Умирам от страх - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121373)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Умирам от страх
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2406 пъти
Здравейте!
С риск да създам мнение на нискообразована и неинтелигентна личност, реших да издам историята си пред вас. Смятам, че анонимността е най-важната причина да се реша на подобен вид дейност.
На 19 години съм. Цял живот съм била доброто момиче, зубърката от американските филми. Имах двама сериозни приятеля, а връзките ми бяха съответно 2 и година и половина. Половите ми контакти бяха само и единствено с тях. Уви, имах и все още имам редица финансови и други проблеми в личен план. Може би това ме накара да извърша една огромна необмислена и глупава постъпка - спах с едно момче. Бяхме приятели и една вечер просто нещата се случиха. Случи се през ноември. Цикълът ми закъсня 5 дни, направих тест, който беше отрицателен и след това менструацията ми дойде. Попринцип е съпътствана с ужасяващи болки, но тогава беше сравнително поносима с доза болкоуспокояващи. През декември също имах цикъл. Имаше моменти в месеците, в които се чувствах отпаднала, гадеше ми се за може би 2 или 3 дни, но до тук. Странното е, че започнах да напълнявам по празниците, въпреки че се хранех относително по един и същ начин. От известно време червата ми къркорят. Може да прозвучи зряло и необмислено, но когато лежа и си гледам корема, пулсът ми или не знам какво всъщност е това постоянно движение се мени. На моменти е до пъпа ми, после се мести нагоре и наляво, след това надясно, после идва в центъра на корема ми. Сякаш усещам нещо да се движи в мен, но същевременно това е пулсът ми. От друга страна, червата ми постоянно къркорят. Нямам някакви признаци за бременност - не ми се гади, нямам чести позиви за уриниране, нито гърдите ми са нарастнали. Дори цикъл имам сравнително редовен, съпътстяащите го болки и трайността му е същата. Знам, че ще получа съвет да си направя тест за бременност, но изпитвам ужас какво ще се случи. От друга страна, изчислих, че ако евентуално съм бременна, трябва да съм в 16 седмица, тогава не би тррябвало да усещам движения на плода, нали? И ако просто си внушавам някакви работи, дали нямам някакво по-сериозно заболяване с оглед на нещата, които споделих? Хубав ден ви желая.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6921baf972
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, предпочиташ да се ужасяваш без тест за бременност и с филми в главата или да разбереш дали си бременна веднж за винаги и евентуално да се ужасиш веднъж!!??

Ако си, и с тест и без тест все някой ден ще разбереш. Но без тест би било вече късно...

Извод- стига си се тръшкала и офлянквала, направи си нов тест, макар, че едва ли ще е положителен! По-добре също така си виж и храносмилателната система!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5264c27b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това състояние се нарича метеоризъм. Прочети малко за него в нета и всичко ще ти се изясни. Има лекарствени продукти, които се купуват без рецепта точно за това състояние.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 52a433bcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не си бременна. Цветната бременност е нещо по-различно от това да ти идва сравнително редовно. Самата кръв е много по-малко и е или блиедо розова или кафяво и е много краткотрайно.
Въобразяваш си, но за твое спокойствие си купу един шуър-чек.
Защото ако си бременна, трябва да знаеш

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 44a0e824a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   В 16 г. с. не е никак задължително да усещаш бебето. Аз съм в 16, втора бременност и не го усещам, та камо ли да виждам по корема си движенията му. Номер 3 е прав/а за цветната бременност. Така че вземи наистина да си направиш един тест и спрямо резултата-отивай при съответния лекар.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7ea3ce7e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не си бременна, можеш да не си правиш и тестове. Прочети внимателно що е то цветна бременност. Тя се развива извън матката и понеже в тръбите няма много място обикновено тръбата (поради нарастващия плод) се къса със страхотна болка около 8-10 седмица. Получава се перитонит който без лечение е фатален. Ти не си там.
Големи драми правиш без причина. Вероятно не харесваш момчето с което си спала, но в момента проблем нямаш.
А иначе притеснението ти е довело коремни и чревни разстройства. Това ще премине ако за 1 седмица ограничиш мазните и пържените храни.
Спокойно.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4e64b749c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   №5, има разлика между цветна и извънматочна бременност. Недей да пишеш глупости. Втората задължително не прос
ъществува, защото единственият орган, който се разтяга, с растящото бебе е матката. Ако е изън нея бременността винаги завършва още в началото. А цветната бременност е състояние, в което в датите на цикъла се появява малко кафеникаво течение, но не е цикъл, мноого по-оскъдно е. Тя, цветната бременност изобщо не е проблем за износване на бебето до края и раждане. Защото плодът е в матката, не извън нея.
Иначе авторке, явно си тийнейджърка, което обаче не променя факта, че не си много образована - имаш 2 цикъла и се питаш дали не си в 16г. с.? !? Стига, бе! Много ми е смешно, всеки МЦ започна да се бърка с цветна бременност. То, ако беше така. И просто иди на лекар!
МЦ е състояние, в което лигавицата на матката се изхвърля в резултат на НЕОПЛОДЕНАТА по време на овулацията яйцеклетка. Затова, ако има оплождане той спира, проосто защото нямакакво да излезе през влагалището от матката.
Оф, хора, има достатътчно литература, четете.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 74ac28facb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това, което виждате да пулсира в областта на пъпа е коремната Ви аорта. За да го виждате, значи сте по - слаба. Не се притеснявайте, нормално е.
А това, което Ви се струва, че се движи - са движението на червата от газове.
Не сте бременна! Успокойте се! Стресът също е фактор за проблеми със стомаха.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ffb82a3e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Най-вероятно просто си внушаваш, но колкото и да си ужасена, направи тест. Защото ако белята вече е станала и да си ужасена и да не си, все тая, ами по-добре да се ужасиш веднъж, но поне да разбереш със сигурност, отколкото да живееш в някакъв постоянен страх и да се вкарваш в някакви филми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker