Семейството или любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейството или любовта
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 1765 пъти
Здравейте! Аз съм 22-годишно момиче (студентка последна година) имам голям проблем с родитителите си. Баща ми работи в чужбина, майка ми е на сезонна работа, а сестра ми е ученичка-8кл.

Макар че съм пълнолетна, майка ми непрекъснато се заяжда с мен-до колко часа имаш лекции, телефона не може да звъни-кой се обажда, когато съм пред компютъра все гледа към монитора, след 20:00 часа не мога да изляза(даже да изляза няма с кого, нямам приятели -това е другия проблем... )и т. н.

Преди 7 години се запознах с едно момче по Skype от Турция и 3 години бяхме много добри приятели (само пред компютъра)и след това предложи и дойде в България да се срещнем. Вече от 4 години сме гаджета, а от 1 година -годеник.

Моите родители не одобряват нашата връзка и много тормозят- физически и психически и не знам какво да правя. Ние си обичаме и нямаме намерение до прекраим тази връзка. Искам да се преместя в Турция да живея при него обаче майка ми плаши, че ще откажи мен, никога няма да ми прости;
ще забрани и сестра ми да се види с мен; ще получи инфаркт и сестра ми ще остане сираче и много други подобни приказки....

Той има българско гражданство, не е заедно с мен заради това. Туркиня съм.

Ако се преместя в Турция дали наистина ще се откаже от мен, дали ще ми прости? :/ :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3bd08e8114
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Естествено, че ще ти прости, ти си и дъщеря, особено като му родиш дете. И мен ме заплашваха така, ама омекнаха на края.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f155fca5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не бива да живееш с родителите си на 22 годишна възраст. За да имаш спокойствието, което търсиш, трябва да си самостоятелна и независима финансово. Намери си квартира, работи почасово, сама казваш последна година, което е добре т. е. скоро ще можеш да работиш и по специалността си. Майка ти е с други разбирания от твоите, живяла е в друго време, личи, че е властна жена, което е много стресиращо за теб. Тя може да си те обича, защото ти е майка, но съм сигурна, че сама не осъзнава колко пагубно ти влияе на психиката. Сама казваш, че нямаш приятели. Замисли се колко неща си загубила заради родителите си. Недей да се караш с тях обаче. Прости им. Те си имат своите виждания за света, но ти трябва да разбереш, че си отделен индивид, който има силата да прави каквото пожелае. Но аз знам защо не си го направила, чувстваш се неуверена и затова стоиш при майка си. Е, сега си носиш последствията. Като сложиш на кантар двете - да се скапваш от работа и учене, но да си независима, и да живееш при майка си на сигурно, но пък тя да те контролира отвсякъде... ами това е бил твоят избор. Родителите понякога казват крайни неща, които не мислят. Едва ли ще се откаже от теб, но ако действително го направи, значи има някакво психично разстройство. И дори да го направи, според мен след години ще се усети, че не е била права. Представи си се със семейство с твоя приятел-бъдещ съпруг, надали майка ти няма да иска да види внуците си, нали? Луда работа. Аз на твое място щях да съм 'дим да ме няма' на секундата. С тази разлика, че се изнесох от нас още на 19 и никой не ми се бърка за нищо, а само ме поздравяват за успехите ми. И да, всичко хубаво се постига с цената на много, ама много нерви и труд също. Но си заслужава. Определено повече от това някой друг да контролира живота ти, вместо ти самия!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b349653e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторката; Моля, дайте ми още съветил. ;(

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker