Семейството ми ме третира като уличница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Семейството ми ме третира като уличница
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2078 пъти
Не знам как и от къде да започна. На 16г. съм, семейството ми е заможно, занимават се с успешен частен бизнес. Откакто се помня съм свита и срамежлива. Не че съм съвсем като някой аутсайдер, но не съм от бъбривите - когато не ме питат, не говоря. Досега не виждах да има някакъв проблем, но онзи ден си дадох сметка, че не винаги мълчанието е злато.
Та, във въпросния ден имахме гости - едно приятелско семейство на наште, което, доколкото разбрах, също имало бизнес. Общо взето всичко изглеждаше напълно нормално. Оказа се, че съпрузите си имат син, за когото аз разбрах едва когато го видях в дома си. Запознахме се, оказа се, че той е на 20г. Общо взето се държа много мило, поговорихме си малко и в крайна сметка ми се стори много приятен. После след вечерята въпросното момче седна до мен и за моя изненада ме придърпа към себе си и ме прегърна, сякаш сме някоя влюбена двойка и то пред очите на родителите ни. Но най-стряскащото беше, че никой от тях не каза нищо! Всички видяха как той най-нахално ме прегърна, сякаш ме беше "поръчал" за вечерта, но никой нищо не каза, всички се държаха, сякаш това беше напълно нормално.
Аз постоях няколко мига в недоумение и едва след това съумях някак си да се дръпна и да стана. Тогава баща ми се обърна и ме попита "Къде си тръгнала? " От тона му разбрах, че изобщо не е доволен от постъпката ми, което още повече ме изненада. Имах чувството, че се намирам в чужда къща, при непознати хора. Баща ми гледаше гневен и после каза нещо от рода: "Сядай обратно, никъде няма да ходиш! " Аз бях толкова стресната, че не посмях да кажа нищо и понечих да се върна на дивана, но исках да седна по-далеч от мъжа. Да обаче вместо да ме остави да мина покрай него, той ме хвана за ръката и пак ме дръпна към себе си и миг по-късно аз се озовах в скута му. Стана ми ужасно неудобно, идеше ми да скоча и без да питам никого, да избягам от стаята, но не посмях, защото знаех, че после ще има големи разправии вкъщи понеже щях да изложа родителите ми пред гостите.
Да, обаче това не беше краят. Онзи започна да ме опипва. Откри врата ми и започна да ме докосва, после се заигра с деколтето на блузата ми и на никой от възрастните това не му правеше впечатление. (Те гледаха телевизия и си говореха и само от време на време поглеждаха към нас. ) Чувствах се като някаква робиня, с която "гостът" можеше да прави каквото си иска. Честно казано от една страна ми харесваше, че онзи мъж ме докосваше, но в крайна сметка и аз си имам достойнство и не ми беше никак приятно да бъда третирана като някаква марионетка.
Докато траеше онзи около половин час, в който буквално бях в ръцете му, цялата се бях сковала от ужас. Не можех нито да мръдна, нито да кажа нещо. Просто ми се насъбра наистина много. Почувствах се още по-гадно, че родителите ми не направиха нищо. Знам, че има и по-лоши родители, които зарязват децата си без да им мигне окото. Оценявам, че все пак родителите ми се грижат за мен, но това някак не мога да го преглътна...
Но може би най-фрапиращото дойде, когато гостите си тръгнаха. Не исках да се залъгвам затова сама на себе си признах, че онзи мъж наистина ми хареса. Той ми хареса още когато се запознахме и може би ме заболя толкова много точно защото след това нещата се развиха по този ненормален начин.
После цялата нощ не можах да спя и се питах защо нещата се получиха така, да не би аз да казах или направих нещо грешно? На другия ден се опитах по заобиколен начин да попитам майка ми защо вчера нещата се случиха така, а тя, сякаш не беше станало нищо странно каза нещо от рода: " Ее, ти пък едно момче не можеш да погледнеш... "
Доколкото разбрах семейството пак ще ни идва на гости или ние ще отидем в тях. (Не разбрах точно. ) Страхувам се, че онази вечер ще се повтори, защото не спирам да мисля за онова момче и осъзнавам, че съм го харесала повече, отколкото предполагах, знаете - кестенява коса, зелени очи. Не искам онази вечер да се повторя, но не искам и да злепоставям родителите си. Моля да ми дадете съвет как да постъпя следващия път. Не ми хрумва нищо, както ви казах аз съм много стеснителна и точно заради това не посмях да кажа нищо. Надявам се да ми помогнете. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5261868045
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Звучи ми измислена. Родителите ми няма да позволят на някакъв непознат глупак, чийто име дори не знам, да ме опипва, сякаш съм му любовница.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 507d9d236a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не, семейството ти те третира като бъдеща жена на този младеж, можеш да си сигурна. Те искат да го оставят да те хареса, както и ти него. Всичко е ставало пред тях и те са били спокойни, защото са преценили, че е подходящ за теб. Ако се харесате взаимно за родителите ти това означава, че на този етап можете да сте приятели, а след няколко години защо не и съпрузи.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1b537552d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Както го описваш, родителите ти май не са с "български" традиции, ами малко по-... "южни"... моите съболезнования.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3b97c3875c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако историята е истинска, трябва да настояваш да говориш с вашите и да искаш обяснение за поведението им. Възможно е вашите да са зависими финансово от другото семейство и да са се разбрали да бъдеш със сина им, за да се заздравят отношенията. Подобно на уредените бракове в някои държави. Което, разбира се, е доста гнусно...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f8e3fa3bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   "Успешният бизнес" да не е "бране на джилезу" или закърпване трътките на "порядъчни мюсюлманки" преди брака им?

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 270a488aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не усещаш ли, че искат да те чифтосат. Явно са ти го избрали за жених и той те тества. Да не сте мюсюлмани, при тях още съществува този обичай, да се сватосват предварително.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 15fd010284
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Или си свободна или вещ ! Ти си избираш . Хората умират за свобода , следователно тя е по скъпа от пари,приятели та дори и родители.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d6191f6e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Момиче за мен ти си виновната. Просто кажи, това не ми харесва, не, не искам това или нещо подобно. Не означава, че когато ти хареса някого трябва да му позволяваш всичко, а особено, когато го виждаш за първи път. Не обвинявай родителите си, може би са помислили, че това ти харесва и да не са искали да ти се бъркат. Просто трябваше да си дръпнеш ръката си или ръката му и да седнеш нормално до него, ако и това не помогне можеше да го дръпнеш на страна и да му кажеш, че това отношение не ти харесва или нещо подобно.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: a8edb4d314
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Най-вероятно родителите ви имат планове да ви съберат. В 21 век да принудиш някого да се ожени заради бизнес интереси е голяма глупост, но на мен поне на това ми прилича. Явно родителите ви имат общи бизнес планове и са решили, че ще е страхотно за бизнеса им, ако се сродят... луда работа! Ама аз съм чувала за няколко такива уредени "бизнес" бракове и да ти кажа младите хич не са щастливи. Така, че проучи нещата и ако се окажа права, ясно заяви на вашите, че не си разменна монета и няма да се жертваш заради техния бизнес. Сигурно ще стане голяма разправия, ама съгласиш ли се ще съжаляваш! Не знам дали съм права, ама на мен точно на това ми прилича. "Дайте да запознаем децата, че след няколко години да ги оженим. " Добрата новина е, че си само на 16 и едва ли ще те насилят да се омъжиш веднага, така, че ще имаш време да се измъкнеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker