Липса на самочувствие? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124228)
 Любов и изневяра (30587)
 Секс и интимност (14664)
 Тинейджърски (22061)
 Семейство (6735)
 Здраве (9765)
 Спорт и красота (4773)
 На работното място (3349)
 Образование (7435)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1771)
 Други (19295)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Липса на самочувствие?
преди: 8 години, 10 месеца, прочетена 1578 пъти
Здравейте. Пиша тук, защото искам да знам как да общувам по-добре с хората, а не винаги да бягам и да се притеснявам. Проблемът ми е, че моите приятелки говорят с момчетата свободно и те дори ги заговарят и им е приятно да са с тях, докато само с мен почти никое момче не говори, изключения са. В междучасията винаги гледам да избягам от класната стая, за да не ми става неловко или да гледам как всички си говорят без мен. Не мислете, че съм аутсайдер или т. н., напротив контактувам с всички момичета и съм приятелка с тях, но искам и момчета приятели, иначе как ще си намеря гадже изобщо с моя страх? Искам просто да стана малко по-отворена или поне да не бягам винаги като са там или ги засичам. Моля ви, ако можете ми кажете съвет ще съм много благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 10 месеца
hash: f57d9f136a
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Много психолози казват, че трябва да имаш самочувствие за да си успешен, но според мен трябва да си успешен за да имаш самочувствие. Появява се когато има за какво. Когато станеш професионалист в нещо. Аз също съм израстнал без самочувствие. Според мен трябва да се опиташ да говориш по често и така един ден ще говориш без проблем, а това ще ти донесе самочувствие. Има една китаиска поговорка " Няма как да направиш грешка 1000 пъти" На 100тния път вече ще знаеш какво да правиш.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: fa30772dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Въпросът е да си отпусната. "По-отворена" ще станеш с времето. Явно се притесняваш с присъствието на момчетата, а не трябва не забравяй, че те се развиват по бавно от нас момичетата хаха (без да обиждам когото и да било).
Започни с познатото на всички ни "здравей" ии ако потръгнат нещата значи разговорът не е принуден и всичко ще е наред. Ако и двамата се чудите и се мъчите с думите коити искате да си кажете мисля, че е логично - едва ли ще завържете някоя по-стабилна връзка. Не е нужно да можеш да си говориш с всеки, важно е да можеш да говориш с правилните хора.

Просто гледай да се отпуснеш вдишай издишай и ако стане супер, ако не здраве да е. Очакват те още много много години, през които ще срещнеш изключително много хора (включително и момчета/мъже). С времето даже може да станеш по-добра в комуникацията и от приятелките ти. ((;

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 6da579f10e
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Здравей, и аз нямам никакво самочувствие другите момичета имат гаджета говорят си с момчетата, а аз дума не обелвам. Много се срамувам от това. Отчаяна съм

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker