Страх ме е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Страх ме е
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 1650 пъти
Здравейте, никога не съм мислил, че ще споделя история в сайта, прочел съм някой истории и никога не съм разбирал този начин на общуване между хората. Не знам защо реших да споделя своята история или по-точно страх, може би имам нужда от това да чуя мнението на хора които не познавам, както и да е...
Момче на 25 години съм, определям се като нормален човек, минал съм през доста неща в своя живот, някой добри други лоши като всеки човек. Въпроса е следния, обичам страшно много майка си и баща си, те се разведоха когато бях малък, поддържам връзка и с двамата и съм свикнал нещата да са по този начин. Проблема за мен е, че хората са на години, доста по-възрастни са от родителите на моите връстници. Напълно ясно ми е че това е нормално един човек да създаде семейство по-рано в живота си както и обратното. Моя страх е че неминуемо наближава времето в което ще се разделя с тях, също осъзнавам, че това е напълно нормално, не ме разбирайте погрешно. Просто живея с този страх и дори и да се опитвам да мисля за нещо позитивно той отново рано или късно се появява в мен. Много пъти си мечтая да върна времето назад или си представям какво би било ако нашите бяха по-млади и можехме да изживеем всички моменти които искам заедно. Хората са живи и здрави и се надявам това да продължи възможно най-дълго, но винаги се появява този страх и това притеснение в мен. Същност дори не знам защо ви казвам всичко това и знам че е невъзможно да предам това което чувствам с думи, но истината е, че ще се радвам дори един човек да ме разбере. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: 2b913f4441
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Рaзбирaм те нaпълно! ;) Виж, вместо дa се отдaвaш нa стрaхa, че рaно или късно, ще се рaзделите, ( ще починaт) рaдвaй се нa годините, които имaш пред себе си с тях. Обичaй си ги, подкрепяй си ги и бъди около тях, доколкото ти е възможно. Трупaй спомени, зa теб, зa тях. Можеш дa прaвиш много нещa в тяхнa компaния. Нищо, че сa по- възрaстни. Кaквото им хaресвa и могaт. Рaзходкa в плaнинa, пикник....
Много се рaдвaм, че имa тaкивa момчетa, които обичaт и увaжaвaт родителите си. Aз съм женa и зa мен родителите ми винaги сa били и ще бъдaт много вaжнa чaст от животa ми. Потресенa съм от някои изкaзвaния тук из сaйтa зa отношениятa м/ у родители- децa. Щaстливец си, че имaш тaкaвa връзкa с твоите " стaрци". Aз съм водилa моите родители нa дискотекa дa тaнцувaме rock& roll;))).
И знaеш ли кaк сa им светели очите всеки път, телaтa вече не тaкa " послушни", кaкто когaто тaтко ме е учил дa тaнцувaм, но душите им го изживявaхa, щaстливи кaто децa. Нa мен ми стигaт тези усмивки. И ти можеш дa им предлaгaш удоволствия, съобрaзени с възможностите им.
Ух, aз се рaзчувствaх;)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: ed83237f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами аз те разбирам, но това изобщо не променя нещата.
И аз изпитвах подобен ирационален страх, макар че родителите ми бяха от най-младите - родили са ме когато тя е била на 21, а той на 25. Изпитвах го, докато майка ми един ден не се разболя от рак и за 2-3 месеца от диагнозата умря. Тогава преживях жесток срив и после катарзис. Сега изобщо не изпитвам подобни глупави страхове, дотолкова, че дори за моята собствена смърт не ми пука изобщо - знам че някога ще дойде. И не - не съм в депресия, та всичко да ми е безразлично, напротив - чувствам живота по-силно от всякога, опитвам се да общувам пълноценно с баща си, а не да чакам последния момент, радвам се на всяко малко хубаво нещо, гледам децата си с удоволствие и общувам постоянно с тях.

Може би и при теб трябва да се случи нещо подобно за да помъдрееш, за да "минеш от другата страна" и да видиш, че не е толкова страшно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker