Започнах да си губя доверието в него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121296)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18554)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Започнах да си губя доверието в него
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 2365 пъти
Здравейте. Моля моята история да бъде публикувана, защото имам спешна нужда от съвет.
Жена на 32 години съм и вече съм щастливо омъжена от седем години.
Не искам да се хваля, нито да преувеличавам, но съпругът ми е много атрактивен, наистина много красив мъж с холивудски чар, което винаги е привличало жените. За себе си ще кажа, че не съм най - голямата красавица, но ние не се влюбихме заради външния вид, а заради куп други положителни качества.
Въпросът е, че преди да ме срещне, обикновено е излизал с жени, нетърсещи сериозна връзка, следователно и той не е търсел сериозна връзка. Определено той знае как да флиртува.
Та до скоро всичко вървеше нормално, но от известно време той започна да ми прави много неприятни номера, които биха вбесили всяка жена. А най - лошото е, че брат ми, който от начало не понасяше съпруга ми, сега е много близък с него и явно постоянно крият нещо от мен.
Преди един месец, аз бях на кафе с приятелка и когато се върнах съпругът ми беше изчезнал. Буквално не се прибра цяла вечер, а чак на другия ден - следобед. Беше в супер - кофти настроение, просна се на масата и ми каза "Толкова съм ядосан, че на някой ще откърша главата" и си взе бира най - нагло. Аз го питах къде е бил няколко пъти, а той си замълча. После отиде на дивана в хола и цяла нощ лежа пред телевизора. На другия ден го питах това поведение има ли си причина, а той ми каза, че просто много го боли корема и ми върти сините си очички. ( Тези номера аз ги ползвах, когато не исках да ходя на училище като малка и не съм такава глупачка, че да му се вържа. )
После нещата се оправиха и след около една седмица пак имаше дразнеща случка. На вечеря беше в много весело настроение, разказваше вицове и много хубаво си прекарахме. Изведнъж просто му се развали настроението, намуси се и излезна на терасата да гледа Пловдив през нощта. Аз си легнах и сигурно чак към 1:00 и той си легна.
Опитвах се да говоря с него, но той винаги казва, че няма никакъв проблем, камоли изневяра, но аз винаги се притеснявам. Губим доверие един в друг. Попитах и брат си, а той ми отговори, че това е просто временен етап, когато човек има нужда от малка почивка от всичко. Вече не знам какво да правя. Имаме и дете на две годинки и се чудя за детето ли да се притеснявам, за мъжа ли да се притеснявам... Моля ви, дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: b812f91eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам какво да кажа, но ако наистина мислиш, че те изневерява, проверявай му телефона скришом и т.н. , но наистина се надявам да не е направил тази грешка.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 6c5163119a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прибирa се нa другият ден, изигрaвa го " кофти нaстроение", не питaй, че съм зъл...
Не ти дaвa никaкво обяснение, .. явно още не се е нaучил дa лъже" професионaлно".
Тaкa че, притисни го, докaто измъкнеш нещо, кaквото и дa е, все ще ти подскaже нещо.
Знaеш ли, преди год. имaх подобнa ситуaция, опитвaх рaзговор - не стaнa, че и нa скaндaл ми го обърнa, видиш ли стaвaлa съм досaднaс въпросите си.
И aз нaкрaя, aми ок.
Изчезнaх зa 2 дни, сaмо му се обaдих първaтa вечер дa кaжa, че нямa. дa се прибирaм, дa не се тревожи и зaтворих, без дa му дaм възможност дa питa.
Кaто се прибрaх, моичкият с тъмни сенки под очизе- бесен!
Кaзвaм му, слушaй, не стaвaй досaден, кaквото зa тебе, същото и зa мене.
Трябвaло дa се изясним!
Aaaa не, тaкa си е добре, зaчезвaш нaнякъде ти, после е мой ред!
Оттогaвa(8 год) кaто по чaсовник си е у домa, aко ще зaкъснее по някaквa причинa, звъни, обяснявa, без дa го питaм, къде, с кого и кaкво ще прaви. aко е в зaвдение зaдължително ме кaни.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 6c2de19bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   не мисля че е изневяра по скоро дано да греша но маи здравословен проблем

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ae290e9730
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля че може да е забъркан в нещо.Да прави бизнес дела.Може да не е изневяра,някой го е задържал през онази нощ и явно е обсебен и през деня от случващото се.Ако е бизнес,скоро може да ти каже.А може и да се е сбил с някого,знам ли.На тоя етап за какво се притесняваш.Ако и брат ти е намесен,най-вероятно не е друга жена в дъното на нещата.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ef3255cf6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може мъжа ти и брат ти да са намерили някоя обща любовница и да я въртят заедно. Потърси частен детектив да го проследи какво прави. Едва ли ще ти струва много пари. Но пробвай да е от друг град, например от София ако вие сте от Пловдив, защото не знае кой с кого се познава. Аз не виждам друг начин, явно той е много обигран и няма да се издаде сам.

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: c6a3b268fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   кво ще се притесняваш за мъжа не е малък... преди държал ли се е така?
Не се притеснявай, гледай си кефа и тва е..

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 7a68e72ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нищо не разбрах.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 73f2d636c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Явно ти изневерява с брат ти... хаха. Това е майтап. Според мен не е жена, ако беше жена, щеше предварително да измисли лъжа и да е подготвен. Щеше да си измисли нещо, че е на командировка или че се е наложило спешно да отиде в друг град примерно. И определено щеше да го изиграе малко по-добре, колкото и лош актьор да е. Едва ли щеше да е чак толкова явно сдухан. Пък така е прекалено очевидно, че ще си помислиш, че е жена. Според мен се е забъркал с някаква далавера, дължи пари, играе комар или нещо такова.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 73f2d636c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От 8 явно е станало нещо непредвидено, за да не се прибере и да не е подготвен с лъжа. Може да е станал инцидент и да не иска да те тревожи. Да не са очистили някого и да са закопавали трупа?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b5b1e4bcf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Преди един месец, аз бях на кафе с приятелка и когато се върнах съпругът ми беше изчезнал. " Човека те е чакал до полунощ, за да те води на ресторант, а ти хойкаш, той ли е виновен? Кара по логиката на №2!

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: f179d7a3fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Какво значение има изневерява ли ти или не?
Той те прави на глупачка във всеки случай, такова поведение у женен мъж и баща е недопустимо.
Ти сигурно си грозничка и те е страх, че няма да си намериш нещо по-добро, съответно го глезиш, и правиш всичко възможно да не го отблъснеш...
Но с такова поведение не си помагаш на връзката.
Не ти изневерява, но в момента се оформя някакъв бъдещ проблем - хазарт, алкохол, наркотици, замесване с лоши хора... И ако не го сложиш на място сега после много ще съжаляваш.
Следващият път като се случи такова нещо - да не се прибира и да не дава обяснение, не си играй въобще да му копираш поведението, а му кажи възможно най-сериозно "Аз знам в какво си се забъркал и виждам, че не си се наживял, няма да те пусна обратно вкъщи при детето - с това поведение си търси ергенска квартира, там никой няма да ти държи сметка... "
Ако не му покажеш, че няма да търпиш някой да се подиграва с теб ще ти се качи на главата, а от там ще завлече и теб, и детето в ада...

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 0238128d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, по признаците съдя, че много вероятно е да са наркотици. Задружие с брат ти, обща тайна, лошо настроение на другия ден и рязка промяна в настроението много вероятно е да се забавляват с наркотици.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: c410e07d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Здравейте, прочетох историята Ви.
Моето мнение е, че мъжът ви е имал разнообразен живот и сега му е трудно да приеме ежедневието. Обновете си връзката направете му изненада извън домашната атмосфера. Покажете си, че въпреки несгодите сте готови да правите забавни неща. На брат си му напомнете, че сте му сестра и вие знаете повече неща за него отколкото съпругът Ви.
Проблемите се разрешават бързо докато са малки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker