Брат ми не е един от нас..държи се като богаташ :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Брат ми не е един от нас..държи се като богаташ :(
преди: 10 години, 8 дни, прочетена 2561 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 14 години. Имам брат, който е на 16. Ние живеем в едно малко градче. Да кажем, че сме малко под средната класа. Никога не сме имали кой знае колко, но въпреки това сме били щастливи всички, цялата ни рода, освен брат ми... Той винаги е искал повече, никога не му стига. Преди време се запозна с някакви богати момичета от квартал Бояна в София, които парите не си знаят... От тогава започна да се държи още по-надменно. Те дори му подариха някакви очила за 300 лева. Предполагам, че той се влияе от тях и не иска да приеме реалността, че той не е като тях :(. Не знам каквото и да направим все е недоволен, постоянно ни обижда. Казва на нашите, че са жалки, защото не са постигнали нищо в живота. Признава само хубавите коли, къщи, телефони, оригинални дрехи на Шанел и какво ли още не. Интересите му са съвсем различни от нашите. Той все едно не е един от нас, а един от тях... Исках просто да ви споделя това, защото наистина не знам как да се държа с него. Когато мама ми купи нова дреха аз му показвам, а той казва '' е ти това дреха ли го наричаш пхаха''.. Моля ви дайте ми някакъв съвет той просто се държи като абсолютен богаташ дори друмите, които използва са някакви сложни като '' фрустрация'' и други... Говорих с една приятелка за това, но тя каза, че такива хора са материалисти и, че те никога няма да се примирят с бедността. Той дори е готов да ни зареже, за да отиде при парите :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 7 дни
hash: ff1edb9f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здравей,
няма решение за проблема.
Но мога да ти кажа със 99% сигурност какво ще стане след 2-3 години - той ще стане престъпник.
От тези престъпници които изкарват много пари по НАЙ-лесния начин.

Той е краен материалист и когато навърши пълнолетие и трябва да работи - той ще работи най-лесното, най-престъпното с което да изкарва възможно най-много пари.
Ако родителите ти не са се усетили вече - кажи им го това!
Свържете се със специалист който да ви упъти как да се държите с него.

Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: 101c76829a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм момиче на 16 от София. Познавам адски много богаташки, някои от Бояна, други не. Разбирам го защо иска да е такъв, няма как да го промените. Не съм от най-богатите, но пак имам разни скъпи дрехи, обувки и телефони, даже ме мислят за богата. Една от причините брат ти да го прави е, защото богатите хора са респектирващи смисъл че всеки го е страх от тях, защото ако платят на някого да направи дадено нещо, могат да съсипят чужд живот. Другото което е, че дрехите на Шанел са наистина хубави. Той явно живее в неговия си свят, където е богат. И аз понякога обвинявам нашите, защото другите деца имат родители с бизнес и хотели., но за сметка на нова аз съм се амбицирала и уча, за да постигна нещо някой ден и аз. Интересно ми е да споделиш дали брат ти се представя за богаташ пред тези момичета и дали те му вярват, защото нали се сещаш че някой ден ще излезе истината наяве и ще му гледаш сеира как му се смеят. На днешно време, когато ходя по заведения с хора на моите години и се заглеждам по тях да видя кой какъв е и масово са с телефони за над 1 000 лева, скъпи дрехи и скъпи обувки, разни златни неща по тях и какво ли не. Живеем във времена, където парите са всичко, той иска да е като тях, нищо повече. Жалко, че това няма да го доведе до никъде. Изчакай малко, скоро ще го хванат, нали знаеш, че тези момичета ще го поканят на рожден ден и ще очакват той да поради нещо скъпо, тогава му се присмей и му кажи''айде де нали сте приятели, купи им блуза на шанел или версаче'', тогава ще се почувства жалък. Моя съвет е да кажеш на вашите да му спрат джобните, да не му купуват нови дрехи, да му кажат, че като иска пари сам да ги изкара, нека да види как се работи, нека сам да успее. Така ще започне да цени и дрехите от магазина за едно левче.

 
  ...
преди: 10 години, 7 дни
hash: ff1edb9f49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   много лош съвет от номер 2
ако му спрат парите, той още от сега ще стане престъпник!

може да бъде отложено неизбежното докато завърши!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 дни
hash: dedfe8c23b
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

4.   Питам се защо ли едно момче тинейджър ще харесва модата "Шанел" която е по скоро дамска или пък защо ще използва дума като "фрустрация" което е психично състояние... и не е присъщо за момчета на тази възраст да знаят значението й? Защо и как ще има връзка младеж от малко градче с богаташчетата в Бояна? Защо пък за богаташчетата в Бояна да е толкова важно цената а не марката на продукта бил той и очила?
И единствения отговор който открих е че темата е лъжа. Така са навързани лъжите че въобще не дават представа за описвания субект.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker