Приятелят ми е стиснат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Приятелят ми е стиснат
преди: 10 години, 4 месеца, прочетена 6204 пъти
Здравейте. Искам да споделя моя проблем и да попитам какво мислите. Имам приятел от почти година. На 25 съм. Отношенията ни са сериозни. Живеем заедно. Той е доста по голям от мен, но съм с него, защото е зрял, мил и грижовен. Той е и доста заможен. Проблемът е, че е твърде стиснат. Почти не ми помага, а сега съм в тежко финансово положение, от 3 месеца не намирам подходяща работа като за образованието ми. Отделно като ми прави подаръци (много рядко)са евтини неща. А за себе си само маркови и скъпи. Намекнах му на заем да ми помогне за малък магазин за козметика и ме отряза, че нямал възможност, а аз много добре знам, че това не е нищо за неговите възможности. Започвам да се чувствам използвана и като пълна глупачка, защото сега наистина съм в трудно положение. А въпреки това е много мил с мен, винаги ме изслушва, но като става въпрос за нещо сериозно и да ми помогне нищо не прави. Не знам какво да правя, имам чувства към него, но не мога да допусна някой да се подиграва с мен. Посъветвайте ме!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 4 месеца
hash: eaecab165b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-вероятно и той разсъждава като теб. Не иска да бъде използван заради парите си.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 550bf4527f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Погледни от неговата гл. т. Ако ти си богат мъж, няма ли да си помислиш, че може жената да те използва за пари? Ако и дадеш, може да си каже "за какво да бачкам, като оня ме издържа". Ако той ти оправя финансовите бакии, ти как ще се научиш да се оправяш и какъв стимул ще имаш изобщо да го правиш? В края на краищата не сте семейство и той не е длъжен да споделя бюджета си. Не мисля, че те използва, а просто си на "изпитателен срок". Ако си останеш с него достатъчно дълго въпреки това, той ще е сигурен, че си с него заради самия него, а не заради пари. Тогава можеш да имаш пълната му подкрепа и във финансово отношение. Но ще минат още година-две, докато заслужиш пълно доверие. Покажи му, че обичаш него, а не парите му, покажи, че можеш да се оправяш и без него. Нормално е да се притеснява предвид модата на евтините и плиткоумни златотърсачки. Той явно иска сериозна жена до себе си, но ще трябва да го докажеш. Едва ли те използва. Щом има възможности, винаги можеше да си намери някоя лека жена и нямаше да му е проблем да и плаща прищевките.

Същото е като една уважаваща себе си жена, която иска сериозна връзка. Тя не пуска на втория ден, въпреки че това за по-голямата част от днешните "жени" е задръстено. Тя чака месец-два и тогава пуска, след като поне малко е опознала човека.

Колкото до заема, той каква гаранция има, че ще го върнеш. Знаеш ли колко новооткрити магазини оцеляват, за да си избият инвестицията? 10%. Дори и да потръгне, кога ще изкараш толкова, че да ги върнеш? След 5 г.? Ти как я мислиш? Отваряш магазин, той веднага потръгва, всички вече знаят за него, избиват се да пазаруват и хоп след 2 месеца вече си избила парите и си напред? Ако беше толкова добра в бизнеса, едва ли щеше да си опряла до неговите пари. Имаш ли намерение изобщо да ги връщаш или искаш да го прецакаш и да го използваш? Това не са мои въпроси, мен слабо ме интересува, а въпроси, които той със сигурност си задава.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ce36dc7ccc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хем е заможен, па хем стиснат. В кое отношение питам аз?

Бе що не си признаеш, че си с него заради парите му, а? Съвет, зарежи го, намери си един нормален свестен тип на твоята възраст. Вие сте заедо от година, как може той да се отнася така с теб, не трябва ли всичко ваше да е едно. Махай го, може да има много пари, или му гепи парите и го зарежи, а ако не си с него заради тях, (което не ми се вярва) пак го зарежи, ма с достойнство. Нали разбираш, без 5 ст'инки, ма с дойстойство.

Хайде лека вечер!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 3080dbfbc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Щом е доста по-голям от теб, това значи, че си със средно образование и не знам какви претенции имаш за работа. Човека не е длъжен да ти дава пари и да те издържа. Май не приятелят ти е стиснат, а ти си алчна и нахална, че и магазин искаш да ти отвори.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 76a2813e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   От Авторката към номер 2:
Не съм напълно сигурна, но предполагам, че този коментар е написан от мъж. Благодаря много, за което. Ето поредното доказателство колко различно мислят мъжете и жените. В един друг сайт, след като споделих историята си всички жени единогласно се съгласиха с мен, че ме използва и да го зарежа. Предполагам, че и двете страни имат право, а още повече ако ти си наистина мъж, вие също мислите сходно и така мога да предположа каква е гл. т. на приятеля ми. Но истината е, че той е наистина егоистичен и самол1бив. За него е най-важно жената до него да е красива, колкото се може повече, а аз не мисля, че съм някакъв аксесоар, с който да се фука. Също като излизаме заедно оглежда от до всички хубави жени, което е проява на неуважение спрямо мен. Разбирам, че не може да си затваря очите, но абсол1тно всички ли трябва да гледа с отворена уста? !! Имам чувството, че заради това излизаме само. Естествено, няма идеални хора, но.. чак толкова.. И все пак това, което най ме притеснява е фактът, че след като е купил на бившото си гадже кола за 30тина хиляди и след около месец го е зарязала (преди 2 г. ) се е озлобил адски много към жените, но не всички са еднакви и няма право да си го изкарва на мен. Да не говорим, че като се нанесох при него в жилището имаше нейни вещи. Аз смятам, че като сме двойка трябва да си помагаме, а не всеки сам за себе си. Но той явно не мисли така. Все пак не отива той да носи блуза за 200 лв., а аз за 20?? Може и цял живот да не му стигне да преживее как го е прецакала бившата, а аз да чакам още да започне да ми има доверие?? не се знае дали въобще ще се довери на някоя. Но аз съм си виновна, той явно (както и другите мъже) си падат по гадни кучки, които да им изневеряват и използват, така се поддържала тръпката, а не по добри и сериозни момичета като мен... явно сме скучни и изглеждаме в кърпа вързани!

 
  ...


...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b5071dd5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На 25 съм. Отношенията ни са сериозни. Живеем заедно. Той е доста по голям от мен, но съм с него, защото е зрял, мил и грижовен. Той е и доста заможен. Ти си с него не защото е зрял и мил, и грижовен, а защото е заможен. Като му писнеш и ти бие шута ще си вземе и малкото подаръци, които ти е дал.

Просто ти си една продажничка, дето иска ботушки от мола и не си заради това, което е той, а заради парите. И като ти бие шута младо госпожице да не кажеш мъжете били калпави и нямало свестни мъже на тоя свят. Ок?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 51c5667740
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Добре де не иска златотърсачка,ама какво му пречи примерно да и купи нещо по-скъпо,за да покаже ,че и тя му е скъпа и дава всичко за нея..сложни са взаимоотношенията.Освен това живеят заедно,днес малко хора се женят.Виж как ще са нещата за напред..

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e16b2a6230
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Имаш финансови проблеми, защото не си намиращ подходяща за образованието ти работа. Намери си неподходяща за образованието ти работа, но все пак да печелиш пари. Само по себе си това показва, че всъщност ти чакаш на приятеля ти да те издържа. Човекът иска да види, че можеш да работиш, да печелиш пари, нормално е това, което прави. Покажи, че можеш да бъдеш независима, защото като гледам досега не си работила. От къде да бъде сигурен, че ако ти вадиш достатъчно пари, че да се издържаш сама, пак ще си с него.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4045bb5d9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На негово място ще се замисля сериозно дали трябва да съм с теб. Не пари за сметката и цветя, а за магазин! Хахаха!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 55b42c86e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Госпожице, изключително нагла сте! Аз вече щях да съм ви изгонил, ако бях на мястото на гаджето ви.

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 2ee5a22e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Използвачката започнала да се чувства използвана, Боже опази....

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 6f30fd0fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Оле ужас...какъв егоист!!!! Значи на себе си маркови и скъпи неща, а за тебе най-евтиното, пък ако може и без нищо да мине???? Ужас! Ако приятеля ми някога ми подари нещо евтино или някоя плюшена играчка от некой детски магазин ще я гледам като попарена . Или мъжете не знаят какво да подаряват, или са стиснати. Аз бих го зарязала на твое място...Хубаво е една жена да си знае цената!!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 6f30fd0fec
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Номер 1 - от къде си направи извода,че авторката използва приятеля си за пари, бе? Приятеля й е самовлюбен нарцист! Изглежда той я използва и манипулира, представяйки пред нея егоистичната си и материална същност!!! За мен е НЕДОПУСТИМО поведението на приятеля й! И за коя се 'конти' с тези маркови неща, очевидно не за приятелката му,която едва ли има и една маркова блуза в гардероба си. Само да вметна, че в БГ едва ли марковите стоки са наистина такива, а не добре направени китайски ментета. Авторке - приятеля ти е най-обикновен комплексар. На твое място бих го зарязала. Не обичам нарцисти.....не позволявам някой тъпак да е повече от мене ;)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b0a1628efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Ами намери си каквато и да е работа. Местата за генерални директори, депутати, съветници и т.н. свършиха. Като види, че си малко от малко финансово независима може и да разтвори кесията. В противен случай попадаш в графа "златотърсачки". Съвсем логично е. Бих постъпил по абсолютно същия начин.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 24e4ab4e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Може дa не вярвa в твоятa способност, дa рaзвиеш мaгaзинa...
Може просто дa му хaресвa дa е доминирaщ , a женaтa дa е зaвисимa, слaбa.
Ти си го познaвaш нaй- добре!
Но aко нaистинa искaш дa си постигнеш точно товa, със или без неговa помощ, ще успееш!
В крaйнa сметкa можеш дa зaпочнеш рaботa, дори и дa не е по специaлносттa ти, зa дa си плaтежоспособнa зa евентуaлен кредит.
Не мисля, че те " използвa" , но явно си е стиснaт, щом и подaръците му тaкивa....
Но пък aко се спрaвиш без неговa помощ, ще ти е много по- слaдко, по- хубaво.

Ще ти го кaжa тaкa: преди 15 год бившият ми ( тогaвa нaстоящ) мъж беше успял бизнесмен , a aз...е, още учех, имaх си aмбициите и никaквa подкрепa от неговa стрaнa, нито финaнсовa, нито морaлнa.
Сегa, бившият ми рaботи в Гермaния нa зaплaтa, a aз имaм много добрa фирмa:)))
И не , нищо не съм му взелa при рaзводa, нито еднa иглa дори, сaмо дрехите нa гърбa.....нaй- щaстливият ден в животa ми.
Излязох и си кaзaх, AЗ МОГA!!!
И ти можеш!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 8f835e8e28
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Aз нещо не рaзбирaм.... зa мъжът вaжо първобитното опрaвдaние- aз съм ловец!
Е, тa зa женaтa не вaжи ли- aз съм пaзизел нa семейното огнище и търся сигурност? !
Хммм, зa пореден път мъжкото лицемерие и комплексaрщинa избивaт по грозен, унижaвaщ тях сaмите нaчин.
Знaчи женaтa в случaя ще.... меркaнтилнa? !
A мъжът.... курвa? !
И двaтa полa живеем сегa, в 21 век!
И aко един мъж не може дa бъде тaкъв, се скривa в някой ъгъл и или се опитвa дa не се нaбивa много нa очи или си търси друг мъж!
Женaтa си женa, ние сме :))))) ех, че ми хaресвa- пaзителките нa " пещерaтa" тaкa, че ще си търсим нaй- добрите " ловци" и всичко що " излови" все в нaшaтa пещерa трябвa дa си носи, aко не- друг ловец!
Тaкa че, " мъжкaрчетa" имaм изненaдa-вече и ние можем дa си " бухнем" с кокaл по глaвaтa мъж и дa си го влaчим в пещерaтa.
Нaричa се емaнципaция!!!

Aвторке, хубaво си помисли зa тоя, явно използвa крaсивaтa ти визия, дa се " перне" нaвън пред други кокошчици- видите ли, мъж съм, сигурно съм БОГ, тa туй хубaвото момиче покрaй мен...
Нaмери си някaквa рaботa и го отсвирвaй, не си губи времето, мъже много, a сред тях се нaмирa и по някой МЪЖ!!!

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1b4c886832
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Божееее, как не понасям стиснати мъже! Аз лично не позволявам да ми плащат сметките по срещи и сама се издържам, откакто навърших 19, но много се дразня на стиснати мъже:/ Това, че не иска да сподели материалните си блага жената до себе си, означава, че и в любовта и емоциите си ще бъде пестелив и егоистичен. Най-много ме втрещи това за зяпането на други жени - никога не бих била с ТОООЛКОВА нагъл мъж! И изобщо не слушай какво ти казват хората за твоите бизнес с идеи - щом имаш амбиция и желание, ще стане! (в България най-лесно е да оплюеш другия за това, че има смелост или амбиция. Има една дума.. "завист" се казва, при такива зложелатели;) Не ги слушай:)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 76a2813e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

20.   ОТ АВТОРКАТА: За всички, които са ме критикували, прочетете малко повече в номер 6! И искам да добавя, че ако приятелят ми взимаше 600 лв. заплата нямаше да му търся пари, но при доходи няколко хилядарки, да ми плаща само кафето е друго...! И още нещо, когато се запознахме, не знаех финансовите му възможности, той старателно ги укриваше нарочно, така че не съм златотърсачка! Истината е, че вчера му намекнах, че мисля да заминавам в друг град и може би ще ни се разделят пътищата. Казах, че ще му оставя телефонната карта, която ми беше дал и той ми казва и телефона ми остави (който също ми беше дал). А най-смешното е, че тоя телефон е няква разбита стара нокиа, която е бил дал на бившата си (случайно го разбрах), после на мене и след време ще иска да я даде и на следващата, представяте ли си? !! Така ч е, каквото и да коментирате аз мисля, че моето решение вече го взех...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: a770b30279
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Номер-13. Да си се замисляла ,че плюшена играчка или нещо ''евтино'' за някои не е толкова евтино.Аз пък какво те питам,естествено ,че не си се замисляла.Вие искате в молчето със скъпите подаръци и после да се фукате пред ''приятелките си'' и в фб.Ти явно си знаеш цената ама не си знаеш стойността

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: ad1388a74a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   авторке, партньорите в една връзка наистина трябва да си помагат. проблемът обаче е, че хората възприемат доста различно помощта и степента, до която се простира тя и от която нататък започват да се чувстват използвани.
по-горе са ти написали адекватни мъжки мнения, от които можеш да си направиш извод за начина, по който най-вероятно разсъждава приятелят ти. наистина ти нямаш вина за бившата му, но и нямаш право да изискваш от него да ти помага за бизнес. щом живеете заедно, явно той плаща издръжката на двама ви, което не е малко, независимо дали му е проблем или не. и според мен нямаш причина да се чувстваш използвана.
изходът за теб е да си намериш работа и да станеш малко или много независима, защото в момента явно зависиш от него. така ще покажеш, че не си златотърсачка, която е с него заради парите му.
Ж42

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: a570665d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Искам да попитам авторката след като живеете заедно и ти нямаш работа това значи ли че той плаща всички сметки и яденето. Тоест излиза, че той изцяло те издържа, а ти пак си недоволна и алчниш за маркови дрехи и магазини. След като е купил кола за толкова пари на бившата си, значи не е никак стиснат, малко мъже дори с пари биха го направили това. Просто се е опарил и сега е по-внимателен, за съжаление отново е попаднал на поредната златотърсачка в твое лице. Може би както казаха по-горе, е искал да види, че можеш да се оправяш сама и да се стегнеш и да си намериш работа, а ти вместо да го направиш седиш и се оплакваш. Е не знам какво повече искаш - ти да си клатиш краката а той да ти снасяя пари за всичко, помисли защо си с този човек и се опитай да се промениш. Не всичко е пари, и то чужди. Ако пък ти дава пари наготово няма да имаш никакъв стимул да се стегнеш и да си намериш работа, може би това се опитва да ти покаже с поведението си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 245260a0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   По това което прочетох си правя извода, че приятелят ти не е стока. Той не те уважава. Ако бях на твое място отдавна щях да го зарежа.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: b51c94140e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   "Намекнах му на заем да ми помогне за малък магазин за козметика и ме отряза" - Уааааааааау! Аз такова финансиране от родители си не бих си позволила да поискам, та камо ли от приятеля ми.. било то и да сме женени.


Виж сега миличка, истинката любов не трябва да се заплаща. Истинската любов е безусловна!


А сега по - сериозно.
Както знаем всичко се корени в детството. Ти си расла в едни условия, видяла си определен пример => станала си такава, каквато си днес, сега. А аз (поне по отношение на парите) съм точно обратното.
Трябва да признаеш пред себе си с какво мислене си и да не даваш напразни надежди на мъже, които искат да получават безусловна обич (да не заплащат за нея). И съответно да се преориентираш към такива, на които би ги устройвало да ти помагат финансово. Знай, че от доста хора няма да получиш разбиране и подкрепа заради този ти начин на мислене => по - добре много много да не споделяш/демонстрираш, че разсъждаваш така, когато усетиш, че си сред хора, от които няма да получиш разбиране, а обратното - критика.


Аз имам две такива познати като теб, но и двете са признали пред себе си какви са (как точно желаят да получават материални облаги) и всяка от тях тихо и кротко си ч**а по един заможен семеен господин.

Всъщност аз проявявам разбиране към тях, към теб, изобщо към хора (защото има и такива мъже) с такова мислене.
Все пак всеки има право да бъде такъв какъвто иска и да живее така, както желае. Да постига целите си така, както може, както му е удобно и.т.н.

Неприятно ми е само това, че някои наранени емоционално мъже слагат всички нас жените "под общ знаменател". Но всъщност да, в случая те са глупавите, защото те не разсъждават правилно, нямат трезва преценка, трудно им е да изберат точно онова, от което имат нужда.


Осъзнай, че ти и твоя приятел просто взаимно си губите времето.

Жена, 26г.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 7a6111d5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Естествено всички обявиха авторката за използвачка...
В една връзка трябва да има взаимност и подкрепа-и не само финансова. Според мен си права (авторката) за някой дребни неща-че ти подарява евтинийки и тн-някакси все едно не му пука за теб. Но не си права да искаш "магазин". Сериозно, wtf?
За големите неща като работа и основен доход мисли сама, за дребните-вечеря, подарък и тн. да мисли мъжът до теб. Но не и обратното...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 858b901e20
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Мила, плюй си на петите докато е време! На такъв човек не може да се разчита. Парите са му по-скъпи от теб. Моят мъж е същия. Така не се живее. До 9-тия месец се влачих на работа, последния месец даже и с ишиас. Той се върна с пари от чужбина и не се трогна да каже поне този месец не работи. За детето не се трогна, цялата тежест падна на моите роднини. Нали затова е семейството, да можеш да разчиташ на някой когато имаш трудност, когато си болен. Разбира се не само финансово и морално. Затова му бих шута, да си е щастлив с парите и с прителите си! Разбира се ти си решаваш, но човек не се променя.

 
  ...

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 1c6afa5925
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Подкрепям изцяло номер 26. Стиснато звучи да не иска по повод да ти купи нещо хубаво, но магазин... това си е доста нагличко. Ти не му искаш 100лв за блюзка, а ти му искаш няколко хиляди за нещо, което не е сигурно, че ще потръгне. Толкова фирми с развита клиентела и пазар фалираха, а ти си тръгнала с чужди пари да искаш магазин. В крайна сметка, ако имаш добрите предпоставки и качества, той не ти е нужен - има банки за тази работа.
Отделно чухме какво той не е дал във връзката си, но ти си помисли какво ти даде. Мъжете харесват да се грижат за жените, но до известно време - всеки има нужда от другар до себе си и до упора, упората не е само да кажеш обичам те и да вечерята заедно. Той трябва да чувства, че и ти си силна жена.
Иначе прочетох и другите ти коментари, но ми направи впечатление хронология. Ти на първо място се възмути, защото не ти е дал пари, а видиш ли на бившата е купил кола, а после какво е отношението му към теб. За мен поне е по-нормално човек да се обиди от цялостното му отношение, но за магазина нямаш право нито да искаш, нито да се сърдиш.
Ана

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 41e0946401
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Той е заможен, точно защото е стиснат. Правил си е сметка на парите и затова има добро образование и/или добър бизнес и/или спестявания. Намери си работа, пък продължавай да си търсиш по специалността не пречи, в България 47% не работят по специалността си! След една година връзка не ти е длъжен да ти дава пари наготово! Ти никога няма да бъдеш стисната, но може би никога няма да бъдеш и заможна. Често се среща богатите да си правят добре сметката, именно така са натрупали капиталите.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 4 месеца
hash: d556590fce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Подкрепям коментар 2 !

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: af0bb9be39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   И всички вие приемате това за нормално. Съчетавате парите и любовта. А после се чудим, защо има последствия.
Моето момиче, аз съм на 40г. бих те посъветвала да си направиш анализ на базата на емоциите и отделно на финансите. Когато стигнете момента на оценяване на анализа отговорите сами ще дойдат, за да внесат яснота в обърканите представи на всички писали по въпроса.
Този човек е наясно какво представлява, а ти наясно ли си?
Вие обсъждали ли сте връзката си?
Каква връзка очаквате един от друг? Какви са качествата, които ви свързват? До тук прочетох негативи за него, а позитиви има ли?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker