно задружно и винаги се събирахме на Коледа, рожденните ни дни, Великден - имах майка, баба и дядо... сега нямам нищо... Да, тежи ми... тежи ми, че нямам за кого да се грижа и за кого да си харча парите, освен за мен... тежи ми, че втора поредна Коледа - ще съм дежурна на работното си място... Но същевременно определено не съм съгласна и да се подиграват откровено с мен някакви мъже - комплексари... изтъкани от комплекси... да не ви разказвам за последната си връзка - емоционално до такава степен смачкана излязох от нея, че... не ми се говори... попаднах на тотален егоист... тотален... радвам се, че се отървах...!!!!
Бих искала да кажа две думи и на № 20... № 20 - просто откровено те съжалявам, че не си била " обсебен/а " от твоята майка - не знаеш какво е чувството, когато имаш човек пред себе си, който е склонен да умре, но да живееш ти... за който собственият му живот е нищо без теб... Просто не знаеш... жал ми е за теб...
Благодаря на всички за коментарите - хубав ден от мен :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 40d9f26372
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Хора, вие не четете ли? Кой щял да се грижи за нея на старини и т. н.? Първо е адски егоистично да създадеш поколение само за да има "кой да ти сменя подлогата" като остарееш и второ авторката ясно е написала, че в бъдеще може да се подложи на ин витро, т. е. ще има дете просто няма да отглежда с партньор. Та не знам какво сте се затревожили за глупости, ами я оставете момичето да си живее живота както и харесва, защото има омъжени жени, които са в 100 пъти по-лошо положение, бити и унижавани от съпрузите си, превърнати на парцали в очите на собствените си деца... те имат нужда от помощ не тази модерна млада жена!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: b653621b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Намери си мъж само за неангажиращ секс.

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: eb3f6d3a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Ами намери си мьж, който да ти е на нивото или такьв над твоето ниво... а не някакьв льольо.
Тогава ще усетиш разликата и няма да се чувстваш използвана и като че ли пьлниш каца без дьно.

И би ли разяснила какво означава за теб, че те дьрпа назад и трябва да оправяш щетите с години. Какво точно имаш в предвид.

Едва ли има човек на света, който да няма нужда от човек до себе си, да бьде обичан и т. н.
Едва ли кариерно ориентираните жени са по-щастливи от семейно ориентираните-тези, които искат семейство и деца. Просто различни преоритети.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 38e3904105
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   До авторката: Да, който следи историите в сайта, със сигурност те е разпознал, както и аз. Не мисля, че нещо се е променило за теб от последния път, когато писа тук. Оцеляваш - емоционално, някак си. Нищо повече. Просто вегетираш. Но това си е твой избор, както и мъжете - ти не попадаш на тях, ти си ги избираш. И когато разбереш защо избираш точно такъв тип мъже, ще разбереш и някои неща за себе си.

№3

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f97047e3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   номер 20 съм. авторке, всяка нормална майка би дала всичко, дори живота си за детето си! за разлика от теб съм не само дъщеря, но и майка на 2 деца, така че ти го казвам от личен опит! не знам защо мислиш, че останалите хора не обичат родителите си, а само твоята майка те е обичала. това е най-нормалното нещо на света. обаче разумните хора оставят децата си да се сблъскат сами с живота, да направят своите грешки и да се поучат от тях, не ги държат в саксия и не ги обвързват само и единствено със себе си. разбери, че всички обичаме майките си, но не е нормално майка ти да ти е ЕДИНСТВЕНИЯТ близък човек на света.
сега за да не помисли някой, че съм някаква фанатична домакиня ще кажа, че няма лошо, ако човек избере кариера пред семейство (въпреки че могат да се съвместяват), ако обаче това е ЛИЧЕН и ОСЪЗНАТ избор. обмисляш всички варианти и казваш: "а, няма да се женя, щото ми е кеф да съм сама, да ходя по почивки и екскурзии, да рисувам или каквото там се сетиш".
в твоя случай обаче самотата е вследствие на неспособността ти да установиш връзка с другия пол. като резултат се опитваш да се убедиш, че така е много по-добре, че мъжете само ти пречат (3/28 е прав, че ти ги избираш такива, ако приемем, че наистина те дърпат назад) и се самоуспокояваш колко си успяла и колко пари вземаш. не че е лошо, но очевидно не ти е достатъчно, щом пишеш вече втора тема в този сайт.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 88e0cbb994
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   За какво ти е ин-витро? Дай да ти направя едно дете и ако може да го гледаш докато е малко без да ме ангажираш, или още по-добре ако може да се грижиш и за мен и да ходиш на работа, ще съм много доволен. Като порасне детето аз ще се грижа да се образова и да се развива интелектуално. Навита ли си?

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 910972079b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Винаги трябва да бъде на първо място СЕМЕЙСТВО, а на второ работа

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6788fd490e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Живота си е твой ти си правиш избора, но грешиш, че мъжете се озлобяват от факта, че печелиш добри пари, те се озлобяват от отношението ти във връзката, искаш като печелиш пари ти да си мъжът, но в същото време не искаш да си мъж под чехъл.
Отдавна мъжете се превърнаха в донори на сперма, особенно в Бг. Не могат в бг да изкарат достатъчно пари, че да издържат семейство и понякога се сърдят на жените си.
Когато жената изкарва достатъчно, дали ще си отглежда собствен донор като №30 или ще си купи само семе инвитро е нейн избор.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker