Как се справяте с тормоза? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121315)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18559)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Семейство

Как се справяте с тормоза?
преди: 8 години, 6 месеца, прочетена 1586 пъти
До скоро не бих си и помисляла, че ще моля напълно непознати за съвет, но просто вече ми идва в повече.
Омъжена съм от няколко години и преди всичко беше наред, но с времето съпругът ми се промени драстично. Стана ужасно стиснат и груб, изпокара се със семейството ми, а моето самочувствие срина напълно. Не ми посяга физически, но и вербалния тормоз и ужасен. Всеки ден слушам упреци колко малко пари изкарвам (вярно е, че той изкарва много повече), че съответно харча много (от 7 години живеем в полуобзаведено жилище (подарък от нашите), защото той изобщо не смята, че има смисъл да купува мебели (нали си имаш легло и кухня, за какво ти са глупости като диван и холна масичка), да не говорим, че има нужда от ремонти, ама къде ти...
Вчера ми вдигна лют скандал, че съм закъсняла (беше Никулден и бях на имения ден на баща си, а той, разбира се, у нашите не стъпва), а като разбра, че ще си купувам и ново зимно палто (моето е на 10 години и вече ме е срам да ходя с него на работа) направо откачи, отвори гардероба и почна да ми хвърля дрехите за да докажел колко много "ненужни парцали имам" и за какво ми бил още един.
Хора, помогнете ми, не издържам вече! Пак не съм спала тази нощ, толкова се разстроих. А той имаше наглостта да ме прегърне и да ме успокоява сякаш не съм в това положение заради него. Косата ми изпопада, зъбите ми се развалиха, не помня от кога не съм спала нормално... моля ви, помогнете ми! Мисля си да го напусна, но с моята заплата направо ще гладувам ако трябва да плащам сама всички сметки, а и беше доста време в командировка и да ви кажа не се чувствах добре сама. Самотата е ужасна, а самочувствието ми е толкова ниско, че изобщо нямам шанс да си намеря свестен мъж, най-много да привлека някакъв ненормалник. Стигнала съм до там майка ми да ми предлага да си намеря любовник, че да има поне някой, който го е грижа за мен. Е, тя ми предложи и да се разведа, ама като видя, че не съм много склонна да го направя, ми предложи да си намеря някой. А забравих да кажа, че освен всичко друго съпругът ми не ме и докосва. На 33 съм, а не помня кога за последен път съм правила секс. Ама честно вече нямам и желание. Преди ми липсваше, но сега с това безсъние единственото, което ме интересува е да си легна, пък дано успея да поспя няколко часа. Чувствам се като пълна развалина! И изобщо не виждам изход. Ако някой може да ми даде съвет, какъвто и да е, ще съм му много благодарна.
Моля, модераторите да публикуват историята ми, защото този пък е важно (и преди съм писала тук, но преди просто се опитах да напиша нещо весело и явно модераторът реши, че няма смисъл да го публикува). Обаче сега наистина имам нужда от съвет.
Благодаря, че отделихте малко време да прочетете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 6 месеца
hash: 74188c0cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ей, ако нямате деца се разделяйте докато е време!
Това отношение няма да отмине а ще се задълбочава, скандалите ще за за всяко нещо без значене основателна ли е причината или не...
Съжалявам, че съм толкова директен, но по добре да се разделите от колкото да подлагате себеси и децата си (когато ги имате) на ежедневен тормоз и постоянен ад!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 298c3e4b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С времето ще е по-зле, съвсем ли неможеш да я караш със заплатата, ако нещо отиди при вашите, няма смисъл да се хабиш, поне търси друг мъж, имаш време.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: f4b2b02929
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Според мен го зарижи!! Млада си, ще намериш някой, който да ти направи живота хубав и щастлив. Не си пропилявай живота с човек който не ти уважава и цени!! Горе главата!!!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 51ce1e92a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,
просто и ти като други си попаднала на мъж боклук, но това не означава че е настъпил края на света. Виждам че се притесняваш от това че няма да ти стигат парите. Не може ли да го напуснеш и вашите да ударят едно рамо финансово. Те със сигурност няма да те изоставят ти си тяхно дете. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 3827952678
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Решението е много просто - развод и всичко се оправя

 
  ...


...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 4f5aa6faf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Оооо, я го разкарай тоя малоумник. Защо си тровиш нервите с него. По-добре сама, отколкото зле придружена.... Ами ако имате деца, ами след 10-20 г. как ще е. Не си струва да си съсипваш живота с тоя прост човек. Той нито те уважава, нито нищо...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 672dff5176
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е какво и е толкова ужасното на самотата, може ли да отговориш? И с какво толкова съжителството с този мъж е по-различно от самота?

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c5c3da1935
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Човек койте те обича и уважава няма да прави проблем за парите кой колко искарва, та дори и да не работиш, живее у вас все пак нахалник. За мен развода е единсвения начин няма друг вие сте млада жена вярвам че щте си намерите по добър спътник. 100 пъти предпочитам да гладувам отколкото да живея с такъв мъж.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: c5c3da1935
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Лесно е да се дават съвети на чужд гръб както казват хората и 100 тояги за малко. Имах подобна връска, въпросния господин се грижеше за мен и сина ми от друг брак, но беше адски груб и студен живях 7 години с него, търпях го заради детето ми. В мига в който сина ми порасна и се устрои аз го зарязах, между другото той стана и алкохолик. Така че решението си е само ваше, имате ли ваши деца или не. Добър вариант е да потърсите по платена работа и да го оставите, или да поговорите с него сериозно, може да си има някоя любовница и така да се държи с вас заради нея незнам. Това са само предположения. Но мисля че един сериозен разговор не би навредил.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 85509ffd37
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Миличка, щом жилището е подарък от твоите родители, значи по закон е твое! :)

1. Подаваш документи за развод без изобщо да му се обясняваш.

2. Сменяш бравата на апартамента - както изяснихме - ТВОЯ ЛИЧЕН АПАРТАМЕНТ!

3. Като ти са малко парите дето изкарваш - отиваш да живееш с вашите, като си поделяте общите сметки, а ти твоя ти апартамент го даваш под наем :)

4. Не се фиксирай да си търсиш нов мъж веднага. Почини си от сериозно обвързване 2-3 години. Нищо, че вече си на 33. Според хората с по - едновремешни схващания вече си на 33, а според мен и другите по - напредничави "вече" си на 33. Излизай, забавлявай се с различни мъже - наслаждавай се на мъжкото внимание, на ласките на няколко различни мъже. Не им се връзвай, ако бързат да те вплетат в задомяване. Предизвиквай ги деликатно по най - различни начини, провокирай ги и по този начин им разгадавай внимателно характерите. Пази се от подобия на сегашния ти.
Много ясно, че ако се плашиш от това да не си сама ще попадаш на такива като сегашния ти, а и на по - зле.

Не трябва да ти пука като си сама, както казах. Трябва да се наслаждаваш на свободата и независимостта! Няма нищо по - ценно от това! И междувременно се съсредоточи върху това да си намериш по - добре платена работа, и не за да те одобряват някакви мъже, или изобщо някакви хора, а за да си огаждаш на себе си. Да ти е от готино по - готино и да излъчваш позитивизъм - хем свободна, хем със собствен апартамент, хем и си угажда.. кой като тебе:)

Не са плаши, бъди смела, цени само себе си и своята личност. Избирай или най - доброто за себе си, или нищо!

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 8c092f1b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   здравей,
дори да имате деца - напускай този мизерник. Още си много млада - айде да беше над 50-60 добре. Но ти си на 30 и няколко... какво ще правиш още няколко десетилетия с този некадърник?
факта, че не сте интимни.. говори достатъчно за какво те полза (да му готвиш и чистиш).
По-добре сама отколкото зле придружена. Сигурен съм, че добър човек като теб след не много дълго време ще си намери човек който да те цени (има мъже в същото положение - само трябва да търсиш за да се намерите)!
Съвета на майка ти е добър - намери си човек и ако нещата се получат - отивай при него. Нов никакъв случай не оставай още много време при този глупак.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: dcca5326a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе вашите, на кой подариха жилището? Ако е на тебе лично, хич няма да го напускаш - само смени патрона.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: cca9c58313
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И всички забравиха че тя НЕ иска развод! Един съвет - отидете да работите заедно някъде! Където ще сте си само двамата, ако още се искате! Ако не искате - разделяйте се! Трудно се залепя счупена ваза!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: dcca5326a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Като не иска развод, пак трябва да удари контра. Да се изправи и да покаже, че такова отношение няма да търпи и ако се налага, има куража да си тръгне. Това авторке се показва най-добре с бездействие (мъжете много ги бива, например). Следващия път, като започне някаква прелюдия - ставаш и си излизаш - може от стаята, а ако не помага - излез навън - пий кафе, иди на пазар - все тая. Докато не се успокои - пълен игнор. През останалото време - умерен игнор - миеш си кротко съдовете или някаква друга дребна домакинска работа - да изглеждаш заета - като пита защо не му обръщаш внимание - ето, сега чистя, например. И когато прецениш за подходящо - му обясняваш, че не искаш да продължавате така и ако счита, че би бил по-щастлив или по-богат, без тебе - ти ще приемеш решението му, но отказваш да го играеш отчаяната съпруга, през остатъка от живота си. Секса също трябва да оправите, но за целта, трябва да усеща, че не те притежава, а че имаш свои интереси и свой живот. Трябва да оказваш съпротивление и да имаш свое мнение - т. е. животът ти да е ценен и без него. И накрая, но не на последно място, ако горното не помогне, трябва да имаш куража да си тръгнеш, защото иначе през остатъка от живота си ще бъдеш домашна прислуга, която навикват и не получава нито секс, нито добро отношение.

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 846706b7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Извинявай, че ще ти го кажа, но сама си си виновна. Казваш, че нямаш самочувствие, ами придобий го, то и аз преди нямах никакво, но човек се учи от грешките си, първо гледай себе си, а след това мисли за другите, не се раздавай първо за всичко, а каквото остане за теб, трябва да правиш обратното, мисли първо за себе си! Дори и да взимаш малко пари, човек знае 2 и 200. Моят съвет е разчитай на първо място сама на себе си, т. е. да се оправяш с доходите, който получаваш, а след това, ако имаш човек до себе си да разчиташ на него. Напусни мъжа си, тъй като ще става по-зле! По-добре сама с по-скромни доходи, отколкото да живееш по-заможно, но с постоянен психически, дори и физически тормоз! Ти и единствено ти си решаваш как искаш да живееш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker