Аз съм гей! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121381)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз съм гей!
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 3086 пъти
Здравейте, Аз съм на 17 и не живея в България. От много време насам, мисля какво ще стане с мен. Дали родителите ми биха ме приели, какъвто съм, или по скоро ще ме отхвърлят. Имам доста проблеми с тях, и не им обръщам никакво внимание. Все се питам, какво ще стане. Утре, в други ден навършвам 18-те години. И мисля да хвана собствения си път на някъде. Благодарение на моите приятели, които са си в България в момента. Чрез тях осъществявам много от мечтите си. Благодарение на тях аз съм твърдо решен да замина и да взема живота си в ръце. Няма да е лошо да сложите по едно коментарче. Стига да не ме разбирате по грешно! БЛАГОДАРЯ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: 55b7b21c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, ако можем да очакваме безусловна любов от някого, то това е от родителите! Ти не можеш да промениш сексуалната си ориентация и ако не те приемат заради нея губят само те самите - не можеш да промениш това. Решението ще е тяхно, но едно трябва да направиш - да живееш живота си така както ти желаеш.
Не знам накъде искаш да заминеш, но ако се върнеш в България избери голям град - София примерно. Ще се учудиш, но у нас вече гей-хората спокойно си изживяват сексуалността и навсякъде можеш да ги видиш като особено са успешни в шоу-бизнеса, но и са заели и дори изтласкали жените от доста специфични професии като фризьорството, продавачи са в най-скъпите бутици в Столицата, готвачи, сервитьори, стюарди в БългарияЕр, но най-вече в EasyJet има много, къде ли не.
Дори деца днес могат да имат хомосексуалните мъже - виж Азис, виж Елтън Джон, а у нас могат да бъдет дори приемни родители (все още не могат да осиновяват, сурогатното майчинство е забранено). Тоест ти дори можеш да бъдеш приемен родител - ограниченията са действително малки. Не можеш да сключваш брак, но у нас 70% от двойките и без това живеят без брак...
Това ще е единственото ограничение в живота ти, което би следвало да те натъжи - невъзможността да имаш деца или поне не без проблеми.
Други проблеми няма да срещнеш поне в големите градове и сред образованите и интелектуалците.
Единствената граница е да не се обличаш прекалено женствено - тоест рокли, поли и тем подобни, ако си от женственият тип. Иначе в България като цяло мъжете се носят по-модерно и никой дори няма да разбере ти дали си гей или не. Напротив - можеш да се носиш дори по-свободно от на Запад и хората ще го намират за шик преди да са се сетили, че си гей, но най-вероятно и без това си от мъжествените, на които не им личи.
Съпругът ми е естествено хетеросексуален, но сам е разбрал, че най-добрите фризьори са гейовете и си ходи само при двама такива, а ризи си купува от един италиански бутик с управител доста женствен гей, но е перфектен в работата си и му измъква често по трицифрени суми за ризи! Просто умее. Тоест не само ограничения ще имаш, но си има в София и нещо като гей-връзка за работа специално. Най-шик салон за луксозни коли се държи на 100% от хомосексуални мъже. Ние там си купуваме колите и после ни ги продават за 1-2 дни, защото са уникално професионални, но салонът прилича на нещо средно между дискотека и фризьорски салон - в началото шок, но вътре чистота, посрещат те с шампанско и изобщо странна работа, така че дори в този бранш можеш да се развиваш
Тоест, заповядай в Софето ако искаш, но за родителите си не се притеснявай - ти не си виновен и от тях зависи, но ако не те приемат те губят, не ти!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2995e6e68f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Едва 17 годишен си. Ако причината пораради, която смяташ че си гей е защото не си привлечен от жените или трудно комуникираш с тях, не бързай в преценката си. Повечето жени не са за понасяне, но съм сигурна, че можеш да намериш добър приятел и в жена. Едва в началото на живота си и си в период когато хормоните те правят неуравновесен или те карат да вършиш глупости, които да доведат до грешни изводи.
Не съм наясно за отношенията в гей двойките, но наличието на даден атрибут не винаги определя кой е мъжа и жената в семейството. Виж ако сексуалните предпочитания са други, то тогава си гей.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1042771929
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   До коментар 1:Какво точно губят родителите му? Я си представи, ако ти имаш син и той ти доведе не снаха, а зет. Много хора са толерантни само, когато това не ги касае тях самите. Нямам нищо против тях, хомосексуалните, но поне заради близките им хора трябва да са по-дискретни. Представи си, че детето ти от мъжки род дойде с гаджето си, пак от мъжки род, и почнат да се целуват пред теб. Как ще се почувстваш? Ще им се зарадваш ли? Или пък синът ти има по-тънки вежди от твоите, оправя се и се гласи повече от теб, говори женствено.... До автора:аз на твое място не бих споделил такова нещо с родителите ми, особено щом сте в обтегнати отношения. Бъди дискретен, дори завети някоя приятелка във вас и я представи за твое гадже. Не се знае, ако им кажеш как ще реагират, дали няма да почнат да се самообвиняват заради теб и да се чудят къде са сгрешили във възпитанието ти. Може дори да се стигне до някоя нерационална постъпка в изблик на емоциите им. Без това смяташ да заминаваш, няма смисъл да им стоварваш тази новина

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 0b204db157
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрaвей! Не споменaвaш къде живееш. Вaжното е, че си приел твоятa хомосексуaлност и се хaресвaш тaкъв. Не знaм кaк бихa реaгирaли ридителите ти. Aз имaм приятели гейове. Знaм, че някой крият от семейството си своятa сексуaлнa ориентaция. Други сa им кaзaли и сa ги рaзбрaли.
Незнaм дaли в Бг имa добрa средa зa гейовете. Мисля, че имa достa дискриминaция. Бях потресенa кaто чух кaкво мислят мои познaти зa гейовете. Aз живея в Испaния и тук хомосексуaлносттa е достa добре приетa. Често се виждaт хомосексуaлни двойки в метрото или нa улицaтa. Имa си гейски квaртaл в Мaдрид, където кипи живот-мaгaзини, ресторaнти, кaфенетa, бaрове... A гейските дискотеки сa много посещaвaни и от хетеросексуaлните. Стрaхотнa музикa, aтмосферaтa е чудеснa, елегaнтнa обстaновкa. Един от нaй-хубaвите общински бaсейни е много посещaвaн от гейове и е толковa нормaлно дa ги виждaш...
Не мисля че Бг ще бъдеш посрещнaт с тaковa рaзбирaне от стрaнa нa обществото
Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: de86079239
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aз не рaзбрaх кaкво точно те интересувa.
Зa родителите ти не знaм, зaвиси от тях сaмите, aко сa от ония дето живеят зa хорското мнение, не очaквaй рaзбирaне. Товa обaче не знaчи, че ти пък трябвa дa живееш с техните зaдръжки и комплекси. Ти си живееш твоят си живот тaкa, че дa си удовлетворен и щaстлив, без знaчение кaкво мислят други, включително и родителите ти. Обърни внимaние нa тaкивa хорa, дето все търсят одобрение от другите или пък вечно носa им в чуждият живот- всички сa нещaстни, ВСИЧКИ, просто зaщото не живеят според своите си мечти и желaния.
Зa Бългaрия доколкото знaм хомосексуaлните още сa приемaни кaто "рaзлични" и ксенофобиятa нa зaкостенелите "телетa" е голямa.
Но пък щом си имaш приятели, средa, опитaй. Винaги можеш дa се върнеш в стрaнaтa, в която си в моментa.
Подкрепям н 4, също живея в Мaдрид и е точно кaкто кaзвa. Тук е съвсем нормaлно дa видиш влюбенa двойкa хомосексуaлни хвaнaти зa ръце, целувaщи се, някои с децa и т. н.

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7257b16e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Как каво губят, бе номер 3? Сина си! Или е по-важно да доведе снаха отколкото да се чувства добре?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 843e832a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Здравей. И аз съм гей, на 16.
Първото, което ми направи впечатление, е заглавието на историята. Прозвуча ми като "Убих човек! ". Не си виновен, че си гей, не се самообвинявай.
Впрочем, къде живееш? Ако е в Западна Европа, то не би трябвало това да е пречка за теб.
Моите родители знаят за мен, още от 14-годишен. Мога да ти кажа, че тези родители, които гонят децата си или късат връзка с тях, са просто едни егоцентрични създания, които мислят какво ли ще си каже Пенка от 5тия етаж, а не дали детето им ще бъде щастливо.
Но имам добра новина. Това са малко изключения. Вече си почти пълнолетен. Не след дълго ти предстои живот като самостоятелна личност. Според те трябва да знаят какво се случва с детето им. Не забравяй, че това е ръката, която те храни и са длъжни да знаят такива работи. Ако си имаш приятел няма какво да криеш вече, ясно е, че шансът ти да бъдеш с жена е повече от нулев.
Успех и ще следя историята ти за новости! :)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 7cfee79989
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе, вие малоумни ли сте? В 21-ви век живеем, а в половината коментари се опитват да го убедят в това, че е объркан и хормоните му играят лоша шега... Ама хайде сега по темата - възможно е да те приемат, възможно е и да те отхвърлят. Има различни родители и ти познаваш своите по-добре от някакви непознати в сайт за съвети и споделяне на историйки, така че ти кажи. :) Пък и те често си усещат детето, може и да го очакват. Но все пак първо по-добре засягай темата пред тях, виж как реагират, какво им е мнението по темата... Първо давай намеци и чак после им сервирай новината, иначе ако са от по-консервативните, може и да са в шок. Пък и не забравяй, че не е задължително да им казваш.
Моята дъщеря също е хомосексуална и така и не събра кураж да ми го каже лице в лице, тъй като се страхуваше как ще реагирам. Не ми пукаше каква е, заболя ме единствено от това, че явно не ми има достатъчно доверие. Първо замина в Германия и чак след това ми го каза... Чрез съобщение във Facebook.
Аз никога не съм била против хомосексуалните, първо, че не избираш какъв да се родиш и второ, че няма нищо лошо в това да не си хетеро, всъщност изобщо не е от значение и не би трябвало да засяга никого, освен теб и партньора ти, така че не позволявай на никого да ти се меси в личния живот, дори този някой да е от семейството ти.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fb4859ccb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И какви проблеми имаш с родителите си? Тези... проблеми имат ли нещо общо с това, че си гей? Не малко младежи просто си въобразяват че имат проблеми с тях. Все пак рано или късно всеки сам поема по пътя си.
Иначе на моите родители не им беше лесно да приемат това това, че съм хомосексуален, но го приеха. Може би им трябваше малко време да го осмислят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 64271775d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   И аз не съм гей!!!!!!!!111!!!1!!!1!

 
  ...

...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 7ec32d8469
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Думата "гей" няма нищо общо със сексуална ориентация. Тази дума е открадната и преиначена, защото тези ги е страх да се нарекат със съответния термин. Гей означава нещо съвсем друго.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: cb9f2be3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   И аз съм гей, но го крия от доста време от нашиге и приятелите си. Питат ме постоянно дали си имам приятелка, сега сигурно ще питат дали съм се оженил, само защото съм на 29. Е не знам, аз много не се имам с жените и момичетата ама се намират тук там някои за компания.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker