Съкрушена съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Съкрушена съм
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 2188 пъти
Майка ми е от 3 години в Дания с приятеля си. В момента живея при дядо и баба. От началото всичко беше наред. Майка ми и приятеля й работеха и изпращаха пари на баба и дядо за мен. Но после уволниха мама от работа. Тя се побърка. Започна да ми звъни всяка вечер и да ми приказва, че много й липсвам не можела без мен. Тъй като условията там не са много добри -живеят в 1 стая с малка кухня, аз отказах да отида там. Баба и дядо, приятеля на мама също бяха съгласни, че трябва да се вземе по-голяма квартира и тогава да отида при тях. Мина време, майка ми продължаваше да звъни всяка вечер...
И един ден си дойде в България, без да ни предупреди. Ние разбира се много се зарадвахме, но видяхме голяма промяна в нея. Беше много отслабнала -кожа и кости, говореше несвързано и беше някак депресирана. Баба и дядо се опитаха да поговорят с нея, да я успокоят, предложихме й да отиде на психолог да се успокои, но тя отказа.
И така отново замина за Дания. Отново се започна, звъненето всяка вечер, повтарянето на думите, че много й липсвам аз й отвръщах със същото, но й казвах, че не може така, че трябва да се стегне, да започне да си търси нова работа, за да наемат по-голяма квартира. И един ден звъненето се спря. Не можех да се свържа с нея нито по телефона, нито по скайпа.
Един ден тя ми се обади. Каза ми, че си е спряла интернета, затова не ми звъни. Аз я попитах дали това е причината, тя замълча и след това ми каза, че един ден се почувствала много зле и приятелят й я завел на лекар. Лекарят й казал, че ще е добре да влезе в лечебна клиника.
Сега не знам подробности, но в момента тя е там. Каза, че условията били добри, не се позволявали честите телефонни разговори, имало психиатър и й давали някакви лекарства. Ужасно много се притесняваме -аз, баба и дядо. Тя ни каза, че скоро ще излязат изследванията й, но още не се е обадила. Не знам как да се справя със стреса, че тя е там. Притеснена съм, дали ще се оправи и всеки ден мисля за това...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: c1fd74ecba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен майка ти трябва да си даде една голяма почивка, за да се възстанови. Явно психиката й е съсипана, а по-лошо от това няма. При следващ разговор настоявай да се прибере в България. Даже си мисля, че тя това е очаквала да чуе от теб, затова постоянно е повтаряла колко й липсваш...

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 446783a4fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма ли начин да се свържеш с приятеля й? Поне да разбереш как е и дали всичко е ОК.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: cb6f06cf90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Майка ти явно е майка с главна буква м. Де да бяха всички като нея. Ако се чуете отново моя съвет е като разговаряш с нея да и казваш че трябва да бъде силна, че ти я подкрепяш във всичко, накарай я да се почувства по стабилна. Психически и трябва разбиране, подкрепа и любов, за да се чувства силна за да се справя с проблемите си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 96b9e3b5bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно съм съгласна с първи номер, майка ти просто иска да чуе от теб, че искаш тя да се прибере в България. Кажи й да се върне.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8354718858
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Съжалявам. Знам колко е гадно. И аз съм минала по същия път. Майка ми също беше така. Но след едномесечен престой и още няколко месеца след това се оправи. Така че колкото и да е трудно, гледай да си по-позитивна, защото наистина ще се оправи, но и трябва малко време.

 
  ...


...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: e096f4b406
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ужасно ви благодаря за коментарите:)
Преди няколко дена излязоха резултатите от изследванията й. Всичко е ок, но й е нужна наистина почивка. Чухме се и беше много по-спокойна.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 24551d9c78
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Майка ми беше получила страхова невроза. Престана да ходи на работа, отслабна, изнерви се, не и се живееше. Отидохме при психиатър, изписа и хапчета. След по малко от месец започна да се оправя. И бих казала че напълно се възтанови, даже стана амбициозня, изобретателна, инициативна, даваше свежи идеи и ни радваше много. Успех и на Вас!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker