Само проблеми с жена ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Само проблеми с жена ми
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 3039 пъти
Не знам какво точно заглавие да поставя на тази тема. Нямам думи. Много ми тежи и съм много объркан. Моля без сърказтични коментари.
Аз съм на 28 години. С, , жената" сме заедно от 8 години. Много исках да имам дете и преди 3 години желанието ми се сбъдна. От тогава започнаха проблемите. Детето беше на една годинка когато я хванах, че си пише с някакъв циганин във Фейса и си говорят, че се харесват, че той я вика да живее с него в София заедно с моето дете и т. н. т. През всичкото това време тя постоянно говореше с майка си (вече не сред живите) по телефона за да й се оплаква, че не й е приятно в моята къща защото баба ми е перфекционистка и обича чистотата, възпитанието и... въобще моята баба е златен човек. Да но за рода на жена ми не може да се каже същото. Точно обратното. В тях е уникална мизерия и възспитанието на роднините й е буквално като на диви селяни. Майка й пък я учеше че щом не й харесва няма никакъв проблем да ме остави защото и тя се е развела с две деца и не й е било трудно.
Половин година по-късно тръгнах по служебни ангажименти и по едно време баба ми ми звънна да ми каже, че жената си е нагласила няколко чанти багаж и заедно с детето си тръгва от нас. Така и не разбрах причината. Отиде на село при баща си. Тогава там се подменяше водопроводната мрежа и имаше майстори от един далечен град, които стояха там 10 месеца. Една вечер бях взел детето в нас, а тя използвала случая да се напие, да отиде в квартирата на най-големият пумияр от майсторите, да се доналее до неадекватност там и след това да правят секс навън насред тротоара(всичко това тя ми го разказа след това).
След това само и само да не остане детенцето ми далече от мен се съгласих да си изоставя хубавата голяма къща и да отида с нея да живея в наследствената й гарсониера в на 40 км. от нас защото искала да живее в по-голям град защото в моя град САМО СПОРЕД НЕЯ е скучно и тъпо. Живеем и се тормозя там вече една година. Сега пък проблемът е че докато правехме секс всяка вечер, от месец насам ми отказва и заспива или си измисля, че е болна и това ме вбесява. Загуби се и последната причина да имам някаква полза и нещо хубаво с нея. Започнах да си мисля, че вече няма никакъв смисъл да живеем заедно. Нищо чудно пак да си е намерила някой нов боклук защото тя все такива ги избира. Ако не е детенцето ми ще си натоваря обратно вещите, които купих за нейният апартамент и ще си тръгна, но не мога да позволя да живея без детето си пък и ме е страх да го оставя сомо с нея защото тя не може да мисли и да си подрежда живота. Също така според мен не може да се грижи за него и ще му навреди.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 00c33724b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Според мен единственото решение е да се разведеш с този човек и да си вземеш детето. Не си първият, не си и последният, който ще направи грешка. Говори обаче предварително с адвокат да знаеш как да организираш всичко, така че съдът да препише на теб детето, но имаш добри шансове, ако докажеш със свидтели, че тя консумира алкохол, хубаво е да няма трудов договор и условия да гледа детето - вземи си всички неща, включително бойлер и уреди отмъкни, дори да не си ги купувал, нека докаже, че не си :)
Ако имаш приятел с бус - изпразни цялото жилище наред с посудата. Нека доказва, че си го изпразнил!
Иначе твоята грешка я правят доста хора, предимно мъже, защото се заслепявате от секса и красотата. Жените мислим по-стратегически и избираме внимателно бащите на децата си, защото имаме ограничен брой опити. Ти например си на 28 годинки, разбира се, че ще можеш да създадеш друго семейство с деца...
Не виждам защо си се спекал и ходиш зад задника на тази ненормалница. Съпругът ми на младини е бил направил същата грешка и се е развел с асоциалната си жена с две деца, оставил ? е децата и те сами после са дошли да живеят с него и с нищо не им е навредил разводът - напротив, просто имаха къде да се махнат от майка си. Твоето дете е малко за това, но пък имаш шансове в съда да си го вземеш. Не си принуден с две думи да лижеш и мажеш на тази психично болна жена. Има и последна възможност - тя да се съгласи да се лекува при психолог, но не вярвам, че ще се съгласи, защото такива жени обикновено виждат вината само в мъжа. Няма иначе как да навредиш повече на детето си - да е с тази жена в един дом е най-голямото наказание. Мисли как да го вземеш при себе си..., а ако не стане поне спаси себе си, защото не помагаш изобщо на детето си като киснеш с нея. По-добре да се прибереш в дома си, да направиш нормелен дом и семейство, в което един ден твоето дете може да намери свои дом, защото най-късно на 10 г. детето има правото само да избира при кой родител да живее и тогава най-късно жена ти е бита карта, защото никой човек няма да избере лошото пред хубавото, но ако останеш с нея, ти ще си точно толкова виновен като нея за пропиляното детство на това дете, а и за пропиляния си живот.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: caa2afb772
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aко сaмо " боклуци " избирa женa ти , ти кaто къчaкъв се вписвaш сред нaвaлицaтa?
Съветът ми е дa си прочетеш постa , няколко пъти!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 14e3928ebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ето какво:

Говори с юристи относно проблема ти. Ще ти излезе скъпо, но наеми поне 2-3 за да ти е по-силна позицията. Кажи им че те естрах да се разведеш с нея защото смяташ, че тя ще спечели делото за попечителство над детето, поради това че по принцип жените печелят такива дела и че ако спечели, може да ти ограничи достъпа да виждаш детето си. Обясни им доводите ти защо мислиш че детето би било в опасност ако остане при нея. Разкажи им за глупостите й и начина й на живот и дори ако имаш възможност направи снимки, клипове когато е агресивна. Особено ако проявява агресия или немърливост към детето ви. Това ще са ти козове. Ако има вариант някой да проследи жена ти или ти да я проследиш и да я хванеш че ти изневерява, като направиш снимков/видео материал, то тогава може да го използваш и него в съда, а стейтмънта ти би бил че искаш развод и попечителство над детето защото майката като няма изградена ценностна система и морал, няма как да възпита по нормален начин детето, за да бъде пълноценен гражданин на България. Общо взето последното звучи дори някак странно написано, но използвай всякакви такива психологични трикове за да може всеки път да изпъкваш пред нея и да възхваляваш себе си, докато изтъкваш недостатъците й, като ако са прикрепени и със базов материал, то тогава шанса да НЕ вземеш попечителство би бил минимален.

Въпреки че и ти не си стока, че те е крепял предимно секса със жена ти, все пак се надявам да си по-добър от нея, макар и да си използвач, интересчия и обсолютен НЕ мъж.

Дано това което съм написал по-горе ти помогне, а детето да израстне в среда която ще е благоприятна за израстването му.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b27a247714
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   така както описваш нещата, няма шанс да живееш нормално с тази жена. не знам как си я избирал и си живял с нея 8 години, че и си я избрал за майка на детето си.
не виждам начин нещата да се оправят, ако всичко написано е вярно. тя нито те уважава, нито те обича. разделете се, но се посъветвай с адвокат за родителските права над детето.
Ж43

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 52f76ea806
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 1, много благодаря за коментара. Последният път като избяга тя аз ходих при двама адвокати, но и прашинка надежда не ми вдъхнаха. Едната даже си каза директно колко пари да й занеса за да внесе документи пък какво ще постигнем не се знае... А другият ми каза, че е много много трудно съд да присъди детето на бащата. Между другот съм забравил да напиша, че нямаме сключен брак.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1c1a8dce1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Колега, твоята предишна тема съм я запомнил точно заради частта с тротоара и майсторите ;)
Тук обаче си пропуснал да споменеш на драгите читатели, че преди булката и ти си кръшнал с една кака, ако си спомням добре... И още там, в старата темичка, забутана някъде в последните страници пишеше, че жена ти като научила, решила да ти го върне и затова отишла при майсторите...
Допускам че има някакъв малък шанс да си е измислила, просто за да се чувстваш не добре. Но явно нея още я боли от това, че си предал доверието й.

Ето я темичката бе:
http://spodeli.net/4/story-15496.html
:)

Хората по горе са ти написали - или оставаш с нея или оставяш нея, ти си прецени. Прецени сам, защото това си е твоят живот и твоите решения.
Успех и пиши какво се случва :)
XII

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 52f76ea806
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От автора до номер 9. Тогава беше еднократна случайност,която не се е случвала преди и след това и честно да си призная се чудя как съм могъл да напиша такава глупост тогава.Жена ми не е разбирала за това,а колкото до нейната случка освен,че тя ми разказа,хванах натясно и жребецът,който също ми разказа всичко дори с повече подробности.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 552528b881
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Щом и aдвокaти не сa ти вдъхнaли " прaшинкa нaдеждa " , aвно е че , много информaция спестявaш/ изкривявaш или откровено си лъжеш. Сaмо искaш дa те " гушнем " мaлко виртуaлно и дa те потупaме по глaвицaтa. Е , хaйде - гушнaт си! Женaтa ще си гледa детето , нямa тaкивa филми , ей тaкa дa и вземеш детето. И от цялото писaние , нa мен ми се струвa че , не ти е толковa зор детето, колкото си си помислил че , нея държиш в " кърпa вързaнa "и сегa те е изненaдaлa че , може и без теб.
Просто си поредния , дето си помислил че , " семкaтa " му дaвa изключителни прaвa върху животa нa някоя женa , ....объркaл си се.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 16ec528ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   N 9 това наистина е той!

Да изневеряваш на жена си докато е бременна?
С госпожи 15 години по-големи от теб..

Господи, до къде сме стигнали!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 16ec528ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Моя коментар е последният.
Искам да добавя, че този човек не заслужава дори тази селска пръчка.
Жал ми е за детенцето.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d5c5129a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Няма читав адвокат, който да ти обещае как ще приключи едно дело- т. е. в твоя полза. Хонорарът на адвоката се плаща ВИНАГИ предварително без оглед на изхода на делото. Минимумът е определен в наредба за адвокатските хонорари. В твоя случай делото трябва да е за попечителство над детето и издръжка. Ти нямаш брак, нямаш какво да делиш, макар че фактическото съжителство май се приравни към брак с всички последици от това. Не е невъзможно да ти присъдят детето, защото се гледа неговия интерес, не този на родителите. За съжаление то е малко и не може да се взема под внимание неговото желание. Така или иначе консултации с адвокат са ти задължителни, но казваш истината, а той вече ще решава как да действа и доколко имаш шанс да спечелиш. Консултацията е 20 лева. Но ако №9 е прав става малко тъпо, не мислиш ли? Освен това причината за проблемите в една двойка никога не са само у единия от партньорите.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b12525762b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Защо не се разведеш с нея и не вземеш правата ?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 53c51c6488
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Проблемите си ги започнал ТИ!

Доказателството:
"25. Автора. Вече мина доста време откакто писах тази тема. Детенцето е на 2 годинки и половина-красавица на света. С жената се преместихме в областен град защото изведнъж реши че не иска да живее в моята къща, а в една тъпа малка гарсониера останала от майка й. Принудих се да ида там защото беше избягала с детенцето ми. Сещате се че съм готов на всичко за детето. Истината е че не съм имал връзка с друга жена откакто писах темата, но... Миналото лято когато майката на детето ми избяга имаше в селото на баща й бригада с майстори, които подменяха водопровода на селото. Един ден аз тръгнах служебно за друг град. Имах работа до след обяд. През това време тя си хванала пътя и багажа и отишла при баща си. Без повод и причина. Ходех два пъти в седмицата да вземам детето при мен и да го връщам. Когато ходех тя все ме чакаше уж на центъра за по-удобно и все близо до тези майстори (след работа сядаха по тротоарите да се наливат с бира). Не можах да издържа да виждам дъщеря си само два дни в седмицата и взех да се моля на жена ми да се върне. Условието и беше да не живеем в нас, а в грозния апартамент на майка й. Съгласих се. Тогава тя ми призна как когато детето е било в нас с мен тя е излязла сама на центъра на селото около майсторите. Изпила е 3 бири и уж си тръгнала. В същото време си тръгнали и трима от майсторите да се прибират към квартирата си. По пътя забелязали, че е пийнала и взели да й настояват да иде с тях да пият по някое уиски. Не след дълго тя се съгласила. Към 4:00 тръгнала да се прибира и единият предложил да я изпрати... Не ми се пише вече в подробности, но легнали по пътя на един тротоар и взели че се наебали като най долнопробните мърши насред улицата. Стискам зъби за тази случка само заради детето и се миля като порасне малко да предпочете да живее с мен, а тази мърша да върви да се шиба по тротоарите с първия срещнат както преди. Падне ли ми от сега нататък възможност да й изневеря няма да пропусна! "

http://spodeli.net/4/story-15496.html

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 952a9f9c89
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Пак казвам,че се случи един единствен път и никой не е разбрал за това.А на Номер 11 мога да се прекръстя,че нищо не спестявам и не лъжа.Какъв ми е мотивът да лъжа?Нито познавате мен.Нито пък жената познавате,че аз да ви говоря лоши неща за нея за да ви разваля мнението за нея.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 53c51c6488
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   И като не е разбирал никой, не е грях, така ли!???? А това, че пак си искал!????

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a04215d270
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Каквото повикало, такова се обадило. Ти сам си си сложил етикета, че жена ти избира само боклуци. Сигурно си докарал жената до лудост, накрая на поста си пишеш, че нямаш полза от нея, ти да не се намираш на пазара? Твоето дебнене и мрънкане е отблъскващо. Има една поговорка, не вижда гредата в своите очи, а сламката в другите и как може да искаш морал от ние, като ти не си стока....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker