Искам да сме по-близки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да сме по-близки
преди: 10 години, 7 месеца, прочетена 1915 пъти
Вече повече от 5 месеца съм с момичето, което харесвам. Почти всичко е супер, но усещам че не сме толкова близки, колкото ни се иска и на двамата. Тя се интересува от неща различни от моите, например музика, харесва танците, като цяло имаме различни стилове. Около месец ако не и повече усещам това чувство и не знаех дали си го внушавам или просто наистина е така. Онзи ден и тя ми го сподели, мисли си че връзката ни се разпада. Сякаш от втория, третия месец нещата вървят на никъде. Излизаме говорим си, правим секс(когато имаме възможност), но не сме толкова близки, колкото ни се иска. Каза ми нещата не се получават и не знае какво да направи, но знае че иска да е с мен. Не се виждаме много често тъй като учим и сме различни смени. Сигурен съм че има чувства към мене, но ако нещата продължават така съм убеден, че ще се разделим. И двата имаме чувства един към друг и искаме да се сближим повече един към друг, но някак си сякаш има някаква невидима бариера, която не ни позволява. Някой имал ли е такъв проблем и как да постъпя, за да се сближим повече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 месеца
hash: ad4a90894c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Намерете неща и занимания, които харесват и на двама ви - разходки в парка, кино, театър, общи теми за разговор. Но ако не ви се получават нещата, то тогава просто не сте един за друг и не си подхождате.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c9c69c3d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Или има друг.. или просто вече и е писнало.

Просто и кажи, че трябва да прекарвате повече време заедно, да си говорите и споделяте повече.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 5fb8970212
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не съм съгласен с това, че има друг. Говорихме на тази тема и не знам как да го опиша... Може да си прекарваме добре, да си говорим много, но някак си не я усещам толкова близка, а след като и тя ми го сподели това ми е интересно защо се получава така. Има ли общо с това, че сме заедно само от 5 месеца и трябва да прекараме повече време заедно? До сега не ми се е случвало това с друго момиче. Някакви други предложения, какво е най-добре да направя?

АВТОРА

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 107717fc56
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имах същия проблем като тийнейджър. Просто на тази възраст е така. Много често се случва връзката на втория-третия месец да се изчерпи и няма какво да се направи. Просто в един момент съвсем спонтанно ще се разделите, но така се трупа опит, няма нищо лошо.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: b504e6f4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А без такива, моля! За една връзка трябва търпение и компромиси! Не може всичко да приключи при първата интрига или разногласия между двамата! Най-лесно е да се каже "стига толкова", та вие дори не си познавате достатъчно общите неща, които могат да ви подържат огъня! Освен това 3 месеца са твърде малко време, пък и освен това ми мирише само на секс! Това не е връзка, трябва комуникативност, разнообразия, излизане кино и ако искате и забавления и дискотеки!!! Двамата сте затова, за да се разбирате, въпреки различните характери, но нали знаеш, че противоположностите се привличат!!!

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e77f070ea4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нормално е, на мен също ми се е случвало и то неведнъж. Уж нещата в началото са страхотни, но после някак угасват и няма какво повече да си кажеш с човека. Какво да се прави, не сме машини, не се знае в кой момент усещанията ни ще се променят и емоциите ще се изпарят... Явно не си пасвате докрай, щом комуникацията ви не върви гладко и от само себе си, щом не се чувствате достатъчно близки.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker