Жена ми е постоянно агресивна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121564)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18620)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Жена ми е постоянно агресивна
преди: 9 години, 8 месеца, прочетена 2759 пъти
Здравейте приятели. Моят въпрос е как да се справя с това нещо, като започнем да чистим или да правим нещо заедно винаги се стига до там че се караме. Чакаме бебе живеем заедно от два месеца и винаги когато правим заедно нещо било то готвене и прочие се стига до лавги, все нещо не съм направил или съм бил повърхностен, при положение че се опитвам да и помагам с каквото мога когато не им помагам пък сама се оправяла с всичко и пак мрънкане. Благодаря предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 8 месеца
hash: e174ff1988
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Просто е агресивна, защото има бебе и я кара на агресия.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: af334485c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Може би от хормоните, тъй като е бременна. Но ако от самото начало на връзката ви е такава, тогава защо си с нея и сте си направили дете. Говори с нея, че не харесваш поведението й, разбери, каква е причината, ако можеш по-диликатно, може би и ти имаш някаква вина без да го осъзнаваш. Ако нещата продължават, по-добре се разделете, като естествено поеми отговорност за детето.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: dcf38712e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въпроса е, и преди бременността ли е била такава?
Може би се ядосва, защото тя е бременна. И се ядосва, затова, че я караш да чисти при положение, че е бременна. Съветвам те да седнете и да и обясниш, че колкото и да се карате, колкото и да се нервирате, чинийте няма да те измият сами. Също така нервирането и ядосването вредят на бебето, следващият път, когато се ядоса, просто отиди и я целуни, прегърни я и й покажи, че я обичаш и я нямаш за даденост, а че тя наистина е част от живота ти.

Лек ден и късмет!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 65f6215e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   опитай се да разбереш КАК ТОЧНО тя прави нещата и да ги правиш ТОЧНО така. освен това: правиш ли ? комплименти как се разхубавява, питаш ли я как е, тежи ли ? да е бременна, интересуваш ли се от движенията на бебето и от прегледите, от избора на име, от креватчета и биберони? не я оставяй сама там, детето е твое, нали? и най-важното: жената е мрънклива когато не е доволна, т. е. недей само да спиш нощем ;)

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7da3b2cf2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   доста малко си написал, за да се прецени ситуацията. най-важното е - дали винаги си е била такава, защото си има вечно недоволни и скандалджии хора или е просто период, свързан с бременността. ако е второто, опитай да изгладиш нещата като си поговорите, че периодът е труден и за двамата, тъй като е свързан с промени, но тъй като се обичате, ще се справите заедно.
ако обаче е първото, се страхувам, че изборът ти на жена е бил такъв и трудно може да се очаква положителна промяна.
Ж43

 
  ...


...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: c87f969d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Докато не спре да кърми, хормоните и все така ще бушуват, свиква се, няма страшно, просто я разбери, не е виновна

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: e655b2e6d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Подкрепям мненията горе. Но още преди да се срещнете ли си беше агресивна. Вероятно е от бременността да е! Но е вероятно и да си е такава. Седнете и поговорете. Кажи й, че правиш всичко по силите си и не ти харесва нейното отношение към тебе.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 4526c6fd32
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Така е! Пуснеш някого в живота си, а се окаже, че си си пуснал таралеж в гащите!

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ab4525b49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мисля, че знам защо е такава - казваш, че живеете заедно от 2 месеца - еми, твърде рано за да мислите дори за бебе, което ме кара да подозирам, че е станала белята и сте се взели. Ето за това е агресивна, защото не е взела решението си в живота сама - да бъде бременна и да се задоми, а съдбата е решила вместо нея.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 8948ca2c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Освен бременностa с всичките и " екстри ", все пaк сaмо от двa месецa живеете зaедно. Тепървa ще имa дa се опознaвaте, нaгaждaте и прaвите компромиси. Ние със съпругa ми много се кaрaхме първaтa годинa ( преди цели 12 год. ;))) и двaмaтa сме живели сaмостоятелно преди товa, с изгрaдени вече нaвици. Почти зa всичко свързaно с домa ( чистене, ремонти ) сме се кaрaли. До вторaтa годинa вече и двaмaтa се бяхме понaгодили към вкусовете и рaзбирaниятa нa другия, a сегa сме кaто сиaмски близнaци, рaзбирaме се сaмо с поглед. Тaкa че, дерзaй!
Всичко ще е ок с мaлко време и повечко търпение от твоя стрaнa, имaйки предвид и че е бременнa и хормоните и сa кaто в центрофугa в моментa. Но все пaк, когaто е спокойно, говори с нея, кaзвaй и че рaзбирaш, че прaвиш кaквото и кaкто го искa доколкото можеш, но не ти хaресвa отношението. Дa не остaвa с впечaтление, че нaчинa е тaкъв...
Семейно щaстие и здрaво и щaстливо бебче ви желaя! ;)

 
  ...

...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ca9d072690
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А представи си, ако ти беше богомолка, тя щеше да те изяде още на първият секс. :D

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: f083169d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Моят приятел е като нея, каквото и да правим заедно - секараме. Реших проблема, като сега си помагаме, но по различно време. Аз чистя стаите и готвя когато го няма! Когато почива, а той работи на смени - той готви, пуска перална и други битови неща. Просто си помагаме, но по различно време!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 7880c416c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Значи ако е агресивна, няма право да живее, така ли? Знаете ли че агресията може да се дължи на някоя болест, за която дори и самата тя не знае? Или за хормонален дисбаланс, развит по време на бременността?

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 16fd6e4e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Жената е бременна, хормоните и направо за пощурели, нормално е да не се държи както обикновено. Така, че прояви разбиране и се опитай да избягваш конфликтите, защото тази нейна избухливост влияе зле и на бебето. Като роди и хормоните и се нормализират всичко ще се оправи.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b50543d719
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Добре бе хора, живеете заедно от два месеца и вече чакате бебе. Защо бързахте толкова? С един човек трябва да поживееш поне година, за да разбереш подходящ ли е за семейство и съвместими ли сте. Не тепърва след като направите детето, да се чудите що не можете да се търпите, когато посегнете да направите нещо вкъщи заедно.

Както и да е - след дъжд качулка. Направили сте го вече детето. В момента вече единственият ти избор е да си безкрайно търпелив и да опиташ да проявяваш разбиране спрямо нея и реакциите и. И опитайте да обсъждате всеки път когато възникне конфликт нещата - кой как се е почувствал, какво си е помислил, защо е реагирал така, а не иначе. Компромиси - друг начин няма. Нормалното е първо да са изгладени тези неща в съвместното съжителство, да сте си се напаснали с времето и тогава да пристъпите към правенето на дете, но при вас явно нещата са наобратно и ще се наложи по трудния начин да си свиквате. Много търпение, взаимно разбиране и разговори е рецептата. Успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker