Странна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Странна история
преди: 8 години, 9 месеца, прочетена 2244 пъти
Странна история

Която започна през 2009 година и все още е актуална.
Аз съм на 32 години и имам по голям брат който е на 38 години
историята е свързана с брат ми той през 2009 година се запозна с първата си
приятелка която тя тогава беше на 29 години през 2009 година тогава той беше на 32 години. И живее с родитилите ми и в този момент което пък аз мисля за абсурдно, но все пак той е мамино синче и става за смях пред хората.
Но не спомена, че тя е морално пропаднала извършваща най древната професия която пък няма мозък и за две стотинки
или казано иначе неможе да разъждава и постояно брат ми трябва да я наставлява. Което пък за майка ми която е на 62 години е доста смущаващо
и така майка ми и брат ми се карат постоянно в продължение на 6 години заради нея. Майка ми е против нея и има защо очевидно.
Бих те ли дали мнението си за този случай. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 9 месеца
hash: c853696457
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А майка ти защо търпи това в своя дом? След като брат ти иска да живее с нея, да се изнесе. И изобщо поради каква причина млад прав мъж е виснал да живее в дома на майка си?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 3f5ccdb3c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом жената няма акъл за две стотинки и брат ти я наставлява за всичко, значи той я принуждава и да упражнява най-древната професия. Т. е. брат ти й е сводник. Т. е. нищо странно няма тук - класически сюжет. Понеже майка ти е възпитала такъв син, значи заслужава и такава снаха, затова моя съвет е да не им се бъркаш.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: eb2251fefc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Зa дa е 6 години с нея, все нещо добро ще е видял, не мислиш ли? ! A нa теб кaкъв ти е зотa дa се месиш в семейството нa брaт си? !
Нямaш ли свое или личен живот ти липсвa, тa носът ти е в неговият?
Нaй- доброто, което би могъл дa нaпрaви брaт ти е дa ви тегли нa теб и мaйкa ви еднa мa*нa и дa се отдели с женa си, не знaм зaщо не го прaви. Дaли пък мaйкa ти не го мaнипулирa кaто дa стои тaм и дa и крепи полaтa? И снaхaтa дa и пречи, че не миже дa го имa сaмо зa себе си?
Гледaй си твоят живот, брaт ти ще си гледa женaтa.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c579573711
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какви съвети, щом брат ти я търпи 6 години, какво искате от него? Да си я хваща под ръка и да се махат от дома ви. А ти на 32, къде живееш, и ти ли при мама? Оставете мама на спокойствие, който иска да прави каквото си иска, отива и живее извън дома на родителите си. Младите имат къде да отидат, но родителите-няма къде, освен в старопиталище. Брат ти, това ли иска, заради един боклук, да прати майка си в дом за стари хора?

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 10f205cea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мнението ми е, че брат ти трябва да се изнесе от там незабавно с жена си или майка ти да ги изгони. Майка ти не би следвало да е против нея, а против това порасналият й вече син да продължава да й живее в къщата, че и жена си довел там - хрантутниците се увеличават.

Освен това мисля, че си вреш носа, където не ти е работа и трябва да спреш веднага. Брат ти може да не я е взел заради мозъка й и да не иска да играе шах с нея - това си е негова работа. Освен това ти самата пишеш доста неграмотно и несвързано - така че не ти отива да даваш оценки за чуждата интелигентност, ако ме разбираш.

 
  ...


...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d95b52915d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До коментар №1

Няма как да се изнесе от родният си дом той брат ми никога не се е отделял от майка ми и баща ми. Когато му кажа, че е достатъчно възрастен вече на 38 години е той ми казва, че не можел да живее далече от майка ми и баща ми и неискал да отива на квартира. Въпреки, че семейството на приятелката му притежават мезонет в центъра на град Варна, но той и там не иска да отиде да живее.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d95b52915d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До коментар №2


Не той не я кара да проституира това е по неино желание тя дори го
заразява с венерически болести, но той няма нищо против тя да продължава да проституира тя го прави за удоволствие. Тя дори се хвали с това нещо за съжаление.
Разбира се гледам да не се намествам в чужди работи.
Последно бях на гости при тях в събота когато се караха както винаги
не се намесих и според майка ми аз излязах виновен отново защото означавало като си мълча, че съм вземал страната на брат ми и приятелката му.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d95b52915d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До коментар №3


Разбира се, че видял нещо хубаво сигурно щом е с нея естествено.
Но когото го беше заразила с венерическа болест накара майка ми и баща ми да отидат с него на лекар и така и стана отидоха изписали му антибиотик и някави други лекарства и мазила и продължи да е с нея
а тя била му обещала да се лекува, но след това пак отива основно при майка ми и се оплаква, че била го заразила отново. Да има такова нещо, че майка ми и баща ми го манипулират като му казват, че от излезе на квартира или отиде да живее при приятелката си в мезонета нямал да има наследство и нямял да има право повече да стъпил в домът им.
А от друга страна според мен нарочно не искат той да стане самостоятелен защото и майка ми и баща ми са пенсионери с по 200 лв.
Пенсия а брат ми които живее при тях си дава половината заплата на тях всеки месец брат ми работи за около 800 до 1000 лева на месец.
И си мисля, че го въприемат ката златната кокошка която снася златни яйца. Да разбира се гледам да не се меся в отношенията им, но отново излизам виновен аз дори когато си мълча.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d95b52915d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До коментар №4


Аз лично бих искал като я търпи и подкрепя като стане нещо да не се
оплаква все пак е достатъчно възрастен и продължава основно да се оплаква на майка ми, че приятелката му отново го е заразила какво да правел. Естествено майка ми започва да е обижда след това той отива и и казва всичко което е чул против нея. Да и аз това му казвам да излезнат на квартира или да отидат в мезонета които имат родителите на приятелката му, но той не можел да живее далеч от майка ми и баща ми досега никога не се е отделял от тях. По скоро е на път да я прати в психиатрия на там са тръгна ли нещата за съжаление.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: d95b52915d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До коментар №5


Да и аз съм на същото мнение, но нито той иска да излезе нито пък те защото имат полза от това. Брат ми работи зо около 800 до 1000 лв.
И дава половината от заплатата си на родителите ми които пък са пенсионери с по 200 лв. Пенсии.
Да аз гледам да не се бъркам в личните му неща разбира се, но отново излизам виновен аз, че като малча бил съм ги подкрепял по този начин.
А аз отивам просто на гости при тях на един два месеца веднъж отивам там и естествено съжалявам след това, че съм отишъл там. По следно в събота когато отидох отново се караха и не се намесих и майка ми ме изгони с думите ще я цитирам „изрод махай се от тук ти си само на гости“ Разбира се веднага си тръгнах. А за това, че трябва да я командва за да върши нещо е така. Примерно давам случай когато съм бил там и той и казва ще го цитирам „вземи чаша сега я напълни с вода и си сложи един филтър чай и сложи в микровълновата“ и тя изпълнява това което и е казано а иначе когато му изневирява даже му се хвали какво ще направи и какво прави. Искам да уточня, че съм мъж и от 18 годишна въраст живея от делно от тях имам приятелка с която се разбирам отлично и нямам никакъв проблем.

 
  ...

...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 7fa3e09464
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти нищо не можеш да направиш освен да подкрепиш майка си. Колкото до брат ти и приятелката му, не са малки, време е да се изнесат и да се оправят сами. Така, че майка ти си е в пълното право да им посочи вратата.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 10f205cea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 5

Здравей авторе - явно грешно съм те преценила по първия ти пост. Много добре си направил, че си се изнесъл и управляваш сам живота си - иначе рискуваш да те командват, както го правят с брат ти. Може и снахата за това да е много подходяща - лесно се управлява. За съжаление никой не избира родителите си - няма да ги промениш - приеми че са такива и си гледай твоя живот - той може и трябва да бъде различен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker